SKREVET: 31.01.2010 / KLOKKEN: 15:58


Da var drakta, shortsen og alt av treningstøyet på - og jeg er klar for å spille kamp med Våg1. Altså, det er ikke vårt lag, men det andre a-laget i Våg. Gleder meg litt, men er vel samtidig ganske nervøs - kjenner ikke spillemåten, spillerene eller trenerene særlig godt, så må vel være såpass ærlig å si jeg er litt nervøs.

Vi skal helt til Evje, altså tar i alle fall en time å kjøre - så nå psyker jeg meg opp til en lang biltur dere! Jeg som elsker å kjøre i bil, h-e-h-e. Jøss.... jeg har en uvane med  å være veldig sarkastisk på bloggen, haha!

Kos dere, så blogges vi vel i kveld!

Hva skal du i dag?
Ønsk oss lykke til!
SKREVET: 31.01.2010 / KLOKKEN: 14:09


Jeg er nødt til å takke for alle tilbakemeldingene jeg fikk på sangvideoen jeg la ut, hvor jeg hadde skrevet teksten og en kompis hadde spilt inn sangen.

Jeg har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger, både her på bloggen og på "utsiden". Jeg hadde aldri trodd at dere som leser bloggen min ville være så positive til teksten, så jeg må jo si det at jeg ble utrolig smigret over alle kommentarene og tilbakemeldingene. Så - jeg vil vel bare takke på både meg og Christopher sine vegne. (I think?)

Men.. Ja, alltid et lite men - jeg har også fått kjempemange nedlatende kommentarer på sangvideoen også, som ble slettet med en gang da jeg så dem. Grunnen til at jeg slettet kommentarene var fordi de ikke var rettet mot meg eller teksten - et eksempel på en kommentar var "Finn en bedre vokalist... Må stikke.. Skal stoppe blødningene i ørene." Så for all del, jeg håper at dere skjønner meg der. For all del, jeg tåler kritikken - så om det er noe dere vil si angående teksten må dere bare si i fra. Men når det ble skrevet så utrolig mange stygge kommentarer til sangen vil jeg si det var riktig å slette dem.

Jeg har faktisk enda en sang, hvor jeg har skrevet teksten, og i tillegg til det er den er spilt inn - noen som vil høre?

Men enda en gang - takk for alle de utrolig positive tilbakemeldingene. Det varmer virkelig!
Legger ut sangen enda en gang, og for all del - dere må veldig gjerne fortelle meg hva dere synes!
SKREVET: 31.01.2010 / KLOKKEN: 02:20


Innlegget kommer ganske sent, I know. Bedre sent enn aldri. Dessuten har jeg ikke hatt veldig god tid, men dere får i alle fall se outfiten for kvelden (30. januar 2010)

Så for en gang skyld skal jeg skrive hvor tingene kommer fra, og PS: du finner det faktisk i butikkene. Faktisk innkjøp fra i dag, da meg og mamma var på shopping. Så, takk til mamma for både ny bukse og genser + +, you know I love you..

Tightsbukse - Vero Moda
Singlett - Gina Tricot
"Genser" - Vero Moda
Klokke - CMYK

Chaneløredobber - Thailand (Lovelovelove!)

Hva synes du om outfiten?
Likte du noe/noen deler av antrekket?


SKREVET: 31.01.2010 / KLOKKEN: 02:12


God kveld søtnoser. Nå er jeg kommet hjem fra en tur på Andøya hos Thomas, Tore og Marcus, utrolig kos! Gjorde ikke noe veldig stort, annet enn å se på to filmer (eller, altså - vi begynte på en men det endte opp med en annen, husker faktisk ikke om vi så noen av dem ferdig fordi vi snakket oss en del bort. You name it, "lzm") Hihi, ja, mmmhm, kjempekos å se dem igjen ettersom jeg ikke har sett dem siden sommerferien.

Ellers har jeg faktisk nettopp spist en herlig kveldsmat, "pizzaskive", hahaha - jeg eier på kjøkkenet. Tro det eller ei, men kjøttdeigfyll på skive med ost oppå, det høres forferdelig ut - og jeg skal ikke skrive nøyaktig hva det smakte, kan hinte til det at jeg har en "smule" vondt i magen nå.

De to bildene under viser hvordan jeg ser ut akkurat nå! Interresant, eeeeeller?

Har din kveld vært bra?
- I WANT TO KNOW!SKREVET: 30.01.2010 / KLOKKEN: 17:34


Heisann sveisann og god dag - eller kveld om du vil.

I går fikk jeg en kjempekoselig melding her på blogg.no om at >Emma< hadde laget en header til meg. Jeg synes uten tvil den var kjempefin, og ble utrolig smigret for at noen faktisk ville prøve å en header til meg. Jeg legger ut headeren, så vil jeg vite om hva dere synes om Emmas header!

Burde jeg bytte header, eller bruke den jeg har nå?
Vil du prøve å lage en header til meg?

SKREVET: 30.01.2010 / KLOKKEN: 17:21


Hei, tid for leserspørsmål igjen. Jeg skal bli flinkere til dette med å svare dere på spørsmål, så jeg kan likegodt svare på et spørsmål jeg fikk for noen dager siden angående selvbruningen og MATIS skjønnhetsalong/hudpleiesalong (kall det hva du vil)

Leserspørsmål/kommentar:

Heii :-) hvor ligger den Matis salongen? Og ble du veldig sånn orange brun? og en siste ting ; har salongen en nettside?

Svar:

Først og fremst er ikke MATIS kun en salong som ligger i Kristiansand, men den ligger jevnt rundt i landet. Men den i Kristiansand ligger rett ved Amfi-handlesenter, så om jeg ikke tar feil ligger de fleste MATIS-salongene veldig greit tilgjengelig.

Hmhrm, hva skal jeg svare når spørsmålet om jeg ble orangebrun - personlig synes ikke jeg ble orange. Det jeg kunne trekke ned på angående selvbruningen (spraytan) var at det ble ujevnt. Særlig med tanke på skillet på hendene. Det "stoppet" liksom akkurat på hendene, og typiske steder som armhulene. Men orange vil jeg ikke si jeg ble, valgte en farge som var en typisk "sommerglød" - og den anbefales.

MATIS har en nettside ja, der kan du blant annet finne alle stedene hvor salongene er rundt i Norge. Veldig praktisk! For å komme til hjemmesiden kan du trykke >HER<Håper dere som har spurt en del om akkurat dette fikk noen svar!

Så, likte dere svaret?
Har du noen andre spørsmål, angående blogg, skjønnhet, sminke, hår -  whatever you like!?


http://www.danasalon.co.uk/userimages/matis.jpgSKREVET: 30.01.2010 / KLOKKEN: 00:07


Hm, for en gang skyld skal jeg hedre dere lesere. Jeg skal hedre dere for at dere faktisk gidder å klikke dere inn på min blogg - ja, hallo. Det at dere gidder å stresse dere inn på PC'n for og så skrive "www.frkfrida.blogg.no" i adresselinja er ganske stort for meg. I alle fall fordi vi snakker om et tall på i alle fall 200 stk.

Dere skjønner det - er jo faktisk ikke uten grunn at jeg blogger. Har dere noen gang tenkt på at det er statestikken, kommentarene og alle de fine komplimentene jeg får på utsiden som virkelig får meg til å ville blogge? Du visste det kanskje ikke, but it's true!

Så, jeg vil TAKKE dere for at dere faktisk gidder å lese bloggen min - takke dere for at dere i det hele tatt må ha litt daglig info angående mitt liv, hva som skjer rundt meg og hva jeg føler. So, again - thanks!
- Ikke misforstå, det høres jo ut som et "farvel-innlegg" men frykt ikke, dette er bare en påminnelse på at jeg setter pris på dere som leser bloggen min.

Og om du i det hele tatt leste denne erkjennelsen og hederen dere lesere fikk ville det vært morsomt om du skrev en hilsen under i kommentarfeltet. Jeg ville satt enda større pris på om du hadde skrevet hva du synes om bloggen min - jeg ville takket hver og en som hadde sagt hva som var bra og hva som var dårlig med bloggen min, så vet jeg i alle fall at jeg har noen på den andre siden som leser innleggene mine.

Dere er nydelige alle sammen, uansett om dere er elendige til å kommentere innleggene mine (særlig hvis dere tenker på hvor mye energi og tid jeg egentlig bruker i denne såkalte bloggen, tenkt på det du?) Men ok, nok en gang, takk - you'r my inspiration!


"Utrolig vakkkkkkkkert......"

Snakker vi om å konsentrere seg eller?

Tommel opp, eller tommel ned?
SKREVET: 29.01.2010 / KLOKKEN: 23:50


Åhr, filmen var så utrolig bra - og den anbefales virkelig til jenter som trenger en intern latter. En romantisk komedie som virkelig var verdt pengene. Meg, Susann og Åshild var nødt til å le i blandt - hehe. Filmen var bygget på en kjærlighetsromanse i tillegg til en del humor + en smule action. Altså, bittelitt skyting. ANBEFALES! (Btw, jeg snakker om "Did you hear about the Morgans")

Ellers i morgen skjer det en del. Eller ikke akkurat - men jeg skal i alle fall dømme sammen med Åshild. Fun.... Jepp, slenger med et bilde som ble tatt etter at jeg kom tilbake fra kinoen - og NEI, jeg har ikke fått extensionen jeg vant i den konkurransen for "ett par" måneder siden.

Har du sett filmen?
Hva har du gjort i kveld?


Like or dislike?SKREVET: 29.01.2010 / KLOKKEN: 19:58


God kveld, flotte lesere. OK, glem "flotte" - det ble kanskje en smule sofistikert.

Om noen få strakser kjører meg og mamma for å hente Åshild og Susann, vi skal nemlig på kino. Guess what? Vi skal på premieren til "Did you hear about the Morgans" (se trailer nedenfor) Vi gleder oss kjempemye, særlig ettersom både Hugh Grant og Sarah Jessica Parker som er de to hovedrollene.

Jeg må løpe, for å skifte litt tøy og stelle håret. Men jeg kommer vel garantert til å si litt om filmen, ettersom det er premiere. Dere må kose dere kjempemye i kveld, det skal i alle fall jeg! Hihi.

Blogges når jeg kommer hjem - I hope!

Har du eller skal du se "Did you hear abaout the Morgans?"
Pleier du å gå ofte på kino med venninnene dine?
SKREVET: 29.01.2010 / KLOKKEN: 18:02


Det er mange av dere som spør om jeg kan lage headere til dere, og for all del - det er helt greit. Nå har jeg laget meg et lite "system" (tror jeg) - og med det såkalte systemet mitt vil det bli enklere for både meg og deg til å forholde seg til!

Det er som sagt ikke sikkert jeg får laget headeren på samme dagen dere spør, men i verstefall får dere den dagen eller noen dager etter. Jeg har tross alt et liv med både skole, venner, familie og trening (så vær så snill, ikke gjør meg stressa - det utvikler kviser, u know? haha!)

Men så til det viktige: Om dere spør om jeg kan lage header må dere være 100 % sikker på at dere skal bruke headeren, ellers er det i bunn og grunn bare bortkastet tid for min del. Det har skjedd alt for mange ganger før, og det er ganske så kjipt. Håper på "litt" forståelse for den der, aight?

