SKREVET: 09.09.2012 / KLOKKEN: 22:36


Russekort
SKREVET: 28.03.2012 / KLOKKEN: 09:51


Da meg og mamma var i Mandal var vi innom den lille søte gågata. Vi tok oss noen kjappe turer innom de forskjellige butikkene, og se hva jeg fant.... OG FIKK! Jippi, jeg elsker den. Den siste som var igjen, og guess what - den passet. Det er jammen meg ikke ofte skjer at det siste plagget som er igjen passer meg. 

   

Hva synes du om genseren?

 


 


Den er forresten fra Floyd og kostet 599,-

 


 
SKREVET: 15.05.2011 / KLOKKEN: 23:57


Etter en rolig kveld sammen med herlige folk som Silje, Tuva, Oda, Kjetil, Christopher og Henrik var det hjem til mamma og ha litt jentekvalitetstid. Ansiktsmaske, chillings og guttesnakk. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er utrolig glad for at jeg har et så sterkt bånd til min egen mor. Det at vi kan snakke sammen, at jeg kan være ærlig med henne i tillegg til at hun tar hensyn til meg og setter seg i min posisjon er vel noe av det jeg er mest stolt over hos min egen mor. At hun i det hele tatt kan være litt barnslig og fjortis, sammen med meg, er bare en glede i seg selv. Jeg synes unge jenter er alt for dårlige til å si "ja, jeg er glad i mamma". Hva om jeg ikke hadde hatt henne? Vi er alt for dårlige til å ta vare på de personene vi har rundt oss.

 

Jeg får legge meg, natta. Håper dere har hatt en fantastisk dag!

 

Har du et sterkt bånd til noen i familien din?
 
Love you!
SKREVET: 15.05.2011 / KLOKKEN: 14:36


Forrige helg var en helt super helg, og den tilbringte jeg (selvfølgelig) med Malene. Vi to finner alltid på noe sprell, og jeg kan ikke annet enn å le med jenta når jeg er sammen med hun.... for og ikke glemme helt at jeg er nødt å brekke meg sometimes av matvraket som alltid har en form for å prøve ut noe nytt når det kommer til matfronten.

 

Dere husker vel alle sammen innlegget jeg skrev om cheeseburgeren som Malene gledelig har is og sjokoladesaus på? Forrige helg kjørte hun en ny vri (etter mine erfaringer) med vaniljeis og solo. Jeg sier ikke mer, men spør du meg ødelegger man både isen og soloen. Se bilder, og dere skjønner sikkert fort hvorfor jeg brakk meg "litt".

 

Har du smakt vaniljeis med solo før?
Kunne du tenke deg å prøve ut dette?

 

 
 

 SKREVET: 20.04.2011 / KLOKKEN: 17:22SKREVET: 16.04.2011 / KLOKKEN: 11:27


I går fikk jeg ei pakkeliste av Malene, og det var ikke ei hvilke som helst pakkeliste.... Denne skal garantert henges opp!

 


SKREVET: 09.04.2011 / KLOKKEN: 15:32


 

 

 

Kvelden i går var virkelig fantastisk. Vakter som hadde 100 % kontroll, fantastiske folk og ikke minst en helt rå stemning - det ble dansing for alle penga!

 

I kveld derimot skal jeg ikke gjøre annet enn å bare chille fullstendig, skal nemlig på jobb/dugnad i morgen tidlig hos VOSS. Sette på paller, visstnok - Madonna trenger jo vann!

 

HVORDAN VAR DIN KVELD I GÅR?
HAR DU PLANER FOR I KVELD?
HAR DU VÆRT PÅ DUGNAD FØR? 
SKREVET: 07.04.2011 / KLOKKEN: 23:00


Det har blitt en del solarium-steking for min del den siste uka, noe som selvfølgelig ikke er bra for huden, men fy så deilig det er! Jeg har ikke prøvd andre solstudioer enn Royal Sun, som ligger i Kristiansand, og som jeg har sagt før: skjemmes ikke av å være sponset av dette solstudioet. De har fått fikset opp i problemene med ventilasjonsanlegget, så nå er det en fryd og slikke sol før sommersesongen begynner hos dem. Skille har jeg til og med også klart å få.... Litt i alle fall. Ære være, Royal Sun! 

 

Til informasjon, jeg blir ikke betalt for å lage slike innlegg. Jeg uttrykker bare mine meninger, og i dette tilfelle at jeg er kjempefornøyd med solstudioet jeg er sponset av.

