SKREVET: 31.08.2010 / KLOKKEN: 20:00


Til fredag reiser jeg sammen med Åshild til Oslo, yey - og jeg skal for første gang i hele mitt liv kjøre sånn ekte, ekte tog. I'm not kidding! Har aldri kjørt tog jeg, eller jo, men ikke sånn raskt og kult tog. Hva for en oppdragelse er vel det....? Vi skal ikke bare inn til Oslo, men på lørdag er det reunionparty med alle folkene fra Malta, og serri - skal bli SÅ godt å se alle sammen igjen!

Vi skal overnatte hos nydelige Johanne hele helga, noe jeg tror kommer til å bli topp. Jeg gleder meg i alle fall!

Har du kjørt tog før?
Hva skal du til helga?
Har du vært på reunion før?Se på de da, rart det skal bli godt å se de igjen?
SKREVET: 31.08.2010 / KLOKKEN: 19:52


.. eh, nei. Eller, bra folk og sånn - og jeg gleder meg som sagt mer til å gå på skolen enn noen gang, men det blir feil å si jeg elsker skolen.  Haha! Jeg har rabbet noen bilder fra verdens søteste, altså Tuvas facebook, jeg sitter desverre ikke på skolepc'n så får ikke lagt inn mine "school pictures", haha.

Ja mann, jeg gir dere et lite innblikk i hvordan vi på MK har det.. Hvis jeg skal beskrive dagene med ett ord frem til nå er det nødt til å være c-h-i-l-l! Haha, enjoy!
Se nørdza da, hihi - jeg er en av dem.SKREVET: 31.08.2010 / KLOKKEN: 19:35


Heisann alle sammen! Nå har vi gått på skolen i over to uker, og som jeg husker så har jeg ikke delt sånn veldig om hvordan det egentlig er å gå på linja, "medier og kommunikasjon". Det lyder ganske fett etter min mening - og en ting er sikkert: det er temmelig fett frem til nå også! Eller, altså. Jeg er ikke av den mest kreative personen, nå er jeg dønn ærlig - så på den fronten så har det faktisk vært veldig vanskelig for min del, men hallå, jeg har alltid noen klassekamerater som hjelper meg med kreativiteten jeg aldri fikk.

På skolen nå har vi begynt med delen på skolen som er grafisk design, men vi skal også gjennom foto, film og lyd - hvis jeg ikke tar feil.

Grafisk design går praktisk talt ut på å skulle designe forsider på enten et magasin, cd-cover, plakat.... Ja, you name it! Jeg kan sikkert vise hvordan mitt resultat ble etter helga.

Kunne du tenke deg å gå på medier og kommunikasjon? (MK)"Desverre" har vi butikk rett i nærheten, og da blir det ofte til at meg og Tuva tar oss en kjapp tur for å kjøpe de derre gode lange. Na-m-m-m-m...
SKREVET: 31.08.2010 / KLOKKEN: 15:15


381932-1-1283260540235.jpg
MOBILBLOGG: den verste episoden av OTH går på tv-norge NÅ!SKREVET: 30.08.2010 / KLOKKEN: 13:34


Nå står matte-kartleggingsprøven på tur. Wish me good luck!SKREVET: 29.08.2010 / KLOKKEN: 20:35


381932-1-1283106905639.jpg
MOBILBLOGG: Start VS Rosenborg. Hvem tror DU vinner?SKREVET: 29.08.2010 / KLOKKEN: 00:16


Rett før påske hadde vi som sagt nynorsktentamen - altså vi snakker 10. klasse, og april at dette innlegget er fra. Jeg ble ikke mye fornøyd med teksten, men det får gå..

Jeg har faktisk aldri lagt ut en eneste tekst her på bloggen som jeg har fått en vurdering på. Helt hvorfor kan jeg ikke svare på, men det er vel det at når det ligger et press bak noe av det jeg jobber med klarer jeg alltid å rote til alt. Men uansett, jeg deler de to siste avsnittene av novellen min - og som dere kanskje skjønner, det handler om å skulle ta et valg om tilgivelse..


