SKREVET: 18.07.2012 / KLOKKEN: 01:43


Det er så mange ganger jeg har tatt avgjørelser i livet jeg har vært livredd for. Små skritt og valg jeg må ta, som jeg faktisk ikke føler meg klar for. Makt jeg har fortjent, men ikke turt å bruke. Det er så ofte jeg lar frykten stoppe meg. Likevel er det flere ting jeg har klart og gjort. Klart og bestemme meg for, selv om det har vært skummelt. Avgjørelser jeg har vært livredd for at jeg skulle angre på, men som jeg ser på den dag i dag som et riktig valg. Det er ting jeg kunne ønske jeg hadde gjort for lenge siden, hadde jeg bare sett at gresset var grønnere på den andre siden. 

 

Vi går alle gjennom dette. Vi kjenner på magefølelsen, men velger å følge hjertet. Vi tenker over det logiske, mens vi funderer etter flertallet. Jeg har tatt valg som kanskje var feil, og utsatt meg selv for smerte og blitt sårbar. Redd for å stå igjen alene eller ulykkelig. Valgt å gå tilbake til det som er trygt en gang for mye.

 

Gang på gang har jeg sittet igjen med et smil etterpå, og kanskje til og med vært stolt over meg selv. Stolt over at jeg forstod hva som var riktig. Stolt over at jeg klarte å ta et valg, selv om jeg visste det ville være vondt i lang tid fremover. 

 

Aldri la frykten stoppe deg om du har et valg å ta. Ikke bli påvirket, men så fort du forstår at det hele er god erfaring vil du klare deg. Vel, du er så mye sterkere enn hva du selv tror. 

 

Kategori: Tekst, tanker, dikt
Skrevet: 18.07.2012, 01:43Kommentarer

herregud

18.07.2012, kl.01:56


Du whiner så jævlig

19.07.2012, kl.23:40


herregud: Det er slike kommentarer fra deg som får meg til å glede meg over at det finnes et kommentarfelt. Underholdende. Sikkert like underholdende som mine innlegg der jeg whiner så mye, som faktisk får deg til å trykke inn på bloggen min. Takk! Aldri galt og se at leserantallet stiger når mine haters må sjekke siste nytt :-)


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits