SKREVET: 31.01.2011 / KLOKKEN: 22:51


Hei og hå! Da var det snart sengetid for min del, men først tenkte jeg å fortelle om min fortryllende dag. Den startet med ZERO frokost fordi vi skulle ha en såkalt "mål-blodsukkeret-ditt-forsøk-greier". Jeg, tøff som toget nølte ikke i det hele tatt når læreren stod med nåla rett foran trynet på meg og skulle stikke meg langt inn i fingeren for å få presset ut noe blod. Oh my God, jeg trodde jeg skulle dø - og nei, jeg kødder ikke.

 

Klassen fikk se meg på mitt aller svakeste punkt, og jeg sier bare: nåler og blod - ÆSJ! Tuva hadde det selvfølgelig ekstremt gøy med å plage meg med å sprute deilig, rødt blod ut av fingeren rett foran nesa på meg, for og ikke snakke om mine kjære medelever på skolebenken rett bak meg. Når læreren står der med fingeren min, og ei svær nål lukker jeg selvfølgelig bare øynene og kjenner smertene komme av det store stikket - og utrolig nok var det morsomt når jeg ga fra meg noen lyder i det stikket hadde intruffet min kjære tommel.

 

Fikk jo selvfølgelig litt oppbacking av vår kjære lærer, og fikk et freidig kallenavn: "TØFFA SJØL", som vi sier på sørlandet. Jeg må jo også bare få lagt til at det ikke bare var ett stikk som skulle til for å måle blodsukkeret, jeg tror nemlig vi var oppe i hele 5 stikk!

 

Nå er jeg litt bekymret for om jeg noen gang kommer til å våkne opp igjen i morgen med tanke på at de tømte meg for en hel haug med blod.... Krise! Uansett, jeg må ta meg sammen - way to useriøst innlegg. Jeg tror det er best jeg hopper til sengs, også snakkes vi rett og slett i morgen! Good night, sunshines. Kryss fingrene for at ikke alle drømmene mine kommer til å handle om nåler, blod og superdype stikk.

 

SKREVET: 31.01.2011 / KLOKKEN: 19:44


 

 

Bildene er hentet fra tumblr og weheartit. Caroline Maria hadde postet bildene på bloggen, og det første jeg la merke til var lyset. Jeg har fått en helt syk greie med lys og farger på bilder etter at jeg begynte på medier og kommunikasjon - hvem hadde vel trodd det? Lyset og fargene på bildene ovenfor er bokstaveligtalt helt awsome!

 
SKREVET: 30.01.2011 / KLOKKEN: 19:06


Haha, jeg må nesten le litt av denne gruppen som er laget på vår alles kjente facebook, fordi det er riktig at mange såkalte fjortisser "drukner" seg selv med brunkrem. For min del skjønner jeg ikke helt poenget med så brunt ansikt, og brunkremskille så det holder, men det er vel noen som synes det er fint da. Jeg skjønner heller ikke helt meningen med foundation på leppene sånn at leppene blir flere hakk lysere enn resten av fjeset, men igjen de synes selv at det ser bra ut og da får de gå sånn for min del!

Haha, jeg er egentlig litt sær på dette punktet som har fjortisser siden jeg er en bitteliten fjortiss selv... Mamma ville vel sagt jeg er i min beste "fjortisalder", og bruker foundation (ikke på leppene vel og merke), pudder og lignende, men solpudder er noe jeg ikke liker så godt. Jeg synes de fleste solpudder ser helt teit ut på meg siden jeg har typisk blek, nordisk hud.

 

Hvordan tenker du om jenter som bruker alt for mye brunkrem?

 

http://i28.tinypic.com/2cqmvj6.jpg

SKREVET: 30.01.2011 / KLOKKEN: 18:44


 

 

Dette var filmen meg og Kristin lagde i filmperioden for medier og kommunikasjon på Tangen videreående. Kvaliteten er helt ræva, men det vi ville få frem med filmen er jo hvordan systemet er på medier og kommunikasjon, og hvilke forskjellige perioder du er innom. Dvs. alt fra foto, lyd, film og grafisk. Vi ville rett og slett gjøre det enklere for 10. klassinger med valget av videregående skole, og gjøre de sikrere på MK.

 

 

Hva synes du om filmen?

 

 

 

 
SKREVET: 29.01.2011 / KLOKKEN: 16:07


 

Når jeg blir et par år eldre skal jeg uten tvil få meg en tattovering på håndleddet. Jeg synes seriøst det er dødsfint, men når jeg nevner det er det alltid noen som sier: "tar du tattovering der, får du ikke alle jobber", er dette sant? Uansett, det på bildet er desverre ikke en ekte tattovering - der er det bare Tuva som har vært i aksjon. Om jeg skal ha en tattovering på håndleddet tror jeg det vil bli i sånn fin løkkeskrift, og kanskje navnet på min kjære (hvis jeg noen gang kommer til å gifte meg da....)

 

 

Hva synes du om håndledds-tattoveringer?
Har du tattovering?
Vet du om det er vondt å ta?

 
SKREVET: 29.01.2011 / KLOKKEN: 14:47


Forrige helg var jeg som sagt i bursdag til Hedvi, noe som var superduper koselig. Ettersom meg og Hedvi har opplevd veldig mye sammen, og ikke minst kjent hverandre veldig lenge tenkte jeg å gi henne noe hun kunne le av, samtidig som at hun fikk mange minner samlet på et sted. Så guess what? Jeg laget en "scrapbook-ramme", hvis man kan si det på den måten... Dette er en gave jeg personlig ville blitt kjempeglad for, også er det ikke minst veldig koselig å gi. Perfekt gave til en 200-lapp, pluss pluss - spørs selvfølgelig hva du legger i det!

 

 

Pleier du å være flink med å gi gaver som betyr noe?
Ville du blitt fornøyd med en slik ramme, fylt med minner (bilder)?

 

 


SKREVET: 28.01.2011 / KLOKKEN: 18:37


Det er en ting jeg har tenkt litt på. Når andre sier "du er viktigst for meg, hvis jeg mister deg, mister jeg alt, du betyr ALT for meg, jeg har deg - hva annet trenger jeg?". I likhet med "jeg elsker deg", er disse fire setningene brukt alt for mye! Tenker enkelte av dere i det hele tatt på hva dere mener når dere sier det?

 

Jeg blir faktisk litt sur når noen sier til meg "Men Frida, hvis jeg mister han, mister jeg alt". Jeg har nesten lyst til å skrike; HVA MED MEG!? Jeg sitter der og hører at i den store sammenheng betyr jeg egentlig ikke en dritt. Hva med de andre vennene dine? Foreldrene, familien? Betyr de ingenting hvis du mister "han"? Hvis jeg hadde tatt fra deg alle andre rundt deg, bare han hadde jeg latt bli igjen, hadde du ikke savnet noenting? Hadde du følt noen tomhet?

 

Er det i det hele tatt mulig å elske en person så høyt at absolutt ingenting annet betyr noe? Ikke mat, ikke andre mennesker, ikke krig, ikke fred, ikke jobb, ingenting. Jeg vet det kan føles sånn. Tro meg; jeg vet. Men når alt kommer til alt tror jeg det er umulig. Det går ikke ann å elske en person så mye at alt annet er ubetydelig. Ikke Romeo og Juliet. Ikke Bella og Edward (ehehe). Så kan vi slutte med å si; du betyr alt for meg? For når alt kommer til et punkt, er det løgn. Tenk litt på det.

 

 

 

 

 

 
SKREVET: 28.01.2011 / KLOKKEN: 18:26


Heia! Tro det eller ei, men i går var jeg på skolen fra 08:00-20:00, not kidding. Når jeg satt på vei hjem i bilen, fikk jeg sånn flashback og bare: "ey, vi har hatt gym i dag for tolv timer siden!". Omg, så uinteressant. Uansett, det var sånn åpen skole for 9. og 10. klassinger og jeg, Lisa og Liv var med sammen med 3. klassingene og  må bare si at det var utrolig gøy, og ikke minst lærerikt! Nå ser jeg bare frem til vi skal i TV-studioet og begynne å lage talkshow og sendinger.... Noen som vil være gjester i "FRKFRIDA'S TALKSHOW"? Rop ut, og øhm. Apropos det, kanskje jeg snart allerede burde begynne å øve meg med noen Livesendinger her på bloggen, haha ånei.

 

 

 
SKREVET: 27.01.2011 / KLOKKEN: 10:09


 

PS: han gale gutten som plutselig kommer inn i bildet heter Sander Cornelius, jenter!

 

 

Jada, jeg fikk superduper mye kritikk forrige gang jeg svarte på spørsmålsrunda jeg holdt - nettopp fordi jeg ikke var seriøs nok. Så jeg prøvde å være seriøs, men på spørsmål som hvilken BH-størrelse jeg bruker var jeg nødt til å dra'ann.

 

 

Ingen av oss har heller så pipete stemme (desverre) - jeg vet nemlig dere lesere tenner på lyse stemmer, har jo lagt merke til det med alle de fine kommentarene jeg får for stemmen min. Ehe, love you all!

 

 

Uansett, jeg er litt lei meg - fordi hadde det vært opp til meg hadde jeg køddet enda mer på denne videobloggen enn på forrige - rett og slett fordi jeg liker å drite meg ut. Men la oss holde bloggen en smule seriøs når det kommer til videoblogger sometimes.

 

 

Håper dere liker svarene (de seriøse ja) - hva synes du om svarene?
SKREVET: 26.01.2011 / KLOKKEN: 18:23


Rett etter vinterferien så skal alle på medier og kommunikasjon (1. trinn, naturligvis) utplasseres, og gjett hva! Jeg fikk i dag tilbakemelding om at jeg kunne komme til Øystein, som jobber som fotograf i Mandal. Jeg var som sagt hos han forrige PTF-periode, hvor jeg hadde et intervju og fikk være med han litt og se på hvordan han jobber etc. Jeg er superduper-happy, og ser virkelig frem til utplasserings-perioden!

 

 

 

Har du noen gang vært utplassert hos en fotograf?

 

 
SKREVET: 26.01.2011 / KLOKKEN: 14:13


Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner


Dette var nok det vanskligste spørsmålet jeg noen gang kunne fått - både fordi jeg mener det ikke er noe man slenger ut på bloggen, og ikke minst fordi jeg ikke aner hva jeg skal svare.

 

 

Jeg savner faktisk alt ved fortiden. Uansett hvor vond, eller hvor håpløst liget noen ganger har vært så savner jeg det. Jeg klarer ikke finne en periode jeg ikke savner. Og..., er det mulig? Er det noe galt med meg? Det vet vel dere best, men jeg bare klarer det virkelig ikke.

 

 

Har du en tid du savner, eller ikke savner? Fortell!

 

 
SKREVET: 25.01.2011 / KLOKKEN: 20:04


 

Hva er vel ikke mer plagsomt enn å ha en person som filmer deg på denne måten når du PRØVER å jobbe? Takk Lisa, du er skjønn... Haha! Oh yes, folkens. Dette er oss mediafolka på 1. trinn, sier bare: PUSH THE BOTTON! (dvs play)
SKREVET: 25.01.2011 / KLOKKEN: 19:33


 

 

Idag har jeg vært så glad! Noen ganger er det fint med sånne dager hvor man bare kan smile, le og glede seg over de menneskene rundt seg. Jeg tror neppe jeg er den eneste som har hørt helt siden jeg var liten at dersom du smiler til verden, vil verden smile tilbake. Og vet dere hva? Det er faktisk helt sant! Så, jeg smiler til selv de menneskene jeg ikke en gang kjenner, og jeg liker å vise at jeg er fornøyd med livet mitt og hvordan jeg har det. Dessuten, visste dere at det er mye enklere å smile enn å bruke masse energi på å være deprimert eller sur hele tiden? Den sistnevnte "visste du at", er jeg nødt til å bli flinkere på. Seriøst!

