SKREVET: 28.02.2011 / KLOKKEN: 23:30


.. til dere som har meldt dere på solkort-konkurransen jeg holder >HER!< I innlegget skrev jeg at det ville bli delt ut 2 solkort, men jeg har rett og slett snakket med Royal Sun og dobler "premien". Det betyr altså at det vil bli 4 solkort som skal deles ut - så nå gjelder det å melde seg på med en gang!

 

Konkurransen avsluttes ONSDAG KVELD KLOKKEN 23:00 !!!!

 
SKREVET: 28.02.2011 / KLOKKEN: 23:06


Nå går jeg i grunnen bare fra overnattings til overnattings - men æ liår det! Vinterferien er til å være sammen med folk du er glad i - og det utnytter jeg til det fulle. I går var en koselig kveld med Vilde hvor vi bare chilla totally, og i dag har jeg vært 17 og et halvt minutt i syden. Bare for å gjøre det helt klart: denne gangen fikk jeg bokstavelig talt farge.

 

Nå sitter jeg hos Lisa og er stappet etter en deilig middag med fløtegratinerte poteter, kylling og en deilig saus. Sistnevnte stod jeg for, og det ble en suksess - haha!

 

Hvordan har dine siste dager vært?

 

SKREVET: 27.02.2011 / KLOKKEN: 20:37


Jeg husker godt hvordan du såret meg, med alle dine feil og handlinger. En gang, to ganger. Jeg bare lot deg, kanskje fordi jeg trodde du ville forandre deg, og at alt ville bli annerledes. Jeg ventet, og jeg ventet forgjeves. Du ville ikke se, og du så ikke hva du gjorde med meg. Hvordan kunne du overse at det var jeg som satt omfavnet av alle mine egne sorger, uten ord?

 

Jeg fortalte deg hele tiden at jeg ville være for deg, og det har jeg fremdeles vært etter at du såret meg. Nå føles det som om jeg tilga det utvilgivelige. Alt hva du gjorde på slutten - gjorde meg vondt. Sammen gikk vi inn for et løfte: "for alltid", og det løftet er jeg bestemt på å holde. Uansett hva du valgte å gjøre - uansett hva du fortalte, sa eller følte, ga jeg ikke slipp på det jeg trodde var det beste som hadde hendt meg.

 

Det kostet meg mye mot, styrke og vilje, mange tårer og knuste drømmer, men jeg klarte til slutt å komme meg videre. Nå, den dag i dag kan ejg gå forbi deg uten å blunke. Jeg kan se på deg uten å smile og tenke på deg uten å føle noe. Det kjennes tomt, men det var du som mistet meg - aldri jeg som mistet noe. Alikavel tenker jeg i blant når jeg står opp, og ganger før jeg legger meg: har du glemt meg?

 

 

Hva synes du om teksten?

 

 


Foto: @Ida Fiskaa
SKREVET: 26.02.2011 / KLOKKEN: 19:38


Med en gang jeg kom hjem fra byen var jeg nødt til å ha litt kvalitetstid for meg selv og tok rett og slett et fotbat med babyolje, så nå er føttene mine like gode som nye. Ellers ble det også tid til en episode med One Tree Hill, i tillegg til en deilig og varm kakaokopp med mye krem - jeg sier bare: dette er livet!

 

Helt ærlig er jeg blitt veldig flink til å "ta vare" på meg selv den siste tiden. Litt kvalitetstid for ei jente er viktig!

 

Pleier du å ta fotbad?

 SKREVET: 26.02.2011 / KLOKKEN: 19:24


Hei og hå! Hjemme etter en bytur sammen med Vilde, og etter et halvt år uten McDonalds mat unnet jeg meg selv rett og slett en cheeseburger. Ellers var vi i syden i 17 og et halv minutt, noe som var like deilig som i går. Planene for kvelden er sansynligvis en tur på Andøya sammen med gode venner.

 

Nå er jeg stappet etter en deilig middag som min kjære bror laget. Ikke verst å få middagen servert på en lørdagskveld, eller hva?

 

Hva er dine planer for kvelden?

 

 SKREVET: 25.02.2011 / KLOKKEN: 19:01


Da var det jammen meg på tide med en ny solkort-konkurranse, og konkurransen er selvfølgelig i samarbeid med Royal Sun!

 

Er du fra Kristiansand, og kunne tenke deg å vinne et solkort hos et nytt, stilrent, moderne og nyvasket solstudio? Da er du faktisk nok en gang kommet på riktig plass!

 

Som jeg har nevnt lengre oppe i innlegget kjører jeg denne konkurransen i samarbeid med Royal Sun (>nettsiden deres finner du her<). Denne gangen skal jeg dele ut 2 gavekort, hvor hvert av gavekortene har en verdi på hele 250 kroner.

 

SLIK DELTAR DU I KONKURRANSEN:

Svar på dette spørsmålet i kommentarfeltet: HVOR SKAL ROYAL SUN ÅPNE NYTT SOLSTUDIO TIL HØSTEN? For å finne ut av dette kan du lese forrige blogginnlegg hvor jeg fortalte om mine opplevelser etter mitt første solstudiobesøk, eller du kan lese det på hjemmesiden til Royal Sun >HER<. Desto flere ganger du kommenterer, desto større sjanse har du for å vinne!

 

 

** SÅ MÅ DU SELVFØLGELIG HUSKE Å LEGGE IGJEN E-POSTADRESSE SLIK AT JEG KONTAKTE DEG HVIS DU SKULLE VINNE ET AV SOLKORTENE! OG JEG GJENTAR ENDA EN GANG: JO FLERE GANGER DU KOMMENTERER (MED RIKTIG SVAR SELVFØLGELIG), DESTO STØRRE SJANSE HAR DU TIL Å VINNE! **

 

 

Det blir trukket tilfeldig ved bruk av random.org, ut i fra alle som har riktig svar på spørsmålet! Husk: melder du deg ikke på, vil du heller aldri ha sjansen til å vinne!Konkurransen avsluttes når det er nok påmeldte, og husk: det handler IKKE om å svare først. Blir tilfeldig trukket ut i fra de som har riktig svar - og svaret finner du på Royal Sun sin hjemmeside.
SKREVET: 25.02.2011 / KLOKKEN: 17:55


I dag har jeg bokstavelig talt tatt sol (for første gang), og jeg fikk en super opplevelse etter turen hos Royal Sun sitt nye, moderne, rene og lyse lokalet! Ingen har verken betalt meg for å skrive dette, eller på noen måte sagt jeg er nødt til å skryte Royal Sun opp i skyene - men når jeg er fornøyd med noe så sier jeg i fra, er jeg misfornøyd så får dere jammen meg høre det også!

 

På Royal Sun's hjemmeside står det at renhold og sikkerhet alltid vil være i fokus, og jeg må ærlig si det var utrolig rent, i tillegg til at det var muligheter for vasking både før og etter bruk. Jeg som er vill etter hygiene satte selvfølgelig pris på det - og vasket solsenga hele 4 ganger før jeg i det hele tatt la meg ned.

 

Hvis det er noe jeg må trykke litt ned på må det nok være betalingsautomaten. Det var ikke bare, bare - men hadde med meg Lisa som er en veteran så det var jo ikke noe problem. Ellers er jeg kjempefornøyd og stolt som er blitt sponset av Royal Sun.

 

Kunne heller ikke unngå å ta noen bilder, og jeg sier bare: tommel opp for Royal Sun. Vennesla-folket har virkelig noe å se frem til ettersom at Royal Sun åpner nytt solsenter der til høsten.


Vil du ha en like ren og god opplevelse som det jeg hadde i dag er det bare å besøke Royal Sun sitt lokal i Henrik Wergelandsgate i Kristiansand, rett med "is og godteri-butikken". Også håper jeg dere gleder dere like mye som meg til neste konkurranse som kommer allerede i kveld hvor DU kan vinne et solkort på 250 kroner. Denne gangen vil det bli delt ut 2 solkort, begge på en verdi av 250 kroner - så følg med!


HAR DU PRØVD UT ROYAL SUN'S LOKALET I KRISTIANSAND? HVIS JA, HVA SYNES DU?
TAR DU OFTE SOL?

 Foto @ Frida Fjellestad, Canon 450D - redigert i Photoshop og Photoscape.
SKREVET: 25.02.2011 / KLOKKEN: 15:52


Skoledagen i dag har bestått av to timer med norsk, chilling, chilling, chilling også har vi selvfølgelig sett en film fordi dette er lærerenes beste tidsfordriv.

 

Dagen oppsummert har vært deilig. Nå skal jeg bare levere et nynorsk kåseri om ballett, også gjenstår en 2. divisjonskamp som skal spilles på søndag - SÅ er det vinterferie for min del!

 

Tenkte jeg kunne slenge ut noen bilder fra den utrolig lærerike dagen vi har hatt i dag på skolen. Til slutt må jeg jo bare si at vi har verdens beste brownies-baker i klassen - er nesten blitt en vane at Kamilla baker kake på fredagene. We love you!

 

HVORDAN HAR DIN SKOLEDAG VÆRT I DAG?

