SKREVET: 28.07.2011 / KLOKKEN: 23:07


Helt siden april 2009 har denne bloggen bare hatt med seg positive sider for min del. Noen liker å spille CS, andre liker å spille fotball - mens jeg i en lang tid har klart å kombinere både håndball, skole, blogging og det sosiale liv. Men nå har jeg rett og slett bestemt meg at tiden ikke strekker til.

 

Jeg har ikke mer å gi dere, dessverre. Jeg klarer ikke formulere meg, eller finne ord for hvor takknemlig jeg er for alle som har fulgt bloggen min, lest innleggene mine, kommentert, gitt meg mange fine tilbakemeldinger, støtt på meg i byen, eller på fester hvor de har stoppet opp og fortalt hvor ofte de er innom bloggen - altså, jeg kan ikke annet enn å smile.

 

Jeg har som sagt fått flere tilbakemeldinger om at bloggen min ikke er som før, og det er jeg fullstendig klar over selv. Jeg lever ikke i den dystre og grå verdenen som jeg en gang gjorde, jeg "lider" heller ikke av psykiske deprisjoner pga en uoverkommelig kjærlighetssorg. Det er jo nødt til å være dette dere likte å lese om - altså problemene, mine svakeste sider. For og ikke glemme alle de dystre tekstene og bildene som fulgte med. Jeg har kommet meg langt bort fra den tiden, og står endelig på egne ben. Nå er det på tide at jeg klarer det uten bloggen også. Dette er en av grunnen til at jeg ikke har muligheten til å gi dere mer, i tillegg til at det tar mye tid - og blogglysten er fullstendig borte.

  

Dere er fantastiske, nok en gang: takk for alt! Selv om jeg sier jeg slutter ser jeg ikke bort i fra at jeg til tider vil komme med updates, dere kan da følge meg på Facebook >her

  


Byebye stalkers. Føles befriende og kunne vite at snokere jeg egentlig ikke har kontakt med lengre kan snoke rundt om hva som skjer i mitt liv for tiden. Dere veit alle hvem dere er, hoho - "puss puss". 
SKREVET: 22.07.2011 / KLOKKEN: 13:02SKREVET: 19.07.2011 / KLOKKEN: 21:30


Som jeg nevnte i forrige innlegg så skrev jeg at jeg skulle lage middag til min kjære. Han var temmelig skeptisk til min spesial, kjøttdeig med fløtegratinerte poteter... MEN, han var temmelig imponert. Stolt!

Akkurat nå skal vi se på CSI, så en skrekkfilm før vi hopper i loppekassa for å sove.

Ha en fortreffelig kveld! (hahah)
SKREVET: 19.07.2011 / KLOKKEN: 16:45


I går hadde jeg i grunn en super dag. Fikk gjort noen ærender med mamma og pappa på sørlandsenteret, i tillegg til at jeg fikk kost meg mye sammen med Malene, Espen og Roy :) Superduperkos!

Har i grunn ikke lagt noen planer for dagen i dag, annet enn at Espen snart kommer og at JEG skal lage mat til han i kveld (for en gang skyld) Hihi.

"Hvilken side av fartsgrensen er du på?"
SKREVET: 18.07.2011 / KLOKKEN: 20:58


Akkurat nå sitter jeg stappet etter en koselig tacomiddag sammen med de to personene jeg digger mest!
SKREVET: 17.07.2011 / KLOKKEN: 13:24


Klokken 05:17 kom jeg til sengs etter en lang hjemreise, og en fantastisk tur!

Bildene under er når vi fløy over Barcelona.
SKREVET: 16.07.2011 / KLOKKEN: 15:30


Da har de siste solstrålene blitt nytt her i Mallorca!
SKREVET: 16.07.2011 / KLOKKEN: 01:29


Fantastisk! 
SKREVET: 16.07.2011 / KLOKKEN: 01:17


Da er kofferten begynt å bli full igjen, og det begynner for en gang skyld å bli orden i den igjen. Hva betyr vel det? Reisen på vei hjem til Norge starter i morgen etter ei helt fantastisk uke her på Mallorca. På en måte har det vært ei litt lang uke til tider, ettersom jeg har så mye jeg savner hjemme - og som jeg vet venter på meg, både av gode venner og sjæ-æ-æreste som jeg ikke har gått en eneste dag uten å tenke på. 

 

Skulle gjerne tatt turen hjem, henta Malene og Espen og hivd meg på flyet igjen. Kunne ikke klaget da, altså. Men hallo! Jeg har hatt ei fantastisk uke med mamma og pappa også, over alle forventninger!

 

Så får vi vel avslutte med en klassisker.... I LOVE MALLORCA!! 

 

 
Kunne ikke unngå å ha med meg et bilde av meg og Espen, og et bilde av Malene godt plassert i lommeboka!! 
SKREVET: 15.07.2011 / KLOKKEN: 18:31


Jeg tenkte å legge ut noen bilder fra road-tripen vi hadde i forrgårs som i grunn var ganske ok!

Fortvil ikke, kirkebesøket var koselig selv om dady synes vi viste litt lite respekt ovenfor kirka og spanjolene. Godt vi bare er på ferie!

Enjooooooy :)
SKREVET: 15.07.2011 / KLOKKEN: 18:22


Tenkte jeg bare skulle legge inn noen bilder fra gårsdagens dessert som tok prikken over i'en etter en nydelig lasagne.

Jordbær, fløte og is. Legg forresten merke til de fine hjertene som ligger i den gule sausen.... Søtt.

Også ble jeg litt ivrig......

Også var det tomt... HE HE!!
SKREVET: 15.07.2011 / KLOKKEN: 18:17


Gjett hvem som har fått sånne morsomme rasta-tutter som man får når man er i syden? JEG!!!!

Hahahaha, look like a pungrotte and i løv it...!
SKREVET: 15.07.2011 / KLOKKEN: 11:58

SKREVET: 15.07.2011 / KLOKKEN: 00:35


Jeg har funnet meg en nydelig kjole her nede i Mallorca, som skiller seg temmelig mye ut. Jeg heiv den bare på meg for å skulle få tatt disse bildene, så jeg ville nok tenkt litt mer på tilbehør osv. Dessuten ville jeg nok ikke valgt svarte sko, men jeg er ekstremt fornøyd med denne kjolen for bare 170 norske kroner. Kupp!

 

Hva synes du om kjolen?

 


SKREVET: 14.07.2011 / KLOKKEN: 10:46

SKREVET: 14.07.2011 / KLOKKEN: 00:06


Jeg har i lang tid siklet over røde Converse, og kikket lenge etter det i Norge uten noen resultater av noe som helst av innkjøp. Dessuten har jeg rett og slett ikke hatt penger til å hive ut 600-700 kroner for et par røde Converse som ikke vil bli brukt hver dag. Vi kom over en butikk her i Mallorca som solgte røde OG ekte Converse til bare 280 kroner. Snakker vi kupp igjen, eller? JA!

Dette er definitivt ikke noen sko jeg kommer til å gå med hver dag, men fargerike sko kan virkelig være med på å piffe opp et antrekk. Gleder meg allerede til å få brukt de mot høsten, eller bare til en dongri-shorts.

 

Hva synes du om røde Converse?

 


SKREVET: 13.07.2011 / KLOKKEN: 11:39


Heisann sveisann. Overskriften kan virke sjokkerende, eller hva? Jeg koser meg enda her nede, men dessverre er det ingen sol å se.

Vi har leid bil i to dager, så for min del kan det bare være overskyet og regne.

I dag eller i morgen skal vi til Palma, som er hovedstaden i Mallorca. Her vil jeg tro det blir litt shopping så lenge lommeboka strekker til.

Får vel legge ut noen bilder som kommer til å få dere der hjemme i Norge til å sikle.... ÅNEI!


Må jo også bare informere om at den kjekke og veltrente badevakten jeg fikk noen snikbilder av har tatt fri idag. Men gjett hva? Vår kjære sjokoladebrune reggisjente is back.. Hurra.... Må ærlig talt si jeg føler meg en smule tryggere om noe dramatisk skulle skjedd med henne til stede. No offence, OK badevakt.

.. Eller Pedro for den saks skyld, hvis noen skulle ønske å kalle han det.
SKREVET: 13.07.2011 / KLOKKEN: 09:09

SKREVET: 13.07.2011 / KLOKKEN: 01:09
Kjole - Vero Moda. Veske - Morris. Øredobber - Primark (London)
 

 

Dette var altså kveldens outfit for kvelden 12.07.11. I kveld har vi vært i den gamle byen av Alcudìa, noe som var superkos. Tok noen bilder med iPhonen, så jeg ser ikke bort i fra at jeg får postet noen bilder i morgen. 

 

Dere får ha ei god natt, så blogges vi i morgen. 

 

Hva synes du om outfiten?
SKREVET: 12.07.2011 / KLOKKEN: 19:11


Før jeg går er jeg nødt til å drøye tiden litt mer når jeg ser mine to søte foreldre en smule irriterte fordi jeg skal blogge. Livet er hardt når man er sulten og datra bare skal blogge.....
SKREVET: 12.07.2011 / KLOKKEN: 19:08Da var jeg ferdig stelt, nå er det tid for å ut å spise. Koselig!

Kos deg i kveld, hvor hen i verden du er :) Vi blogges senere i kveld, hvor jeg har noen flere outfit-bilder i bedre kvalitet.

¡Adios!
SKREVET: 12.07.2011 / KLOKKEN: 17:37


Gjennom oppholdet på Las Gaviotas Suits hotel, som har vart i 3 dager til ny har vi hatt ei ganske snodig, sjokoladebrun, søt jente med reggis som badevakt ved bassenget. Akkurat det snudde seg litt da vi kom i dag tidlig... En OK badevakt satt der med førstehjelputstyret sitt. Jeg vurderte å skulle plaske litt ekstra for at han skulle få en jobb å gjøre. Tenk hvor kjedelig det må være å sitte der i 9 timer uten noen action.

Hm.... Får se om jeg kan få hans fulle oppmerksomhet i morgen i det sekund jeg prøver å lage litt dramatikk rundt bassengkanten ved å drukne meg selv.

I LOVE BADEVAKTER...!!

Snikbilder i det han går rundt på en av hans alle runder rundt de tre bassengene for å passe på at ingen drukner. Ingen førstehjelpskrin som måtte bli tatt i bruk i dag, nei....
SKREVET: 12.07.2011 / KLOKKEN: 17:27


Da var det på tide med litt bloggings, og i dag har jeg ekstremt mye fornuftig å fortelle. For tro det eller ei, under lunsjen i dag, (som var to cheesburgere en pommes fra Burger King) innså jeg hvor mye høyere Burger King legger lista i forhold til hvor ferskt burgeren smaker i motsetning til vår kjære McDonalds. Dette er noe jeg ikke tror jeg hadde lagt merke til hjemme i Norge.... Ære være Mallorca!

Hva foretrekker du - Burger King eller McDonalds?

Hahahahhava.... Skulle tro jeg hadde ekstremt lite fornuftig å gjøre her nede, and that's right!!
SKREVET: 11.07.2011 / KLOKKEN: 19:23 Mallorca er bra. Nå er i alle fall jeg klar for en matbit!
SKREVET: 11.07.2011 / KLOKKEN: 09:04


Happyface er klar for frokost!
SKREVET: 10.07.2011 / KLOKKEN: 19:11


 

Glade? JA! Det er jo gøy å fly, selv etter alle flyturene jeg har hatt opp i gjennom.
SKREVET: 10.07.2011 / KLOKKEN: 17:21Da har jeg nettopp kommet ut av dusjen og slapper fullstendig av etter 6 og en halv time i sola ved bassengkanten. Livet er virkelig herlig her på Mallorca!
SKREVET: 09.07.2011 / KLOKKEN: 16:52


Nå sitter jeg overlykkelig på Sola flyplass etter å ha hacket meg inn på nettverket. Så sitter jeg her med soloen min, og mine to kjære fjortismagasiner. Etter å ha løpt alt jeg kunne for å unngå å bli kliss klass fra bilen til flyplassen innser jeg nå at det skal bli sabla godt å komme ned til varmen.

Mamma er ganske OK (selv om hun nesten ødela hele turen min da hun kjøpte grillpølse i stedet for wiener da vi skulle ha lunch på Narvesen) Hun klarte heldigvis å rette det opp igjen..

Her prøver pappa fortvilet å få nettverk for å chatte med alle de tusener av Facebook-vennene hans. Kødder ikke, han har over 1256 venner..... Er det så rart så utrolig kjekk han er?

PUSS PUSS, SWEETIES!!!!! Jeg vil også i denne anledning minne på at pc og lader er pakket ned i kofferten, dette vil definitivt ikke være det siste dere får høre fra Mallorca... meheh.

La dere bra merke til at alle satt på mobilen å nørda? Hurra for gratis nettverk på Stavangers STUSSELIGE flyplass.. HURRA!!!
SKREVET: 09.07.2011 / KLOKKEN: 10:54


Da var kofferten ferdig pakket og jeg er klar for avgang til Mallorca. Dette reisemålet kjenner jeg på meg at jeg virkelig trenger!

Dere får kose dere hjemme i regnfulle Norge, så snakkes vi om ei uke (med mindre vi vil bli rammet av de nye askeskyene som kommer, slik at vi må være der i noen uker ekstra)

¡Adios!, eller ¡Hasta luego!
(spanskskilsene er der enda bare for å gjøre det helt klart!)
SKREVET: 07.07.2011 / KLOKKEN: 20:46


På Handelens dag fikk jeg kjøpt meg ei veske som var satt ned med 50 %. Veska er fra MORRIS.. Faktisk min eneste brune veske, og sånn vil det vel forbli.

Hva synes du?
SKREVET: 07.07.2011 / KLOKKEN: 12:07


Jeg fikk som sagt iPhone til bursdagen, og med litt surfing på AppStore fant jeg en super app fra blogg.no. Måtte jo prøve det ut, så here you go.

Nå ligger jeg på verandaen og bare slapper av etter en tidlig morgen (07:30) for shopping og Handelens dag her i Kristiansand sammen med Espen. Bare 1 dag igjen, så reiser jeg til Mallorca - føler ikke jeg har et grunnlag for å si det sånn. Kommer til å bli rød som en tomat de første dagene! Gleder meg så sinnsykt :-)

Følg med, kanskje jeg skal oppføre meg som en blogger og poste bilder av alle innkjøpene!
SKREVET: 06.07.2011 / KLOKKEN: 20:59


Jeg fikk rett og slett ordna meg skikkelig i går da jeg hadde familieselskap. Gavekort på hudpleieklinikk, penger, smykker, øredobber og ikke minst hvit iPhone 4. Superduperfornøyd!

 
SKREVET: 06.07.2011 / KLOKKEN: 02:35
I adore this people!
SKREVET: 05.07.2011 / KLOKKEN: 11:29


Da var jeg jammen meg plutselig 17 år, can't believe it. Altså, jeg har nå fylt 17 år - antageligvis den minst betydningsfulle bursdagen i mitt liv. WOHO! Hørte jeg party? Ånei, det er om ett år til det.... 

  

Dette bildet er to år gammelt, og jeg kan fremdeles huske hvor utrolig stolt jeg var av denne formidable kaken jeg laget. I fjor detimot hadde jeg bursdag i Malta - men i år blir det tradisjonell feiring med absolutt heile slekta. Ganske koselig, spør du meg!
SKREVET: 04.07.2011 / KLOKKEN: 14:21


Da har jeg jammen meg fått litt andre farger på bloggen i stedet for det dystre vinterdesignet jeg hadde før. Så, nå er jeg spent - hva synes dere?

 

Håper ingen glemmer hvilken dag det er i morgen.......? 5. juli, and.. MY BIRTHDAY. Hurra, haha - 17 år, for et ubetydelig tall i grunn. 

   Herlige jenter! 

SKREVET: 04.07.2011 / KLOKKEN: 13:43


I don't pretend to know what love is for everyone, but I can tell you what it is for me; love is knowing all about someone, and still wanting to be with them more than any other person. Love is trusting them enough to tell them everything about yourself, including the things you might be ashamed of. Love is feeling comfortable and safe with someone, but still getting weak knees when they walk into a room and smile at you.
  hits