 

 

 

Smiler du mye?
SKREVET: 25.01.2011 / KLOKKEN: 19:10


Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkoholOK, here we go again. Alkohol driter jeg på en måte litt i. Ungdommer som drikker seg drita hver eneste helg bryr jeg meg ikke særlig mye om. Jeg mener: det er deres problem når hodepinen dreper dem dagen derpå - men på en annen måte driter jeg ikke i det. Ubeslutsom? Skeptisk. Det finnes faktisk flere her i Norges land enn vi tror sonm sliter med alkoholproblemer. Tenk, det kan likegodt være din kjæreste nabo, eller  moren til bestevenninna di. Poenget er at ting ikke alltid er som det ser ut som, og alkohol er absolutt ikke greit når det blir et problem!

 

 

 

Narkotika derimot, det er mer alvorligere enn alkohol. Ikke fordi det kan bli et større problem enn hva alkohol kan påføre, men fordi jeg mener at narkotika ikke bør inntar i noen former eller mengder. Dette er også mye mer enn hva tiggerne vi ser på Oslo's gater. Jeg bestemte meg som 13 åring at jeg aldri i hele mitt liv noen gang skal tenke tanken om å prøve dette - og det står jeg fremdeles for. Jeg skal helt seriøst ligge i kista, og noen skal kunne si: hun prøvde aldri narkotika. Kall meg paranoid, og jeg vet det ikke er så farlig og dramatisk som jeg skal ha det til - men dette er rett og slett bare et valg jeg har tatt. Jeg kunne aldri tenke meg å prøve det, men når det kommer til narkotika og den slags så har jeg så mye jeg skulle ha sagt, og enkelt og greit: ikke begynn å diskuter det med meg en gang. INGEN, absolutt ingen vil noen gang kunne påvirke meg til på noen måter å skulle gjøre noe så dumt. I-n-g-e-n!

 

 

Ja, man. Da har jeg jammen meg uttrykket meg om alkohol og narkotika på bloggen også! Hurra. La meg høre hva DU synes om både alkohol og narkotika - hva slags forhold har du? Har du satt deg noen "mål"?

 

 

167764_1260786896118_1723074906_493714_3348670_n_large
SKREVET: 25.01.2011 / KLOKKEN: 12:00


OK, fra nå av vil 1 time og 20 minutter bli fæle. MEDIETEORIPRØVE, jeg vet ærlig talt ikke helt hva jeg tenker om den. Bare ønsk meg lykke til dere!
SKREVET: 23.01.2011 / KLOKKEN: 16:40


 

 

Akkurat nå sitter jeg å øver til medieteori-prøve, som vi skal ha til tirsdag. Jeg gleder meg ikke akkurat veldig, men nervene roer seg en smule når jeg vet jeg har øvd godt nok. Som det skolelyset jeg er blitt, nytter det ikke slappe av et sekund. Er bare en ting som står i huet nå, og som holder motivasjonen oppe - sier bare: 4,8! Haha, neida. Men jeg kan huske på ungdomskolen, da var i alle fall motivasjonen oppe så lenge jeg tenkte jeg skulle komme inn på medier og kommunikasjon. Nå.... nå tenker jeg ikke akkurat på det anymore.

 

Er du flink til å øve til prøver?
Hvordan motiverer du deg for å gjøre leksene, og øve på prøvene?

 

 

(Bildet av meg og Vilde er forresten tatt i bursdagen til Hedvi)
SKREVET: 23.01.2011 / KLOKKEN: 16:33

SKREVET: 23.01.2011 / KLOKKEN: 16:21


I går var jeg i bursdag til Hedvi, noe som var superduper koselig! Tenkte jeg kunne slenge ut outfiten for kvelden, ettersom det er en stund siden sist!

 

Kjolen er kjøpt på januarsalg hos Gina Tricot, det samme gjelder øredobbene. Gikk på et superkupp med kjole for 100 kroner, og øredobber 25 kroner. Ikke dumt, eller hva?