 


Tommel "opp" for sminkefri dag for min del! Ironisk sett viser bildet noe annet....


SKREVET: 24.02.2011 / KLOKKEN: 19:23


Denne gangen skal jeg ikke fleipe med at jeg er blitt forlovet, desverre bet ingen på forrige gang - så jeg skjønte jo fort at det var en dårlig idè. Men, denne gangen har jeg faktisk fått ringen av verdens beste gutt. Helt uventet! Elsker den, og sammen med de to andre ringene jeg har ser jeg ut som en skikkelig diva. I wish...

 

LIKER DU Å GÅ MED RINGER?
HVA SYNES DU OM RINGEN JEG FIKK?

 

 

 

 


MERK: hvem var din beste gutt når du var liten? Pappa såklart!
SKREVET: 24.02.2011 / KLOKKEN: 18:01


1. Ingen har noen gang klart å lære meg forskjellen på høyre og venstre.
2. På barneskolen spilte jeg fotball i 3 hele år, men scoret aldri et eneste mål.
3. Jeg "lider" av store humørsvigninger, har null kontroll.
4. Er alltid en av de første som sovner på store overnattinger og den slags.
5. Har lenge hatt en drøm om å kunne gjøre noe med sangtekstene jeg har skrevet.
6. Har aldri brukket noe (ikke på meg selv i alle fall)
7. Jeg er redd for å bli forelsket.
8. Jeg liker å lese kokebøker - men har aldri i hele mitt liv lest en "vanlig" bok.
9. Jeg veier som oftest 1 kg ekstra med en gang jeg har spist.
10. Er allergisk mot pollen, gress og katter.
11. Før jeg sovner må jeg alltid telle hvor mange timer jeg får sovet, gjør jeg ikke dette sovner jeg ikke.
12. Jeg irriterer meg helt sykt over skrivefeil - skulle tro jeg var allergisk mot det.
13. Jeg bruker briller.
14. Jeg har fobi for mus og har mareritt om dem hele tiden. Ironisk nok er jeg også redd for kuer og hester.
15. Jeg hater å dusje/føne håret når jeg er alene hjemme.

 

NOE DU IKKE VISSTE FRA FØR?
ER VI PÅ NOEN MÅTER LIKE?

 

Så til slutt.... jeg hater folk som skal ta seg selv så høytidelig på bilder!
SKREVET: 24.02.2011 / KLOKKEN: 16:03


Jeg fikk sjokk da jeg leste >denne< nyheten på kk.no, for tro det eller ei - nå skal det jammen meg komme "Tweet Mirror" i de store motehusene. Tweet Mirror er altså et interaktivt speil som kan settes opp i butikken, og har et kamera og en datamaskin-funksjon som gjør at du kan komme rett på nett og publisere outfiten på Facebook eller Twitter. Når du skal på fest og lurer på hvilken kjole du kler best, eller redd for å komme med samme kjole som flere av de andre jentene, da er det bare og spørre og informere dine kjære venner på nett.

 

Med denne oppfinnelsen skal du altså slippe å ta bilder med digitalkameraet eller stresse med MMS-bilder for å vise frem antrekkene dine. For min del høres dette helt villt ut, og jeg har bokstavelig talt ikke klart å gjøre opp en mening om hva jeg egentlig synes. Det høres jo helt sykt ut. Hvor lange garderobe-køer kommer det vel ikke til å bli nå? Godt det bare gjelder motehus enn så lenge.

 

HVA SYNES DERE OM DETTE?

 


Vår kjære moteblogger, Ulrikke Lund har visstnok testet det og mener det er en super oppfinnelse. Djah...
SKREVET: 24.02.2011 / KLOKKEN: 11:09


Da har jeg en overraskelse til alle dere lesere - jeg har nemlig fått tilsendt 4 NYE solkort fra Royal Sun. Og hva betyr vel det? KONKURRANSE!

 

Jeg vurderer å kjøre to konkurranser, hvor jeg deler ut to og to solkort. Verdien på disse kortene er samme som forrige, altså 250 kroner.

 

Jeg håper dere gleder dere like mye som meg, fordi tro det eller ei: det gjør rett og slett skikkelig godt og glede andre med et solkort på disse utrolig kalde dager.

 

Når er dere keene på konkurranse, så fort som mulig eller?

 

 
SKREVET: 23.02.2011 / KLOKKEN: 19:21


Naturfagsprøve, engelskprøve, naturfagsrapport, medierapport, nynorsk-innlevering og medieteoriprøve - det er disse tingene som har stått i hodet for min del denne uka. Så helt ærlig er jeg utrolig overrakset over at jeg faktisk har fått presset inn litt blogging innimellom, sammen med treninger. Det viser jo bare at jeg har vært skikkelig strukturert, for en gang skyld.

 

En ting jeg absolutt ikke skjønner er hvorfor ikke lærerne av og til kan kommunisere litt. Som i forrige uke hadde vi bare en norskfremføring, mens de skal bøtte på oss alt av arbeid den siste uka før ferie. Sånn blir jeg frustrert av, bare så det er sagt!

 

Nå har jeg øvd på medieteoriprøven i to timer, men har en time igjen før jeg hopper avgårde på trening.

 

Pleier dere ofte ha mange prøver før ferier?
Har dere hatt det travelt denne uka?

 

SKREVET: 23.02.2011 / KLOKKEN: 16:47


Noe jeg misliker ved bloggen min er faktisk tekstene jeg har lagt ut. Jeg hater tanken på at uansett hva jeg skriver, vil dere knytte tekstene opp til spesielle personer. Jeg vil få avklart en gang for alle at tekstene som kommer til å komme i den nærmere fremtid ikke handler om det samme gamle.

 

Dere vet like godt som meg at jeg ble fullstendig ødelagt for noen år tilbake, men dere aner ikke hvor sterk jeg er blitt det siste året. Derfor håper jeg at dere leser tekstene med "åpent sinn", og slutter å tenke på hvem personene bak tekstene kan være. Takk på forhånd, så håper jeg selvfølgelig dere vil legge igjen både ris og ros i kommentarfeltet.

 


 

Tårene har for lengst sluttet å renne. Det har gått så mange dager siden den sene sommerdagen, men tankene mine raser tilbake til den dagen gang på gang, lar meg aldri få fred fra den dagen som skulle åpne mine øyne for alltid - og lukke dine. Lurer på hvorfor jeg aldri forsto. Så mange år vi har vært venner. Så mange år med smil og klemmer. Hvorfor så jeg aldri at du la noe mer i det? Hvorfor sa du ikke noe? Hvorfor, hvorfor, hvorfor? Hvorfor kan ikke tankene slutte å rase? Gi meg fred, i hvert fall for noen timer.

 

Jeg burde være over deg. Innsett at det du følte er borte for lenge siden, innsett at det aldri kommer til å bli deg og meg. Jeg fikk min sjanse, og jeg tok den ikke. Så ikke at jeg hadde den. Nå skulle jeg gjort alt for å få en sjanse til. Jeg savner deg. Savner å høre latteren din, savner å kjenne hendene dine rundt mine, savner å snakke med deg. Hvis du bare hadde visst. Hvis du bare hadde hatt en liten aning om hvor mye jeg savner deg. Prøver å tenke at det finnes andre gutter der ute. Prøver å tenke at det ikke var meningen at vi skulle ha noe mer enn det sterke vennskapet vi en gang hadde.

 

Men selv å tenke på denne måten hjelper ikke! Ingenting kan få meg til å føle noe annet, ingen kan ta vekk denne smerten og tomheten du har etterlatt Med et skuldertrett, likegyldig smil og et enkelt «vi glemmer det» dro du, uten en gang å advare meg. Hvordan kan jeg glemme det når det er noe av det som betyr mest i hele verden? Vennskapet vårt. Hvordan kan jeg glemme det som får meg til å ligge våken hver eneste natt?

 

Jeg har hatt så lyst til å løpe etter deg, ta tak i deg, se deg inn i øynene og få deg til å forstå - slik som du fikk meg til å forstå når det var for sent. Jeg vil gjøre det som du burde gjort for 8 måneder siden. Fortelle deg at jeg er her. Jeg er her jo nå! Men det hjelper ikke hva jeg sier. Hjelper ikke hvilke ord jeg bruker til å lage setninger. Det er for sent nå. Du vil aldri gi meg en ny sjanse. Alt jeg sitter igjen med er spørsmålene: hvorfor meg? Hvorfor akkurat vårt vennskap? Er jeg den eneste som føler det sånn som dette? Det må vel finnes noen der ute som kan forstå hvilke smerte jeg lever i? Det må vel finnes noen som kan forstå det mest håpløse av alt; å forelske seg i en person som er din beste venn.

 

Det eneste jeg vil er at ting skal bli sånn som det var. Det eneste jeg vil er å få tilbake den personen som betyr mest i hele verden, nemlig den gamle, gode og morsomme bestevennen jeg kunne le og dele alt med!

 

 


HVA SYNES DU OM TEKSTEN?
NOEN GANG FØLT DET PÅ SAMME MÅTE?
HVA SYNES DU OM BILDET?
SKREVET: 23.02.2011 / KLOKKEN: 12:24


Da var vinneren av solkortet trukket, og jeg vil gratulere Kristine Dahl med et solkort fra Royal Sun på en verdi av hele 250 kroner!


Send adressen til frida_fjellestad@hotmail.com, og solkortet vil bli sendt så fort som mulig!Måten jeg trakk var ved bruk av True Random Number Generator, og Johannes satt med meg og sjekket at det ikke ble noe juksing under tellingen.

 Følg med videre på bloggen, jeg har nemlig en overraskelse til dere søte små!
SKREVET: 23.02.2011 / KLOKKEN: 10:49


Siste sjanse for å melde seg på solkort konkurransen, >HER<.

Vinneren blir trukket klokken 12:00 I DAG!

 
SKREVET: 22.02.2011 / KLOKKEN: 19:51


Ikke kom å si at dette er pornografi, eller at det er sterke bilder til å ha ute på en blogg. Jeg vet hva slags bilder jeg legger ut - og for min del er dette kunst. Jeg vrenger meg hver gang når jeg får kommentarer slengt om at familien min (av den eldre genrasjon, selvfølgelig) mener jeg ikke vet hva jeg legger ut nett. I bunn og grunn plager det meg bare generelt at voksne mennesker over 35 snoker rundt på bloggen min.

 

OK, det hadde absolutt ingenting med bildet og gjøre. Sorry, måtte faktisk bare få det ut - det var det eneste jeg tenkte på da jeg sminket meg på morningen i dag.

 

HVA SYNES DU OM BILDET?
SKREVET: 22.02.2011 / KLOKKEN: 16:57


Her i Kristiansand er det snøvær så det holder. Det snør, snør, snør og atter snør. Skulle av og til tro noen sakte og sikkert ønsket å drukne oss.

 

Over til noe som frustrerer meg hver eneste vinter hvor snøen sakte og sikkert kommer dalende, og vi nordmenn er forberedt på at den skal komme og erobre bakken. Noen som tør å gjette? KAOSET! Hver eneste vinter hvor det kommer litt snø tar nyhetene, radiofolkene, hjemmeværende ++, totalt av. Ellers er alle takene og bakken hvit i vårt kjære nabolag. Jeg liker snø, jeg. En uting er vel kanskje at jeg må legge mine kjære Converse-sko på hylla når det laver ned, men ettersom jeg fikk nye støveletter i år ble vinteren reddet og jeg har lagt dem på tørkehylla med god samvittighet.

 

Er det mye snø der du bor?
Liker du snøen?

 


SKREVET: 22.02.2011 / KLOKKEN: 12:49


Det er allerede 105 stk som har meldt seg på konkurransen om å vinne et solkort på en verdi av 250 kroner - noe som er kjempebra! Planen var egentlig at konkurransen skulle vare helt til 1 mars, men dette tror jeg rett og slett jeg tar tilbake, og heller sier at vinneren blir trukket i morgen!

 

Jo lengre konkurransen varer, desto mindre sjanse vil det bli for dere som har meldt dere på for å vinne. Så for rettferdighetens skyld, og for at dere skal føle at dere faktisk har en sjanse til å vinne vurderer jeg å avslutte konkurransen i morgen eller på torsdag. Hvordan høres dette ut?

 

DERE KAN TRYKKE >HER< ELLER PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN! DU HAR ENDA MULIGHETEN TIL Å MELDE DEG PÅ... SISTE SJANSE!

 

 


SKREVET: 21.02.2011 / KLOKKEN: 17:18


Tusen takk for at du alltid er der for meg. Takk for all den kjærligheten du gir til oss. Takk for at du er ekstremt irriterende noen ganger, slik at jeg har lært å sette pris på de gode stundene vi har sammen. Takk for alt du har lært meg, og tillitten du har hatt til meg. Takk for alt jeg har fått, jeg har alt jeg trenger. Takk for alle de gode egenskapene jeg har "arvet" av deg og pappa. I dag er alt fokus på deg, og jeg håper virkelig du får en fantastisk dag. Gratulerer med dagen, "endelig" er du halvveis til 92.

 

Sammen skal vi fortsette å stå sammen i motbakkene, sammen skal vi fortsette å le. Jeg er så uendelig glad i deg! Selv om du til tider kan være en smule innpåsliten, så vil du alltid være verdens beste!

 

 

SKREVET: 21.02.2011 / KLOKKEN: 10:25


 

Gjett hva som er kommet i butikkhyllene på både Rema 1000, ICA og Kiwi? En ulempe for min del ettersom dette er nærbutikkene ved skolen. Nå gjelder det å holde tunga rett i kjeften og ikke la fristelsene ta over. Kan ikke unngå å fortelle dere at ja, jeg unte meg to påskeegg på fredag før jeg tok helg.

 

Dere aner ikke hvor godt det smakte. Til tips for dere som er glad i meg, skal du noen gang lokke meg med på noe - eller i det hele tatt glede meg? KJØP PÅSKEEGG! *hint hint*

 

Jeg har faktisk en inrømmelse, for noen år tilbake kunne jeg ikke ha påskeegg. Jeg spøy seriøst når jeg spiste det. Hvor sykt er vel ikke det?! Påska 2010 levde jeg for eggene til Freia!

 

Har du smakt påskeegg i år?

 

 
SKREVET: 20.02.2011 / KLOKKEN: 16:58


Er du fra Kristiansand, og kunne tenke deg å vinne et gavekort hos et stilrent og nyvasket solstudio? Da er du kommet på riktig plass!

 

I samarbeid med Royal Sun (besøk nettsiden deres >her<) setter jeg i gang en konkurranse der en person kan vinne et solkort på en verdi av hele 250 kr.

 

SLIK DELTAR DU I KONKURRANSEN:

Det du må gjøre er å skrive i kommentarfeltet at du er med, i tillegg til det må du skrive e-post adresse, eller bloggen din, slik at jeg kan kontake deg om du skulle være den heldige vinneren.

 

- Jeg setter ingen krav for at dere må ha blogg for å kunne delta, men for å øke vinnersjansen kan det være lurt å dele innlegget/bildet med dine facebook-venner. Har du blogg vil vinnersjansen øke om du tar med bildet som ligger under, i et av dine blogginnlegg. 


Husk: melder du deg ikke på, vil du heller aldri ha sjansen til å vinne!


Til slutt vil jeg gjøre dere oppmerksomme på at Royal Sun kun har solstudio i Krisitiansand (Henrik Wergelands gate) - så et av kriteriene jeg vil ta hensyn til når vinneren blir trukket er at vinneren skal komme fra Kristiansand.

 

Konkurransen vil vare til 1. mars - så meld deg på med en gang!
SKREVET: 20.02.2011 / KLOKKEN: 15:31SKREVET: 20.02.2011 / KLOKKEN: 15:13


For ei uke siden kom tante hjem fra Thailand, og med seg hadde hun verdens nydeligste piercing. Det første jeg tenkte når jeg så den var diamantsmykke i Titanic - så om jeg ikke tar feil så er det vel noe etterlikninger med i bildet. Jeg elsket den i alle fall! Godt å få litt nytt i ny og ne - man blir jammen meg lei av de samme piercingene etter hvert.

 

Har du piercing i navlen?
Tror du piercingen er en etterlikning av smykket i Titanic?

 
SKREVET: 20.02.2011 / KLOKKEN: 13:54


Har nettopp sett søndagsfilmen på TV2 som var "New York Waiting", en skikkelig kjærlighetsfilm med mye kliss fra 2006. Selv om filmen ikke endte slik jeg så det for meg, så likte jeg den. Litt lite handling etter min mening,  men det var en ok start på min søndag.

 

Nå er det naturfagsbøkene som ligger og venter. Denne uka som kommer skal vi ha en rapport-innlevering, nynorsk innlevering, naturfagsprøve, engelskprøve og medieteoriprøve. Her sparer ingen av lærerne på noe! Kommer nok til å bli temmelig deilig med ferie etter denne uka.

 

Hvilke planer har du for søndagen din?
Har du sett "New York Waiting"?SKREVET: 19.02.2011 / KLOKKEN: 20:55


Hjemme etter en utrolig bra dag langt ute i bushen sammen med 8 herlige jenter. Jeg er helt stappet etter å ha blitt fòret med mye god mat, og ikke minst en del chips og godterier.

 

Nå skal jeg ut en liten tur, og møte noen gode venner! Dere må kose dere resten av kvelden, så snakkes vi mest sansynligvis i morgen.

 

Hva er dine planer for kvelden?

 
 
SKREVET: 18.02.2011 / KLOKKEN: 17:07


Hasteinnlegg! Jeg tenkte bare å informere fort om at jeg har blitt sponset av Royal Sun (solstudio), så mest sansynligvis vil det bli delt ut et gavekort på 250 kroner i uka/-ene fremover. Det er alt opp til når jeg får gavekortene - SÅ FØLG MED!

 

Er du keen på konkurranse hvor du kan vinne gavekort på Royal sun (solstudio)?

 

Konkurransen vil SELVFØLGELIG bli sånn at du kan delta uansett om du har blogg eller ikke! Men hvem sa det var dumt å ha et gavekort på solstudio på denne tiden av året?

 

http://bloggfiler.no/hegefrustol.blogg.no/images/432703-9-1296998655080.jpg
SKREVET: 18.02.2011 / KLOKKEN: 17:03


Heisann og hopsann (ah, God - hva er det for en begynnelse på et innlegg?) OK, uansett - jeg trenger inspirasjon, og gjett hvem som må gi meg inspirasjonen? YOU GUYS!

 

Dere må fortelle meg konkret hva dere vil se mer av her på bloggen! Grunnen til den dårlige bloggingen de to siste dagene er bokstaveligtalt fordi jeg ikke har hatt noe å blogge om. Jeg vet flere av dere synes dette er for mye å be om - det er som sagt min blogg, jeg er bloggeren, dere trykker bare innom "Frkfrida" for å lese. Noen ganger er dere rett og slett nødt til å hjelpe meg, og nå er vi kommet til et av disse punktene.

 

Så hjelp meg, hva vil dere ha i uka fremover av blogginnlegg?

 

Dere "gjør" dagen min - det er ikke grammatisk ukorrekt.
SKREVET: 18.02.2011 / KLOKKEN: 13:41


I dag reiser jeg opp i "skæven" (skauen/skogen) sammen med gulljentene, og blir der over til i morgen. Jeg gleder meg veldig, og elsker samlingene hvor håndballjentene er sammen, fordi miljøet er supert nå for tiden!

 

Jeg blir over til i morgen, så jeg får bare se hvor mye blogging det blir. Men skal selvfølgelig prøve så godt jeg kan!

 

Hva er dine planer i helga?

 


SKREVET: 18.02.2011 / KLOKKEN: 13:22


Som dere sikkert husker er jeg totalt besatt av One Tree Hill, og ikke minst Peyton og Brooke. Når jeg sitter i min egen OTH-verden glemmer jeg ofte at jentene bare er skuespillere, og ikke ekte personer. Grunnen til det er enkelt og greit fordi jeg kan sette meg så inn i posisjonene deres, og ikke minst Peyton's. Når det kommer til musikk er vi så og si helt like. En sang kan påvirke mitt humør, og endre det fra et følelsesvrak til at jeg plutselig står oppe å danser på bordet.

 

I tillegg til dette elsker jeg å skrive mine egne sanger, og om jeg ikke tar feil har jeg også lagt den ut you YouTube. I 3 år spilte jeg gitar og gikk på musikkhuset, men sluttet ettersom jeg mistet interessen. For noen måneder siden tok jeg frem gitaren igjen og begynte for meg selv - og plutselig når jeg kom hjem en dag hadde mamma kjøpt en gitar med stålstenger. Tro meg, jeg hoppet av glede.

 

Nå har jeg faktisk et ganske stort problem, fordi jeg har aldri kunne stemme en gitar - og med en ustemt gitar blir absolutt ingenting fint. Så nok en gang er gitaren lagt på hylla. Nå venter jeg bare på at en mystisk person skal komme og stemme min ustemte gitar, slik at jeg på et vis kanskje kan begynne igjen!

 SKREVET: 16.02.2011 / KLOKKEN: 20:10


Det er nå jeg innser at jeg faktisk har noen lesere av det motsatte kjønn.....

 


SKREVET: 15.02.2011 / KLOKKEN: 17:25


Jeg er hundre prosent sikker på at hver jente kan skrive under på at det av og til er utrolig deilig å gjemme seg i store klær. Jeg elsker det i alle fall. I går var meg og pappa en tur i byen, og jeg fikk et par nye boyfriend-jeans av han som jeg lenge har kikket på. Jeg bokstavelig talt digger de!

 

Selv foretrekker jeg å gå med Converse til boyfriend-jeans, men noe annet som er superkult er jo å kombinere litt store bukser med høye heler. Dette er rett og slett smak og behag!

Under ser dere dagens outfit for min del. Outfiten består av bukser fra Gina Tricot, hvor jeg ikke røffer til alt for mye men med en svart genser fra Cubus og prikken over i'en setter jeg med et skjerf fra Pieces.

 

 

Hva synes du om boyfriend-jeans?
Like or dislike the outfit?

 
Bad hairday = tutt. L-O-V-E!
SKREVET: 15.02.2011 / KLOKKEN: 13:18
Bilder hentet fra // Tuva


Dette er to bilder som viser hvordan min Valentines day ble "feiret", hvis du kan si det. Jeg synes ikke særlig om akkurat denne dagen, og har egentlig laget et milelangt innlegg om mine meninger rundt 14. februar - men jeg er redd dere lesere vil flippe helt om jeg en gang nærmer meg "POST"-KNAPPEN.

 

Uansett, min dag var kjempekoselig - hvis du ser bort i fra skrekkfilmen vi så, nemlig Orphan. Det er den styggeste, mest irriterende og #%/&€... Har ikke ord! Håper aldri jeg må se den igjen, fordi det var seriøst pain å se den.

 

Hva gjorde du i går kveld på "Valentines day"?
Har du sett Orphan?
SKREVET: 15.02.2011 / KLOKKEN: 11:12


I seks uker har meg og Kristin jobbet sammen med et prosjekt hvor vi skulle promotere for Tangen videregående innen lyd (radioreklame), film (TV-reklame eller minimesse-reklame) også grafisk design hvor vi skulle lage cover til filmen og en brosjyre. Jeg kan huske det som i går, jeg var skikkelig negativ til å jobbe sammen med en person i hele seks uker, men tiden har gått alt for fort! Føler som om vi begynte allerede i går. Under kan dere se filmen og høre radioreklamen. Det er faktisk ikke bare "chill-chill" å gå på medier og kommunikasjon, det må jeg bare understreke!

 

Hva synes du om reklamene?

 
SKREVET: 15.02.2011 / KLOKKEN: 11:02


... favorittsiden til alle ungdom når det kommer til film, musikk etc. fyller 6 år i dag? Woho! YouTube har eksistert i 6 år, og flere skal det bli!

http://blogg.basketballstore.no/wp-content/uploads/2010/06/youtube_logo.jpg
SKREVET: 14.02.2011 / KLOKKEN: 16:09


Da var vi jammen meg kommet til 14. februar folkens, noe som betyr at det er Valentines day - eller, "kjærlighetens dag" på norsk. Denne dagen i året skal man feire kjærlighet og romantikk. Til dere som ikke vet hvorfor vi feirer Valentines day så vet jeg! Altså, Valentines day og ideen rundt det er hentet fra myten om den hellige Valentinus som en gang for mange år ble drept. Før han ble drept skrev han et brev til sin kjære (Julia), og ba henne holde seg til Gud og han undertegnet brevet med "fra Din Vallentin", og på denne måten har det visstnok bygget seg opp.

 

For min del har jeg aldri vært noe hyperaktiv etter denne dagen, men jeg har i grunnen ikke hatt noen spesielle denne dagen de siste årene heller.

 

Jeg kan fremdeles huske årene hvor vi sendte anonyme lapper, og det gjalt å skrive med venstre hånda slik at ingen skulle finne ut hvem brevet var fra. Jeg kan ikke annet enn å si at det har forandret seg litt. Uansett, selv om jeg ikke har noen spesielle å dele dagen med, så bruker jeg dagen til å fortelle de nærmeste hvor mye de betyr!

 

Hvilke forhold har du til Valentines day?
Hva skal du gjøre i kveld?

 

5313666_jij8whej_c_large

 

Tumblr_lgko1m1lyu1qcaft9o1_500_large

 

Tumblr_lgkpf73wcf1qgnj66o1_500_large

 

Tumblr_lg2avsjfuz1qb62q0o1_500_large

 

Tumblr_lgdvpgeeok1qe5r5jo1_500_large

 
SKREVET: 14.02.2011 / KLOKKEN: 13:54 

Noen som skjønner hvilken TV-serie/person jeg er blitt inspirert av?
SKREVET: 13.02.2011 / KLOKKEN: 14:50


I  mitt kjære innlegg om skillingsbollene fikk jeg et par kommentarer hvor dere lesere skrev at dere synes jeg liknet så på mamma - og selv kan jeg absolutt ikke se det. I store slektsselskaper hører jeg det stadig når gamle tanter kommer og tar et godt tak i kinnene så du blir helt lammet etterpå. Ikke si jeg er den eneste som har opplevd dette? Gamle, skrukkete tanter av bestemor, eller tanta til søstra til bestemors søster. Eh... you name it.

 

Vi likner da ikke så mye? (meg og mamma altså)
Liker du på noen spesielle i din familie?

 

SKREVET: 13.02.2011 / KLOKKEN: 00:34
Hva synes du om bildet?
SKREVET: 12.02.2011 / KLOKKEN: 20:05


 

Jeg hadde frysninger gjennom hele sangen hvor Team Thom sang Michael Jacksons store sang "Man In The Mirror". Avslutningen var seriøst helt fantastisk! Selv om jeg kommer fra Kristiansand, så må være ærlig å si at de fortjente virkelig å vinne! I går var det bokstaveligtalt Team Thom som var best.

 

Hva synes du om at Team Thom vant korslaget 2011?
Hva synes du om avslutningssangen?hits