  

Har du noen meninger om solarium?
Hvor ofte synes du det er greit å ta?
Hvilket solstudio bruker du? 

 Hjelp, undertøyet vises på bloggen. Jeg er 99 % sikker på at du synes dette bildet var upassende, am I right? OK
SKREVET: 07.04.2011 / KLOKKEN: 17:54


For litt over 10 måneder siden lå jeg på stranda, gikk på skole, ble kjent med fantastiske mennesker og koste ræva av meg i Malta på språkreise. For min del, den beste sommeren uten tvil. Så mye som jeg lærte, både om meg selv og om andre, så kan jeg ikke annet enn å si at det er en av mine beste opplevelser noen gang. Jeg sier bare: får du noen gang tilbudet, så ikke nøl. Ta sjansen! Det er et minne for livet.

 

Nå i det siste har jeg fått en del brev fra EF (språkskolen) om både ny reise til sommeren, utvekslingsår osv - and you know what? Jeg angrer helt sykt på at jeg ikke meldte meg på for å reise som utvekslingsstudent til USA i 2. klasse. Tenk for en opplevelse det ville vært da! Egentlig har jeg bare tenkt at det ville bli alt for skummelt, ettersom jeg er temmelig svak i engelskfaget, men nå som jeg ser hvem som skal reise og alle forberedelsene angrer jeg skikkelig. 

 

Har du vært på språkreise? Hvor?
Kunne du tenke deg å være utvekslingsstudent i et land? Hvor?  

 
SKREVET: 29.03.2011 / KLOKKEN: 10:43


Tuva: Jeg ville mye heller fått en pakke med kokosboller enn 20 roser fra en gutt jeg liker, når jeg tenker meg om.
Frida: Hæ?!
Tuva: Ja-a-a... Ville ikke du?
Frida: Ehm.....
Tuva: Men seriøst, jeg hadde blitt SÅ mye gladere for kokosboller!
Frida: Kokosboller?
Tuva: JA! Jeg elsker kokosboller!

 

Tuvas praktfulle koksbolle..... NAM!
SKREVET: 11.03.2011 / KLOKKEN: 22:11


1. Når jeg ser at tallene på klokken er like (03:03, 20:20,13:13), kysser jeg alltid den høyre håndbaken min og ønsker meg noe.


2. Jeg dagdrømmer ofte.


3. Jeg blogger for å få orden på livet mitt, trenger et sted å 'puste ut'. Men, det hjelper ikke noe særlig.


4. Jeg kan pugge hva som helst, og huske det i to dager. Spør du meg etter tre dager, husker jeg absolutt ingen ting.


5. Jeg synes det er kraftig urettferdig at gutter skal få slippe å høre om mensen. Jenter har mensen en fjerdedel av livet sitt. Jeg mener: må vi jenter forholde oss til det, må gutta også.


6. Blir ganske fort sjalu (absolutt ikke noe jeg er stolt av)


7. Jeg knytter meg lett til folk, og blir derfor lett såret.


8. Jeg har en sånn greie med at jeg ikke klarer å lukke igjen øynene i dusjen (jeg ser virkelig for mange filmer jeg ikke burde se)


9. Blir ekstremt lett sjarmert.


10. Jeg tror jeg har trippelt så sterke følelser som det man egentlig skal ha.


11. Jeg blir fort irritert når de som sitter ved siden av meg er hypre når jeg prøver å jobbe.


12. Jeg er ekstremt glad i å diskutere, og gir meg ikke lett.


13. Jeg er visst litt gretten om morgenen (iaf ifølge min kjære mor)


14. Jeg har aldri sett en hel Harry Potter-film


15. Jeg er alltid kald på hendene - noe som visstnok skal bety at man har et varmt hjerte.


16. Jeg elsker gitarmusikk, og elsker å skrive sanger og spille gitar.


17. Hvert år har jeg som nyttårforsett å ikke gå opp mer enn 3 kg.


18. Jeg har et "venninneforhold" med min egen mor.


19. Når noen holder meg fast, og kiler meg skikkelig får jeg faktisk en nokså søt latter.


20. Etter min første, og sterkeste forelskelse har den gjort slik at jeg faktisk tror på kjærlighet ved første blikk, men at ekte kjærlighet finnes bare på film.

