SKREVET: 30.05.2011 / KLOKKEN: 17:03


"Facebook-raping" er jo blitt en skikkelig trend de siste månedene, og jeg har stadig prøvd meg på skolen og fått et bra utslag når det kommer til å lure folk. I dag derimot, fikk jeg ikke et fullt så bra utslag. Eller vent, jeg klarte selvfølgelig å lure alle Anne Mettes venner, og hun ble skikkelig "Facebook-populær" i noen minutter, plutselig ville jo jammen meg alle snakke med henne når hun helt uten videre var kommet i et forhold.

 

Jeg hadde det dødsgøy jeg, helt til jeg fikk et temmelig hardt slag. Ikke direkte hardt, men med disse jenteslagene til Anne Mette er det jo dømt til å klaske skikkelig, og klasking = røde merker.

 

Hevnen er søt, say no more.

 


V-O-N-D-T, og jeg som skal gå med kjole i kveld på medias begivenhet, "Gullungen". 
SKREVET: 29.05.2011 / KLOKKEN: 18:19


 

Er jeg superforelska eller superforelska? Superforelska!

 

Dere graver og spør om hvem denne gutten er som jeg har falt helt pladask for? Hmrhm.... Det kan jeg godt skjønne, hadde vært like nysgjerrig selv.
SKREVET: 28.05.2011 / KLOKKEN: 02:12


Jeg vet om verdens beste gutt!
SKREVET: 25.05.2011 / KLOKKEN: 22:20


 

En sang som er årgammel, men den er likevel en av de nydligste sangene jeg vet om. Jeg legger ikke skjul på at dette er den første sangen jeg tenker på med en gang jeg feller en tåre. Jeg mener...., hvem sa at ikke store jenter griner?
SKREVET: 25.05.2011 / KLOKKEN: 10:42


Etter å ha gått i lang tid og tenkt uten noen form for mål eller mening i toppen er det utrolig deilig å få samlet tankene sine, satt prioriteringene i livet i den riktige rekkefølgen og faktisk få en oversikt over hva man egentlig lever for i orden. I dette sekund er jeg i en livstilstand hvor jeg nøyaktig vet hva jeg kommer til å gjøre fremover, og helt ærlig så liker jeg planene mine slik de ser ut den dag i dag. For èn gang skyld går jeg ikke rundt med urealistiske drømmer om å gjøre noe helt fantastisk stort og nytt me d livet mitt, som å flytte eller reise langtvekkistan. Og sånn som det ser ut nå tror jeg det er smart av meg. Jeg tror ærlig talt at realistiske mål og drømmer som ikke strekker seg lengre enn til neste måned er noe alle trenger å kunne ha for å overleve med en livskvalitet høyere enn gjennomsnittet.
 
Ikke misforstå meg, fordi jeg mener aldeles ikke å ha langsiktige drømmer i livet er noe man skal legge under puta. Men om de langsiktige planene dine er alt du har tenkt for deg selv, tror jeg nok du vil bli temmelig skuffet etterhvert. Personlig har jeg gått på smell eller smell når det gjelder å få realisert mine egne planer og drømmer her i livet, og nå som jeg har fått satt meg små mål som er realistiske kan jeg ikke annet enn å smile. Jeg er rett og slett superlykkelig!

Hva som får meg til å virke superhappy må vel være noe innmari fantastisk, tenker dere helt sikkert? Men nei, tvert i mot. Mine planer fremover er enkle. Jeg skal prøve å legge opp et treningsprogram til meg selv, hvis jeg velger å legge håndballen til side. Jeg skal prioritere vennene mine i en høyere grad enn hva jeg har gjort tidligere i vinter. Jeg skal bruke tid på personen jeg ikke kan gå en dag uten å tenke på, i tillegg til dette skal jeg sette av mer tid til meg selv og mitt eget utseende. 78 % av dere som leser dette synes vel den sistnevnte var helt idotisk? Men man trenger å bruke litt tid på seg selv for å føle seg vel med seg selv. Ta hårkurer et par ganger i uka, kjøpe nye klær man gleder seg til å bruke, fiks deg selv litt ekstra før du skal noe spesielt, slik at du kan stråle med den selvtilliten du eier og ikke føle deg som en utedo. Eller så kan bare det å ta litt solarium hjelpe om man føler seg litt vinterbleik nå som sommeren nærmer seg med stormskritt. En overfladisk leveregel må man få lov til å ha, vel?


Jeg elsker livet mitt akkurat slik som det er. I første omgang skal jeg fokusere på de tingene som garantert ikke kan skuffe meg, og det er det jeg skal gjøre nå.

 


Hva synes du om innlegget?
Hvordan er dine planer fremover?
SKREVET: 24.05.2011 / KLOKKEN: 10:52


Småbetatt? Tja......
SKREVET: 23.05.2011 / KLOKKEN: 10:55


And you can say you're sorry, but i still don't care.

 


Random bilde....
SKREVET: 22.05.2011 / KLOKKEN: 14:27


Etter seks timer på jobb var det rett hjem for å hive seg i dusjen og på med sminka og festtøyet. Kvelden i går var bokstaveligtalt helt konge. Dødsmange herlige mennesker, kjempegod stemning og bra musikk - hva mangler man da? Tror alle er enige i at Robin virkelig vet hvordan man skal stelle i stand slike festligheter, og har stålkontroll hele veien. Ingenting annet enn å si at det var dødsbra gjennomført, og at jeg tror alle sammen koste seg dønn!

 

Før vi dro kom Caroline og Solveig opp en tur, også kjørte mamma oss - selvfølgelig ble det en liten photoshoot. Check out the pictures, haha. 

 

Hvordan var din lørdagskveld?

 


SKREVET: 19.05.2011 / KLOKKEN: 20:38


Etter en lang termin for min del dette siste halvåret på skolen, gjorde det utrolig godt å komme inn på It'slearning og se oversikten over karakterene i norsk/matematikk. Dette tror jeg rett og slett jeg trengte for å holde ut de siste dagene. Bare 17 skoledager igjen, men mye som gjenstår av eksamen, årsprøver, prøver, innleveringer og fremføringer.

 

Er du skolelysten for tiden?

 


Matematikk har jo aldri vært min sterkeste side....... Fikk ikke de
genene av mamma for å si det mildt.
SKREVET: 19.05.2011 / KLOKKEN: 09:37Dette var min outfit for dagen på 17. mai, ellers hadde jeg et lite klesskifte for kvelden. 

 

Har du bunad?
Hva synes du?

SKREVET: 19.05.2011 / KLOKKEN: 09:34


Ikke dårlig med mobilblogging på 17. mai, eller hva? Min dag var veldig bra, selv om ting gikk litt "oppå hverandre" og ikke ting ble som egentlig planlagt. Men ellers hadde jeg jo forsåvidt en koselig, men kald feiring av nasjonaldagen vår. 

  

Hvordan var din 17. mai?
SKREVET: 17.05.2011 / KLOKKEN: 11:40


381932-1-1305625202358.jpg
Gratulerer med dagen!SKREVET: 17.05.2011 / KLOKKEN: 01:58


Klokka er alt for mye, men de siste forberedelsene til i morgen går unna.

 

  • Farget extensions - CHECK.
  • Vasket extensions - CHECK.
  • Rettet håret delvis - CHECK.
  • Lagt fransk manikyr på neglene - CHECK.
  • Rettet skjorten til bunaden - CHECK.
  • Lagt frem sølvet til bunaden - CHECK.
  • Rettet extensionsen - CHECK.
  • Funnet tøy til kvelden - CHECK.

 

Ellers har min 16. mai vært utrolig koselig. Startet med at jeg møtte Malene, og etter det gikk vi hjem til meg og gjorde noen småting, og vi farget faktisk extensionen min. Vellykket? Tja. Vi laget også middag, og koste oss før vi dro ut på Lund for "black/white-party". Var forsåvidt veldig koselig, hvis du ser bort i fra at jeg luktet innskrumpet røyk da jeg kom hjem. Etter en time på Lund heiv vi oss videre til Flekkerøya, hvor det var samlet en hel haug med ungdommer som gjorde jeg klar til å gjøre "det man gjør på øya 16. mai", say no more. Haha, bra folk alle sammen!