VIKTIG! Om du ønsker header må du kontakte meg på mail: prinsessa_frida@hotmail.com
- Du kan også skrive en kommentar under i kommentarfeltet når du har sendt mail, så jeg har en viss peiling. And PLEASE, skriv litt mer enn "ja, lag en header" på mail. Hjelp meg litt, slik at jeg får inspirasjon. Send også med i alle fall 3 bilder av deg selv i mailen. (Kan IKKE være mobil- eller webcamera-bilder. Da havner mailen din i postkassa)

Noen som ønsker hkelp til ny header?
Likte du headerene under?


Her er i alle fall noen av headerene jeg har laget, og her kan dere kanskje få litt inspirasjon til hvordan dere ønsker at den skal være:SKREVET: 29.01.2010 / KLOKKEN: 16:27


Det er en evighet siden sist gang jeg hadde outfit, så tenkte kanskje det var på tide. Jeg skal bli flinkere til å legge ut bilder av antrekket, men for noen måneder siden følte jeg nesten det ble litt for mye - men nå i det siste har det jammen med ikke blitt noen ting. (Æ ska skjerpe mæ!)

Hva synes du om outfiten?

SKREVET: 29.01.2010 / KLOKKEN: 16:01


Fikk mange tilbakemeldionger om at dere ville se Herrenes tale som meg og Åshild skrev til ballet. Var dødsgøy å holde talen, så sier bare en ting: får du muligheten til å holde en tale en gang - grip sjansen! (PS, ikke sikkert dere skjønner alt - som eks på slutten er det en samtale, bare så dere vet det)

Hva synes du om talen?
Har du holdt en slik tale før?


EDIT: Hadde jeg vært deg, hadde jeg aldri orket å begynt å lese talen en gang, haha!"Ja, da var endelig tiden inne for å kaste glans over alle våre fantastiske gutter på Fiskå skole, eller passer det bedre med herrer denne festkvelden?

Da vi ble spurt om å holde herrenes tale takket vi ja, fordi vi tenkte dette kunne bli gøy. Men så slo det oss at det kanskje ikke ville være så gøy for dere gutter. Vi kunne jo ikke trekke oss, så da var det vel bare å hoppe i det. Først og fremst vil vi si på vegne av alle jentene her i kveld at dere gutter ser fantastiske ut i dag. Men så er det vel ikke den gutt som ikke kler dress! Tenk at tre år snart er forbi allerede. Det er egentlig litt synd, for det er først NÅ vi begynner å glimte ørlite modenhet i dere. Det er ikke lenger jentelus, dataspill og BARE fotball, men parfyme, barberhøvler og kondomer for alle penga. Alt for chiksa dere!

Temaet flørting har vært et aktuelt emne når det kommer til ungdom i dag.

Gutter blir gjerne sett på som ?kule? hvis de holder på med flere jenter samtidig.

Jenter derimot blir sett på som billige.

Men er det egentlig dette rettferdig? Det er jo dere gutter som helst vil ha dere et nummer innen dere fyller 16, og dere bruker da helst slagordet til Kiwi: "RASKT, TRYGT OG BILLIG"

Mange jenter derimot mener at første gang skal være noe spesielt, og de velger da som flyselskapet Lavprisfly: "ET FORNUFTIG VALG"

 Vi jenter har det med å kjefte på dere, vi er både frekke og oppgitte over alt dere gjør, uansett hvor riktig det egentlig er. Men dere gutter? At dere i det hele tatt holder ut med oss er et under, det er jo så vidt vi holder ut med hverandre! Og en ting skal dere vite: At dere likevel er så tålmodige og snille, akkurat det er beundringverdig. Og ja, at dere holder ut med oss er vi utrolig takknemlige for!

Nå skal vi si noe som kommer dypt, dypt inne fra hjerterota til hver eneste jente på Fiskå Ungdomsskole; vi har IKKE alltid mensen bare fordi vi har en dårlig dag. Selv om det varmer mer enn noe annet med komplimenter fra dere, vet dere jammen å gjøre ting verre også! Dere vet akkurat hvilke knapper dere skal trykke på for å få irritasjonen til å vokse i rekordstor fart som får lysets hastighet til å blekne.

Gutter er ofte kjekke, sjarmerende, livlige.. og uforståelige! De tenker gjerne minst 1 måned senere enn oss jenter og har det med å overraske oss når vi minst venter det! Gutter vet selvsagt alltid best, de er sterkest og tøffest og skal stadig overgå hverandre. De snakker høyt om ting, og vet alltid bedre enn jenta, selv om de egentlig er enige med henne. Prøver du å snakke med gutter om noe de ikke har greie på, eller ikke har interesse av, så bytter de alltid tema, eller eventuelt stirrer på puppene dine til du selv blir helt satt ut.

I herrenes tale kommer vi ikke utenom å sammenlikne dere med et konkret objekt. Vi har valgt en jentes beste venn. Nei, vi snakker ikke om diamanter, men BH-er såklart!

Dere skjønner, dere er mer like BH'er enn dere tror. Vi jenter klarer oss ikke uten dere. Dere støtter oss opp når vi trenger det, og gir oss den lille ekstra ?pushen? vi trenger for å klare oss gjennom dagen.

Sånn som BH'er, kan man også dele dere gutter inn i typer.

Vi har sports-BH'en, pen-BH'en, fest-BH'en, og BH-en med den ekstra støtten osv..

I tillegg kan vi dele dere inn i farger.