 

Hva synes du om bursdagsoutfiten?

 

 

SKREVET: 22.01.2011 / KLOKKEN: 12:44


Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?

 


Om 10 år vil jeg være gift med den beste gutten i hele verden. Og selvfølgelig vil han elske meg like høyt som jeg elsker han. Vi bor i et hvitt og stort hus en eller annen plass på Sørlandet - sammen med vår lille chihuahua. Jeg har akkurat gitt ut min første bok (som så klart ble en kjempe suksess!) og jeg vil motta brev fra jenter som forteller meg at boken min betydde noe for dem. Haha, OK - det er lov å drømme med den siste der.... Ellers har jeg en godt betalt jobb, og driver med det jeg elsker ved siden av: nemlig håndball...

 

 

 
SKREVET: 21.01.2011 / KLOKKEN: 18:34


Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen


OK, helt ærlig: når det kommer til kjærlighetslivet mitt er det ikke så mye å si, og hva kan man egentlig si om singeltilværelsen? Jeg verken trives eller misstrives med å ikke ha en kjæreste. Eller, såklart ønsker jeg meg en å kose med, snakke med, flørte med og en jeg elsker like høyt som han elsker meg. Det er ikke sånn at jeg snur meg etter hver gutt som går forbi og måler alle guttene jeg snakker med som potensielle kjærester. Forhåpentligvis finnes det en gutt der ute for meg også, og at han en dag vil være her - men inntil den tid bør jeg kanskje lære meg å falle for gutter jeg faktisk kan få, i stedet for dem som aldri kommer til å elske meg.

 

 

I tillegg til dette må jeg også først lære meg å stole på vesnene av det motsatte kjønn som går på to ben, fordi av alle gutter jeg har vært borti har de alltid på en eller annen måte sviktet meg - noe som gjør at jeg ikke lengre tør å prøve.

 

 

 

Er du singel, eller har du type?
Hva synes du om singeltilværelsen?

 

 

 

 

Vi to skal gifte oss en dag! (Jepp, stemmer - han vet det bare ikke helt enda)
SKREVET: 21.01.2011 / KLOKKEN: 18:14


Unnskyld meg, det er ikke meningen å bruke bloggen til å klage, men jeg må bare meddele at akkurat nå er jeg helt kjørt. Jeg vet ikke en gang hvorfor jeg tvinger med selv til å holde øynene oppe, det er jo såvidt jeg klarer å sitte oppreist.. Jeg er fremdeles syk, og ligger for det meste bare i senga godt rullet inn i både dyner og pledd. Ibux er blitt min nye venn for å holde feberen nede, og ikke minst hodepinen!

 

Jeg har altlid sagt at jeg aldri blir syk, men jeg har nå funnet ut at når jeg først og fremst blir syk så tar det kaka!

 

 

Jeg er nødt til å bli frisk til i morgen, da skal vi nemlig spille vår siste kamp - som avgjør om vi kommer på 2. plass i serien eller ikke. Så dagen i dag går til helt chillings foran TV'n. Litt godt det også noen ganger, hvis du ser bort i fra at jeg hadde planer med Line - FML.....

 

 

Er du ofte syk?

 
SKREVET: 21.01.2011 / KLOKKEN: 11:48


Jeg prøvde meg på den "15 days" hvor jeg skulle poste bilder, men jeg fant fort ut at det ikke var noe for meg. Så, jeg fant en annen hvor jeg heller kan skrive - noe jeg tror vil bli litt bedre. Jeg kan ikke love at jeg klarer å følge den opp hver dag, så det kan være innleggene kommer litt hulter til bulter.

 

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Hva tror du på?
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?

Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser
Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor
Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 27 - Et problem du har
Dag 28 - Noe du savner
Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene
Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste månedenSKREVET: 20.01.2011 / KLOKKEN: 10:31


Hodet braker, nesa renner og jeg er bokstavelig talt helt gåen i kroppen. Febermåleren sprekker snart... Kan noen komme å redde meg, eller vennligst gi meg noe varmt å drikke?

