SKREVET: 29.05.2010 / KLOKKEN: 19:14


Tumblr_l230d1ncgu1qzh585o1_500_large

Åh, dagen i dag har minnet meg på hvor fantastisk deilig det er med ferie kombinert med sol, blå himmel og hav. Jeg ser så frem til å få fri fra skole. Fri i to hele måneder! Denne ferien skal jeg som sagt på språkreise til Malta, noe jeg gleder meg kjempemye til! Jeg skal også oppleve lange, varme sommerkvelder med gode venner, og jeg skal få gå langs lange, myke sandstrender i syden. Jeg skal spille håndball. Når jeg sitter her og tenker på alt det fine jeg skal oppleve om litt over en måned blir jeg glad. Da kjennes livet perfekt ut! Mhm, sommer gjør livet mitt nesten perfekt og fullkomment, er selvfølgelig småting som virkelig kunnet gjort det helt komplett, men hey - forget it! La sommeren komme fort, og la den bli lenge. Sommeren 2010 skal bli fantastisk!

Fler som gleder seg?
Hva er dine planer til sommeren?
SKREVET: 28.05.2010 / KLOKKEN: 21:12


381932-1-1275073931134.jpg
MOBILBLOGG: Noen er visst allerede sørpe fulle FØR konserten en gang har begynt!SKREVET: 28.05.2010 / KLOKKEN: 17:40


Gjett hvem som skal på Bryan Adams konsert i kveld? Jeg og Åshild! WEY. Gleder meg veldig, fordi det er nemlig ikke bare Bryan Adams som skal spille (selv om det er hovedartisten), men Donkeyboys kommer også for å være oppvarmingsband for 50'åringen, Bryan Adams.

Jeg vil tro de fleste har hørt om han, om dere ikke har det er jeg sikker på dere vil kjenne igjen sangene under. Er sikker på de fleste vil koble hvem han er med en gang dere hører en sang eller to, hehe.

Jeg skal som sagt sammen med Åshild, og jeg kan jo understreke det at meg og hun har møtt ganske mange "kjendiser" sammen - så nå som vi skal på konsert med Bryan Adams blir jo dette også enda en ting vi kan skryte av sammen, hehe. Gleder meg i alle fall veldig mye!

Har du vært på en slik konsert før?
Vet du hvem Bryan Adams er?
Hva synes du om bildene?
Her er noen av sangene Bryan Adams er kjent for.


Rybak har vi møtt flere ganger som dere ser, for og ikke snakke om Jan Thomas, alle jenters drøm. Ew!
SKREVET: 28.05.2010 / KLOKKEN: 15:25


Da jeg skulle lage overskrift var jeg i grunnen ganske i tvil. Ja, jeg mener bak "HÅRVIDEO". Jeg har rett og slett no ideà på hva jeg kan kalle denne hårvideoen. Oppsatsen jeg viser på videoen er en perfekt hårsveis å gå med på varme og hete sommerdager, i tillegg til det kan det ikke slå feil med en søt kjole.

Nevner også i videoen at man kan ta ut hårstrikket for å få bølger, og det er akkurat det jeg har gjort på bildet dere ser i begynnelsen av filmen.

Hva synes du om hårvideoen?
Klar for en sminkevideo snart?

SKREVET: 28.05.2010 / KLOKKEN: 15:21


Jeg elsker bilder som liksom, ja, hva skal man kalle det.. Sånne bilder som på weheartit siden. Fotografier i en litt egen stil. Ehm.. ja - Sånne bilder som jeg har lagt ut under, hehe. Jeg er så god til å beskrive!

Converse sko er så perfekte til å ta bilde av! De er veldig fotogene på en måte. De skaper en helt egen stil på bildene, og det liker jeg!

Hva synes du om bildene?
Hvilket av bildene likte du best?


SKREVET: 28.05.2010 / KLOKKEN: 00:28


Gjett hvem som ikke skal på skolen i morgen da, nettopp fordi lærerene går i streik? Haha, du burde ikke skulle trenge å gjette en gang. ME! Selvfølgelig bestemte skolene seg for og ikke kjøre streiken når vi hadde engelskeksamen - så jeg har såklart gjennomført eksamen og er klar for en hjemmedag i morgen.