For eksempel, har man jo den klassiske svarte BH'en. Og nei, vi snakker ikke om hudfarge her, men om den ''macho'' mannen. Han som alltid har rett, selv når han har feil, og som mener at kjærlighets-filmer er kun for jenter. Men vi er jo veldig glad i denne BH-en. Mange synes til og med at det er den beste BH'en.

Hvem vil vel ikke ha en mann som kan passe på deg, og beskytte deg mot alle andre?

Vi har jo også den sexy, røde BH-en. Dette er mannen med den perfekte kroppen, det perfekte håret og de perfekte øynene. Men noen ganger kan han også være veldig klar over at han har det perfekte utseende, og han vet hvordan han skal utnytte det. De fleste røde BH-er er dekorert med vakre blonder, sånn som gutten ofte er dekorert med en vakker blondine. Men vi elsker alle denne BH-en. Den får oss til å føle oss super-sexy, og får oss til å se utrolige ut. Den er kanskje litt dyr, men den er som oftest verdt pengene. Og vi gjentar som oftest.

Det finnes også utallige mange andre BH-farger der ute. Vi har alt fra party-grønn til følsom, engel-hvit. Og selv om de kanskje er i litt undertall, er det en god del rosa BH-er der ute også. Og nesten alle disse BH-ene kan kombineres, og være flerfargede. Og akkurat dette kan de forskjellige typer gutter også ha, forskjellige egenskaper altså. Og det er det som gjør dere så forskjellige, og originale. Det gjør derfor valget for oss jenter vanskelig. Men heller velge mellom mange BH-er, enn å ha en som alle andre har. Men som dere gutter vet liker vi jenter å ha mye å velge mellom.

Så til alle BH-er der ute, vi hadde ikke klart en eneste dag uten dere.


Dere er jo utrolig interessert i PC-spill, for ikke å snakke om playstation. For disse to tingene må jo for alt i verden ikke blandes sammen. Det ville jo vært ren kriminalitet. Det er ikke akkurat en hemmelighet å røpe at dere bruker utallige timer foran den firkantede skjermen hver bidige dag. Dette er vel egentlig guttenes beste venn, og de bruker som regel mer tid med den enn med deres såkalte h.h.h ?homies?.

Okey gutter hør nøye etter for nå skal vi avsløre en verdenshemmelighet som vi tror dere ikke helt er klar over. Ca 80% av samtalene oss jenter i mellom, handler om dere gutter. Hva i alle dager er det vi skulle ha prata om hvis dere ikke fantes? Det er jo faktisk begrenset hvor mye vi får snakket om tamponger, sminke, og hvor dum mamma er. Det er som oftest også dere som lager de lykkeligste smilene og de såreste tårene våre.

Gutter, er dere egentlig klar over at dere helt sikkert har en eller annen hemmelig beundrer som bare venter på dere skal få opp øya så hun kan bli sett? Vi er faktisk som DnB Nord: "NÆRMERE ENN DU TROR"

Etter noen år med erfaring har vi jenter lært oss litt om hvordan dere fungerer, eller i alle fall at dere er alt for enkle for oss å forstå. Det er antagelig derfor dere er så gode venner å ha, siden vi slipper å tenke sånn alt for mye selv. Og vi er utrolig glad i dere! Det er dere som er grunnen til alle de flotte, pynta jentene her i kveld, og dere har jammen noe å være stolte av! Uansett hvor mange dårlige egenskaper vi kan trekke fram om dere, blir vi sjarmert om og om igjen.

 

-Men du Åshild, hva mer kan vi egentlig si om gutter?

-Åh, jeg vet ganske mye mer vi kan si om gutter! Gutter..gutter er som Mentol: "ET TYGG OG MAN ER HEKTA".

-Ja! Også er de som Vg: "DAGEN ER IKKE HELT DEN SAMME UTEN".

-og som Pepsi: "ASK FOR MORE" Og Fanta: "JUST FOR FUN"

-Åhåhåh..! som McDonalds: (nynner melodien) "I'm lovin' it"


Åja, dere er nødvendige for oss, men dere kan lett erstattes, med for eksempel hunder. De er like enkle, og krever bare mat og kos, sånn som dere. Og i likhet med hunder er ikke dere gutter så alt for intelligente, men ta det med ro, dere tar det igjen i muskelkraft. Det er nemlig bevist at kvinner er smarte, og gutter tar det igjen i muskler.

Dere må vite at dere faktisk er noe de fleste jenter ikke kunne tenke seg å leve uten. Dere er hele tiden med på å fylle våre liv med både glede og frustrasjoner. Når dere sårer oss sier vi ofte at vi aldri skal ha noe mer med gutter å gjøre, men det går som regel over! De gode stundene vi har sammen med dere er verdt alle frustrasjonene.

Så til alle våre medsøstre, la oss reise og skåle for det fantastisk store utvalget BH-er som sitter til bords her i dag!

SKÅL!
SKREVET: 28.01.2010 / KLOKKEN: 18:53


381932-1-1264701179826.jpg

MOBILBLOGG: Noen som skulle ønske dere var meg og hadde RLE-prøve i morgen? Ehehehehheh.. Jeg gleder meg så utrolig. Ja, sarkastisk.SKREVET: 27.01.2010 / KLOKKEN: 18:59


Ok, jeg har fått hundreogfemti kommentarer som lyder akkurat samme: "hvorfor legger du ikke ut bilder når du smiler med tennene? hæ, hæ, hæ?" - hallo folkens, det er vel en grunn for alt eller? Neida. Eller i mitt tilefelle er det selvfølgelig en grunn, f-a-k-t-i-s-k.

Til poenget. Jeg smiler faktisk ikke med åpen munn, eller rettere sagt - jeg smiler ikke slik at jeg viser tennene pga jeg har regulering. Ta-ta-ta-taa! Da var den åpenbaringen sagt, og gjort. Jeg føler meg utrolig ubekvem med å gå rundt med stål på tennene for å være ærlig. (Jeg snakker om meg selv, ikke andre. Har ikke noe i mot andre som faktisk viser reguleringen på bilder altså. Ikke misforstå)

Selvfølgelig er jeg blitt vant med det, og jeg smiler med reggis på flere bilder og selvfølgelig i det ekte liv - men bildene hvor dette viser seg kommer ikke ut på bloggen. Hvorfor? Actually, I don't know. Eller, personlig synes jeg at bildene tar seg bedre ut om jeg bare lukker igjen kjeften.

Så til slutt skal jeg selvfølgelig legge ut et bilde hvor jeg viser tennene OG reguleringen. Så... are you happy now?

Har du eller har du hatt regulering?
Synes du det er stygt med regulering/togskinner?Jøss, først nå jeg legger merke til at jeg har små tenner. Og ja, har bare reggis oppe.SKREVET: 27.01.2010 / KLOKKEN: 18:03


Noen som kan huske jeg skrev et innlegg om at jeg hadde vunnet extensions etter å ha fortalt at jeg gikk gjennom i sommer? Om du ikke husker det kan du trykke >HER<

Om dere trykket dere inn på selve innlegget merket dere kanskje at datoen jeg skrev at jeg hadde vunnet extensione var 28. desember, noe som viser seg å være nøyaktig en mnd siden (i morgen) Og det er da jeg må spørre meg selv, tar det virkelig 1 mnd å skulle sende ett par extensions fra Arendal til Kristiansand? HALLO!

For dere som ikke har litt peiling så er det sånn ca 7-8 mil mellom Arendal og hvor jeg bor, så det kan umulig skulle ta så lang tid! Så når jeg IGJEN tenker meg om slår det meg - vil jeg noen gang få extensione jeg vant?

Bloggen til Màlen (hun som holdt konkurransen) er "desverre" slettet nå, noe som tyder på at jeg ikke får kontakt med henne i det hele tatt. Så, ja - hun har slettet bloggen uten å sende extensione.

Så om det ikke skjer noe de første dagene er jeg redd jeg har blitt lurt dere. Må jo være ærlig å si det får meg virkelig til å ville fortsette å melde meg på slike konkurranser når jeg ikke får det jeg faktisk har vunnet. "Hihi".

Hmhrmhrm... hva gjør jeg nå folkens?
Noen som har vært borte i det samme?


Yes man - hun har slettet bloggen.SKREVET: 27.01.2010 / KLOKKEN: 17:20


Da jeg gikk sammen med Ida i dag ble det jammen med tid til en liten photoshoot, kanskje til en ny header? Jeg prøver å hinte til at om du ønsker å prøve og lage en header til meg, ville jeg satt kjempestor pris på det. Og, om jeg virkelig blir så fornøyd med den kan det kanskje bli premie? Jaja, skal ikke snakke meg bort - men ta kontakt!

Ellers vil jeg veldig gjerne høre hva du synes om bildene. Mange kan synes det er upassende å ha så mange ego-bilder av seg selv i et innlegg, men jeg advarte dere vel i overskriften.

Hva synes du om bildene?
Er det dumt å ha så mange bilder av seg selv i et innlegg?SKREVET: 27.01.2010 / KLOKKEN: 16:54


Da jeg kom hjem fra skolen i dag merket jeg en helt utrolig spesiell tåke da jeg så ut av stuevinduet. Løp å fant speilreflekskameraet å begynte å zoome for hele livet. Til slutt ble det noen ganske fine bilder, som jeg personlig føler kan beskrive utrolig mye!

Hva synes du om bildene?
Hvilket likte du best?SKREVET: 27.01.2010 / KLOKKEN: 16:44


Hahahaha, latterlig overskrift! Inlegget har i bunn og grunn ingenting med at jeg har en kinesisk venn (for all del, ikke noe i mot kinesere) men det er en intern humor mellom meg og Ida. OK, pluuuuuuuss bilde nr 3, hehe. Det blir alltid tullebilder når vi går sammen, og hun fyller meg virkelig med masse godt humør!

Ellers har meg og Ida jobbet med et RLE-prosjekt, med emnet "kristendommen og jødedommen", meget interresant. Og guess what? Ida har klart å få meg dilla på H.A.A (home and away) igjen - Ånei, kill me!

Senere i kveld er det trening, noe som skal bli dødsgodt etter mine tre dager på sofaen.

Hva synes du om bildene under?
Tar du mange tullebilder sammen med dine venner?
SKREVET: 27.01.2010 / KLOKKEN: 15:23


Hvordan skal jeg få sagt det nok? Det er ikke mulig! Det kan ikke være mulig! Izzie og O'Malley kan bare ikke dø. Årh, tenk at et tv-program kan påvirke meg på denne måten?

Jeg grein og grein i sofaen i går, jeg. Forferdelig sesongavslutning, spør du meg.

Så du sesongavslutningen for Greys i går?
Hva synes du om slutten?


De verste og tristeste 5;31 minuttene i hele sesongen av Greys Anatomy.SKREVET: 26.01.2010 / KLOKKEN: 22:46


Gjett hvem som skal benke seg foran tv-skjermen i kveld? Eller vel og merke om noen minutter? Ok, det var et litt for dumt spørsmål. Det vil jo ta sin tid å remse opp 3/4 av det norske folk.

Jeg og mamma skal lime oss fast til den gode sofaen, det er nemlig sesongavslutning for verdens beste tv-program, nemlig Greys Anatomy. Aldri i verden om noe skal komme i veien for det!

Må være ærlig å si de siste episodene har vært litt i overkant ekle. Det finnes en grense for hvor mye blod hodet mitt trenger å fylles med, og jeg tror uten tvil det er Izzie som får mest sympati hos folket for tiden. Tenk da: tenk at en filmfigur gir oss den virkningen at vi både feller tårer og lever oss så inn i det at det skulle vært en av våre. Hehe, jeg må slutte å snakke meg bort og heller løpe til sofaen, for og så hoppe i seng.

Skal du se/sett sesongavslutningen for Greys Anatomy?
Hva tror du/hva skjer?

http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00737/Grey_s_Anatomy_-_se_737851i.jpg
Love it!SKREVET: 26.01.2010 / KLOKKEN: 22:36


.. sa kommentatoren da dommerene hadde godkjent målet etter at en eller annen danske hadde scoret på straffen de fikk det siste minuttet. Setningen lød slik "det var da som pokker, men sånn er livet" - æsj au. Det skjærer enda, og er det mulig tenker jeg?

Hvordan i all verden er det lov? Norge hadde virkelig forjent å vinne denne kampen, og guttene hadde virkelig gutset gjennom hele kampen, helt til de to siste minuttene. It sucks!

Jaja, hva kan man si - eller hva kan man i det hele tatt gjøre? Ved å lage et blogginnlegg vil jeg bare vise at det var utrolig kjipt, og jeg kan ikke annet enn å støtte Norge. Jeg får vel også vise litt sympati for Håvard Tvedten også. Tenk om det hadde vært meg, ehm. Jeg hadde vært knust.

Til dere som ikke så kampen ble stillingen veldig jevn, og håndballguttene tapte desverre med ett mål - noe som jeg synes langt i fra var fortjent.
Danmark 24 - 23 Norge

Så du håndballkampen?
Håpet du Norge vant, eller heiet du på danskene?

FIKK TRØST: Kristian Kjelling trøstet Håvard Tvedten etter kampen.
Bildet ble tatt etter at Tvedten bommet på straffen, mens Kjelling trøster ham.SKREVET: 26.01.2010 / KLOKKEN: 21:11


Jeg fikk sjokk da jeg fant bildet av noen utrolig spesielle Convers-sko. Ja, seriøst - de ser da ikke bra ut? Etter min mening må det være noe av det styggeste jeg har sett innen Converse, men vi har alle hver vår smak.

Må være ærlig å si jeg synes det er hot med svarte Converse, og har lenge tenkt på å kjøpe det ettersom jeg bare har hvite. Til dere som har tenkt til å kjøpe Converse-sko, anbefaler jeg virklig hvite! De blir kanskje veldig fort skitne, men dem kan brukes til alt - og ja, de ser jo dødskule ut. Hihi.

Snakker meg bort, jeg vil vite hva DU synes om høye Converse.

Hva synes du?
Hot or not?


SKREVET: 26.01.2010 / KLOKKEN: 14:44


Årh, jeg smeltet skikkelig her om dagen da jeg så en skikkelig fin vurdering av >Lene< Etter som tiden går har jeg blitt vurdert av utrolig mange, og jeg beklager jo for at jeg ikke har nevnt alle sammen - men selvfølgelig er noen mer oppvekkende enn andre, og denne ble for min del veldig godt lagt merke til.

Måten Lene har gjenomført vurderingen på, er det jeg liker. Det er ikke en vurdering som "alle andre" hvor de skriver en setning og en karakter. Jesus, tenker jeg bare!

For min del skal en vurdering virkelig være gjenomført, og det skal være en del tekst med personlige meninger. Sjekk vurderingen Lene gjorde av min blogg under!

Takk for fine ord, Lene. Til alle dere andre som har vurdert meg, og som jeg ikke har laget et innlegg om - takk, takk, takk. Tar det virkelig til meg, og det betyr kjempemye.

Har du blitt vurdert før?
Skal jeg vurdere noen blogger i kveld eller dagene fremover?
SKREVET: 26.01.2010 / KLOKKEN: 13:09


Hosted by Galleries.cetrine.net

Hahaha, tenk da. Hvor morsomt hadde vel ikke det vært? Joda, om du fikk sjokk da du så overskriften kan du bare slappe av. Jeg utstilles verken eller har i det hele tatt noe å gjøre på et galleri.

Jeg fant en utolig gøy side på Marcus EK sin blogg, en sånn "redigerings-ramme-fun-bilde-greie", hvorfor ikke? Jeg prøvde og fant utrolig mange stilige og forskjellige kulisser - snakker om PhotoFunia. (Trykk >her< for å komme til siden)

Har du vært innom PhotoFunia?SKREVET: 26.01.2010 / KLOKKEN: 12:55


Jeg fant noen bilder fra sommeren, eller vent - bildene er faktisk bare fra september. Det er ganske morsomt å se hvor mye som har skjedd med meg, både på utsiden og på innsiden.

Jeg er fks blitt brunette, noe jeg aldri hadde trodd da bildene under ble tatt. Det er en fryd å se på bildene da jeg var blond, og jeg kjenner jeg savner det kjempemye. Det er nå jeg ser at fargen jeg hadde var ganske fin. Årh, miss it.

Har du forandret deg på utsiden siden sommeren?
Blond eller brunette, hva synes du? (sjekk headeren for brunette)


SKREVET: 25.01.2010 / KLOKKEN: 18:11


Jeg fant flere kjoler på nett tidligere i dag, og jeg må jo bare understreke at beige festkjoler er hot! Ok, fant flere som virkelig var helt på tryne, men kjolene under likte jeg virkelig. (Ok, kjole nummer 3 og 5 kunne jeg vel spart meg for, men..)

Alle kjolene under er fra forskjellige merker, blant annet Chanel, D&G og Jill Sander. Så, oh jess - det er dyre kjoler.

Hva synes du om kjolene under?
Fra 1-6, hvilken kjole likte du best?
SKREVET: 25.01.2010 / KLOKKEN: 18:06


Æssssssssssssj, jeg er blitt angrepet av et forferdelig virus, noe som har ført til at jeg ligger rett ut på sofaen. Har vært så kvalm i hele dag, og natten gikk kun til å spy + besøke dassen hver eneste time. Stakkars meg.

Jeg skal slutte å klage - hopper tilbake til sofaen for å se på håndballkamp sammen med pappa. Guess what? Norge mot Østerrike - kan ikke gå glipp av den kampen.

Selv om jeg kanskje må ha en dag hjemme i morgen også, håper jeg i alle fall at jeg blir bedre. Har fått med meg at jeg ikke er den eneste som har vært hjemmeværende i dag, så det må være et virus som er blitt svært smitsomt.

Ønsk meg god bedring - det varmer!

Er du syk?
Hater du å ha spysyka?
http://foodcourtlunch.com/wp-content/uploads/2009/02/sick.jpg
Hahahah, jeg ler! Takk til google for "nydelig" bilde.SKREVET: 25.01.2010 / KLOKKEN: 17:31


Heisann. Jeg har faktisk ikke hatt tid til å poste bildene fra skoleballet før nå, men bedre sent enn aldri. Håper dere liker bildene. Ekstremt få bilder i grunnen, men jeg hadde ikke med meg kameraet over alt - så det vil maybe komme noen bilder en annen gang (når jeg har fått av andre osv)

Meg og Åshild holdt forresten "herrenes tale", og jeg tror jeg kan sitere fra oss begge at vi koste oss glugg da vi fikk våre 10 minutter på å beskrive guttene på trinnet, hehe. Noen som vil høre/lese talen? Kan såklart legge den ut på bloggen!

Ellers ble kavaleren min Simen (se bilde) og dronningen på ballet ble Tonje. Og.... så lenge meg og Ida var de to andre kandidatene til å bli dronning - sier vi at vi to ble prinsesser. Hihi!

Hva synes du om bildene?
Skal jeg legge ut herrenes tale?


SKREVET: 23.01.2010 / KLOKKEN: 18:27


I'm feeling like a princess!

Dere har mast og mast, og jeg har faktisk aldri vist bilde av hvordan egentlig ballkjolen så ut. Meeeeen... joda, dere skal få se den nå ettersom ballet har vært. (Og hvordan jeg gikk)

Jeg følte meg virkelig som en prinsesse i ballkjolen, og guttene behandlet oss jenter virkelig som prinsesser. Minne for livet! Hadde forresten vært kjempegøy å høre hva du synes om kjolen, so.. tell me!

EDIT: Kjolen er kjøpt i en butikk fra Oslo, som har importert kjolen fra USA (I think). I tillegg til det er det ikke vits å spørre om hva kjolen kostet, jeg svarer ikke.


Hva synes du om ballkjolen min?
Likte du den?SKREVET: 23.01.2010 / KLOKKEN: 16:51


Jeg var som sagt hos frisør å stelte håret mitt, og jeg ble så-å-å fornøyd. Da jeg satt i stolen var jeg ganske skeptisk, men frisøren var så flink og tok veldig hensyn. Hun var til og med å kjøpte blomster som jeg kunne ha i håret. Det ble en del fleiping om at jeg lignet på Eli Hagen, haha.

Som dere ser ble det en liten oppsetning, mens jeg hadde litt krøller i det andre. Bilder av kjolen og hvordan jeg gikk kommer snart.

Hva synes du om håret?
Likte du det?


SKREVET: 23.01.2010 / KLOKKEN: 16:41


Jeg lovet dere som sagt bilder av hvordan resultatet ble da jeg sprayet meg brun på MATIS som er en frisørsalong her i Kristiansand. Som jeg nevnte tidligere ble jeg kjempefornøyd, og har vel så og si aldri vært så brun.

Sjekk bildene under for å se bilder av resultatet! Bildene er lagt ut for at dere skal se hvor brun jeg faktisk ble og for å se hvor jevnt det ble.

Hva synes du om resultatet?
Kunne du tenkt deg å spraye deg?
Bildene er IKKE redigert, det er grunnen  til utrolig dårlig farger - så grunnen til den dårlige kvaliteten på bildene er pga lyset i rommet da jeg tok bildene. Dere ser som sagt skillet jeg fikk, og hvor jevnt det ble.SKREVET: 23.01.2010 / KLOKKEN: 16:33


Dette innlegget blir selvfølgelig 4 dager for sent, men har ikke helt hatt tid til å blogge så veldig mye - men bedre sent enn aldri!

Ok, for noen dager siden farget jeg håret brunere - eller mamma farget håret mitt. Jeg ble veldig fornøyd, ettersom jeg fikk bort den veldig varme og "rød/orange"-tonen i håret. Det er som sagt veldig mørkt, men ble ganske fornøyd. Hihi.

Dere kan forresten se resultatet når jeg kommer med bildene av hvordan håret ble da jeg stelte håret hos frisøren, rett før ballet.

Farger du håret ofte?
SKREVET: 23.01.2010 / KLOKKEN: 16:11


God dag søte lesere. Beklager for utrolig dårlig blogging i det siste, men jeg skal virkelig prøve å få oppdatert det jeg ikke har fått eventuelt vist dere osv i dag/kveld. I'm going to try, lissom. (Jeg er bevisst på hvordan jeg bruker fjortisspråket mitt, så ikke frykt)

I dag spilte vi forresten to kamper. Den første kampen var med A-laget, mot Grane. Den kampen vant vi med 3 mål (I think) og den andre kampen var med B-laget hvor vi spilte mot Start. Den vant vi jammen med også! Gøy, gøy, gøy. Så nå sitter jeg her i gledesrus og bare smaker på en dobbel seier. Hvem synes vel ikke det er gøy å vinne? Hihi, ja - jeg er et konkurransemenneske som hater å tape.