 

 

Jeg hater å være syk!


SKREVET: 19.01.2011 / KLOKKEN: 12:10


Heisann sveisann. Nå har Lisa (og Charlotte) hjulpet meg med å svare på spørsmålsrunda - woho! Nå er vel så og si alt opp til Lisa om når den kommer, og hvordan det vil bli, hun skal nemlig redigere den. Jeg vet ikke helt om det er så trygt, og om den blir helt på trynet er jeg redd jeg sletter den - eller at den aldri kommer ut på bloggen.

 

 

Må ærlig talt si jeg er litt usikker på det jeg har latt Lisa gjøre. Det virker ikke helt trygt dette her!

 

 

 
SKREVET: 18.01.2011 / KLOKKEN: 13:38


 

Tuva viste meg sangen for noen måneder siden, også viste hun den til meg igjen i går (hadde selvfølgelig glemt den) - og jeg får frysninger. Det er noe som er så utrolig spesielt med den, som jeg bokstaveligtalt liker! Believe it or not.

 

 

I dag gleder jeg meg til å komme hjem, jeg "jobber" nemlig med en bursdagsgave til ei venninne - og jeg tror det blir knallbra. Kan desverre ikke vise hva jeg skal gi (enda), men følg med dere!

 

Synes om sangen?
SKREVET: 18.01.2011 / KLOKKEN: 11:02


Hipp hurra! 4,8 i snitt - OK, har gått ned litt fra ungdomskolen, men hallo.... Har blitt stor jente nå, dvs videregående.

 

 

Hva fikk du i snitt til jul?

 

 


Herlig gjeng - bildet er forresten tatt når vi var på MK-tur.
SKREVET: 17.01.2011 / KLOKKEN: 23:16


Ikke kom her å si at jeg ikke har det koselig. Mitt lille paradis når jeg skal sove - og gjett hva? Jeg har "montert" dem helt selv - uten pappas hjelp. Jeg er blitt ei selvstendig pike nå, vetdu. Sånn egentlig var det bare julepynt, men det er jo hjerter, så det får være til 14. februar (Valentines day - woho....)

 

 

Wanna be my date on Valentines day?
På en skala fra en til ti, hvor koselig var det vel ikke?

 

 
SKREVET: 17.01.2011 / KLOKKEN: 13:32


Dagen i går var utrolig spennende, og ikke minst lærerik for min del! Believe it or not, en søndag pleier jo i grunnen ikke være særlig lærerik? Uansett, jeg sov over hos Melissa fra lørdag til søndag - og vi snakket, snakket, snakket, snakket og snakket. Tror ikke vi sovnet før halv tre, fordi vi hadde en del å snakke om - haha.

 

På søndagen stod vi opp halv ni for å ta bussen til Arendal, fordi Melissa skulle på fotoshoot. Jeg var vel så og si assistenten til fotografen, og assistenten til Melissa. TO FLUER I ETT SMEKK! Hehe... Jeg tok noen bilder "behind the scenes", også må dere bare følge med videre på bloggen for å se de endelige bildene. De ble helt utrolige etter min mening!

 

Etter 10 timer uten verken mat eller drikke så tok vi turen hjemover, og resten av kvelden chilla jeg i grunnen bare. Nå skal jeg snart en tur til byen for å møte Lisa, og senere går vel turen til "Duck Island".

 

Har du vært med på en profesjonell fotoshoot før?

 
SKREVET: 16.01.2011 / KLOKKEN: 23:37


Er nødt til å spørre, men jeg klarer ikke lengre legge inn filmer fra Youtube - what's wrong? Noen som kan avsløre hemmeligheten for hvorfor jeg ikke klarer det, og hva jeg eventuelt må gjøre? Pleier som regel å lime den syke koden inn i HTML, men det fungerer rett og slett ikke lengre.

 

What to do!?

 

 
SKREVET: 15.01.2011 / KLOKKEN: 20:34


Jeg har fortalt det før, så det kommer vel ikke som en overraskelse på dere som har lest bloggen min en stund at: nei, jeg har aldri lest ut en hel bok.

 

Det er selvfølgelig ikke noe jeg er stolt av, og ettersom engelsk og nynorsk er de to fagene jeg får 4 i, så tenkte jeg at jeg kan starte med engelsken og kanskje få et bedre ordforåd. Smart? Oh yes. Jeg skal altså prøve å lese "Thirteen reasons why", som er ei bok visstnok om ei som har tatt selvmord og forteller tretten grunner for hvorfor hun tok selvmord.

 

Jeg startet litt i går kveld før jeg skulle legge meg, og jeg får sjokk - I suck in english!

 

Noen som har lest boken Thirteen reasons why?

 

 SKREVET: 15.01.2011 / KLOKKEN: 20:27


Woho! Kjørte helt til Arendal i dag for å spille kamp mot Grane, og guess what - vi vant! De lå over oss på tabellen, og nå havner vi jammen meg på en 2. plass - bak Søgne. For oss er dette kjempebra med tanke på at vi hadde en temmelig sur start på sesongen.

 

I'm so happy, happy, happy.

 
SKREVET: 14.01.2011 / KLOKKEN: 17:41


Jeg sier bare: NYE ØREDOBBER, 19 KRONER PÅ BIKBOK! Hurra, tommel opp for salg. Ellers er det første ganga jeg er i byen etter julerushet, og alt styret med julegavene - det er ikke verst, eller hva? Tross alt 14. januar, dvs. en måned siden det var julaften. Tida flyr!

 

Hva synes du om øredobbene?

 

 

 
SKREVET: 14.01.2011 / KLOKKEN: 16:53


Altså, jeg har laget en del smoothies etter at jeg fikk blenderen til jul - og... altså, de har smakt alt fra banan til blåbær, men jeg har enda ikke funnet favoritten.

 

Akkurat nå drikker jeg en smoothie blandet med vanilje yougurt, skogsbær og banan. Må ærlig inrømme at ikke det var en suksess, men den blander seg godt med resten i magesekken.

 

Har du en smoothie-oppskrift du kan dele?

 
SKREVET: 14.01.2011 / KLOKKEN: 13:37


Jeg har fått meg en Weheartit-profil! Sjekk bildene >HER<

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
SKREVET: 14.01.2011 / KLOKKEN: 13:17


Gidder noen å fly meg tilbake til sommeren 2010, den 22. juni? Jeg hadde nesten gjort hva som helst for å få oppleve språkreisen til Malta igjen. Minne for livet som jeg aldri vil komme til å glemme! Nå må jeg faktisk snart ta tak i minnene, og finne en eller annen måte å ta vare på dem.

 

 

Har du vært på en reise du aldri vil glemme?
Noen som vil se noen bilder fra Malta-turen? Altså å mimre litt....


 
SKREVET: 13.01.2011 / KLOKKEN: 21:33


Kjører i gang ei spørsmålsrunde - tror jeg. Altså, still meg spørsmål og jeg svarer på videoblogg. Så til slutt: tenk litt på spørsmålene dere stiller, hvor interessant er det å vite om jeg har søsken eller om hva jeg gjør på fritiden? Dropp de spørsmålene, men for all del, dere må gjerne tvinge ut de minste detaljene av meg - dere vet selv hva som suger å høre svar på.

 

 

Tenk da, her kan dere stille anonyme spørsmål som dere ikke tør å spørre in real life - grip sjansen da vel!

 

 

STILL MEG SPØRSMÅL, SWEETIES!

 Kommer det nok spørsmål så svarer jeg faktisk allerede i morgen.... :-)
SKREVET: 13.01.2011 / KLOKKEN: 20:20


Satt og diskuterte karakterer i dag sammen med Tuva og Camilla, og jeg satt opp en liten "liste" for hvordan mitt snitt vil bli seende ut når vi får karakterkortet i morgen (eller next week) og når snittet var regnt ut var jeg bokstavelig talt skuffet. Jeg har nesten 100 % kontroll på alle karakterene jeg får hvis du ser bort i fra mediafagene. Men, jeg kan ikke annet enn å være fornøyd. Det som faktisk har vært en fordel med medier og kommunikasjon er at jeg har fått konsentrert meg veldig på programfagene - pluss, pluss, pluss!