 


NOE DU IKKE VISSTE FRA FØR?
HVILKE PUNKTER ER VI LIKE/ULIKE?
SKREVET: 09.03.2011 / KLOKKEN: 19:45SKREVET: 03.03.2011 / KLOKKEN: 14:12


Da var det endelig gjort. I over 12 måneder har jeg ventet på denne dagen hvor jeg har samlet motet i meg for å skulle få min 2. piercing. Jeg holdt bokstavelig talt på å besvime da jeg tok piercing i navlen, men ingenting slår adrenalinet. Etter det har jeg fått 4 ekstra hål i ørene, ett av dem kom i går.

 

 

Var det vondt?

Altså, dette er et ekstremt vanskelig spørsmål å svare på. Jeg synes for eksempel det var helt for !#%&?%/( å ta piercing i navlen - mens de fleste bare ler av meg når jeg sier dette. Denne tragus-piercingen derimot, den synes jeg gikk kjempefint å ta. Det er selvfølgelig smerter, og det gjør selvfølgelig ikke akkurat godt. Jeg mener det er verdt å gå gjennom den smerten, og det stikket for denne type piercing. Det som er det verste er nok presset du får i tinningen og rundt omkring i hodet i det nåla blir presset gjennom, i tillegg til når piercingen skal gjennom og kula skal på plass.

 

Hvis jeg skal kunne sammenlikne smerten og måten det gjør vondt på er det egentlig å skulle klemme så hardt du bare absolutt kan i "knotten", også eventuelt stikke med en øredobb slik at du får et rødt merke. Som sagt, det er trykket og presset i tinningen som er det verste.

 

Personlig synes jeg det er kjempetøft med tragus, men 80 % av venninneflokken synes det er kjempestygt. Nok et eksempel på at jeg elsker å gå mot strømmen, og gjøre "mitt eget". Frem til nå har smerten og pengene vært verdt alt - og sånn håper jeg det forblir. Da jeg kom hjem kom nemlig mamma med verdens verste skrekkhistorier om sykehus, kutting, legevakta og det verste du kan tenke deg.

 

Hvis dere vurderer å ta tragus-piercingen sier jeg bare en ting: ALDRI skyt med pistol (sånn du skyter vanlig hål i øret med) - dette er utrolig farlig. Snakket med hun som piercet meg, og hun sa at forskjellen med pistol og nål er at med pistol skyver du bare huden og brusken til siden, noe som fort kan føre til at "øre-knotten" deler seg. Med nål derimot, at du piercer den, da tar du bort hud og brusk slik at piercingen får plass. OK.. nå følte jeg meg som helsesøter.

 

Jeg vil på ingen måte skremme dere, og jeg mener at om du ønsker denne type piercing så er faktisk all type smerte verdt å gå gjennom. Som jeg sa til ei god venninne av meg, jeg får et helt sykt adrenalin av å pierce meg selv - hun kalte meg i grunnen bare syk, men jeg liker det!

 

Jeg fikk i alle fall streng beskjed av mamma og pappa at dette var den siste piercingen/hullet jeg tok så lenge jeg bodde hjemme. Men.. De nevnte aldri noe om tatoveringer? MUHAHA! Jeg kan vel ingenting for at jeg får et rush/adrenalin av å pierce meg. Men med 8 hull i ørene holder det kanskje. Hvor er neste? Brystvorta kanskje... Det må jeg seriøst vurdere. Noen som har noen innspill?

 

 

Har du noen gang tenkt på å ta tragus-piercing?
Har du noen piercinger?
Hva synes du om resultatet?
Får du adrenalin av noe spesielt?

  

SKREVET: 03.03.2011 / KLOKKEN: 13:21


Jeg gruer meg faktisk litt til å dra hjem. Ikke nødvendigvis fordi jeg blir slått hjemme, eller at jeg er redd for at jeg skal bli banket av min bror fordi jeg tok litt brus av han forrige helg. Denne gangen gruer jeg meg som bare det for å komme inn på rommet. På en måte sitter jeg å ønsketenker at hele rommet er renovert (dvs. fornyet eller gjenopprette) når jeg kommer hjem - og at tøyet ligger fint brettet i skapet, ingen støvmonstre under senga, osv. Dette er som sagt ønsketenkning. Hadde gjort seg om jeg så et stjerneskudd.... Tror faktisk jeg vet hva jeg skulle ønsket meg - men det er hemmelig!

 

For at jeg skal klare å holde styr på rommet mitt tror jeg faktisk det må en oppussing til. Nye farger, og ikke minst: ting må ut! Jeg har alt for mye tull og tøys som er høyest unødvendig, som bare skaper rot.