"Nå sitter eg her med bilete av oss mellom fingrane. Ein kopi av deg. Eit bilde og ein kopi som aldri vil bli like god som originalen. Kvar gong eg ser på det, føler eg at eg er den du framleis elskar. Eg lurar på kvifor?

Det tok meg sju månader å komme over deg, glømme deg og for i det heile tatt å føle det så sterkt ovanfor deg. Eg tok eit val, et val om skulle gå vidare. Eg trenger ikkje lenger eit bilete for å hugse alle våre gode og dårlige dagar. Eg tok mitt siste val om å skulle glømme guten eg elska.

Ei vanskelig tid i live, men eit minne som aldri vil visne."

Hva synes du om utdraget fra nynorsktentamenen min?

Ville du likt å lese hele novella?

Tumblr_kw7ixmqwrp1qa384zo1_500_large
SKREVET: 26.08.2010 / KLOKKEN: 20:04


Nå stikker jeg på rekrutt-trening, liksom. Piece of cake, lzm................................. Om dere ikke ser særlig mer til meg her på bloggen er jeg sikkert bare blitt mørbanka eller skutt i hjel. En av to. Så, hvem vet?
SKREVET: 26.08.2010 / KLOKKEN: 20:01


Båndet vi fikk i Malta som skulle vise at vi var EF-studenter røyk i går nøyaktig 17:32, og jeg sitter fremdeles her å bare ser båndet og tenker på tiden. Ah my gad, jeg vet det er flere idioter der ute som ikke skjønner ironien min - så her på bloggen er jeg nødt til å skrive at den første setningen fra og med "båndet" til "minne" var ironi. OK, da fikk vi løst den saken. Nå har meg og Åshild bestilt togbilett, og vi har funnet ut hvor vi skal sove når vi skal på reunion. Vi skal være sleepover-guester hos Johanne fra turen, og jeg gleder meg jo kjempemye! Det var ei av jentene vi fikk best kontakt med der nede, så dette skal bli utrolig bra.

Ettersom at Malta-båndet røyk har jeg fjernet resten av armbåndene mine. De grodde så og si nesten fast på hånda mi, så i stedet for å få røtter på håndledded tror jeg det var best jeg fjernet dem alle. Nå skal armbåndet mitt inn i scrapbooken min! (Eller.. når jeg kommer i gang med det prosjektet.. hihi)

VIKTIG SPØRSMÅL: Skjønner du ironien på bloggen min?


SKREVET: 26.08.2010 / KLOKKEN: 19:45


Jeg aner ikke om jeg har nevnt at da jeg kom hjem fra Malta hadde jeg knust mitt kjære store og søte reisespeil? Da jeg åpnet kofferten lykkelig og glad for å vise hva jeg hadde kjøpt til mamma og pappa finner jeg speilet mitt som et skvip oppi kofferten. Katastrofalt! Jeg husker fremdeles jeg samlet bitene og ropte ut: "7 ÅRS ULYKKE!" , det har som sagt ikke gått 7 år enda, så forbannelsen er jo ikke over men det skjedde en lignende hendelse for noen dager siden.

Da jeg pent og pyntlig skulle stelle meg litt før skolen etter at jeg hadde hoppet av scooteren og fått av meg hjelmen som så og si ødlegger hårsveisen min på morgningen HVER DAG, så tok jeg opp et speil som var delt i 2 biter... Og hva betyr det? Jo...., 7 NYE ÅR MED ULYKKE. Hvor verre kan det bli? Jeg er deprimert, kanskje det er lurest om jeg bruker den spisse kanten på restene av speilet til å lage noen fine hjerter rett ved pulsåra. Sounds good? Hahaha, ew!

Har du noen gang knust et speil, og har nå 7 års ulykke fremover?
Er du overtroisk?


