SKREVET: 30.04.2010 / KLOKKEN: 18:09


Jeg har tenkt mye i det siste - faktisk. Jeg kan ikke si jeg har kommet fremover med tenkingen, men litt har jeg selvfølgelig funnet ut av og.. altså, jeg tror jeg ikke orker mer. Hele opplegget med bloggingen. Det ligger hele tiden et press på det, jeg skal tross alt "mate" alt fra 200-350 lesere hver eneste dag. Så jeg har bestemt meg for at det nå er opp til dere.

Det er opp til DERE som sitter og leser bloggen min om jeg skal fortsette. Jeg bruker en del tid på bloggen, og alt rundt det - derfor føler jeg selv at jeg burde kreve noe av dere som leser den.

Jeg sier det bare helt enkelt og greit: når dere som leser bloggen min har bestemt dere for at dere vil vurdere å begynne å kommentere bloggen min, ja, da vil dere sansynligvis se flere innlegg på min blogg. Men frem til nå er jeg rett og slett ganske lei av hele opplegget med å skulle skrive for meg selv.

Denne bloggen vil ikke bli oppdatert til dere har skjønt hvor kjipt det egentlig er å skrive for seg selv, uten å få nesten noen tilbakemeldinger, særlig ettersom statestikken viser at jeg har et leserantall på over 350 lesere til tider!

Det er kanskje veldig egoistisk gjort, men nå er det egentlig bare opp til dere. Vær anonym og skriv akkurat hva du selv ønsker i kommentarfeltet - kall meg også egoistisk om det er det du mener.

Kos dere masse videre, og denne gangen blir ikke som andre ganger hvor jeg avslutter med "vi blogges", haha.


SKREVET: 30.04.2010 / KLOKKEN: 16:57


Jeg kan tenke meg det er mange som husker >DETTE< innlegget, hvor jeg skrev at Ida også hadde blitt brunette - eller hva..? Fikk overraskende mange tilbakemeldinger, og jeg merker fort det er slike innlegg dere faktisk synes er gøye (for all del; greit å vite!)

Jeg skal ikke komme med noen tilståelser, men jeg anbefaler dere til å se på bildene - hehe. Ida ble aldri brunette, men vi hadde det sykt gøy da vi satte på de ekstremt slitte extensionsene fra Nille. Det var en grunn for at bilde jeg la ut av Ida var såpass "klippet" i pannen.

Hva synes du om at vi bare tullet?
Gikk du på den? (at Ida hadde farget håret mørkt)


Dette var bilde jeg la ut i forrige innlegg, haha. Så NEI, det var ikke redigering.
SKREVET: 30.04.2010 / KLOKKEN: 16:24


Jeg ser ikke bort i fra at dere som leser bloggen min tror jeg er helt perfekt. Altså, at dere har fått feil inntrykk av hvordan jeg ser på meg selv. Jeg er ikke akkurat den jenta som legger ut de styggeste bildene av meg selv som jeg finner, jeg er ei av dem som prøver å se litt bra ut på bilder - men det finnes unntak. Haha!

Dere har som sagt ikke fått sett meg på mitt verste, så jeg tenkte jeg skulle begynne med et ekstremt vakkert bilde som ble tatt forrige søndag - et bilde jeg rett og slett har vært utrolig heldig med.

Så til slutt vil jeg bare avslutte med at bildet under viser en del av mine uheldige og ekstremt stygge grimaser - haha! Jeg er litt gal også...

Gjør du deg selv til latter av og til?
Eller setter du deg selv veldig høytidlig?
Noen som vil se flere syke bilder eller? HAHA!


Dobbelhake <3SKREVET: 30.04.2010 / KLOKKEN: 16:05


For en sommer eller to tilbake var vi i Tyskland på familietur, og selvfølgelig når man er i utlandet blir det alltid tid til shopping. Så i forrige uke fant jeg tilbake en t-skjorte som jeg bare har brukt to ganger, og den står det "MAKE ME CRAZY" på, haha! Jeg digger den, men nå i det siste er den blitt litt kort ettersom jeg er blitt så utrolig lang (hihi)

Hva synes du om t-skjorta?