 

Hvordan ser/så dine karakterer ut 1. termin?

 
SKREVET: 12.01.2011 / KLOKKEN: 23:00


 
SKREVET: 12.01.2011 / KLOKKEN: 19:14


Hei alle sammen! Jeg ville egentlig bare legge igjen et livstegn, og vise at jeg lever - bare sånn, hvis (les: hvis) noen begynte å bekymre seg, eller i det hele tatt skulle lure.

 

OK, på skolen skjer det utrolig mye - det har seg rett og slett sånn at jeg ikke har tid til verken facebook eller blogging. Og hva er det? S-j-o-k-k. Ellers spilte jeg både kamp på søndag med 2. divisjonslaget og en kamp på mandag, sier bare en ting: SEIER!

 

Nå for tiden er det bare en ting som holder meg oppe, og det er faktisk håndballen - så ærlig skal jeg være. Så uten håndballen nå for tiden, så vet jeg jammen meg ikke hva jeg hadde gjort.

 


PhotoShop CS5, me love....... PS: Trenger du en beskrive av bilde? Tell me, og jeg vil forklare i et eget bilde hvorfor jeg har "redigert" bildet slik som jeg har gjort....
SKREVET: 10.01.2011 / KLOKKEN: 22:41


Det er så mye jeg alltid har villet fortelle deg. Så mange tanker og følelser som jeg vil du skal vite om. Det er bare det at jeg tør ikke. Jeg er så redd for hva du vil si. Redd for hva du vil tenke. Redd for at du ikke ikke vil høre på meg. At at jeg bare hadde snakket til en tom vegg. Redd for at du vil skyve meg enda lenger bort.

 

Jeg var dum som trodde at alt kunne bli sånn som det var før. Dum som trodde jeg faktisk betydde noe for deg, dum som trodde du likte meg. Jeg som kom tilbake fordi jeg trodde du trengte meg, og jeg visste jeg trengte deg mer enn noengang før. Nå skjønner jeg ikke hva slags spill du spiller. Hva det er du vil oppnå med alt dette.Har ingen lille anelse om hva du tenker eller føler. Det eneste jeg kan være sikker på at hva du nå enn vil, så følger jeg etter deg som en lydig hund i bånd. Og jeg hater meg selv for det.

 

Jeg er så redd for å miste deg. Aner ikke hva jeg skal gjøre når du har gått. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg når du ikke vil være nær meg. Klarer ikke å puste når jeg merker hvordan du sakte driver deg vekk fra meg og lar meg stå igjen alene. Jeg ville gjort alt for å vite hva du tenker på. Gjort alt for at du hadde sluppet meg litt inn og vist meg noen av følelsene jeg vet finnes i deg. Gjort alt for å vite hva som har skjedd som har forandret alt så drastisk. Gjort alt for å få en liten anelse av hva som foregår i hodet ditt og hva du egentlig vil.

 

Du sa jeg snart skulle få vite, men sakte begynte jeg å innse at det ikke hjelper hva jeg enn gjør.  Du vil aldri fortelle meg. Ventetiden fører ingen sted. Så jeg bestemte meg for å heve meg over deg. Jeg skulle ikke lenger være den feige og lydige hunden din. Jeg skulle ikke være den som skjuler sine følelser. Så jeg pakket dem inn. I rødt julepapir. Fikk deg til å love at du ikke skulle åpne den før juleaften. Du ga meg ditt løfte, men jeg vet ikke om jeg kan stole på det.

 

Det er så mye jeg alltid har villet fortelle deg. Endelig har jeg tatt mot til meg og fortalt deg noe. Gitt deg en mulighet til å gi noe tilbake. Ingen krav. Ingen press. Ingen håp eller tro - bare en enkel mulighet. Hvordan kan jeg kalle deg min bestevenn?

 hits