SKREVET: 26.08.2010 / KLOKKEN: 11:46MOBILBLOGG: Lunch-pause på g <3SKREVET: 25.08.2010 / KLOKKEN: 18:53


For noen måneder siden hadde jeg ei venninne som kjøpte noen sko på nelly.com, så for noen uker siden tenkte jeg "ah-a, kanskje jeg kan finne noen nydelig sko på nett!", men altså, det er jo ett problem. Jeg tror neppe jeg kan kjøpe sko på nett ettersom at jeg har temmelig store bein. Synes skoene under var så utrolig søte, selv om de i samme slengen var temmelig spesielle.


Hvilkene av skoene likte du best?
Har du handlet sko på nett før?
Skoene er fra >denne< siden.SKREVET: 25.08.2010 / KLOKKEN: 18:05


Jeg har fått ny header, igjen. Gjett hvem som har hjulpet meg nok en gang? Emma! Som dere ser så gjør den ikke så veldig mye ut av seg, men jeg liker den helt enkel! Nok en gang, tusen takk!

Hva synes du om den nye headeren min?


SKREVET: 24.08.2010 / KLOKKEN: 20:06


Trening kaller folkens! Da hopper jeg oppi joggebuksa, så blir jeg hentet om noen minutter. Tror kanskje vi skal ta nytt lagbilde i dag - det skal bli bra. Vi snakkes i grunnen bare - og beklager for elendig blogging, men sånn får det bare bli litt fremover. Tar det igjen en annen gang!

Trener du?
Har du/skal du trene i dag?
Vakre bilder, eller hva? Hahahahahahah!SKREVET: 24.08.2010 / KLOKKEN: 18:56OM DERE SER ANTALLET ØVERST... 171! ALDRI IGJEN!SKREVET: 23.08.2010 / KLOKKEN: 21:57
I love you, du er virkelig den beste.Vi er alle alt for dårlige til å fortelle de rundt oss at vi er glad i dem. Eller, jeg er i alle fall det - og jeg tror neppe jeg er den eneste?SKREVET: 23.08.2010 / KLOKKEN: 19:15
PS: Om du vet hvilken film jeg snakker om - legg linken i kommentarfeltet!
SKREVET: 23.08.2010 / KLOKKEN: 16:27


Heisann! På begynnelsen av sommerferien var jeg som sagt på språkreise i Malta. En helt superduper tur, som jeg virkelig aldri kommer til å glemme. Det å reise på språkreise er noe jeg anbefaler for hver og en - jeg mener: om du er en av de som faktisk får lov å dra av foreldrene dine, så ikke nøl. Uansett hvor du reiser, så er jeg sikker på at å dra på språkreise er et minne for livet! Jeg angrer aldri ett sekund på at jeg brukte 2 uker av sommerferien min i Malta.

HAR DU NOEN SPØRSMÅL OM HVORDAN DET VAR I MALTA, ELLER HVORDAN DET ER Å REISE PÅ SPRÅKREISE?

SPØR MEG!Blir det nok spørsmål lager jeg en videoblogg i kveld hvor jeg svarer på spørsmålene deres. Så.., hva venter du på?
Her er den nyeste videoen, var nødt til å slette noen bilder fra den forrige filmen pga EF. Videoen viser 1/20 av hvordan turen var. Savn!SKREVET: 21.08.2010 / KLOKKEN: 23:31


Jeg fikk aldri sett "Remember Me" på kino, så nå sitter jeg her på hytta og glaner på PC-skjermen hvor filmen snurrer. Frem til nå elsker jeg filmen, men jeg har hørt den ikke ender fullt så bra... Dislike! Som sagt, så lenge jeg blir tvingt til å bli med på hytta, det er hver eneste gang mot min vilje, så er jeg nødt til å få tida til å gå med noe - så hvorfor ikke film? Har både sett Paranormal Activity, Forbannelsen, Dear John og Remember Me. Tida "suser"...... eh-e.

Ser du ofte film?
Hva gjør du for og få tida til å gå?Ser du bollen hvor det står "chips", sier bare en ting: HOMEMADE BY FRIDA!
SKREVET: 21.08.2010 / KLOKKEN: 18:02


Heisann. Først og fremst, jeg setter virkelig pris på de tilbakemeldingene jeg får på tekstene jeg poster på bloggen. Kjempegøy å se at folk tar seg litt tid til å lese det som postes.

Er som sagt på hytta, og det er temmelig mørkt i hyttene rundt oss - og i går natt gikk Forbannelsen (The grudge) på TV2, og jeg måtte jo bare se den. I deler av filmen tok jeg av ALL lyden, pga den var så sykt ekkel. Mamma og pappa hadde lagt seg, så jeg satt "alene" i hytta, det var mørkt og under teppe sitter jeg og ser på skrekkfilm alene. Dømt til å skulle gå galt, spør du meg. Som dere ser, så har jeg overlevd. Må jo bare si det at noen av scenene i Forbannelsen er så utrolig ekle! Jeg har sett alt for mange skrekkfilmer, men av en eller annen grunn er det bare Forbannelsen jeg aldri glemmer. Det er den filmen jeg seriøst ikke får sove av. Da jeg skulle pusse tennene etter filmen var det så vidt jeg turte, jeg skrudde på alle lysene og så ikke ut av vinduet. I tillegg til det måtte jeg sove med lyset på, da jeg skulle sove - og noe jeg ikke gjorde var å se under dyna.

Sjekk videoen under, det er fra The Grudge 2, fant ikke for den første filmen - men seriøst, det er ikke så veldig mye som skremmer meg, men den filmen der gjør meg virkelig kvalm! Tør du å se traileren...?

TIPS; ALDRI SE FORBANNELSEN ALENE!

Har du sett Forbannelsen?
Liker du skrekkfilmer?
Hva synes du om traileren?
http://www.itusozluk.com/img.php/0dbe40f6b40641a35072a1cab2d219b018091/the+grudgeSKREVET: 21.08.2010 / KLOKKEN: 13:39


"Det er rart hvordan man plutselig innser at man har gått seg bort. Og når man innser det står man helt alene. Det finnes ingen som kan hjelpe deg til å finne veien tilbake. Det er først nå du innser at du har gått på en blindvei, og nå har du nådd enden. Du strever etter å finne veien tilbake til det veiskillet du en gang sto ved. Vil skru tiden tilbake så man kan velge den riktige veien denne gangen. Du er helt tom inni. Uansett hvor såret du er lover du deg selv at du ikke skal gråte. Ikke over dette. Personen er ikke verdt dine tårer.

Det er rart hvordan man plutselig innser sannheten. Eller kanskje man har gjort det for lenge siden, men det er først nå man møter den. Det er nå du har puslet ferdig puslespillet. Du ser på det, igjen og igjen, før du til slutt river det fra hverandre igjen og brenner bitene. Du er sint. Sint fordi du ikke forsto før nå, sint fordi du kanskje skjønte det for lenge siden, men likevel lot det foregå så lenge. Kun fordi det betydde for mye deg at du ikke ville innse det. Nå er det borte. Og du vil ikke at det skal komme tilbake heller.

Det er rart hvordan man innser at man har tapt. Du har kjempet, falt og reist deg igjen. Men til slutt betyr det ingenting. Du innser at du har blitt lurt. Det var aldri et rettferdig spill. Motstanderen spilte alt annet enn rettferdig. Du ble brukt. Som en reserve. Du trodde du betydde hele verden for en annen person, men når det virkelig gjalt sviktet personen deg. Ikke bare en gang, men to. Og personen så det ikke selv engang. Ikke noe unnskyld, ikke noe takk for alt, bare et enkelt farvel. Personen vil aldri få en ny sjanse igjen. Det vil alltid bli det samme. Ingenting kommer noen gang til å forandre seg, du er ikke god nok. Eller er du kanskje alt for god?

Det er rart hvordan man innser at man står helt alene i enden av en blindvei. Såret, sint og forlatt. Du står og venter på at en person skal komme å redde deg. Du trenger hjelp til å finne riktig vei. Du vil aldri klare dette på egenhånd. Du er for svak, for såret, for sint. Du ønsker at den personen som gjorde deg til den du er vil si om ikke annet enn unnskyld. Du vil at personen skal si du har rett, nesten like mye som du vil at personen skal si at du tar feil.

..... Det er rart hvordan man innser at den personen du alltid var der for, aldri var der for deg."

Hva synes du om teksten?
Har du "mistet" en person på denne måten?My_talking_bird__by_emily_exray_large
 SKREVET: 21.08.2010 / KLOKKEN: 13:02


Jeg satt å tenkte litt i går, også poppet det opp en ideè i huet mitt - "JEG SKAL BLI STERK". Mhm, sånn skikkelig sterk, sterk. Noen som ser det for seg eller? Eller, helt ærlig må jeg jo si bildet under viser to ekstremt like kropper. Kanskje jeg må trene rompemusklene litt mer, men ellers vil jeg si vi ser temmelig like ut - or watcha think, peps?

Synes du det er fint med muskuløse jenter?
Ser du likhetene på bildet under?


SKREVET: 20.08.2010 / KLOKKEN: 12:04Rart jeg er fornøyd, eller...?SKREVET: 20.08.2010 / KLOKKEN: 09:25


Hei peps. Nå er vi nettopp ferdig med en dobbeltime norsk, og gjett hva? Vi fikk sitte å nørde litt på face siden vi hadde vært "så-å-å" flinke til å gjøre arbeidet vårt. Har jeg noen gang nevnt at jeg er kjempefornøyd med klassen? Hm, jeg er utrolig fornøyd. Bare herlige folk!

Har ikke noen bilder på PC'n, men vi får sikkert klassebildet snart. Snakkes!SKREVET: 19.08.2010 / KLOKKEN: 16:15


Heisann, long time no see. Nå sitter jeg her på skole-pc'n og suger til meg alle programmene som ligger påe pc'n. Det er nemlig ikke bare ett program, og jeg kan godt understreke at ja, denne dataen må nesten være verdt 30 000 kroner. Programmene er helt syke! Dataen sånn utsendemessig er helt ok. Vi på MK fikk en helt annrsen type enn hva de andre 1. klassingene fikk, ettersom at vår skal brukes til litt mer avanserte oppgaver enn å skrive litt på Word. Må jo bare få med det at den går sinnsykt raskt! Det kan jo være det at det ikke er virus på denne (enda), haha - neida. Denne dataen skal jeg ta ordentlig vare på og ikke laste ned unødvendige ting.

Jeg er utrolig fornøyd, om du ser bort i fra at den måtte på en liten "research" pga en del problemer etter 10 minutter. Æ æ uskyldig!

Har du PC på skolen?
Vil du se bilder av dataen vi fikk?

NAM!
SKREVET: 19.08.2010 / KLOKKEN: 14:17


381932-1-1282220264296.jpg
MOBILBLOGG: Nettopp fått utdelt dataene, og gjett hvem sin som må på verksted allerede?SKREVET: 17.08.2010 / KLOKKEN: 17:34


OK, give me a f@%&"! break. Please, er det ikke ferie snart? Jeg er lei skole... allerede - ehe. Neida! Yesyes, da var første skoledag vel overstått. Selv om vi ikke har fått noe lekser eller hatt noe fag, så er jeg jammen meg sliten allerede. Jeg håper virkelig dagene begynner litt soft fremover, så vi får en myk og rolig start. Dagen i dag var i alle fall chill. Først ble klassene ropt opp, også gikk vi inn i et klasserom. Etter det fikk vi en hengelås, nøkkel og et skap... også litt informasjon - and then, byebye også hjem. Chill!

På torsdag får vi hver vår skole-PC'n, og gjett hva? Det er webcamera på den. HAHA! Webcam-fun i timene sammen med Tuva, tjohei! Jeg fikk som sagt 870 kroner i stipend, og det går til PC'n vi får - etter en del jeg har hørt så er dataen vi får verdt hele 30 000 kroner, det er helt sykt!

Har du begynt på skolen igjen?
Har dere skole PC?