Ellers i kveld har jeg kanskje noen planer, skal sansynligvis til Sanne sammen med Ida. Blir kos! Men jeg løper i dusjen, dere vil nok høre mer fra meg.

Hater du å tape?
Hva skal du i kveld?


Herlige jenter, tro meg! (Gammel bilde forresten)SKREVET: 22.01.2010 / KLOKKEN: 17:51


img42631

Jeg fikk et par spørsmål om hvor mye jeg betalte for å spraye meg brun, og på salongen som jeg gikk på kostet det 400 kroner, og det varer i ca 10 dager. Ettersom jeg trener en del vil det naturligvis ikke holde så lenge. Bilder av hvordan brunfargen osv ble, kommer - I promise.

Jeg fikk også svar på hvor mye jeg betalte da jeg stellet håret hos frisøren før jeg skulle (skal) på ballet - er faktisk nettopp kommet hjem fra frisøren, og da betalte jeg 625 kroner. En del, men jeg ble jammen med fin! Bilder av hvordan håret ble kommer også selvfølgelig.

Fikk du noe ut i fra spørsmålet?
Skal jeg fortsette å svare på leserspørsmål? (som blir stilt i kommentarfeltet)SKREVET: 21.01.2010 / KLOKKEN: 22:18


J-jaaaaaaaa, jeg er blitt så fin og brun etter et besøk hos MATIS som er en skjønnhetsalong. Hva skulle jeg gjort uten MATIS? De ordner alt, og blir som oftest fornøyd.

I dag var jeg nemlig å sprayet meg, og fikk en skikkelig sommerglød. Skal prøve å legge inn et bilde hvor jeg kan vise skillet mitt, det er virkelig helt sykt. Og ja, det ser veldig naturlig ut.

EDIT: Grunnen til at jeg sprayer meg for å få en sommerglød er selvfølgelig fordi jeg skal på ball i morgen.

Jeg sier bare - dropp solariumet, dropp selvbruningskremene/-sprayene og heller kost på deg en time hos en salong hvor du får profesjonelle folk til å gjøre det for deg. Koster ikke alt for mye.

Vil du se hvordan resultatet ble?
Har du noen gang vært å en slik salong og sprayet deg?
SKREVET: 21.01.2010 / KLOKKEN: 22:08


Endelig, sier jeg bare. Endelig har jeg en god følelse til ballet, og gleder meg bare til å gå til frisøren å stelle håret og etter det kommet hjem for å ta på meg ballkjolen.

Jeg har som sagt ikke vist den endelige ballkjolen som jeg skal gå med på ballet, og den kommer jeg heller ikke til å vise før ballet. Sånn er det bare! Men selvfølgelig, det vil bli en hel haug av bilder både av håret og kjolen.

Så ja, I'm feeling good - og jeg gleder meg som bare det nå!


Hahah, random bilde fra google.SKREVET: 21.01.2010 / KLOKKEN: 21:58


Sude leather som mange kaller det er blitt en skikkelig trend for mange unge, og du finner dem nesten i hver eneste skobutikk. Personlig synes jeg det er dødshot, og det kan virkelig freshe opp et antrekk!

Hva synes du?
Hot or not?
SKREVET: 20.01.2010 / KLOKKEN: 22:51


Hei vakre lesere. Nok en dag legger jeg ut dagens sang - en nydelig sang av en talentfull gutt, nemlig Justin Bieber. Jeg snakker selvfølgelig om sangen hans som heter "Down to Earth", hihi.

Ellers har jeg hatt en kjempefin dag. Ting ser lysere ut for min del. Forholdet mellom familien er bedre enn noen gang, kjærlighetensfronten er så som så men jeg har noen herlige venner!

I morgen blir det en travel dag, så jeg får hoppe i seng.

Hva synes du om dagens sang?
Har du det bra for tiden?


Justin Bieber - Down to earth.SKREVET: 20.01.2010 / KLOKKEN: 18:49


Jeg tror ikke jeg er den eneste som har merket at Chanel nesten bare kjører "en type" veske. Det er selvfølgelig små og detaljerte forkjeller, men hvilke av de seks som jeg har plukket ut synes du er hottest?

Fra 1-6, hvilken CHANEL-veske er hottest?


SKREVET: 20.01.2010 / KLOKKEN: 15:19


- Da jeg var sju år hadde jeg seks lilla striper i det mørkeblonde håret mitt

- Har bare vært skikkelig forelsket en gang, selv om jeg har utrykket noe annet

- Jeg har sju hål i ørene

- 22. april 2009 vant jeg den såkalte "Beate-prisen" (kan fortelle mer, og mimre litt)

- Jeg gikk på et 12timers kurs før jeg kunne kalle meg selv "håndballdommer"

- Jeg har piercing i navlen

- Jeg har opperert i kjeften (munnen. Beklager språket)

- Min første menstruasjon (aller, aller første) fikk jeg da jeg skulle i bursdagselskap til meg selv på bursdagen min da jeg fylte 12 eller 13 år - husker ikke.

- Jeg MÅ ha kontroll over alle tidspunkt, jeg er altså en kontrollfreak (er bare å spørre Åshild)

- Jeg har møtt Alexander Rybak 2 ganger, har faktisk kysset han på kinnet.


Noe som overrasket deg?
Er vi like på noen av punktene?


hits