SKREVET: 29.04.2010 / KLOKKEN: 22:59


"La det finnes  fred inni deg. Tillat deg å kjenne at du er akkurat der det er meningen at du  skal være. Tillat deg ikke å glemme de tillitsfulle, grenseløse muligheter du og  alle andre er født med. Må du bruke de gaver du har mottatt og formidle den  kjærlighet som er gitt deg. Må du være fornøyd med deg selv akkurat slik du er!  La denne kunnskapen synke inn i hele din kropp og tillat den å få synge, danse,  beundre og elske! Den finnes for alle og enhver"

Dette fikk jeg på mail for noen dager siden, og jeg må jo bare si det at jeg er veldig enig i det som stod i mailen. Litt overveldene kanskje, haha, men jeg synes det var mange kloke ord i den lille teksten.

Som overskriften sier; "Livet består ikke av å  vente ut stormene. Det handler om å lære seg å danse i  regnet!"   

Er du enig i det som stod i mailen?

SKREVET: 29.04.2010 / KLOKKEN: 16:22


Beklager for en kjempedårlig blogging både i dag, og for i går - og sansynligvis i morgen. Jeg har bare hundre ting å gjøre, skolearbeid og trening er begynt å gå helt sykt i hverandre - og det er sykt mye stress! Vi har et digert prosjektarbeid om fattige og rike land som skal leveres innen 23:00 på fredag, og jeg må gjøre det ferdig før jeg har samvittighet til å blogge mer.

Jeg beklager nok en gang, men skal prøve å få presset inn noen innlegg litt her og der. Har forresten heller ikke en veldig stor blogglede for å være helt ærlig. Utrolig kjedelig å bruke tid på innlegg, når jeg nesten ikke får noen kommentarer i forhold til hva statestikken viser. Så - det er også en grunn for at jeg er en smule slapp i blogginga.

Anyway, jeg må tilbake til Kenya og Norge - mye arbeid som gjenstår!


Random bilde fra forrige uke (I think)SKREVET: 29.04.2010 / KLOKKEN: 10:00


Vi mennesker ser ikke alltid hva som skjuler seg bak et smil eller et lite glimt av verdighet. Noen ganger tar vi avstand og skygger problemene ut av synet. Ikke bare ovenfor oss selv, men også ovenfor våres nærmeste. Vi bærer våres egne hemmeligheter i frykt for å bli avslørte. Vi tenker og gråter, gjemmer oss og glemmer alt som egentlig betyr noe. Vi later som ingenting og mister de vi bryr oss om. Vi vokser opp, bytter venner blir kjent med nye og glemmer de gamle som vi en gang hadde. Plutselig har vi mange nye, uvante relasjoner å forholde oss til, noe som kan både ha en positiv og negativ innvirkning på oss.

Noen ganger er det fint med forandring, andre ganger kan det ikke være fult så bra. I enkelte tilfeller kan det være vanskelig å forholde seg til disse forandringene. Alle er ikke enige. Det er vanskelig å vite når man skal gi slipp på noe, og når man skal komme seg videre. Alle er ikke på samme sted, eller i samme situasjon. Gjennom våres egne tanker er det selv opp til enhver enkelt å bestemme. Vi tenker over valgene, mulighetene og fremtiden - fordi vi bryr oss. Vi bruker ofte timer, kanskje dager før vi tar en endelig beslutning. Og når vi endelig har bestemt oss tar det ikke lang tid før forandringene faktisk forekommer. 

Vi håper at valget vi tok var rett. Vi tror at vi har kommet oss videre, helt til vi begynner å savne det gamle som en gang var en del av oss. Ved det nye har vi kanskje blitt lykkelige, men ikke så lykkelige som vi var før vi forlot hva vi hadde. Har dere noen gang tenkt over dette? Jeg mener at det er viktig å tenke seg godt om før man i det hele tatt uttaler seg om noe som helst. Det er ikke så lett å forlate noe, selv om det kanskje virker lett der og da. Vi kan gråte og vi kan klage, men det er aldri lurt å forlate noen vi bryr oss om. La oss ta vare på det vi har, og ikke tenke på alt hva vi ikke har. Husk at en dag så sitter vi kanskje igjen med ingenting.

Hva synes du om teksten?
Er du enig, eller uenig?
Er du bevisst på å tenke på hva du har, i stedet for hva du ikek har?

Tumblr_kyedx5hqwg1qasbnm_large
Foto: Weheartit.comSKREVET: 28.04.2010 / KLOKKEN: 13:51


Jeg kom til å tenke på noe i går før jeg skulle legge meg, og jeg har faktisk ikke gjort opp noen spesielle formeninger om akkurat dette, men gøy å høre om du synes!

Sier man det er kjærlighet når den andre ikke elsker en tilbake?


Weheartit.comSKREVET: 27.04.2010 / KLOKKEN: 22:33


Jeg har lyst til å lese noen nye blogger. Føler at jeg leser de samme hver eneste dag, og at jeg aldri kommer over noen andre blogger som virkelig fanger meg som en fast leser. Hadde vært veldig fint om du kunne legge igjen din bloggadresse, sånn at jeg iallfall kan stikke en tur innom for å se om jeg finner noe interessant!

SKREVET: 27.04.2010 / KLOKKEN: 16:19


"Jeg har funnet meningen med livet.

Livet er akkurat som et puslespill.

Det er først et eneste stort kaos, men etter hvert som du putter bitene sammen, klarer du se et klarere bilde - og til slutt vil det bli orden på brikkene."


Together__by_eibhilinnn_large

3555965637_b2750a4e59_large

Tumblr_kvgy2codrj1qzz6m8o1_500_large

20090425210846
Bildene er hentet fra weheartit.com, mens diktet er skrevet av Rebecca Kalleberg.SKREVET: 27.04.2010 / KLOKKEN: 15:44


Jeg bokstavelig talt elsker teksten til denne sangen. Har hørt på den en stund, og det har vært sangen jeg har sovnet til de fleste nettene. Jeg smelter. Hvilken ville jente ville vel ikke smeltet om de hadde fått en slik sang dedikert fra ex`n? Hehe, jeg hadde iallfall!

Hva synes du om sangen?
Har du hørt den fra før?
Likte du sangteksten?Jason Derulo - Broken Record
SKREVET: 26.04.2010 / KLOKKEN: 20:48


Nok en gang melder jeg med på en extensionskonkurranse, og denne gangen håper jeg på og både vinne + faktisk få det jeg vinner. Sist gang da jeg vant extensione på Màlen sin blogg, fikk jeg som sagt aldri de extensione jeg vant - jeg fikk rett og slett ingenting. Så hvorfor jeg gidder å melde meg på denne kan du jo godt si er ganske pussig.., men, jeg har vel bare litt større tro på at Helene faktisk vil gjenomføre det, og selvfølgelig sende premien til den eventuelle vinneren.

Men som sagt, jeg prøver igjen - og håper selvfølgelig at jeg vinner, og at jeg får extensione om jeg noen gang skulle være så heldig å vinne.

For meg er egentlig bare extensions et stort problem, bare jeg hører ordet extensions tenker jeg "problem" - men det er jo ikke uten grunn, har jo faktisk bare hatt problemer hele tiden. I sommer gikk jo de extensione jeg sveiset fast helt til huttiheit, aldri gøy å få noe som er falskt, også er det jo det med at jeg ikke fikk de jeg vant i forrige konkurranse. Men anyway, ønsk meg lykke til - og meld deg på du også da!

For å komme til konkurransen melder du deg på >HER<
SKREVET: 26.04.2010 / KLOKKEN: 18:41


En plass du aldri kommer til å finne med frivillig er nok i skogen på skogsturer. Jeg ser bare ikke helt meningen, eller i det hele tatt, jeg ser ikke hva som er så utrolig flott. Om det er for trimmens skyld, så trener man vel like mye ved å gå rundt å bære 7 poser rundt i Markens gate? Hm, jeg er ikke redd for å si det at jeg er ei byjente.

Det er ingen hemmelighet at jeg foretrekker sminke, trange jeans og neglelakk i stedet for jord, jørme og gjennomvåte sko. Men selvfølgelig, det var koselig i går. Om det skal være noe positivt med sånne turer som vi var på i går, så må det uten tvil være det at familien finner på noe samlet.

Hva synes du om skogsturer?
Er du en byperson, eller liker du liktegodt skogen?
Hahah, jada. Selvfølgelig hadde jeg kledd meg for skogstur......
SKREVET: 26.04.2010 / KLOKKEN: 18:19


Første dag med mine kjære nye og eh..... "dyrbare" sko. Det funket fett, selv om jeg likte de gamle like så godt. Jeg får vel bare gå disse "inn", så skal det vel bli bra!

Skoene er kjøpt på DNA, og spør du meg kan Converse nesten brukes til alt. Jeg valgte helt hvite, ettersom det funker til nesten alle vesker og ikke minst jakker.

Har du Converse-sko?
Hvilken farge har du?

Hahaha, snakker vi klovnesko?SKREVET: 26.04.2010 / KLOKKEN: 18:15


Da er jeg desverre nødt til å ta farvel med mine ekstremt "dyrbare" og "vakre" sko. De på kjøpt på en helt ordinær skobutikk i Oslo til bare 200,- og jeg kan fremdeles huske hvor sykt vi stresset med å finne sko til Ilvana på håndballaget (haha) Jeg kjøpte skoene, og der og da visste jeg det ville bli mine nye yndlinger. Øh.... Ja.

Skoene har vært gjennom sykt mye. Alt fra kjærlighetssorg til happy moments. De har fått oppleve steikende sol, snø, høst og vår. Ettersom at mamma har kjøpt nye sko til meg blir de nå kastet, og jeg tror faktisk jeg kommer til å vinke til søppelbilen når han kommer å henter dem. Tro det eller ei.... Arh. Kommer til å ha skosorg i en lang tid fremover, og det blir vel ikke det samme, selv om jeg har fått meg et par nye.

Hver ting som er skrevet på har betydd noe faktisk, ganske vittig. Det ene hjertet for eksempel, der har det stått flere navn - og det har betydd mye forskjellig, men det ble til at jeg gjorde det svart for noen måneder siden - hehe. Bloggadressen kom også på ganske så raskt!

Kommer til å savne dere! Hahahhaha.. "Goodbye to you my trusted friend, I know you since we're nine or ten... Tata.. Together vi climb up..."

Har du noen yndlingssko?
Skriver du på skoene dine?

SKREVET: 26.04.2010 / KLOKKEN: 17:36


I går var vi på besøk hos tante, noe som var veldig koselig i gunnen (om du ser bort i fra skogsturen), hun har nettopp flyttet så det var kjempegøy å faktisk se HVOR hun hadde flyttet. Hehe, ble noen bilder av outfiten - så lenge vi skulle på tur tok jeg ikke på meg det fineste jeg fant i skapet.

Den rutete skjorta/vesten har jeg faktisk arvet av søstra til ei venninne, har ikke gått med den på kjempelenge - så gøy å finne den igjen. Synes den er kjempefin jeg!

Hva synes du om bildene?
Bukse - Bikbok
Hvit genser - Bikbok
Skjorte - Aner ikke
Øredobber - Glitter
SKREVET: 26.04.2010 / KLOKKEN: 17:18


Når det kommer til ting man bare MÅ ha, så pleier jeg som oftest å kalle det røverkjøp. Why? Haha, jeg aner ikke. Meg og mamma var bare en rask tur innom H&M også hentet jeg de nye Converse skoene mine på DNA (bilder kommer). Er lenge siden jeg har hatt den maskaraen for å være helt ærlig, har aldri vært så stor fan av "hvit og svart" ettersom det til tider kan bli et veldig tjukt og klumpete lag, men jeg prøver igjen!

Ingen tvil om at askara og eyebrow-fix virkelig er et must for meg og skulle ha i toalettveska. En morgning uten det, jah - da føler jeg meg bokstaveligtalt naken.

Har du noen must du bare "mååå" ha i toalettveska?
Har du prøvd eyebrow-fixen?SKREVET: 25.04.2010 / KLOKKEN: 23:28


Det fikk jeg erfart i dag da jeg var på søndagstur med slekta i huttiheit. Vi gikk og vi gikk, og vi gikk. Stien tok aldri slutt, og plutselig så jeg virkelig ikke lyset i enden av tunnelen. Tror aldri jeg har gått så fort som jeg gjorde på hjemover-veien, jeg lå langt forann skal jeg si dere!

Frida og natur? Neitakk, jeg foretrekker byen for å si det sånn, selvom det kan være deilig å komme seg litt ut med familien ettersom det ikke blir så veldig mye vi er samlet her hjemme.

Kommer bilder fra turen i morgen, jeg må legge meg - NATTA!


Seee, jeg er så fornøyd....SKREVET: 25.04.2010 / KLOKKEN: 23:21


Jeg sa det skulle komme noen bilder fra jentekvelden vi hadde her om dagen, og det var megakos. Håper dere liker dem!

SKREVET: 25.04.2010 / KLOKKEN: 18:09


381932-1-1272211762512.jpg
MOBILBLOGG: Kan noen redde meg fra søndagsturen med hele slekta langt i huttiheit?SKREVET: 24.04.2010 / KLOKKEN: 15:41


Hva synes du om videobloggen?
Kos deg videre i dag, forresten.Er forresten med i Blogg vs Blogg >HER<, gøy om du ville stemme.SKREVET: 24.04.2010 / KLOKKEN: 14:37


Tro det eller ei, men for noen dager siden opprettet jeg en gruppe (eller noe sånn) for bloggen min - hadde vært superdupergøy om du ville meldt deg inn!

Er allerede 135 som er med, noe jeg synes er kjempekult!

Trykk >
HER< og bli med!


Trykk på bilde, og du kommer automatisk inn på hovedsiden til Frkfrida på face.
SKREVET: 24.04.2010 / KLOKKEN: 11:48


Fikk aldri lagt ut noen outfit-bilder i går kveld, ettersom jeg fikk besøk av girlsa. Men jeg kan tenke meg dere er keene på å se noen bilder, er jo tross alt en stund siden det har kommet noen outfitbilder. Så, here you go!

Hva synes du om outfiten?
Var det noe spesielt du likte ved outfiten?

SKREVET: 23.04.2010 / KLOKKEN: 22:32


Nyhet, nyhet, nyhet! Hvem hadde vel egentlig trodd at Ida skulle la noen røre håret hennes? Om noen skulle trenge en frisørtime, kan det bestilles i kommentarfeltet, hihi. Sjekk før og etter bildet under!

Hva synes du om Ida's nye hårfarge?
Hva likte du best?
ETTER!
SKREVET: 23.04.2010 / KLOKKEN: 21:38


De tingene som har skjedd i livet mitt, har forandret meg og gjør meg til noe jeg en dag også vil bli. Alt som har skjedd den siste tiden har åpnet øynene mine og gjort så jeg ikke begår de samme feilene jeg en gang gjorde. Jeg vet hva jeg vil og hvem jeg er. Jeg ble en gang fortalt at det handlet om å være seg selv, men noen ganger var selv ikke det nok til å bli godtatt. Jeg har derfor lært meg å akseptere hvordan jeg selv er, hvordan jeg selv ser ut, hva jeg selv føler og hva jeg selv tenker. Jeg lever ikke etter intunasjonene som andre gir meg på veien, jeg fokuserer heller på mine egne verdier. Jeg kan gråte, jeg kan le - men jeg lar ingen såre meg eller rakke ned på meg. Ærligheten varer lengst, og den vil seire til slutt. Så lenge jeg har det bra med meg selv, kan ingen nekte meg for å være den jeg er.

Mot har gitt meg styrke. Håp har gitt meg glede. Vi lærer av våres feil, kommer oss videre og bruker tiden på det som egentlig betyr noe. Det finnes ingen gode grunner til å lete i fortiden. Fortiden er forbi og vi må godta at ting har blitt som det har blitt. Selv er jeg er ikke en som planlegger mange dager fremover. Jeg lever i sekundet. Forhåpninger og tiltro om noe kan aldri være avgjørende. Selve sannheten kan såre og noen ganger er det best å ikke vite. Jeg vil med dette si at jeg vil passe på meg selv, og ikke tenke så mye på hva alle andre gjør. Hvis ingen kan godta at jeg står for det mener, vil jeg ikke bruke tid og krefter på å henge meg opp i slike bagateller som andre begår. Jeg er meg selv, og jeg vil aldri tenke på hvem jeg vil være med tanke på at jeg er stolt av den er.

Hva synes du om teksten?
Er du bevisst på å være deg selv?

SKREVET: 23.04.2010 / KLOKKEN: 17:45


Dette var en kommentar som kom inn for 8 timer siden som dere ser, og jeg synes faktisk det er like festlig hver eneste gang. Det er nemlig slike kommentarer som dette som får meg til å legge ut slike bilder oftere og oftere - bare det at jeg plager noen der hjemme. Haha, jeg kunne rett og slett ikke brydd meg mindre om hvordan dere synes jeg smiler, bare så det er sagt!

Men for all del anonym, det står respekt av å skulle være så utrolig "tøff" som tør å legge ut sitt eget navn. PS, vær klare for enda styggere bilder fremover, hvor jeg smiler dobbelt så falskt. HAHHA - suck on that! Bare for å si det sånn så er det en del som skal til før jeg blir knekt, når det kommer til anonyme kommentarer og den slags.


HVA VENTER JEG PÅ? LA OSS BEGYNNE ALLEREDE!
Jeg er blitt enda mer bevisst på å skulle smile falskt på hvert eneste bilde, HAHA!SKREVET: 22.04.2010 / KLOKKEN: 20:21


Tro det eller ei, men da var en av årets alvorsprat over. Legg merke til "en av", viktig viktig. Denne samtalen handlet om penger og plikter hjemme, og for min del skjønner jeg ikke noe av dem uansett hvor eldre jeg blir. I tillegg til det har jeg nå skjønt at voksne mennesker har en veldig stor tendens til å skulle blusse småting opp, og de skal misforstå alt! Håper ikke bare det er jeg som føler det på den måten?

Helt ærlig føler jeg meg så voksen nå (haha) at jeg bare er gitt opp i å svare - kommer ingen vei med det akkurat. Jeg klarer som regel å gjøre alt verre - så jeg vrei om litt denne gange, jeg satt rett og slett bare å nikket. Smart? Det får diskuteres.


Uansett, nå skal jeg stelle meg til trening også løpe på trening. En times trening i dag sammen med det nye laget - gleder meg veldig. Blogges sansynligvis i morgen!

Pleier du å ha "alvorsprat" med foreldrene dine?

SKREVET: 22.04.2010 / KLOKKEN: 19:30


Jeg skjønner faktisk ikke hva jeg skal blogge om lengre - hva i huleste vil dere se og lese på bloggen? Hadde virkelig satt pris på noen tilbakemeldinger. Er alltid greit å ha et utganspunkt å skulle gå etter - så om dere har ris og ros, kom med det i dette innlegget!SKREVET: 22.04.2010 / KLOKKEN: 19:00


I går da jeg var i byen kjøpte jeg en ny ring (wow!) og ett par nye øredobber. Jeg foretrekker i grunnen perleøredobber, ettersom det går til absolutt alt - men er jo alltid greit å ha noen andre standarøredobber. Falt for ringen med en gang da jeg så den på GT, datatatata - I'm lovin'it!

Hva synes du om ringen?
Like or dislike?


SKREVET: 22.04.2010 / KLOKKEN: 16:34


Overskriften kommer fra Fædrelandsvennen, og da jeg leste den i går morges ropte jeg i grunnen bare en ting "WHAT? SKAL SKOLEN VÅR LEGGES NED?!", skulle nesten tro de hadde hørt meg på andre siden av byen. Desverre var jeg alene, så jeg fikk ikke akkurat noe svar.

Anyway, jeg fikk ganske så sjokk i går. Selv om skolen vår ser ut som en skraphaug er det mye bra om du først og fremst kommer inn, og blir kjent med "innholdet". Haha, skikkelig dypt dette ja - men jeg kan vel tenke meg at jeg desverre ikke går på skolen om den først og fremst skal bli lagt ned. Men som sagt, det står "VURDERES", jeg overreagerer bare alltid "litt".

Har du gått på en skole som har blitt lagt ned?
Hadde du fått sjokk om du fikk vite at skolen du gikk på skulle blitt lagt ned?
SKREVET: 22.04.2010 / KLOKKEN: 16:21


.. virkelig vellykket, og jeg føler meg bedre enn noen gang på håret. Eh... eller nesten. Jeg farget som sagt håret mørkt, og ikke nødvendigvis fordi det er det jeg ville - men fordi jeg ikke ønsker å se ut som en dass på klassebildet og portrettbilde som skal tas i morgen på skolen.

Hadde det ikke vært for alt styret, så ville jeg nok satset på lyst men etter mye om og men med mamma har jeg ingen valg og må faktisk fortsette å være brunette. Jippi, det kommer jo bare til å se dødsbra ut i Malta. Jeg tenker; vær så snill, skal det ikke være lov å unne seg noe litt innimellom? Hvor mange ganger har vel ikke mamma prøvd ut nye frisyrer - årh, jeg er så utrolig irritert! Men uansett, min irritasjon ovenfor mamma skal ikke gå utover bloggen og det dere leser.

Jeg tok et fort bilde i går, både før og etter frisørtimen. Frisøren ga meg et mer "spill" i håret, og det er virkelig ikke så rødt som det ser ut som på bilde - det er mer gyllent for å være ærlig.

Hva synes du?


ETTER.SKREVET: 22.04.2010 / KLOKKEN: 16:08


Nå har jeg rett og slett falt litt ut av mine aktuelle yrker, om alt skulle gå galt tenker jeg på. Om jeg bare skal remse opp noen så har vi jo frem til nå; låtskriver, vaksedame, makuleringsdame, maler, vaktmester, regnskaptsfører, manikyrdame, frisør+ +, jeg har rett og slett mistet oversikten (noen som husker noen flere jeg har nevnt før på bloggen, btw?) Haha, i går oppdaget jeg nemlig et annet yrke jeg ville passet perfekt til, hva snakker jeg om denne gangen? Joda, selvfølgelig vindusvasker! Slå den tenker jeg bare. Haha!

I går hadde vi "Gi en dag", et prosjekt på skolen hvor vi gir en dag til Rasjahi og skal tjene penger. Et bra prosjekt synes jo jeg, og tidligere år har vi sett et bra resultat av hva pengene gikk til. Careface? Ok, whatever!

Har du vasket vinduer før?

SKREVET: 21.04.2010 / KLOKKEN: 23:14


Gjennom livet vil vi møte mange utfordringer. Ikke bare rene tilfeldigheter, men også uventet motstand. Som dimensjoner vi egentlig ikke ser. Vi begynner å spare på kreftene, vi forbereder oss til kamp, men de virkelige kreftene skapes først når vi møter våres motstand. Motstanden vil ikke bryte oss ned. Motstanden vil gjøre oss sterkere. Og etterhvert som tiden går vil vi oppdage at dette faktisk stemmer. Etter det kan vi utvikle større tillit til oss fordi smerteterskelen blir høyere. Vondt vil motstanden gjøre, men mindre vondt vil det gjøre neste gang.

Naturligvis er motstand en del av livene våres, men glede er også en viktig faktor. Glede kan vi se hos andre, glede kan vi selv erfare. Glede finnes overalt, uansett hvor vi vender oss. Et smil, eller et kompliment fra en fremmed kan faktisk gi oss bedre selvtillit, og dette er noe vi mennesker burde tenke over. Et smil og et kompliment kan forandre oss til det bedre. Under et enkelt begrep kan vi glede hverandre.

Derfor er det viktig å ta vare på hverandre. Respektere hverandre, og akseptere at alle er forskjellige. Det er selv vi som kan sette ned foten når noe går for langt. Det er kun vi som kan bestemme om vi vil trosse våres frykt eller ikke. Jeg syns vi burde prege livene våres så lenge vi har makten over det. Vi kan ikke gå ut av et liv uten at vi har etterlatt oss tydelige spor. Livet har blitt gitt som en gave og vi burde leve hver dag som om det var den siste. Jeg snakker om å leve i sekundet og oppfylle drømmene til de vi mener fortjener det. Vi bestemmer selv hvem vi er og hvem vi vil være. Det er vi som står ovenfor de ulike mulighetene. Ikke bare disse tilfeldighetene, men også veien til suksess. Og en eller annen gang i løpet av livet vil vi alle lyktes med noe, selv om vi kanskje ikke opplever lykken på en og samme tid.

Hva synes du om teksten?
Lever du hver dag som om det skulle være den siste?


Tumblr_kypr520qzg1qaod24o1_400_largeSKREVET: 21.04.2010 / KLOKKEN: 22:06


Jeg må bare være såpass ærlig og si jeg aldri har hatt helt sansen for "ridebukser", som jeg liker å kalle dem. Det ser jo bokstavelig talt helt på tryne ut, etter min mening. Selv om de ser sykt behagelige å gå med, så klarer det på knærne å rote til alt. Men for noen uker siden fikk jeg et litt nytt syn på akkurat slike bukser da jeg så ei som virkelig hadde klart å få et utrolig stilig antrekk ved bruk av sånne bukser.

- Selv om jeg neppe tror jeg noen gang kommer til å kjøpe slike bukser, så må jeg jo bare si det kler utrolig mange om man klarer å fikse til et bra antrekk helhetsmessig.

Hva synes du om slike bukser?
Hva synes du om antrekket under på bildet?


http://estb.msn.com/i/12/CE7A3B5F268E884DC524964925D6F.jpgSKREVET: 20.04.2010 / KLOKKEN: 22:46


Jeg bokstaveligtalt elsker denne sangen. Den er helt nydelig etter min mening! Dette er iallfall blitt min nattasang den siste uka, hehe - uansett, jeg anbefaler deg virkelig til å høre på sangen og for all del; legg merke til teksten. Verdens nydeligste tekst. Tenk om jeg kunne formidlet et så fint budskap ved å skrive en tekst? Wow. Er nesten som om jeg skulle skrevet sangen selv - believe it or not!

