SKREVET: 09.07.2012 / KLOKKEN: 01:45


Det er rart å tenke på hvor mye som kan forandre seg på 1 år. På denne tiden i fjor var jeg ei jente som var så sterk og målbevisst. Om noen hadde sagt at jeg i løpet av de neste 12 månedene skulle gå gjennom det jeg gjør nå, hadde jeg nok lagt meg ned og gitt opp da jeg var på toppen. Jeg skal derfor ærlig inrømme at jeg er glad jeg ikke visste. Glad ingen forberedte meg på tiden jeg hadde i vente.

 

Jeg skal ikke si at jeg ikke ville forandret det om jeg kunne, for det er mye jeg gjerne skulle vært foruten, men på en måte er jeg glad for det. For i løpet av det siste året har jeg opparbeidet noen av de beste vennskapene jeg har i dag, men ikke minst vennskapet med meg selv. 

Selv om det finnes tunge dager hvor det virker som om tårene ikke har noen ende, så merker jeg også at jeg har blitt sterkere med tiden. I løpet av dette året har jeg lært så mye. Lært om verden, menneskene rundt meg og ikke minst om meg selv. Jeg har følt på mine redsler, min smerte og mine svakheter. Når det er sagt, har jeg også sett glede, håp og oppdaget at jeg faktisk er sterkere enn det jeg tror. Jeg er også skråsikker på at jeg har vært innom noen av de lykkeligste øyeblikkene en 17 år gammel jente kan møte på i ung alder. 

 

Jeg tror faktisk jeg har klart å komme et skritt nærmere om hvem jeg er, og det er slettes ikke verst.

Kategori: Tekst, tanker, dikt
Skrevet: 09.07.2012, 01:45Kommentarer

09.07.2012, kl.02:10


veldig fint bilde :) blir glad for en kommentar tilbake på bloggen min? :P

Tinasalami

17.07.2012, kl.00:58


Nydelig bilde, jeg har ikke noe blogg så denne kommentaren er ikke fake! :))


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits