SKREVET: 31.03.2012 / KLOKKEN: 19:50


 

 

 

Da er jeg klar for å gå ut å spise med verdens skjønneste, nemlig Caroline. Jeg elsker kosekvelder med den jenta der. Dere får kose dere kjempemye, så skal jeg garantert gjøre det samme! 
SKREVET: 31.03.2012 / KLOKKEN: 17:42


Så mange ord jeg vil skrive, så mange tanker som surrer rundt i hode på en gang. Så mange følelser som plutselig kan ta overhånd. Jeg kan smile, jeg kan le og jeg kan gråte, men jeg er da bare et menneske - akkurat som alle andre?

 

Jeg vil kunne synge fint, oppnå gode resultater på skolen, ta fine bilder, sove godt om natten og drømme om fremtiden. Jeg vil leve hver dag som om det var den siste, og puste i takt med resten av verden. Jeg vil kjenne følelsen av trygghet og kjærlighet, og omgås med de menneskene som betyr noe for meg.

 

Dagene går fortere og fortere, uke etter uke, enda tiden av og til står helt stille. Jeg kjenner at jeg har så lyst til å bruke den tiden jeg har fornuftig, men av og til føler jeg at tiden løper fra meg. Hvorfor kan jeg ikke bare spole over det jeg helst vil unnslippe, spole tilbake for å oppleve det og de personene jeg savner, og sette på pause hver gang jeg blir for sliten? Hvorfor?

 

Tida går så fort, og jeg kan ikke huske sist jeg tok meg en pause. 

 SKREVET: 31.03.2012 / KLOKKEN: 17:39


Da var jeg kommet hjem fra en 5 timers dag på jobb. Deilig! Været skinner fremdeles her nede i sør, og livet går sin gang. Om ikke mange dagene reiser jeg på hytta, for å få ekte og god påskestemning. Er det påske, ja, da skal man jammen meg på hyttetur!

 

Har ikke lagt en eneste plan for hva som skjer utover kvelden, så det tar jeg rett og slett som det kommer. Nå skal jeg først og fremst slappe litt av i morgenkåpa og se noen episoder av One Tree Hill!

 

Hvor skal du tilbringe påsken?

 
 


SKREVET: 29.03.2012 / KLOKKEN: 20:49SKREVET: 29.03.2012 / KLOKKEN: 20:39


 

 Enkelte ganger, føles det som om det er meg mot resten av verden. 

  

Jeg vet, jeg er absolutt ikke alene i denne verden. Jeg har så utrolig mange som er der for meg, nesten et eget crew faktisk. Noen personer som er ekspert på hvert sitt. Noen som alltid er tilgjengelige og som alltid har svar. Minst en av dem er her hele tiden. Ikke nødvendigvis i samme rom eller hus, men likevel aldri langt unna. Klar til å ta meg i mot når jeg kommer rullende bakover. Klar til å holde igjen slik at min kraft går med til å komme seg opp og frem. 

  

Motbakker kan være tunge for de fleste, og innimellom kan hele livet føles som en eneste stor motbakke. Det er da det er viktig å huske på at det er i motbakker det går oppover, og at den som gir seg har tapt. Det koster å kjempe, men alternativet koster mer. Derfor fortsetter jeg min kamp mot motbakkens topp fordi jeg vet at jeg har mennesker rundt meg som vil at jeg skal seire.

  

Hva tenker du om teksten?
Har du møtt på mange motbakker? 
SKREVET: 28.03.2012 / KLOKKEN: 23:06


Etter en lang pause er jeg klar for spørsmål fra dere få lesere som fremdeles følger meg. Så here we go again! Spør om akkurat hva dere vil, og jeg skal (prøve) og svare på videoblogg. Vær så god, muligheten er deres: drit meg ut - og still meg gjerne de mest barnsligste, teiteste eller flaueste spørsmålene, jeg svarer uansett.

 

Jeg kan likevel hjelpe dere litt på vei før dere begynner å gruble på hvilke spørsmål dere skal stille. Jeg er altså ikke jomfru, men ble født i juli - det vil da si at jeg er krepsen! Er jo alltid noen som synes det spørsmålet er like gøy å spørre om hver gang. Der slo jeg to fluer i ett smekk, så fikk vi jammen meg avklart det også!

 

Still meg spørsmål, og for all del - vær anonyme! Jeg kunne vel kanskje ikke brydd meg mindre. Nå er det bare å peise på, og jeg svarer i begynnelsen av påskeferien en gang. Muligheten er deres til å drite meg skikkelig ut!

 


 

SKREVET: 28.03.2012 / KLOKKEN: 10:50

Nå sitter jeg i grunnen bare her. Klar for å snart farte videre på skolen for to timer engelsk, også er det rett hjem igjen før det er både jobb og trening. Hver onsdag er timeplanen stappet, og jeg løper i grunn bare fra plass til plass. Uansett, ovenfor ser dere den nye genseren - tror dette kommer til å bli en "godgenser" for min del. 

 

Dere får kose dere videre, også blogges vi!

 

Hva synes du om antrekket?

 
SKREVET: 28.03.2012 / KLOKKEN: 09:51


Da meg og mamma var i Mandal var vi innom den lille søte gågata. Vi tok oss noen kjappe turer innom de forskjellige butikkene, og se hva jeg fant.... OG FIKK! Jippi, jeg elsker den. Den siste som var igjen, og guess what - den passet. Det er jammen meg ikke ofte skjer at det siste plagget som er igjen passer meg. 

   

Hva synes du om genseren?

 


 


Den er forresten fra Floyd og kostet 599,-

 


 
SKREVET: 27.03.2012 / KLOKKEN: 19:57


 

Som dere kanskje skjønner så har jeg smått begynt å øve til teoriprøven jeg mest sansynligvis drar opp til biltilsynet og tar i påskeferien hvis jeg føler meg klar nok. Jeg tok min første lille "minitest" >her< for å sjekke hvordan jeg lå ann - og guess what? 10 av 10! Det kan umulig være så verst.... 

 

Prøv testen du også, og fortell hvor mange riktige du fikk i kommentarfeltet! 

 

SKREVET: 27.03.2012 / KLOKKEN: 19:48


Når jeg tenker meg om pleier som oftest blogghorer (som meg) å komme med et litt spesielt innlegg etter en lang pause. Alle har vært borte i innlegget "Siden sist", hvor dere får et lite resumè med punkter over hva som har skjedd på tiden bloggeren har vært borte. På min blogg er det ingen unntak, så for at dere skal bli kjent med meg (igjen) - kommer en liste over punkter som har skjedd de siste månedene før jeg begynte igjen. 

 

♥  Jeg har først og fremst blitt singel (hurra, velkommen alle gamle blogglesere som elsket de dystre og deprimerende tekstene mine)

 

Jeg har begynt på veien til lappen (ikke frivillig, vel og merke... men det føles OK+ nå som jeg faktisk har kommet i gang)

 

De små gledene i hverdagen er plutselig begynt å bety mye for meg (dette er vel bare noe som automatisk følger med etter det første punktet - hvem vet?)

 

Jeg har funnet ut at musikk er den beste form for terapi (ikke uten grunn at det ble Spotify Premium på meg)

 

Jeg har begynt å skrive alle avtalene mine ned i en "7. sansbok" (og ja, jeg føler meg sykt voksen)

 

De siste ukene har Bjug fått sove i senga med meg hver eneste natt (kan sikkert legge ut et bilde av han en dag, og jeg lover dere: han tar over halve dobbelsenga!)

 

Vi har pusset opp badet vårt (sykt interessant, eller hva?)

 

Karakterene mine har gått sinnssykt mye oppover den siste tiden (tilfeldig or not?)

 

Håndballaget kom på 2. plass i serien (hipp hurra x2)

 

Jeg stod på matematikkeksamen som jeg tok som privatist før jul (erhm, 3....)

 

Jeg har slettet over 600 venner på Facebook (jeg er dødsimponert over meg selv!)

 

.. det burde vel holde, for nå i alle fall. 

 

Tyggis i munnvika på bilder tar seg alltid like bra ut! Særlig grønn....

 


SKREVET: 27.03.2012 / KLOKKEN: 17:30


I dag er det nøyaktig 100 dager til jeg fyller 18 år! Begynner å nærme seg bare tre måneder, og jeg gleder meg som bare det. Før det derimot, er det mye jeg skal gjennom. Jeg velger å ta det med et smil, og se frem mot sommerferien. 

 

Noen år siden dette.... Denne kaken hadde jeg faktisk
laget helt selv. Stolt? J-A.  
SKREVET: 26.03.2012 / KLOKKEN: 23:29


 

Sammen med Charlotte har vi laget filmen ovenfor og er med i en konkurranse for alle ansatte på Leo's Lekeland. And you know what? Jeg digger jobben min! Jeg synes dere kan bruke 1 minutt og 53 sekund av dere "dyrbare" tid til å se filmen, og hjelpe oss opp i konkurransen om å vinne reisegavekort.

 

Kunne DU tenke deg å jobbe på et sted som Leo's Lekeland?
SKREVET: 26.03.2012 / KLOKKEN: 23:21


Har du en person som betyr så mye for deg at du ikke vet hva du skulle gjort hvis du mistet personen? Har du en person du kunne gjort omtrent hva som helst for - bare for å gjøre den ene personen lykkelig?

 

Hvis du er så heldig å ha en person som er så viktig for deg; ikke gi slipp. Hold fast ved den personen med alt du har. Selv om andre forteller deg at du må gi slipp. Selv om du nesten ikke orker å fortsette å holde. Ikke gi slipp. Aldri. Kjemp helt til du ikke orker mer. Kjemp til det ikke finnes noe mer å kjempe for. Alt alt for den ene personen! Vær sikker på at den personen vet hvor viktig han eller hun er for deg. Glem heller aldri å fortell hvor utrolig glad du er i den ene og spesielle personen.

 

Har du en person du kunne gjort hva som helst for? Gjør det! Ikke gi slipp på han eller henne før den dagen kommer hvor personen ikke lenger setter pris på din kjærlighet. Da kan du slippe taket.

 

Men aldri, aldri før det.

 SKREVET: 25.03.2012 / KLOKKEN: 12:43


På fredag var jeg i bursdag - and believe it or not: alt gikk kjempefint, og jeg tror det er den første store bursdagen jeg har vært i hvor det ikke blir noe tull og tøys. Rett og slett en kjempe vellykket kveld, med utrolig mange gamle kjente og fantastiske mennesker. Ettersom at det var 18 årsbursdag måtte jeg jo selvfølgelig finne frem kjolen og mine kjære lange lokker. 

 

Likte du bursdagsoutfiten?

 


 


PS: Jeg er veldig klar over at bildene blir i dårlig kvalitet (tenker spesielt på fargene) - jeg aner ikke hvorfor, men som mediegeek prøver jeg selvfølgelig å finne årsaken. Hmmmmm..... Jeg har kanskje gult hår, MEN absolutt ikke så gult hår som vises på bildene. Just sayin'.
SKREVET: 25.03.2012 / KLOKKEN: 12:43


 
SKREVET: 25.03.2012 / KLOKKEN: 12:43


Dagen i går var deilig - jeg fikk kjent skikkelig på sola og nøyt hvert eneste sekund der jeg lå og slikket sol i tre timer. I tillegg til å spise deilig frokost på terrassen, og kjenne sommeren hale innpå, fikk jeg også laget en helt ny spilleliste på Spotify. Jeg tror ikke det finnes en bedre start på dagen enn å spise frokost på terrassen, og bare nyte hvert eneste sekund av livet i et deilig vær. Endelig... endelig er sommeren på vei! 

 

Hvordan er været der du bor?

 

 


SKREVET: 23.03.2012 / KLOKKEN: 10:46


Da er meg og HANNE-Mette klare for samfunnsfagprøve!
SKREVET: 22.03.2012 / KLOKKEN: 13:07


 

 

 

Dagen i dag har vært deilig. Været er helt nydelig - så min skoledag har blitt brukt mye ute i det fine været. Bildet ovenfor ble tatt på bystranda i Kristisand hvor meg og Kamilla startet dagen. D-e-i-l-i-g!

  

Likte du outfiten?
SKREVET: 22.03.2012 / KLOKKEN: 11:06


 

Hva synes du om bildet?
SKREVET: 21.03.2012 / KLOKKEN: 21:31


I morgen er det klart for ny kjøretime - og vet dere hva? Jeg skal teste mine egne grenser. Eller nei, vent - det ble kanskje litt feil. Jeg skal nemlig kose meg inni trange parkeringshus og lære kunsten om hvordan å lukeparkere. Jeg liker ideen på både parkeringshus og lukeparkering. Dårlig timing når det kommer til hvilke ting jeg frykter mest - greit nok at vi må gjennom det, men på en og samme tid?

 

Parkeringshus.... trange, mørke og stolper som dukker opp midt i det blå. Skummelt. Jeg krysser fingrene for at jeg fremdeles lever, og at BMW'en er like fin etter jeg har hatt min kjøretime. 

 

Har du lappen?

 

 
SKREVET: 21.03.2012 / KLOKKEN: 16:03


Da er jeg klar for teorikurs i tre timer, woho!
SKREVET: 21.03.2012 / KLOKKEN: 11:46


I dag venter et tretimers teorikurs på veien til billappen. Hurra! Paradise Hotel-kvelden i går med Jonas var like koselig som alltid, episoden derimot kunne vært bedre. Dagen i dag på skolen har vært ganske slapp - enkelt og greit. Ikke særlig mye å gjøre, men jeg har jobbet flittig med samfunnsfagsprosjektet om krigen i Sudan. Flinka, det er meg! 

 

Ellers vil jeg bare takke for alle de utrolig søte kommentarene jeg får av dere lesere på tekstene jeg deler med dere her på bloggen. De betyr så utrolig mye, og dere gir meg et lite spark i baken for hver kommentar som plopper inn. Kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for alle dere skjønninger som bruker et lite minutt på å slenge igjen en kommentar. Så: takk, takk, takk - jeg bøyer meg i støvet for dere!
SKREVET: 21.03.2012 / KLOKKEN: 08:55


 

I dag tidlig da jeg våknet ville jeg egentlig bare begrave meg i sengen blant alle putene og tulle med inn i dynen. I dag var en slik dag. Det var bokstavelig talt ekstremt tungt og stå opp. Jeg fikk heller nesten ikke sove i natt, og jeg la meg sent. Det synes i speilet også, etter at jeg oppdaget at gårsdagens sminke ikke var helt fjernet. Jeg kjenner det i hele kroppen, og det føles som om kreftene nesten ikke strekker til lengre. Det er på en måte så mye jeg vil gjøre, og få til som jeg føler at jeg ikke klarer å gjennomføre samtidig som at jeg får til noe, uten at jeg klarer helt å definere hva. 

 

Jeg forsøker så godt jeg kan å holde movitasjonen oppe. Jeg ser bare fremover uten å tenke alt for mye. Jeg sier det til meg selv hele tiden - at det ikke er nødvendig å bekymre seg for noe, uansett hva det er. Nå skal jeg kun tenke på meg selv, slik som alle andre gjør. Jeg tror faktisk at alle mennesker er egoistiske, en gang i blant. Eller oftere enn man kanskje tror. 

 

Jeg har lenge fokusert på menneskene rundt meg. Så lenge de har det bra, har jeg det bra - men hvis man ikke har det godt med seg selv, kan man heller ikke klare å rette opp i alle andres liv. En kan ikke hjelpe andre opp dersom en selv har falt. Det eneste man kan gjøre er å styrke hverandre, og hjelpe hverandre opp. Det handler bare om å strekke ut en hånd når man trenger det mest. Likevel prøver jeg hele tiden å sette pris på det jeg har, uten å tenke på hva jeg ikke har. Hvorfor skal en gråte over en man savner når man kan glede seg over de som fortsatt er en del av livet? Hva skal man med mennesker som ikke behandler en rett? Hvorfor skal man gråte over en person som er grunnen til at du gråter? Hadde vedkommende brydd seg, hadde han eller hun aldri i hele verden latt deg gråte. 

 

Selv om hverdagen er tung, og kreftene ikke strekker til er livet fint. Jeg liker å tro det i alle fall, selv om det går opp og ned som en berg- og dalbane. Det finnes mange gleder og mange sorger. En vanlig dag kan jeg både le, grine og smile. Hele følelsespektere på en og samme gang. Rart det der. Noen ganger vet jeg ikke hva det går av meg - gjør du?

 
SKREVET: 20.03.2012 / KLOKKEN: 18:43
 

Hva vil du gjøre før du dør?
SKREVET: 20.03.2012 / KLOKKEN: 14:46


Dagen i dag startet deilig. Stod opp klokken halv 11 før jeg dro meg på skolen. Den korte skoledagen har bestått av photoshoot med Iris, i forhold til ungrus-prosjektet vi holder på med. Dessverre ble bildene "så fine" at de ikke kan legges ut her på bloggen. Resten av dagen består av renskriving på en nynorsk bokmelding om "Stolthet og fordom" som har grepet sjelen min skikkelig... Ånei. Jeg har innsett at det faktisk ikke er bare, bare å skrive en bokmelding/-anmeldelse uten å ha lest boka. Jeg håper likevel å slå til når det kommer til nynorsken. 

 

Når kvelden kommer er jeg klar for Paradise-kveld med Jonas. Gleder meg som bare det! Ære være Paradise Hotel.....

 

Hvordan har din dag vært, så langt?

 


Vil likevel påstå og si vi er ganske søte, selv med sola klint rett opp i trynet.
 

 
SKREVET: 20.03.2012 / KLOKKEN: 14:32


 

Fortjente jeg aldri en unnskyldning, eller en forklaring i det minste?  

SKREVET: 19.03.2012 / KLOKKEN: 21:11
 

Du vet den vennen du alltid har i ryggen, som helt uten videre kan sende deg en melding og bare spør hvordan du har det? Du vet den vennen som helt uten videre kan ringe eller sende melding å fortelle at han/hun er glad i deg? Det er venner du skal ta vare på, det.  

  

Jeg digger partyløva mi, Caroline - og ingen kan ta plassen hennes, nettopp fordi Caroline er Caroline. Jeg er glad i deg selv om du lugger meg og ødelegger håret mitt i det du fester mine lange lokker. Og ja, jeg er glad i deg selv om du er ekstremt hyper til tider og ikke klarer å holde kjeft. Du er deg selv, og jeg kan ikke annet enn å takke han der oppe for at meg og deg faktisk ble kjent! 

 

Har du ei venninne ingen kan erstatte?

 
SKREVET: 19.03.2012 / KLOKKEN: 14:51


 

I går var en fin dag. Jeg var på bestemor og bestefars grav og tente et lys som mest sansynligvis vil lyse i tre dager fremover. Jeg fikk øvelseskjørt litt med pappa, før jeg dro til Jonas med resten av gjengen. Det er det man kaller en deilig søndag!

 

Når det er sagt savner jeg bestemor (og bestefar) utrolig mye. Jeg har så mye jeg skulle fortalt. Jeg har så mye på hjertet som jeg vil fortelle henne. Jeg har så mye på hjertet som skulle blitt fortalt til henne, fordi jeg vet at det ville blitt mellom oss. Hun ville gitt meg råd, og støtte. Hun skulle vært her og vist meg hvordan jeg skal stå frem, og være et sterkt menneske. Savnet er stort, og ønsket om å få en eneste dag sammen med dere er så stort. Bare en eneste dag.

 
SKREVET: 19.03.2012 / KLOKKEN: 11:18


"Jeg trodde aldri det kunne føles sånn som dette. Jeg trodde aldri at det kunne bli fysisk umulig å gå eller smile. Jeg trodde ikke tomrommet kunne bli større. 

 

Da jeg satt der mistet jeg meg selv. Jeg falt lenger og lenger ned i et hull. Traff bakken. Det åpnet seg inni meg. Så forsvant jeg. Akkurat som om jeg ikke var til lenger. Sakte men sikkert lar jeg tårene ødelegge meg. Jeg trodde aldri det kunne føles sånn som dette. Jeg trodde jeg var forberedt. Jeg trodde jeg var sterk nok til å takle det. Jeg trodde sånne ting var overvurdert i bøker og på film. Aldri trodde jeg at smerten kunne være så stor. At virkeligheten kunne være så brutal. Jeg trodde ikke man kunne bli så avhengig av en eneste person."

 

Hva synes du om teksten?

 

SKREVET: 18.03.2012 / KLOKKEN: 15:18

 

I går var en koselig kveld. Feiret to bursdagsbarn med de nærmeste ganske rolig, før det slås til for fullt neste helg. Skal bli bra! Planene for resten av dagen er ikke lagt, men blir vel en rolig søndagskveld.

 

Hva synes du om outfiten? 
SKREVET: 17.03.2012 / KLOKKEN: 18:07
Foto/illustrasjon: Frida Fjellestad
SKREVET: 17.03.2012 / KLOKKEN: 17:50


 

 

Hva er vel bedre enn å nyte helga til det fulleste? I dag stod jeg opp tidlig for å bruke dagen. Bare den følelsen av å ikke gjøre noen verdens ting er så god. 

 

Hva synes du om bildene?

Hva er dine planer i helga?
SKREVET: 17.03.2012 / KLOKKEN: 17:36


Dagene flyr forbi, og jeg merker for hver dag som går at jeg har noen fantastiske venner. Det er så godt å ha venner som viser at de bryr seg om en. Neste uke blir travel, så der kan jeg ikke garantere mye god blogging. Når det er sagt, blogger jeg for meg selv. Skulle ikke tro det var en sjel som leste bloggen min med tanke på kommentarfeltet. Statestikken viser noe helt annet derimot. 

 

Nå venter jeg på Caroline. I kveld skal vi kose oss! 
SKREVET: 15.03.2012 / KLOKKEN: 21:28


 

Her jeg sitter vurderer jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde - men kjenner jeg dere lesere rett er jeg ganske sikker på hva spørsmålene vil dreie seg om. Kjærlighet meg der, eksen meg der, og kjærlighetssorgen meg her. Helt greit når jeg tenker meg om, fordi jeg føler personlig jeg står med hevet hodet. Likevel vil jeg ikke sette noen i et dårlig lys her på bloggen. Tekstene jeg skriver er noe jeg skrabler ned hver gang jeg ikke får sove. I stedet for å bare ligge der i sengen, vil jeg påstå og si det er bedre å få det ned. 

 

Om det kommer en spørsmålsrunde over helga får jeg se på. Lite kleint hvis ingen har spørsmål engang ettersom at jeg føler enkelte av dere kjenner meg ganske godt nå. Hvis noen er hypre på spørsmålsrunde, hvor jeg svarer på videoblogg (woho) - rop ut!
SKREVET: 15.03.2012 / KLOKKEN: 20:57


Jeg kom over en blogg for noen dager siden som hadde funnet en genial nettside for oss jenter. >Denne< nettsiden gir nemlig ut gratis tamponger, og det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg. Etter registreringen vil det bli sendt en hel boks med tamponger i løpet av bare noen få uker. 