 

Ellers må jeg jo bare nevne noe jeg synes er utrolig vittig når jeg er ute på forskjellige fester og møter nye mennesker. Det skjer stadig at jeg merker en del jenter ser litt ekstra på meg, og det kommer ofte jenter bort og spør "Er du ho derre som blogger?!", intet unntak i dag. Blir litt smånervøs av å skulle bli kjent av randoms på festligheter på grunn av bloggen, men jeg kan ikke annet enn å smile når de kommer bort å sier de leser bloggen. Er jo faktisk veldig koselig at noen faktisk tør å komme bort å snakke!

 

Jeg får hoppe i sengs, nå er endelig neglelakken ferdig tørket - og jeg legger meg under dyna med tom mage og er klar for en lang dag i morgen.

 

Hvilke forhold har du til 17. mai?
Har du bunad?
Har du noen spesielle planer for hvordan årets nasjonaldag skal feires?
Hva synes du om bilde?


Bilde ble tatt på 17. mai 2010.

SKREVET: 16.05.2011 / KLOKKEN: 19:44
?Håper noen av dere "haters" som stadig slenger drittkommentarer skjønner at det er mottoet jeg går frem med. Kan vel si det sånn: just keep talking shit about me, you make me famous!

?
SKREVET: 15.05.2011 / KLOKKEN: 23:57


Etter en rolig kveld sammen med herlige folk som Silje, Tuva, Oda, Kjetil, Christopher og Henrik var det hjem til mamma og ha litt jentekvalitetstid. Ansiktsmaske, chillings og guttesnakk. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er utrolig glad for at jeg har et så sterkt bånd til min egen mor. Det at vi kan snakke sammen, at jeg kan være ærlig med henne i tillegg til at hun tar hensyn til meg og setter seg i min posisjon er vel noe av det jeg er mest stolt over hos min egen mor. At hun i det hele tatt kan være litt barnslig og fjortis, sammen med meg, er bare en glede i seg selv. Jeg synes unge jenter er alt for dårlige til å si "ja, jeg er glad i mamma". Hva om jeg ikke hadde hatt henne? Vi er alt for dårlige til å ta vare på de personene vi har rundt oss.

 

Jeg får legge meg, natta. Håper dere har hatt en fantastisk dag!

 

Har du et sterkt bånd til noen i familien din?
 
Love you!
SKREVET: 15.05.2011 / KLOKKEN: 14:36


Forrige helg var en helt super helg, og den tilbringte jeg (selvfølgelig) med Malene. Vi to finner alltid på noe sprell, og jeg kan ikke annet enn å le med jenta når jeg er sammen med hun.... for og ikke glemme helt at jeg er nødt å brekke meg sometimes av matvraket som alltid har en form for å prøve ut noe nytt når det kommer til matfronten.

 

Dere husker vel alle sammen innlegget jeg skrev om cheeseburgeren som Malene gledelig har is og sjokoladesaus på? Forrige helg kjørte hun en ny vri (etter mine erfaringer) med vaniljeis og solo. Jeg sier ikke mer, men spør du meg ødelegger man både isen og soloen. Se bilder, og dere skjønner sikkert fort hvorfor jeg brakk meg "litt".

 

Har du smakt vaniljeis med solo før?
Kunne du tenke deg å prøve ut dette?

 

 
 

 SKREVET: 15.05.2011 / KLOKKEN: 14:24


Blant den utrolig dårlige, og useriøse bloggingen min vil jeg komme med et innlegg som for en gang skyld har en mening. I dette innlegget vil jeg rett og slett spytte ut min mening om mindreårige som drikker alkohol på 17. mai - believe it or not!

 

Altså, mai måned er kjent for de fleste som "natt til 1. mai", og "17-mai-fest" - denne gangen gidder jeg ikke snakke rundt grøten, men går bare rett på sak: spør dere meg, så synes jeg at mindreårige som drikker seg stupis aka kanon, på 17. mai, vår egen nasjonaldag, er helt respektløst! Jeg kommer bare ikke over hvor utrolig respektløst det er. Jeg snakker selvfølgelig om mindreårige, dvs. ungdom som er under 18 år. Ingenting mer og si om den saken annet enn at jeg er vel den siste personen du ser i en annen tilstand enn edru på 17. mai i år. En nasjonaldag er en nasjonaldag, hvor man skal oppføre seg pent og pyntlig, eller hva? 

 

Hva synes du om at det er flere mindreårige som drikker seg dritings på nasjonaldagen vår?

 

http://mortensblogg.com/bilder/17mai1.jpg
SKREVET: 15.05.2011 / KLOKKEN: 00:57


Hei og hå! Jeg er bokstavelig talt helt utkjørt i dette øyeblikk - har nemlig ryddet, tørket, støvsugd og kastet bort hele rommet mitt omtrent. Det er nesten som om det er et ekko i hele rommet, og jeg har plutselig mistet helt kontroll over hvor mine egne ting er. Før kunne jeg si "jeg vet det er rotete, du ser bare ikke systemet mitt", men nå er det helt støvfritt. 8 søppelposer står nå nede i gangen, og er klar til å kastes - og alt er fra mitt bittelille rom. Du tror ikke før du får se det...

 

Nå er jeg skikkelig klar for å skulle holde det ryddig, og krysser fingrene for at dobbelsenga kommer i hus så fort som mulig. Store jenter trenger stor plass å sove på, eller hva? Dessuten er jeg superklar for å få et nytt klesskap, og ettersom at det ble kastet en hel haug av tøy er jeg enda klarere for Londonturen med håndballjentene i juni.

  
SKREVET: 13.05.2011 / KLOKKEN: 17:00


Hei og hopp! Jeg har vel alltid sagt at Fredag den 13 bare er en dag, som alle andre ettersom det aldri har vist seg å være en ulykkesdag for min del. Denne gangen derimot...... dagen startet jo med at jeg forsov meg og kom en hel time for sent på skolen. Ikke nok med det, men plutselig når alergitabelettene skulle tas var det ikke en eneste en igjen. Etter skolen måtte jeg til legen for å få en resept, så jeg gikk opp på legekontoret, og de skulle faxe den med en gang så jeg kunne gå å få alle sakene jeg trenger for å ikke ligge rett ut om sommeren. Jeg gikk ned på apoteket, og selvfølgelig så hadde det ikke kommet noen fax. Djis! Ellers har jeg ikke merket til den dårlige lucken min i dag, men håper det er sånn det forblir.

 

Tenker jeg rett så revner vel buksa sånn typisk, når jeg skal ut senere i kveld. Hvem vet?

 

Har du hatt noe "bad luck" i dag?

 

 Tommel NED for fredag den 13!
SKREVET: 12.05.2011 / KLOKKEN: 18:22


Da var brynene fikset til 17. mai - deeeeeeeeeeeeilig. Nå tar jeg turen til byen for å møte to herlige jenter, Malene og Amalie. Kos dere enn så lenge!

Jeg vet forresten at jeg er en elendig blogger for tiden, hihi.

 

SKREVET: 12.05.2011 / KLOKKEN: 11:21
Wo-ho, extensions for alle penga..Så var extensione ute..

Så hadde vi jammen meg svart hår, jøss - (emo)

"Klassisk" frisyre med bølger

Bilde var så morsomt at selv om jeg gremtes da jeg så det, så måtte det få sin egen plass på bloggen, haha!På vei mot lysere sider...Liiiiiitt mer lysere.. + at extensione jammen meg var på plass igjen!

Litt lysere (igjen) ....

Lysere etter enda flere striper...

Og sånn som dette ser jeg faktisk ut i dag, både det siste og nest siste viser hvordan jeg står plantet på jorda med mine to bein. Blondine igjen etter x-antall frisørtimer, ikke bare bare...


Dette er altså bilder fra "start" til den dag i dag - jeg gremmes. Extensions, svart hår, hvitt hår osv. Dere ser også bildene fra min største fjortisperiode, en tid jeg faktisk er stolt over - ehe... ånei. En gang fjortis, alltid fjortis, eller hva sa du? Haha, personlig elsker jeg innlegg som dette. Det er jo bare så morsomt å se hvordan personer foradrer seg. Det gamleste bildet (øverste) er altså fra 09.07.09, hvert bilde er sortert i rekkefølgen fra når de ble tatt.
SKREVET: 10.05.2011 / KLOKKEN: 09:23


Se meg. Ikke bare se på meg som en i mengden. Som en ubetydelig person du engang kjente. Spar på det mest dyrebare jeg ga deg som jeg kunne gi, men som du aldri tok i mot. Spar på meg. Om du aldri kunne ta vare på meg, så ta godt vare på minnet om meg. 

 

Å gå fra deg er tøft nok. Å vite at jeg ikke har noe annet valg enn å gå min vei og aldri se meg tilbake. Men å gå og samtidig vite at det jeg gjorde for deg betydde absolutt ingenting, det klarer jeg ikke. Så lov meg at jeg hadde en innvirkning på livet ditt. Lov meg at alle de kreftene jeg har brukt og alle de tårene jeg nå gråter, ikke er ubetydelig. Lov meg at jeg aldri kommer til å bli helt ubetydelig for deg.

 

Jeg ga deg alt det jeg kunne gi deg. Jeg ga deg en del av meg selv som jeg aldri vil finne igjen. Det er lagt igjen hos deg, og det er for sent til at du kan gi det tilbake. Ta vare på det. La det minne deg om meg, slik at du aldri glemmer meg.

  

Kan du love meg det?
Hva synes du om teksten?Følt det på denne måten før? 

 
SKREVET: 10.05.2011 / KLOKKEN: 09:06


Begge bildene er til en fotooppgave vi leverte i går. Jeg kan ikke annet enn å si at jeg må ha verdens vakreste bestevenninne. Strøken fra topp til tå!

 

Hva synes du om bildene?
SKREVET: 09.05.2011 / KLOKKEN: 15:41


Sakte, men sikkert går tiden og om ikke alt for lenge er jeg snart ferdig med mitt første år på videregående. På en måte har tiden sust som bare det, men på den andre siden føles det som en evighet fordi alt gikk utrolig sakte i begynnelsen da jeg var sikker på at jeg hadde valgt feil linje. Kjenner motivasjonen mangler på den siste innspurten, og det merkes vel også på karakterene mine. Dessverre. Mattetentamen ble det 4+, så da klarte jeg jammen meg ikke å oppnå femmeren i matte som jeg gjorde til jul. Ellers har jeg ikke helt oversikt på resten av karakterene, men krysser selvfølgelig fingrene for at jeg kommer inn på media det andre året også, sånn at jeg ikke må begynne i 1. klasse på nytt.

 

Hvordan går det med deg på siste innspurten før det er sommerferie?

 


Disse karakterene kan jeg vel bare drømme om dette semesteret...
SKREVET: 09.05.2011 / KLOKKEN: 10:35


 Erfaring lærer oss at kjærligheten ikke består i at man ser hverandre, men at man sammen ser i samme retning.

 Verden er merkelig tom så lenge vi bare tenker den som fjell, elv og byer. Men å vite om at det her og der finnes noen som samstemmer med oss og som vi også kan tie sammen med, det er det som gjør jorden til en bebodd hage for oss alle.

  
  Forelskelsen kommer som lyn og torden, vennskap oppstår som gryende sollys. Forelskelsen vil erobre og eie, vennskapet ofrer og krever ikke.

 

  Det er en forskjell mellom vennskap og kjærlighet, at vennskapet tenker på alle mens kjærligheten glemmer alle de andre.

 

  Vennskap er ikke bare en kostelig gave. Det er ogsp en varig oppgave.

 

  De fleste vennskap går ikke i stykker; de visner.

 

  Den beste vei til å finne en venn er selv å være en. 

 

 
SKREVET: 07.05.2011 / KLOKKEN: 13:11
SKREVET: 07.05.2011 / KLOKKEN: 13:10
Bilde er tatt når vi var på en evig lang tur med skolen - jeg tror klassen ble ekstra godt kjent med meg da. Negativ og lei? Aldri hørt om. Jeg elsker å gå på tur i skogen.........
SKREVET: 06.05.2011 / KLOKKEN: 16:49

 


Nå skal kvelden tilbringes hos Malene. Kvelden går til taco-laging, mislykka brownies med is og bare chillings. Deilig! Ellers kan det jo godt være vi tar oss en tur ut å råner, som vanlig. Klager ikke på det, særlig når scooterne går hele 3 km fortere enn hva de egentlig skal - woho. Kanskje det til og med blir en tur på McDonalds med litt cheeseburger med is på? Haha, æsj.

 

I morgen er det jobb for min del, også "flytter" vi oss over til Bråvann for å sove. Dere får kose dere masse i kveld, det skal i alle fall jeg. Girl-night♥♥

 

Hvilke planer har du i kveld?
SKREVET: 06.05.2011 / KLOKKEN: 00:10


Når vil tiden komme der jeg innser at valget jeg tok i kveld var feil?
SKREVET: 05.05.2011 / KLOKKEN: 14:57

SKREVET: 04.05.2011 / KLOKKEN: 21:13


"Det var lenge siden jeg hadde laget en videoblogg, så nå måtte jeg lage en", jeg ble inspirert fra TV3 - "tre brylluper". Var en sånn pen dialekt der, og en litt retarded mann. Tror jeg burde ha en dialekt-videoblogg soon - djah.
SKREVET: 04.05.2011 / KLOKKEN: 15:13


 
Woop woop! Da drar jeg på jobb om ikke så alt for lenge og er hjemme i halv ni tiden, jeg er ikke helt sikker på om det kommer noe mer blogging fra min side i dag - men jeg laget en liten og usaklig videoblogg i går som er lagt ut på Youtube. Nå har jeg bare et problem ved at jeg ikke klarer å legge filmen ut på bloggen fordi jeg ikke finner HTML-koden. Men, hvis dere vil se videobloggen så har dere den >HER<.  Nok en gang, ikke diss stemmen min - mehe.

 

Vi blogges!
SKREVET: 04.05.2011 / KLOKKEN: 00:02
En stk iskald person før h*n skal legge seg. Jeg er bokstavelig talt en istapp. Fire par ullsokker, bamsegenser, polvotter, lue, fleecepledd og til slutt dundyna.

 

Jeg skal i alle fall ikke fryse i hjel. Krysser fingrene for at jeg klarer å sovne her jeg ligger å hakker tenner.

 

Puss, puss. Natta!
SKREVET: 03.05.2011 / KLOKKEN: 16:53


Da har jeg trukket vinnerne fra solkonkurransen, og helt siden starten av konkurransen har jeg sett frem til å få delt ut solkortene og glede fem heldige personer.

 

De heldige vinnerne av solkort-konkurransen, som får et solkort hver à en verdi på 100 kroner er:

1. Aleksander Jensen
2. Stine Handegaard
3. Kjetil Stray Homme
4. Vesla Nicolaysen
5. Anne Marte Stakkeland

 

Gratulerer til dere - også må dere nyte sommersola hos Royal Sun.
Send e-post til frida_fjellestad@hotmail.com med adresse slik at jeg kan få sendt dem i posten så fort som mulig.

 

SKREVET: 03.05.2011 / KLOKKEN: 15:30


Alle har vært hos tannlegen - aight? Ja, jeg er såpass naiv og regner med for det helsemessige at alle har det. I dag da jeg ankom tannlegen, akkurat 1 min før min time, så kommer jeg til et stappfullt venterom. Og jeg tror neppe jeg er den personen som synes det er kleint å være blant mennesker, men ett sted går grensen. Venterom må jo være det verste som finnes!

 

Seriøst. Bare ordet "v-e-n-t-e-r-o-m" er kleint! Nå skal jeg ikke nevne navn her på bloggen, men de personene jeg skulle ønske minst var der - satt der selvfølgelig. Ellers sitter man bare der, i et rom fyllt med bare stoler, et bord og kanskje en avis eller to. Så sitter man der da, med mest sansynligvis bare ukjente og venter på at disse folkene i lik-kledde og sterilisert tøy skal komme og rope opp navnet ditt, slik at alle de ukjente ellers i rommet får vite hva du heter. Joda, greit det.

 

Tannlegebesøket, og sjekken gikk faktisk også ganske OK. Husker ikke forrige gang jeg var på en slik sjekk, så med bare ett hull er jeg fornøyd jeg. Null hull ville jo ha vært bedre, men tannlege-dama var faktisk ganske søt - så jeg gruer meg ikke noe veldig (enda) til jeg må inn for å borre.

 

Nok tannlege-snakk, jeg minner om solkort-konkurransen - SISTE INNSPURT FOR Å KUNNE MELDE SEG PÅ >HER<! 

 

http://www.tannlege1ski.no/bilder/venterom1.jpg
SKREVET: 02.05.2011 / KLOKKEN: 23:09


Jeg har en mening om alt - og et tema jeg i alle fall har nok av meninger om er, etter min mening, noen helt ekstremt facinerende skapninger. Noen vil kanskje putte meg under denne kategorien av mennesker, jeg bruker som sagt over gjennomsnittelig med sminke og ser meg vel i hvert eneste speil jeg går forbi.

 

Jeg snakker selvfølgelig om brunkremfjortisene. Etter min mening oppstår denne såkalte "brunkremfjortisen" helst i alderen 13 til 16 år. Men når den først og fremst oppstår kan den også vare helt ut. En av denne "sjeldne" skapningen viser seg ikke uten å ha sminket seg med en helsemessig usunn mengde brunkrem, godt lag med solpudder, eyeliner, rouge og noen lag for mye med maskara. I tillegg til dette blir det ikke tråkket et eneste trinn utforbi døra uten at det ser ut som at man har hatt en intens omgang med håret sitt.

 

Faller man i denne fellen sammen med brunkremfjortisen er det gjort. Jeg snakker både om språket, tankegangen og all generell adferd endres drastisk, i et desperat forsøk på å finne seg selv, der man egentlig bare klarer å grave frem de dummeste hjernecellene som svirrer rundt ovenpå. Jeg skal ikke nevne navn, men jeg har fremdeles "et stk" person av denne typen i klassen, suger til seg den oppmerksomheten som er mulig å få over Facebook. Kommer stadig kommentarer om hvor "smart" personen er, og diskusjonstemaet på den såkalte veggen hennes er om IQ'en.

 

Når man er "brunkremfjortiss" later man til å bli utsatt for et stort kutt i ordforrådet. Ordet "liksom" brukes mer av disse enn noen andre. Som jeg nevnte tidligere, har gjerne brunkremfjortissene den mest karakteristiske internettstilen. Aktive på Facebook, og det jeg har ofte tenkt meg til at Facebook er det eneste de driver med når de ikke putter alt håret i en slags haug rundt i hodet, dypper ansiktet i en god blanding av alle sminkeprodukter man kan finne på H&M, eller ellers det store markede. Går på skolen, dilter på lederen i gjengen og holder hender og ser på de andre.

 

For å gå litt nærmere innpå hva disse skapningene gjør på Facebook. Jo - de tar først et bilde av seg selv, helt skjevt selvsagt (prøver så godt jeg kan å demonstrere på bilde under - lykkes jeg? PLZ SVAR) hvor de lager trutemunn kraftigere enn du noen gang har sett tidligere, skyver kameraet 20 cm ned, slik at man ikke får med noe annet av ansiktet enn trutemunnen som symboliserer lyst på tilfeldig sex. Den sistenevnte tror jeg ikke alle er klar over, de bare gjør som alle andre. Det viktigste av alt derimot, er selvfølgelig å få med puppene som er klemt sammen av skuldre og en push-up BH. Bildet skal også tas i et støvete speil med en mobiltelefon som lyser et blitz-lignende lys. Etter tohundreogfemtiåtte forsøk for å få et bilde hvor puppene virker så store som mulig er bildet klart for redigering i Picasa. Her legger man helst på svart/hvitt-effekten, eller den såkalte sepia-effekten som skjuler at brunkremjobben egentlig er ganske middelmådig. Da er bildet klart for publisering! Man legger det ut på Facebook, og skriver som kommentar på sitt eget bilde "ååhh, jeg er såå stygg x( skulle ønske jeg var like pene som dere janne, bente, annika, lise og caroline-puzene mine <33". Dette er den klassiske metoden for førsteklassinger bruker for å få klassekameratene til å si at tegningen deres av Snehvit og Harry Potter er pene. "Se så stygg tegningen min er, Harald!" - " Nei, den er er da ikke stygg, Per", svarer harald. Per er fornøyd. På samme måte blir brunkremfjortisen fornøyd når Janne, Bente, Annika, Lise og Caroline fastlår at hun ikke er stygg i det hele tatt, men at hun er den peneste de har sett, og at det er de som er stygge. Mens i realiteten derimot ser de helt like ut, fordi alle prøver å se helt like ut, og klarer det faktisk ganske så bra.

 

Ja, brunkremfjortisen er av den utspekulerte type, og nesten like åpenbar - kan man annet enn å forgude dem?

 

Hva synes du om innlegget?
Hva synes du om bildet? (Vet jeg er stygg x( :()

 


Vet jeg er stygg, årh, Tuva, Malene, Karoline, Anne, Nora, Elisabeth, Iris, Kamilla, Amalie og Charlotte i love you puzzene mine. PS: plzzzzzzzzzzzz kommenter og jeg skal kommentere alle bildene av deg!! PLZ PLZ PLZ.

SKREVET: 02.05.2011 / KLOKKEN: 22:05


 Da var vi tilbake på den gode gamle dataen - guess why? Mamma har nå bestemt seg for å få ny nettverks-firma-greier, så har min skolepc bestemt seg for å ikke være med på den dealen og gidder derfor ikke ta inn det nye nettverket. Herlig!

 

Dette bittelille innlegget tok vel så og si 46 minutter å lage - ellers har jeg det forsåvidt bra, har hatt det bedre - men det er ikke før nå jeg begynner å innse hva jeg vil fremover, og vet dere hva? Det er godt!

 

Tycks?
Hvordan har du det for tiden?


SKREVET: 01.05.2011 / KLOKKEN: 17:05


 

Det er når man kan scoote til byen, kjøpe seg en is, sette seg ned midt i markens og bare kikke på rare folk som passerer en at man kjenner at sommeren er på vei. Jeg sier bare en ting: sommerfølelse x2. 

 

Nå venter familieselskap om en liten time, også er det hjem å se litt på noen naturfagsoppgaver før jeg hopper til sengs i kveld. Jeg har hatt ei fantastisk helg, med ei jente jeg er superduper glad i. I morgen starter uka for fullt igjen, og vi som går på medier og kommunikasjon er så heldige som skal være ei hel uke på Barnefilmfestivalen her i Kristiansand. Klager ikke!

 

Kjenner du at sommerfølelsen er på vei?
Har du en stressende uke foran deg?
SKREVET: 01.05.2011 / KLOKKEN: 17:01


Da meg og Malene var på besøk hos McDonalds her om dagen, overrasket hun meg veldig. McDonalds-mat er McDonalds-mat. You know: svett, men godt. Vi bestilte begge to en cheeseburger hver + en Sundae-is med sjokoladetrekk. Jeg spiste både cheeseburgeren og isen, men Malene derimot - hun tenkte å kjøre begge to i ett sett og smørte på med is og sjokoladesaus over hele burgeren.

 

Jeg skal jo være såpass ærlig og si det er lenge siden jeg har sett noe kvalmere enn dette. Hvordan er det mulig å ødelegge både burgeren og en så god is som Sundeaen? Æsj a' meg. Som dere ser på det øverste bildet blandet hun også likegodt 3 pepperposer oppi ketchupen. Ellers er jeg veldig glad i jenta, selv om hun har smaksløker som en 90 år gammel dame som spiser og liker alt hun får slengt ned i spiserøret. 

 

Har du noen uvaner når det kommer til mat?
Kunne du tenke deg å ha is på en cheeseburger? 
SKREVET: 01.05.2011 / KLOKKEN: 16:53


Da var det jammen meg mai, og endelig kan jeg kjenne at sommeren begynner å komme - først og fremst fordi jeg vrir meg i både rennende øyna og en snørrete nese. Allergien tar innpå for fullt! 

 

1. mai, det betyr flaggedag - og ingenting stopper Malene for å stå opp tidlig på morgenen for å vise sin ære til landet sitt ved å flagge. Apropos respekt til landet sitt - vi overser alle sammen at flagget ligger å koser seg på bakken. Det var tidlig på morningen..... haha!

 

hits