 

Dere skal få ta en titt.... dere skjønner nok hva jeg mener. Fant et innlegg i går som jeg hadde lagt ut en MSN-samtale hvor en av mine beste gamlekompiser sa: "Jeg trodde jenter hadde det ryddig på rommet, helt til jeg så ditt". Haha, hørt noe frekkere eller? Bare gi meg litt maling,  noen søppelsekker + 2000 kroner, og jeg skal pusse opp rommet selv - og det vil aldri være så rotete som det er nå!

 

Budrunden starter - hvem vil rydde rommet mitt? Vi starter på 5 kroner. Noen høyere bud? Krysser fingrene for at Tuva ville satt inn et bud på 5 kroner med tanke på all den gjelda hun har hos Frkfrida's lommebok.

 

 

HAR DU ET ROTETE ROM?

 


SKREVET: 02.03.2011 / KLOKKEN: 17:26


Jeg er så utrolig stolt over meg selv - jeg gjorde det! Har desverre ikke tid å fortelle så mye nå, om hvordan det var og hvor vondt det gjorde - men det vil garantert bli tid når jeg kommer meg opp på hytta. Så følg med i kveld, for da vil nemlig både vinneren av solkort-konkurransen bli kåret og jeg kan slenge inn et lite innlegg om hvordan det var å ta tragus piercing.

 

HVA SYNES DU?

 


Som dere ser er det litt blod rundt den, og stanga er ganske lang - men det er for at jeg skal kunne høre på musikk, eller hvis det skulle bli hevelse.
SKREVET: 02.03.2011 / KLOKKEN: 00:06


.. for min del i alle fall. Jeg skal nemlig ta tragus-piercingen jeg har snakket om i hundrevis av dager. Grunnen til at jeg ikke har bestemt meg for å ta den før nå er for det første fordi lommeboka ikke har klirret nok til å spytte ut 600 kroner, også rett og slett fordi jeg ikke har hatt nok bein i nesa til å tørre det.

 

Men altså, i morgen skal jeg gjøre det - og Vilde skal være med som mental støtte. Det verste som kan skje er jo at jeg forsover meg, og backer helt ut. Men så lenge pappa har satt inn penger på kontoen føler jeg ikke det er noe vei tilbake.

 

Som spørsmål skulle jeg gjerne ha skrevet "har du noen erfaringer med tragus-piercing", men det dropper jeg. Skrekkhistorier er det siste jeg trenger nå for å si det sånn. Dere kan heller få lov til å ønske meg lykke til!

 

Hva synes du om tragus-piecing? Like or dislike?
ØNSK MEG LYKKE TIL!

 

 Tragus-piercing er forresten den "knotten" du har i øret, som dere ser på bildet har jeg en bling der - men den er falsk.
SKREVET: 24.02.2011 / KLOKKEN: 18:01


1. Ingen har noen gang klart å lære meg forskjellen på høyre og venstre.
2. På barneskolen spilte jeg fotball i 3 hele år, men scoret aldri et eneste mål.
3. Jeg "lider" av store humørsvigninger, har null kontroll.
4. Er alltid en av de første som sovner på store overnattinger og den slags.
5. Har lenge hatt en drøm om å kunne gjøre noe med sangtekstene jeg har skrevet.
6. Har aldri brukket noe (ikke på meg selv i alle fall)
7. Jeg er redd for å bli forelsket.
8. Jeg liker å lese kokebøker - men har aldri i hele mitt liv lest en "vanlig" bok.
9. Jeg veier som oftest 1 kg ekstra med en gang jeg har spist.
10. Er allergisk mot pollen, gress og katter.
11. Før jeg sovner må jeg alltid telle hvor mange timer jeg får sovet, gjør jeg ikke dette sovner jeg ikke.
12. Jeg irriterer meg helt sykt over skrivefeil - skulle tro jeg var allergisk mot det.
13. Jeg bruker briller.
14. Jeg har fobi for mus og har mareritt om dem hele tiden. Ironisk nok er jeg også redd for kuer og hester.
15. Jeg hater å dusje/føne håret når jeg er alene hjemme.

 

NOE DU IKKE VISSTE FRA FØR?
ER VI PÅ NOEN MÅTER LIKE?