 

Hvor irritabelt er det vel ikke at mensen skal koste penger? Hvem i denne verden vil vel egentlig i det hele tatt ha den ene uka i måneden hvor alt bare er fælt? OK - der overdrev jeg. Så fælt er det kanskje ikke, men at vi jenter må betale for å blø i ei uke er ikke frivillig. Tjenesten ble lansert 8. mars, noe som betyr på Kvinnedagen. Hvor tøft er ikke det....?

 

Jeg har i alle fall bestilt, og gleder meg til å få pakke i posten. Det er alltid spennende med pakke i posten, uansett om det er Iphone-deksler eller tamponger. Nesten like spennende i alle fall.... 

 

Hva synes du om denne tjenesten?
   

 
 

 
SKREVET: 15.03.2012 / KLOKKEN: 20:38


Jeg har endelig, for en gang skyld, fått meg Spotify Premium. Min egen, faktisk. Ikke verst, eller hva? Etter å ha blitt utestengt fra den forrige jeg brukte, er det bare å brette opp armene og åpne lommeboka selv. Man kan ikke leve på eksens Spotify for evig og alltid - haha (?)

 

Ettersom at jeg ikke er fylt 18 enda, måtte jeg ty til å bruke pappas kort - likevel skal jeg være så flink å betale hver måned selv. Med inntekten min kommer aldri de hundre kronene til å svi så veldig i lommeboka. Håper jeg. 

 

Har du Spotify Premium?
SKREVET: 14.03.2012 / KLOKKEN: 15:35


Da har jeg jammen meg vært litt produktiv i dag også her på bloggen. Fått postet min mening om Paradise Hotel, et outfitinnlegg og nå et lite matinnlegg. Nå farter jeg videre på jobb i fire timer, før jeg skal på trening senere i kveld. Jeg har fått kost meg med svenske kjøttboller fra Fjordland. Og hey, jeg sier bare: har du ikke smakt fjordlands svenske kjøttboller så er det bare å løpe og kjøpe!

 

Dere får ha en fantastisk dag videre, så skal jeg selvfølgelig prøve på det samme. 

  


Jeg vet du synes det ser godt ut... jeg bare VET det!
SKREVET: 14.03.2012 / KLOKKEN: 15:23Bukse - Cubus // Sko - Urban // Jakke - Bikbok // Genser - Bikbok // Skjerf - Gina Tricot // Øredobber - Mallorca

 

Hva synes du om outfiten?
SKREVET: 14.03.2012 / KLOKKEN: 09:40


 

Helgas bursdagsfest til Anja og Jarle var som jeg har nevnt i tidligere innlegg kjempekoselig. Godt å komme sammen med folk man er glad i, og som alltid lager god stemning. Jeg koste meg for det meste, selv om det såklart alltid er diverse samtaler man vil skulle ønske man kunne unngå å huske. Det viktigste var at bursdagsbarna fikk en strålende kveld, og det tror jeg og håper på det sterkeste at de gjorde!
SKREVET: 14.03.2012 / KLOKKEN: 09:36


Hvem har vel ikke fått med seg at Paradise Hotel har begynt? Ut i fra Facebook, diverse blogger er det umulig noen som kan ha ungått å få med seg dette. Jeg, som alltid, vil komme til å være fast seer hver dag i 40 dager fremover. Er det en minste episode jeg går glipp av vil nok dette gå utover skoledagene mine. Jeg må si meg litt skuffet over årets deltagere. Vil ikke påstå og si det var noen som skilte seg veldig mye ut. Kjenner jeg hele programmet rett vil det ikke ta lang tid før det kommer inn en skikkelig kjekk gutt som vi, fjortisjenter, kan sitte hjemme foran skjermen å sikle av.

 

Ser du på Paradise Hotel?hits