Greit nok at det skal bli chill med en, eller flere dager fri - men jeg tror få av oss som går i 10. klasse, som nettopp har hatt skriftlig eksamen tenker på at vi ikke vil få tilbake eksamenene. Eller, vi vil vel få dem tilbake - men ikke rettet, og det vil kanskje ikke bli satt karakter. Dødskjedelig spør du meg! Så for min del er det noe som er ganske negativt her, men for all del - deilig å få i alle fall en dag fri.

Har din skole gått ut i streik?
Har du tenkt på det jeg skrev i siste avsnitt?

http://www.nj.no/filestore/streik-cover_300.jpgSKREVET: 27.05.2010 / KLOKKEN: 18:07


Forventningene mine var ganske store og spente når jeg først satt meg ned på eksamen med PC'n og alle notatene jeg hadde forberedt meg med dagen før. Jeg var helt sikker på at jeg kom til å få en eller annen oppgave jeg ville misslike, med tanke på at forberedelses-tekstene var veldig uvesentlige. Etterhvert som jeg satt der fikk jeg den ene ideen etter den andre, og til slutt ble det både et svar om hva jeg likte med bookleten i tilegg til en langsvarsoppgave.

Får bare krysse fingrene og håpe at jeg får en sensor med engelvinger og glorie. Dersom jeg ikke får det, vet jeg i alle fall godt med meg selv at jeg gjorde mitt beste!

Har du hatt eksamen i dag?
Hvordan gikk det?

SKREVET: 27.05.2010 / KLOKKEN: 17:26


Fordi jeg føler meg som verdens sløveste blogger. Jeg har som sagt jobbet iherdig frem mot eksamen, og det har ikke vært så veldig mye tid til bloggen akkurat i det siste. Har en del energi i underskudd, så jeg har prøvd så godt jeg kan å bare fokusere på de viktige tingene, noe som ikke inkluderer bloggen. Selv om jeg ikke blogger og poster noen innlegg offentlig, altså noe jeg ikke har gjort i det siste, så vit at jeg skriver veldig masse utenom.

Svarene på spørsmålsrunden kommer snarest, i tillegg til at jeg både har laget en sminkevideo og hårvideo. Jeg er egentlig ganske flink, jeg får det bare aldri ut på bloggen! Don't blame me, jeg har faktisk litt dårlig samvittighet.

Hva synes du om bildene?


Hahahaha, psyko? Love it!SKREVET: 27.05.2010 / KLOKKEN: 16:21


Etter engelskeksamen fikk jeg bildene som ble tatt for noen uker siden, ja.. Dere husker vel da jeg nevnte vi skulle ta portrett og klassebilde? Nå har jeg fått dem, og jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Fornøyd eller ikke, haha - the answer is no! Men for all del, jeg har hatt verre portrettbilder for å si det mildt.

Jeg høre med mamma og spørre om hun kan scanne bildene inn, så de vil komme i bedre format. Det dere nå ser er bare bilde av bilde, haha - noe som aldri blir helt trygt, verken fargemessig eller kvalitetsmessig.

Hva synes du om bildet?
Ble du fornøyd med ditt forrige portrettbilde?Bilde av bilde, rompekvalitet.SKREVET: 27.05.2010 / KLOKKEN: 15:25


Lenge siden jeg har hatt noe outfit-innlegg, så here you go! For min del var det jo eksamen i dag, så jeg tok ikke på meg noe spesielt fint - men rett og slett noe behagelig.

Hva synes du om outfiten?
Hva synes du om bildene?

SKREVET: 26.05.2010 / KLOKKEN: 13:06


Nå sitter jeg her på skolen og forbereder meg til engelskeksamen i morgen. Har fått vite masse info om hvordan dagen i morgen blir, så nå ser jeg faktisk frem til å skulle dra hjem for å finne stoff på internett. Har også litt igjen å lese til i morgen, men har fått litt mer inspirasjon bare etter disse timene på skolen i dag.

Ikke lenge før jeg er på vei hjem nå. Kan jo bare si det sånn at grunnen til dårlig blogging i går er selvfølgelig pga eksamen - det vil heller ikke bli noe særlig med blogging i dag heller fordi vi skal ha eksamen i morgen.

Nerdebrillene er på, og jeg er klar for å dra hjem og jobbe skikkelig og forberede meg til eksamen i morgen!

Ønsk meg lykke til da? :-)
SKREVET: 24.05.2010 / KLOKKEN: 23:34


Kvelden i går var virkelig morsom, vi lo helt sykt der vi lå fem jenter på loftet hos Marlen og hadde latterkrampe - haha. Eller vent, vi lo jo i grunnen bare fire ettersom Marlen sovnet litt før oss andre. Men vi klarte jo seff å våkne henne, MUHAHA... Neida. Men altså, dagen i dag har vært kos. Har i grunnen chilla for det meste med Marlen også senere på dagen med Tore og Thomas.

Hvordan har din dag vært?
Likte du bildene?


SKREVET: 24.05.2010 / KLOKKEN: 23:13


Dagen i går, og dagen i dag har bokstavelig talt vært megakos. I går da jeg dro til Marlen badet Cecilie, Anette og Marlen, og ja - SYKE JENTER! Haha, meg og Vilde derimot... Ø... Vi holdt oss over vann, eller rettere sagt på land. Like greit det, hehe. Må jo bare få sagt det at de var sykt tøffe, var ikke akkurat veldig varmt i sjøen.

Har du badet i år?
Badet du i sjøen eller i ferskvann?

SKREVET: 24.05.2010 / KLOKKEN: 23:04


Mamma kom med et skjørt for noen dager siden. Ikke et nytt skjørt for å gjøre det klart, men et skjørt hun kjøpte for a long time ago. Som alltid så prøvde jeg det mamma dro frem og når det kom opp over livet så ble det ikke så verst. Da har jeg jammen meg et antrekk jeg kan ta med meg til Malta, weeho, haha.

Hva synes du om skjørtet?
Hva synes du om bildene?SKREVET: 23.05.2010 / KLOKKEN: 15:13


*bilde*

MOBILBLOGG: Ida lager verdens beste smoothie!SKREVET: 23.05.2010 / KLOKKEN: 12:55


God morgen alle sammen, god morgen far og mor, god morgen lillesøster, god morgen storebror. God morgen trær og blomster, god morgen blablabla.. Haha, husker så sykt godt da vi sang denne sangen da vi gikk i 1. klasse og helt opp til 4. klasse, vi var jo ganske så søte... Hihi.

Uansett, i dag aner jeg ikke hva som skjer. Har ikke lagt noen direkte planer for hva som skjer, men tror kanskje jeg har noen ørsmå planer. I går kveld var som sagt en koselig kveld, med bra folk.

Får nesten bare se hva som skjer, finner nok ut av det.

Hva er dine planer for dagen?
Hva synes du om bilde?


Bilde som ble tatt i går. FOTOGRAF: JulieSKREVET: 23.05.2010 / KLOKKEN: 01:42


Dagen i dag har vært bokstavelig talt helt utrolig chill. Har kost meg i sola og har endelig (snart) lest ut hele boka "Veien til mopedlappen". Har også vært i bursdag til Jarle med mange herlige mennesker. Det var rett og slett superkos. Slenger ut noen bilder, håper dere liker dem!

Likte du bildene?
Hva har du gjort i kveld?


Bursdagsbarneeeeet, hehe
SKREVET: 22.05.2010 / KLOKKEN: 16:50


Vi velger å stole på de som en gang sviktet oss. Vi gir alt til de som en gang tok ifra oss alt. Vi velger ved hjertet, uansett hva andre forteller. Vi følger våre drømmer, uansett hvor uoppnåelig de kan være. Vi velger å avvente før vi gir slipp og lar den andre parten falle. Vi gir kjærlighet til de menneskene som ikke en gang kan elske oss på samme måte tilbake. Vi klarer ikke å oppfatte kunsten av å leve. Vi ser forbi de menneskene som er verdt det, og vi sårer hverandre uten at vi egentlig forstår hverandre. Vi tør ikke å si hva vi egentlig føler eller vil. Hva vi egentlig tenker eller ønsker oss. Noen ganger gjør vi oss fortjente til noe, uten at vi en gang fortjener det. Vi lever på løgner og usannheter så langt det rekker uten at vi en gang vil ennse sannheten.

Hva synes du om teksten?
Enig, eller uenig?

Tumblr_kty6dbwlym1qzpe8uo1_500_largeSKREVET: 22.05.2010 / KLOKKEN: 00:47


Nok en gang har verdens søteste jente, nemlig >EMMA< laget header til meg igjen. Arh, jeg blir så glad når noen tilbyr seg til å hjelpe. Så det at hun spurte om jeg trengte ny header, og i det hele tatt lagde en til meg gjorde slik at jeg fikk en superopptur.

Så, jeg vil virkelig takke Emma for hjelpen! Anbefaler også folk til å gå innom bloggen hennes som er www.nobigdeal.blogg.no, ei ekstremt skjønn jente som virkelig vet hva hun driver med!


Meeeeeeen.. Jeg trenger fremdeles hjelp. Jeg trenger en stor forandring når det kommer til designet, og fargene der. Som dere nå ser er det grått og kjedelig, og jeg aner seriøst ikke hva jeg skal gjøre eller hvilke koder jeg skal bruke for å forandre fargene.

Nå som jeg har fått en nydelig header, ønsker jeg selvfølgelig også at resten av bloggen får en litt sommerslig look. Så om du kan noe om design eller koder hadde jeg blitt superduper glad om noen ville hjulpet meg der. Dere vil få noe igjen for det...

Hva synes du om den nye headeren?
Kan du noe om design og koder?


Skjønner ikke helt.. fordi sånn som jeg ser det så står ikke "www.frkfrida.blogg.no" på headeren, noen som vet hva som skjer med det? Hmm.. weird! Enten er jeg dum, eller så er alt dette med design og koder vanskelig å forstå..SKREVET: 22.05.2010 / KLOKKEN: 00:19


.. mildt sagt @!#$!%& solbrent, hihi.

Grunnen til lite blogging både i dag, og i går er fordi jeg bokstavelig talt bare har ligget rett ut i sola. Det har vært 23 grader i skyggen, og det sier litt. Jeg har blitt rød som en tomat, og kjenner virkelig sommerfølelsen! Nå sitter jeg her å koker pga jeg er rød, men det hører hjemme på begynnelsen av sommeren, haha.

Greit nok at jeg er litt rød over alt på kroppen, men der det svir mest er uten tvil på stangen der med navlepiercingen. AU! Det er akkurat som om det stikker, så jeg vil oppfordre alle dere med piercing å virkelig smøre dere godt på stanga - det skal iallfall jeg huske til i morgen.

Har det vært sol de siste dagene der hvor du bor?
Er du blitt solbrent?

Fått litt farge, iaf.

Etter min mening er dette deeeeeeeeeeilig!SKREVET: 21.05.2010 / KLOKKEN: 23:54


I går fikk jeg det nye passet i posten, så nå er det meste ordna til språkreisen i juni. Men så til passet, og selve passbildet - jeg skjønner ikke greia med at man ikke får lov til å smile. Jeg ble nesten skremt da jeg så det nye passbilde. Skulle jo tro jeg har sett det store spøkelse, vent... Tror jeg faktisk så et inne på terminalen, eh-eh.. Haha.

Anyway, nok en gang ble jeg skremt av mitt eget passbilde - men en ting som er positivt: det ble bedre enn det forrige! (Åja... det skulle jo ikke så mye til, haha.. Jeg har i alle fall forandret meg litt, weho)

Hva synes du om passbildet mitt?
Synes du jeg har forandret meg?
Hahhahahhaha..SKREVET: 21.05.2010 / KLOKKEN: 21:48


I går ble vinnerene av Paradise Hotel 2010 kåret. Vinnerene ble som sagt Tine og Carl, noe jeg ble kjempeglad for. Jeg mener vel kanskje det at det var de to som fortjente mest å vinne, samtidig som at jeg ønsket at Thea skulle vinne - men ettersom at Nicklas hadde tenkt til å ta hele premien selv, ville jeg bare synes forferdelig synd på henne, så det var virkelig godt å se at begge gikk av med en lik pengesum.

Til mandag begynner den Paradise Hotel Danmark, og denne gangen skal jeg prøve å holde meg unna. Jeg må skaffe meg et liv på kveldene mellom mandag og torsdag - haha.

Er du fornøyd med at Tine og Carl vant?
Skal du følge med på Paradise Hotel Danmark?

SKREVET: 21.05.2010 / KLOKKEN: 00:03


Ettersom at jeg hadde en pause for en stund siden, og har lite å blogge om for tiden kjører jeg i gang en spørsmålsrunde (nok en gang!)

Dere har nå noen dager på å stille de spørsmålene dere ønsker. Jeg kommer til å svare på videoblogg, men kan godt være jeg svarer på ett par spørsmål skriftlig - håper det høres bra ut, hihi.

PEIS PÅ MED SPØRSMÅL!

Ingen spørsmål er for dumme, er det ikke det man pleier å si?
Bildet under kan forresten hjelpe deg om du står fast på noe, jeg skal prøve å svare på ALLE spørsmålene - men please, prøv å få maks 5 eller 10 spørsmål på hver kommentar. Hvis det blir så mange regner jeg bare med de fem øverste spørsmålene - bare så du tenker på det når du skriver spørsmålene. Husk å skriv de "viktigste" først.

SKREVET: 19.05.2010 / KLOKKEN: 23:33


There are things that we don't want to happen but have to accept, things we don't want to know but have to learn, and people we can't live without but have to let go.

Hva synes du om teksten/bilde?

47___time_to_let_go_____by_bittersweetvenom_large
FOTO: Weheartit.comSKREVET: 19.05.2010 / KLOKKEN: 20:04


Mine dager fremover skolemessig ser ut til å bli veldig chill. Som jeg nevnte i tidligere innlegg skal jeg opp i engelsk på torsdag i neste uke, får vi som ikke skal opp de første dagene fremover fri. Vi har fått noen oppgaver som skal gjøres, og jeg har lånt ei engelsk bok slik at jeg kan forberede meg på den måten å skulle lese engelsk. Vet faktisk ikke om noen annen måte ettersom vi ikke får Bookleten før 48 timer før selve eksamenen så.

Men ser slik dagene mine ut:

Torsdag (eksamen for de som kom opp i norsk, bokmål)  - Fri

Fredag (eksamen for de som kom opp i norsk, nynorsk)- Fri
Lørdag - Fri
Søndag - Fri
Mandag (2. pinsedag(?)) - Fri
Tirsdag (eksamen fr de som kom opp i matematikk) - Fri

Har du/dere mye fri fremover?
23 grader i skyggen - ikke dårlig!SKREVET: 19.05.2010 / KLOKKEN: 19:30


.. i dag på skolen av mine "kjære, søte og trofaste" klassekamerater - tro det eller ei. Vi har som sagt butikk rett ved skolen, og i friminuttet i dag hadde guttene i klassen kjøpt en 10-pack med friskis. Og lille Fridamor elsker friskis! Jeg var besatt på å skulle ha en is jeg også når jeg så alle sammen slikke og spise is for harde livet. Fikk jeg? Neida. Jeg måtte kjøpe isen.

I et desperat forsøk om å få den siste isen som var igjen ropte jeg ut i klassen "Jeg tar isen for 20 kroner!", haha - bare tenk dere litt om nå. Jeg gjorde nemlig ikke det.

Fredrik ble med i dealen, og han sa han skulle være grei slik at jeg fikk den for 15 kroner. "KUPP!", tenkte jeg der og da. Kan jo si det sånn at det var ikke lenge jeg tenkte det før alle hadde latterkrampe rundt meg. En hel 10 pakning med friskis koster nemlig bare 17,- *kremt* Så for den isen jeg kjøpte av han, kunne han gå på Kiwi fem minutter etter å kjøpe en helt ny 10 pakning. For min del svir den litt..... Lurer på hvorfor ingen sa noe når jeg satt å bøy på den j!#!&!/% isen, de fikk seg jo en god latter afterwards.

Har du "dummet" deg ut på en slik måte før?

Den smakte godt da, hvis dere lurte!SKREVET: 19.05.2010 / KLOKKEN: 19:18


Wow, lenge siden sist (?) I dag på skolen skjedde det lite ettersom det er skriftlige eksamenstider for fult hos alle 10. klassene i Norge. Jeg kom som sagt opp i engelsk, noe som betyr at jeg ikke skal i "ilden" før til torsdag i neste uke.

I dag tok jeg, Sanne og Tonje bilder av alle 8. og 9. klassingene - noe som forsåvidt var gøy, i tillegg til ekstremt slitsomt. Man føler man snakker til 25 sauer som leiter etter gress. Til slutt klarte vi å ta bilder av alle sammen, og tro det eller ei, det ble flotte bilder! Vi kan det meste...

Jeg har ikke lov til å legge ut bildene her på bloggen, pga tilatelse osv - men når jeg hadde med meg kameraet på skolen tok jeg selvfølgelig noen bilder av mine kjære klassekamerater, hihi.

Hvordan har din skoledag vært?
Dette bilde falt jeg rett og slett utrolig for!Vår kjære lærer. Litt av en dag han har forann seg hver dag han står opp i grunnen..SKREVET: 18.05.2010 / KLOKKEN: 20:27


".. I wonder, but don't care anymore"

Dagens bilde fra weheartit.com (nok en gang) Jeg har sykt mange tekster som ligger i "utkast", og de bare ligger der. Av en eller annen grunn er jeg blitt redd for å poste tekstene mine. Jeg vet ikke hva, eller hvorfor - men jeg er bare redd for å få kritikk for dem. Jeg vil ikke bli dømt for noe som er skrevet for en god stund tilbake, eller i det hele tatt det som er blitt skrevet.

Jeg føler heller ikke jeg får noen tilbakemeldinger på dem, så da vet jeg liksom ikke hva dere sitter igjen med av tanker etter jeg har publisert en slik tekst - skjønner'u eller? hehe..

Jeg vet ikke helt jeg. Men er det noen som veldig gjerne vil ha flere personlige tekster?


http://whi.s3.prod.lg1x8.simplecdn.net/images/1719211/24956_101815056522064_100000807090071_47260_2427892_n_large.jpgSKREVET: 18.05.2010 / KLOKKEN: 19:41


Tenkte dere kunne få en liten smakebit på hvordan jeg gikk på 17. mai (på morgenen) Som dere ser på det siste bildet så har jeg den blå siden ute på sjalet ("sørgesiden") Jeg følte meg ekstremt spesiell der jeg gikk med det man kalte sørgesiden for mange år siden. På det midterste bildet kan dere se jeg hadde byttet, til den vanlige siden. Haha, utrolig uinteressant - I know!

Ellers la jeg bare en lett og naturlig sminke, og håret ble i grunnen bare rettet.

Gikk du med bunad på 17. mai?
Hva synes du om bildene?


Har forresten Vest-Agder bunad, hehe.SKREVET: 18.05.2010 / KLOKKEN: 18:31


Okei, jeg tror kanskje jeg aldri hadde jublet uansett hvilket fag jeg hadde kommet opp i, selv om engelsk kanskje var det jeg hadde håpet mest på. Jeg må mildt sagt jobbe og forberede meg minst like mye som alle dere andre - enda jeg ikke kom opp i matte. Jeg har i alle fall tenkt til å gjennomføre det, og jeg har ikke tenkt til å legge meg ned for så å begynne å grine. Jeg tar det litt som det kommer, så selv om engelsk virkelig ikke er min sterkeste side - krysser jeg fingrene og har tenkt til å gjøre det beste jeg kan!

Det blir mye fokus på eksamen og skole fremover, så mest sannsynlig vil jeg "nok en gang" bli litt fraværende fra bloggen. Ø... eller, vent. Jeg gjør vel i grunnen ikke det, haha.

Hva ville du kommet opp i til skriftlig eksamen, eller hva kom du eventuelt opp i?

Bilde fra i går, hihi. Kommer mange bilder fra dagen!SKREVET: 18.05.2010 / KLOKKEN: 16:17


Det du alltid må huske på er at mørkt forminsker og lyst forstørrer. I ansiktet kan det lyse være f.eks en lys foundation, et lys pudder eller highlighter. Det mørke kan være solpudder, mørk rouge eller en mørkere foundation (jeg vil påstå og si det er lettest med solpudder)

ansiktsformer


Ovalt
Ovalt er den normale ansiktsformen uten noen spesielle ting å skjule eller vise. De som har ovale ansiktsfasonger kan sminke seg sånn de vil, og kler gjerne ganske mye også.
Den ovale ansiktsformen er den vi vil oppnå ved å bruke lys og mørk sminke på andre ansiktsformer.

Firkantet
Kjennetegn på et firkantet ansikt er at pannen, kjeven og kinn er brede og ser firkantet ut.
Da kan man jo tone ned kantene i ansiktet, gjøre det litt lengre og rundere.
Påfør lyst på panne, nese og hake og mørkt på tinningen og kjevebenet.

Hjerteformet
Et hjerteformet ansikt har brede kinn, bred panne og smal hake.
Legg mørkt i tinningen og opp mot pannen, og lys skygge på nesa.

Rundt
Et rundt ansikt kjennetegnes av gode kinn og rund kant på haken. Da er det fint å fremheve kinnebenet.
Legg mørkt under kinnbenet, og i ytterkant av fjeset. Legg også lyst på panne, nese og hake.

Avlangt
Et avlangt ansikt har gjerne lang panne og tynn ansiktsform. Da kan man legge mørkt på haken og i hårfestet på pannen. Ta lyst i resten av ansiktet om du vil.

Dobbelthake og bred nese
Legg mørkt under haka og nedover halsen, da legger man ikke så godt merke til det.
For å smalne nesen, legger du mørkt langs hver neserygg og holder toppen av nesa lys.

Hva synes du om tipsene?
Skal bloggen inneholde litt flere sminketips?
SKREVET: 17.05.2010 / KLOKKEN: 07:16


Da vil jeg bare bruke muligheten til å gratulere hele det norske folk med dagen klokka 07:14 en mandags morgen på 17. mai! Jeg håper dere alle får kost dere kjempemasse, og bruker dagen sammen med alle de dere er glad i, hihi.

Min dag er stappet for planer, og jeg ser virkelig frem til å både feire dagen med familie og venner. Ha en strålende dag!

Gratulerer med dagen!


Redigeringskillsene mine tar overhånd!SKREVET: 16.05.2010 / KLOKKEN: 21:03


Dere så som sagt noen helt vanlige bilder av kirkegården, men etter litt redigering fikk jeg en ekstra feeling i et av bildene - og de ble med en gang ganske spesielt.

Jeg la ikke akkurat ned noe veldig tid i bildene jeg tok - bare så det er sagt. Men dere kan gjerne slenge igjen en kommentar å si hva dere synes om bildet!

Hva synes du om bildet?
Har du tatt bilder på en kirkegård før?


SKREVET: 16.05.2010 / KLOKKEN: 20:56


Haha, i dag da vi var på kirkegården fikk jeg tatt noen litt syke bilder av Dina. Slenger de likegodt ut på bloggen, haha - jeg kan ikke annet enn å le av de første bildene. Hun er jo søt da!

Hva synes du om bildene?Er det bare meg eller var dette bilde sykt søtt?