 

Så til slutt.... jeg hater folk som skal ta seg selv så høytidelig på bilder!
SKREVET: 21.02.2011 / KLOKKEN: 17:18


Tusen takk for at du alltid er der for meg. Takk for all den kjærligheten du gir til oss. Takk for at du er ekstremt irriterende noen ganger, slik at jeg har lært å sette pris på de gode stundene vi har sammen. Takk for alt du har lært meg, og tillitten du har hatt til meg. Takk for alt jeg har fått, jeg har alt jeg trenger. Takk for alle de gode egenskapene jeg har "arvet" av deg og pappa. I dag er alt fokus på deg, og jeg håper virkelig du får en fantastisk dag. Gratulerer med dagen, "endelig" er du halvveis til 92.

 

Sammen skal vi fortsette å stå sammen i motbakkene, sammen skal vi fortsette å le. Jeg er så uendelig glad i deg! Selv om du til tider kan være en smule innpåsliten, så vil du alltid være verdens beste!

 

 

SKREVET: 20.02.2011 / KLOKKEN: 15:13


For ei uke siden kom tante hjem fra Thailand, og med seg hadde hun verdens nydeligste piercing. Det første jeg tenkte når jeg så den var diamantsmykke i Titanic - så om jeg ikke tar feil så er det vel noe etterlikninger med i bildet. Jeg elsket den i alle fall! Godt å få litt nytt i ny og ne - man blir jammen meg lei av de samme piercingene etter hvert.

 

Har du piercing i navlen?
Tror du piercingen er en etterlikning av smykket i Titanic?

 
SKREVET: 20.02.2011 / KLOKKEN: 13:54


Har nettopp sett søndagsfilmen på TV2 som var "New York Waiting", en skikkelig kjærlighetsfilm med mye kliss fra 2006. Selv om filmen ikke endte slik jeg så det for meg, så likte jeg den. Litt lite handling etter min mening,  men det var en ok start på min søndag.

 

Nå er det naturfagsbøkene som ligger og venter. Denne uka som kommer skal vi ha en rapport-innlevering, nynorsk innlevering, naturfagsprøve, engelskprøve og medieteoriprøve. Her sparer ingen av lærerne på noe! Kommer nok til å bli temmelig deilig med ferie etter denne uka.

 

Hvilke planer har du for søndagen din?
Har du sett "New York Waiting"?SKREVET: 14.02.2011 / KLOKKEN: 16:09


Da var vi jammen meg kommet til 14. februar folkens, noe som betyr at det er Valentines day - eller, "kjærlighetens dag" på norsk. Denne dagen i året skal man feire kjærlighet og romantikk. Til dere som ikke vet hvorfor vi feirer Valentines day så vet jeg! Altså, Valentines day og ideen rundt det er hentet fra myten om den hellige Valentinus som en gang for mange år ble drept. Før han ble drept skrev han et brev til sin kjære (Julia), og ba henne holde seg til Gud og han undertegnet brevet med "fra Din Vallentin", og på denne måten har det visstnok bygget seg opp.

 

For min del har jeg aldri vært noe hyperaktiv etter denne dagen, men jeg har i grunnen ikke hatt noen spesielle denne dagen de siste årene heller.

 

Jeg kan fremdeles huske årene hvor vi sendte anonyme lapper, og det gjalt å skrive med venstre hånda slik at ingen skulle finne ut hvem brevet var fra. Jeg kan ikke annet enn å si at det har forandret seg litt. Uansett, selv om jeg ikke har noen spesielle å dele dagen med, så bruker jeg dagen til å fortelle de nærmeste hvor mye de betyr!

 

Hvilke forhold har du til Valentines day?
Hva skal du gjøre i kveld?

 

5313666_jij8whej_c_large

 

Tumblr_lgko1m1lyu1qcaft9o1_500_large

 

Tumblr_lgkpf73wcf1qgnj66o1_500_large

 

Tumblr_lg2avsjfuz1qb62q0o1_500_large

 

Tumblr_lgdvpgeeok1qe5r5jo1_500_large

 
SKREVET: 13.02.2011 / KLOKKEN: 14:50


I  mitt kjære innlegg om skillingsbollene fikk jeg et par kommentarer hvor dere lesere skrev at dere synes jeg liknet så på mamma - og selv kan jeg absolutt ikke se det. I store slektsselskaper hører jeg det stadig når gamle tanter kommer og tar et godt tak i kinnene så du blir helt lammet etterpå. Ikke si jeg er den eneste som har opplevd dette? Gamle, skrukkete tanter av bestemor, eller tanta til søstra til bestemors søster. Eh... you name it.

 

Vi likner da ikke så mye? (meg og mamma altså)
Liker du på noen spesielle i din familie?