Hva synes du om sangen?
Try - Asher Book
SKREVET: 20.04.2010 / KLOKKEN: 22:35


Hva annet kan jeg gjøre enn å takke etter alle tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget under, og jeg må jo bare være såpass ærlig å si dere har gjort meg enda mer usikker. Jeg er helt surrete i hodet, først og fremst for alle tilbakemeldingene på bloggen - men det har både tikket inn meldinger på mobilen og ikke minst på MSN. Jeg er kjempeforvirret, men jeg tror jeg har bestemt meg.

Jeg tar halve håret blondt, og halve mørkt. Kan vel ikke bli bedre!

Jeg bestemte meg for å ikke skulle la meg påvirke av noen av svarene jeg fikk på dette innlegget, og det har jeg vel heller ikke gjort. Jeg velger nok å skulle farge håret mørkt i morgen, ettersom jeg ønsker å se normal ut på skolebildet vi skal ta til fredag.

Selv om jeg farger det mørkt i morgen håper jeg virkelig mamma vil være med på at jeg blir lysere mot sommeren. Jeg ønsker å bli blond igjen, uten tvil - som mange av dere nevnte så er det finest med en lys tone på sommeren, men det er som sagt begrenset hvor mye man kan farge håret sitt. Så... Men, det blir nok sansynligvis mørkere i morgen. Etterveksten og ikke minst rødskjæret MÅ bort!

TAKK FOR ALLE TILBAKEMELDINGENE, FORTSETTER DERE Å KOMMENTERE SOM DERE GJORDE I FORRIGE INNLEGG KOMMER JEG TIL Å GI HVER MINSTE DETALJ OM  LIVET MITT... Ø.. Eller.., haha!

SKREVET: 20.04.2010 / KLOKKEN: 19:02


Jeg er i grunnen litt desperat nå. I morgen skal jeg som sagt til frisøren og jeg er megausikker på hva jeg egentlig vil - altså, vil jeg bli blond igjen nå til sommeren, eller skal jeg bare fortsette med det brune og mørke håret.

Jeg føler jeg går rundt og maser, graver og spør hele tiden om hva enkelte synes, og de fleste sier jeg burde beholde det mørkt. Er vel 2 % som synes jeg burde bli blond igjen, haha - men jeg vil vite hva du synes!

Passet jeg best det blonde håret, eller det mørke?
HJELP MEG!


Det blir vel en liten VS'dette. Hahah, så det siste spørsmålet er;

BRUNETTE
VS
BLONDINE

Ps, svar uansett hvem du er. Jeg blogger ikke mer før jeg er fornøyd med tilbakemeldingene - haha. Trussel! Og til slutt vil jeg bare si det at svar under i kommentarfeltet uansett om du har svart og sagt det til meg før. Jeg vil se de forskjellige synspunktene i KOMMENTARFELTET.


Bilder fra den siste tiden hvor jeg har vært brunette

Bilder fra den tiden hvor jeg VAR blondineSKREVET: 19.04.2010 / KLOKKEN: 22:32


Først og fremst; overskriften er intern humor, og for mammas skyld skal den ikke gjenta seg - haha, iallfall ikke den sistnevnte med Fritzel.

Da jeg var på tur med Dina hadde jeg (selvfølgelig) med meg kameraet, og når jeg først og fremst har med meg kameraet tar jeg jo alltid noen bilder. Denne gangen ble det bilder av Dina, haha, "bombe".

Nå legger jeg meg, vi snakkes i morgen.

Hva synes du om bildene?
Natta!


HAHHA, om ikke dette bilde tar kaka så vet ikke jeg.SKREVET: 19.04.2010 / KLOKKEN: 21:55


Noen som kjenner igjen overskriften (setningen) fra Istid? Haha, føler meg som den filmgeeken. Uansett, da jeg var på tur med Dina fikk jeg jammen meg se løvetannblomster (ø, er det forresten det det er?) Jeg kan ikke sånt, men jadda. Ble ganske overrasket jeg, haha.

Har du sett løvetannblomster i år?
Hva synes du om bildene?

SKREVET: 19.04.2010 / KLOKKEN: 19:17
Hva synes du om videobloggen?
hits