SKREVET: 16.05.2010 / KLOKKEN: 20:49


Som jeg nevnte i noen tidligere innlegg så var jeg og pappa på grava til bestemor og bestefar. Vi gjorde det rett og slett klart til 17. mai, og det ble kjempefint.

For å være helt ærlig synes jeg det er ganske deilig å komme på grava, selv om hundrevis av vonde minner popper opp fra begravelsen. På en og samme tid er det både fint og trist å være på en gravplass.


Kirka hvor begravelsen var

FAIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Var dette som ikke skulle skje.. -.-

Miss you.
SKREVET: 16.05.2010 / KLOKKEN: 20:27


Nå er det saiko lenge siden jeg har hatt et outfit-innlegg, så vi får gjøre noe med det - or what? Haha, anyway: bukse fra Bikbok, singlett fra Gina Tricot, hvit genser fra Bikbok, lykkearmbånd fra Tyrkia og skjerf fra Berlin (aner ikke hvilken butikk, desverre)

Hva synes du om outfiten?SKREVET: 16.05.2010 / KLOKKEN: 20:09


I dag har jeg gjort flere gode gjerninger. Jeg har blant annet vært på grava til bestemor og bestefar (bilder kommer), jeg har ryddet rommet også har jeg laget kake. Flink eller? Jepp!

Etter at meg og pappa hadde vært på grava til bestemor og bestefar gikk vi innom Florris for å kjøpe noen 17. mai blomster til mamma. Selv om hun ikke akkurat viste at hun ble så glad, så ble hun vel innerst inne ganske glad. Eh..m.., haha. Jeg orker ikke undre på det, denne gangen tar jeg det som en selvfølge!

Jeg skjønner ikke helt den greia med voksne damer og blomster. Jeg gleder meg gjerne over et par nye jeans, mens gamle damer smiler bredere enn noen gang om de får en blomst - hjelpes., sånn vil det nok aldri bli for meg.. Jeg håper i alle fall ikke det.

Hva synes du om blomstene?
Har du gjort noen bra gjerninger i dag?

Om ikke disse blomstene var fine, så vet ikke jeg. Haha!SKREVET: 16.05.2010 / KLOKKEN: 19:36


Jeg har prøvd å blogge i dag, tro meg - men blogg.no har vært heilt på tryne.

Nå skal jeg opp å lage en brownies som jeg kan ha med meg i morgen til Sanne, også ser jeg om jeg får lagt ut bildene jeg tok i dag. Så, stay tuned. Er bare "litt" frustrert over at jeg har fått errormeldinger i hele dag av blogg.no, men - er tilbake om noen minutter.

Har blogg.no vært klikkings hos deg?


SKREVET: 15.05.2010 / KLOKKEN: 18:49


For noen måneder siden fant jeg en helt sykt spesiell veske. I mine øyne er den både spesiell, men samtidig som ekstremt tøff, hehe. Der og da, liksom da jeg fant den for noen måneder siden hadde jeg ikke penger til å kjøpe den, og de andre gangene når jeg har vært innom butikken har dem vært utsolgt. Men da jeg gikk innom butikken i dag fant jeg en igjen, og believe it or not - jeg ble overlykkelig.

Jeg er klar over at den er spesiell, men jeg synes den er rå! Haha, noe litt annet enn det "vanlige". Litt mer farger og mønster i motsetning til de andre veskene jeg har.

Den er kjøpt på Accessories i Kristiansand for 479,-

Hva synes du om vesken?
Liker du vesker som er litt utenom det vanlige?


SKREVET: 15.05.2010 / KLOKKEN: 18:36


I dag har jeg vært i byen fra 11.30 - 16.30, altså i hele fem timer. Jeg er dødssliten i beina, og er kjempetrøtt. Var i byen med Anette, også møtte vi Carina. Kjempekos!

Skal som sagt gå med bunaden, men vet ikke om jeg tør å gå med bunaden i byen med borgertoget, hehe. Så dette antrekket blir når vi skal til Sanne på kvelden, det skal bli koselig.

Hva synes du?
Noen som vil se bilder når jeg har på meg antrekket?

hits