 

SKREVET: 12.02.2011 / KLOKKEN: 18:12


Hva blir bedre enn nystekte skillingsboller på hyttetur? I dag laget mamma noen superduper gode skillingsboller, er temmelig sikker på at jeg ikke kan telle antall skillingsboller jeg har slukt på en hånd.

 

Er du glad i skillingsboller?


SKREVET: 01.02.2011 / KLOKKEN: 18:19


Da jeg kom hjem fra trening forrige uke, fikk jeg litt av en oppvekker da jeg kikket på mobilen. Gjett hvem som hadde sendt meg et herlig bildet av six-packen sin? Malene-snuppa såklart! Jeg holdt på å smelte av latter, med tanke på at vi holder på å slakte hverandre når håndballjentene på laget begynner å snakke om at de er blitt så feite. Derfor snur vi rett og slett trenden, og har en utrolig intern humor med "six-packene" våre (daglig) på treningene!

 

 

Føler meg forresten utrolig beæret som får en sånn søt MMS-melding halv elleve på en helt vanlig torsdag kveld. Love you snuppa - you totally make my day (selv om du til tider kan være litt grinete....)

 

Har du ei venninne du kan være deg selv 100 %, sammen med?
Er vekt og kropp et viktig tema  i din vennekrets?

 
SKREVET: 29.01.2011 / KLOKKEN: 16:07


 

Når jeg blir et par år eldre skal jeg uten tvil få meg en tattovering på håndleddet. Jeg synes seriøst det er dødsfint, men når jeg nevner det er det alltid noen som sier: "tar du tattovering der, får du ikke alle jobber", er dette sant? Uansett, det på bildet er desverre ikke en ekte tattovering - der er det bare Tuva som har vært i aksjon. Om jeg skal ha en tattovering på håndleddet tror jeg det vil bli i sånn fin løkkeskrift, og kanskje navnet på min kjære (hvis jeg noen gang kommer til å gifte meg da....)

 

 

Hva synes du om håndledds-tattoveringer?
Har du tattovering?
Vet du om det er vondt å ta?

 
SKREVET: 29.01.2011 / KLOKKEN: 14:47


Forrige helg var jeg som sagt i bursdag til Hedvi, noe som var superduper koselig. Ettersom meg og Hedvi har opplevd veldig mye sammen, og ikke minst kjent hverandre veldig lenge tenkte jeg å gi henne noe hun kunne le av, samtidig som at hun fikk mange minner samlet på et sted. Så guess what? Jeg laget en "scrapbook-ramme", hvis man kan si det på den måten... Dette er en gave jeg personlig ville blitt kjempeglad for, også er det ikke minst veldig koselig å gi. Perfekt gave til en 200-lapp, pluss pluss - spørs selvfølgelig hva du legger i det!

 

 

Pleier du å være flink med å gi gaver som betyr noe?
Ville du blitt fornøyd med en slik ramme, fylt med minner (bilder)?

 

 


SKREVET: 26.01.2011 / KLOKKEN: 14:13


Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner


Dette var nok det vanskligste spørsmålet jeg noen gang kunne fått - både fordi jeg mener det ikke er noe man slenger ut på bloggen, og ikke minst fordi jeg ikke aner hva jeg skal svare.

 

 

Jeg savner faktisk alt ved fortiden. Uansett hvor vond, eller hvor håpløst liget noen ganger har vært så savner jeg det. Jeg klarer ikke finne en periode jeg ikke savner. Og..., er det mulig? Er det noe galt med meg? Det vet vel dere best, men jeg bare klarer det virkelig ikke.

 

 

Har du en tid du savner, eller ikke savner? Fortell!

 

 
SKREVET: 25.01.2011 / KLOKKEN: 19:10


Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkoholOK, here we go again. Alkohol driter jeg på en måte litt i. Ungdommer som drikker seg drita hver eneste helg bryr jeg meg ikke særlig mye om. Jeg mener: det er deres problem når hodepinen dreper dem dagen derpå - men på en annen måte driter jeg ikke i det. Ubeslutsom? Skeptisk. Det finnes faktisk flere her i Norges land enn vi tror sonm sliter med alkoholproblemer. Tenk, det kan likegodt være din kjæreste nabo, eller  moren til bestevenninna di. Poenget er at ting ikke alltid er som det ser ut som, og alkohol er absolutt ikke greit når det blir et problem!

 

 

 

Narkotika derimot, det er mer alvorligere enn alkohol. Ikke fordi det kan bli et større problem enn hva alkohol kan påføre, men fordi jeg mener at narkotika ikke bør inntar i noen former eller mengder. Dette er også mye mer enn hva tiggerne vi ser på Oslo's gater. Jeg bestemte meg som 13 åring at jeg aldri i hele mitt liv noen gang skal tenke tanken om å prøve dette - og det står jeg fremdeles for. Jeg skal helt seriøst ligge i kista, og noen skal kunne si: hun prøvde aldri narkotika. Kall meg paranoid, og jeg vet det ikke er så farlig og dramatisk som jeg skal ha det til - men dette er rett og slett bare et valg jeg har tatt. Jeg kunne aldri tenke meg å prøve det, men når det kommer til narkotika og den slags så har jeg så mye jeg skulle ha sagt, og enkelt og greit: ikke begynn å diskuter det med meg en gang. INGEN, absolutt ingen vil noen gang kunne påvirke meg til på noen måter å skulle gjøre noe så dumt. I-n-g-e-n!

 

 

Ja, man. Da har jeg jammen meg uttrykket meg om alkohol og narkotika på bloggen også! Hurra. La meg høre hva DU synes om både alkohol og narkotika - hva slags forhold har du? Har du satt deg noen "mål"?

 

 

167764_1260786896118_1723074906_493714_3348670_n_large
SKREVET: 17.01.2011 / KLOKKEN: 23:16


Ikke kom her å si at jeg ikke har det koselig. Mitt lille paradis når jeg skal sove - og gjett hva? Jeg har "montert" dem helt selv - uten pappas hjelp. Jeg er blitt ei selvstendig pike nå, vetdu. Sånn egentlig var det bare julepynt, men det er jo hjerter, så det får være til 14. februar (Valentines day - woho....)

 

 

Wanna be my date on Valentines day?
På en skala fra en til ti, hvor koselig var det vel ikke?

 

 
SKREVET: 14.01.2011 / KLOKKEN: 16:53


Altså, jeg har laget en del smoothies etter at jeg fikk blenderen til jul - og... altså, de har smakt alt fra banan til blåbær, men jeg har enda ikke funnet favoritten.

 

Akkurat nå drikker jeg en smoothie blandet med vanilje yougurt, skogsbær og banan. Må ærlig inrømme at ikke det var en suksess, men den blander seg godt med resten i magesekken.

 

Har du en smoothie-oppskrift du kan dele?

 
SKREVET: 14.01.2011 / KLOKKEN: 13:17


Gidder noen å fly meg tilbake til sommeren 2010, den 22. juni? Jeg hadde nesten gjort hva som helst for å få oppleve språkreisen til Malta igjen. Minne for livet som jeg aldri vil komme til å glemme! Nå må jeg faktisk snart ta tak i minnene, og finne en eller annen måte å ta vare på dem.

 

 

Har du vært på en reise du aldri vil glemme?
Noen som vil se noen bilder fra Malta-turen? Altså å mimre litt....


 
SKREVET: 13.01.2011 / KLOKKEN: 21:33


Kjører i gang ei spørsmålsrunde - tror jeg. Altså, still meg spørsmål og jeg svarer på videoblogg. Så til slutt: tenk litt på spørsmålene dere stiller, hvor interessant er det å vite om jeg har søsken eller om hva jeg gjør på fritiden? Dropp de spørsmålene, men for all del, dere må gjerne tvinge ut de minste detaljene av meg - dere vet selv hva som suger å høre svar på.

 

 

Tenk da, her kan dere stille anonyme spørsmål som dere ikke tør å spørre in real life - grip sjansen da vel!

 

 

STILL MEG SPØRSMÅL, SWEETIES!

 Kommer det nok spørsmål så svarer jeg faktisk allerede i morgen.... :-)
SKREVET: 13.01.2011 / KLOKKEN: 20:20


Satt og diskuterte karakterer i dag sammen med Tuva og Camilla, og jeg satt opp en liten "liste" for hvordan mitt snitt vil bli seende ut når vi får karakterkortet i morgen (eller next week) og når snittet var regnt ut var jeg bokstavelig talt skuffet. Jeg har nesten 100 % kontroll på alle karakterene jeg får hvis du ser bort i fra mediafagene. Men, jeg kan ikke annet enn å være fornøyd. Det som faktisk har vært en fordel med medier og kommunikasjon er at jeg har fått konsentrert meg veldig på programfagene - pluss, pluss, pluss!

 

Hvordan ser/så dine karakterer ut 1. termin?

 
SKREVET: 06.01.2011 / KLOKKEN: 17:51


Jeg skal aldri i livet klage om at min dag har vært tøff i dag, fordi jeg veit - over alt jeg eier, at det er ei jente som har hatt en dobbelt så tøff dag som det jeg har hatt idag. Akkurat nå ønsker jeg bare å være en skikkelig venn, og støtte opp for de jeg virkelig vet trenger det. Av og til skulle jeg ønske jeg kunne helbrede andres kjærlighetssorg, fordi jeg vet hvor utrolig forferdelig det faktisk er!

  

 
Smil så lenge dere har det, folkens. Før du aner det så har du mistet det, det vet jeg om ei som har fått erfare - og dere aner ikke hvor lei meg jeg er inni meg. Hun er den siste personen som fortjener det!
SKREVET: 04.01.2011 / KLOKKEN: 17:20


Jeg er helt utslått for tiden, og jeg mangler søvn på det høyeste. Først og fremst vil jeg tro det er fordi jeg snudde døgnrytmen en smule, også ikke minst at jeg ikke trener - og dette gjør jo at energinivået er på bunn! Ellers, av en eller annen grunn fryser jeg som ei bikkje hver natt - anyone som har et godt varmeteppe dere vil donere til ei ganske søt jente som mangler søvn?

 

Må bare spørre, er jeg den eneste som sover dårlig for tiden?
Har du noe tips til hvordan jeg kan bli trøtt om kvelden?

 

 


SKREVET: 02.01.2011 / KLOKKEN: 14:39


Any woman can be a mother, but it takes someone special to be a mom ♥

 

.. Om noen få dager vil jeg nok komme til å angre på at jeg i det hele tatt la ut, og skrev det lille utsnittet - vi er kommet i djevelens måned (januar) for vår familie. MEN, det er en annen sak......
SKREVET: 31.12.2010 / KLOKKEN: 18:36


Om ikke alt for lenge skal jeg ut til tømmerstø for å møte noen helt fantastiske mennesker - jeg håper dere får kost dere masse i kveld! Jeg kan nesten ikke vente... Dere aner ikke hvor herlig det skal bli å gå inn i et nytt år!

 

Godt nyttår!

 
SKREVET: 31.12.2010 / KLOKKEN: 16:30


Dere aner ikke hvor mye jeg har sett frem til å gå inn i et nytt år. For min del betyr et nytt år nye muligheter. Jeg kan huske da det ble smelt raketter for det nye året som skulle komme i fjor og vi skulle inn i 2010 - i det mobilen viste 00:00 ønsket jeg meg noe. Kan fremdeles huske hva jeg ønsket - og tro det eller ei, ønsket ble realistisk.

 

Jeg har hatt et fantastisk år, men likevel med mange motbakker. Jeg har gjort mange feil som jeg garantert vil huske lenge. Jeg har møtt på utrolige mennesker, og ikke fullt så utrolige mennesker..... Jeg har mistet venner, og jeg har knyttet sterkere bånd til mennesker jeg aldri trodde jeg skulle bli kjent med. 2010 vil være et uforglemmelig år, uten tvil! Et minne for livet som jeg vil huske er språkreiseturen til Malta - selv om det skjedde mye jeg skulle ønske vi kunne være foruten, så var det alt i alt en uforglemmelig tur.

 

Jeg ønsker alle mine kjære blogglesere et riktig godt nyttår - la oss håpe at året som kommer blir bedre enn det som var. Til slutt vil jeg bare takke for alle som har fulgt bloggen min gjennom dette året, dere er helt fantastiske alle sammen!

 

Det kan umulig bare være meg som ser frem til et nytt år, med nye muligheter?

 


Tumblr_le3euqegs61qbvjuxo1_500_large
SKREVET: 30.12.2010 / KLOKKEN: 18:51


Alle har sett eller hørt om den såkalte "kjøttkjolen" til Lady Gaga? Right - OK, jeg har vel egentlig bare en ting å si og bruker bildet for å illustrere: enkelt og greit!

 

Hva synes du om kjøttkjolen?

 
SKREVET: 24.12.2010 / KLOKKEN: 15:11


 

Mesteren for årets juletrepynting er nok selveste Frida. Jada, som hvert år skal det pyntes i en farge, og dette året ble det sølv. Som tradisjon, og for å tenke på bestemor og bestefar kjørte jeg ut med julekulene de hadde på deres juletre. Du kan så vidt se dem, men det er de få kulene som lyser litt ekstra opp med farger, hehe.

 

Hvem pleier å pynte juletreet i deres familie?hits