SKREVET: 16.08.2010 / KLOKKEN: 23:28


Jeg snakker faktisk ikke om hvilken som helst kabal her, folkens. KLES-KODE-KABALEN TIL FØRSTE SKOLEDAG! Hvert år, samme dag, altså dagen før skolen begynner har jeg det samme problemet: "Hva i hekken skal jeg ha på meg?", ok, jeg har i grunnen sluppet den tanken de siste 2 årene, men akkurat nå, "dagen før skolestart for videregående" - da har det faktisk litt å si. Eller, har du noen gang tenkt på at du skal gi et førsteinntrykk? Uansett, kabalen er lagt (tror jeg), og er spent på om det er som jeg tror når jeg skal ta det på meg i morgen tidlig. Erhmm... Please God let it fit!

Natta, jeg må "lade" opp.. haha! Dere får se outfiten i morgen.

Begynner du på skolen i morgen?
Strever du med å finne tøy til første skoledag?SKREVET: 15.08.2010 / KLOKKEN: 22:01DET HAR GÅTT EN DAG.... OG VI SAVNER DEG SÅÅÅ!SKREVET: 15.08.2010 / KLOKKEN: 18:53
SVAR: I morgen er det siste fridag, og etter det er det skole - jippi. Til spørsmålet, og svaret: jeg skal faktisk på Tangen videregående skole, medier og kommunikasjon. Jeg grugleder meg egentlig, aner som sagt ikke hva jeg går til, så jeg er litt spent samtidig som jeg er ekstremt nervøs!

Hvilken skole skal du på til neste år?
Tror du medier og kommunikasjon blir bra?
SKREVET: 15.08.2010 / KLOKKEN: 13:13


381932-1-1281870800994.jpg
MOBILBLOGG: Volleyball på g' i Kristiansand!SKREVET: 15.08.2010 / KLOKKEN: 00:40


Heisann sveisann. Nettopp kommet hjem fra en utrolig koselig kveld sammen med Malene, Sanne, Anette, Sara, Julie og Karoline. Vi grilla, spiste goodies og baaaare koste oss. Shæmpekos. Tok noen bilder, men det ble ikke så mange - enjoy!

Hva har du gjort i kveld?


SKREVET: 14.08.2010 / KLOKKEN: 13:29


Som jeg har nevnt millioner av ganger actually så flytter Marlen for å gå på internatskole i Grimstad i dag. Dere aner ikke hvor utrolig trist det egentlig var å skulle ta farvell med henne og Tore i går kveld, det var liksom bare så kjipt! Skulle tro det var en gravferd, og følelsen hvor man bare vil holde igjen - men neida, umulig!

Jeg ønsker begge to det aller, aller, aller beste. Både Marlen og Tore er to helt unike mennesker, som virkelig har betydd mye for meg den siste tida. "Du vet ikke hva du har før du mister det", jeg mister dere vel ikke, men er sykt at det ikke er en 7 minutters scooter-tur før jeg er hos dere. Ah... KOMMER TIL Å SAVNE DERE SÅ MYE BEGGE TO! Take care <3

Forresten... jeg laget en avskjedsgave til Marlen. Du trenger egentlig ikke så mye, du trenger ei ramme, bilder og.... KREATIVITETEN! Det er sånne ting som jeg lagde til Marlen man er nødt til å si "det er tanken som teller". Selv om det ikke er lagt igjen en gave verdt tusenvis av penger, så er det en mye mer personlig gave enn hva en genser (fks) ville vært. Så, helt ærlig ville jeg blitt mye mer glad for en presant som jeg ga til Marlen eller noe dill fra H&M. Dårlig eksempel, men you name it!

Har du noen venner som skal på internatskole?
Er du kreativ?
Likte du avskjedsgaven?


Jeg begynte med å ta ut ma-a-a-a-ange bilder..

Også klippet jeg dem til, ordnet deg og sånn... og JEG SKAL LOVE DERE DET VAR SOM ET HELT PUSLESPILL...SKREVET: 13.08.2010 / KLOKKEN: 19:59

SKREVET: 13.08.2010 / KLOKKEN: 18:56


Heisann. Først og fremst, jeg har ikke merket det i det hele tatt at det er fredag den 13., og godt er vel det!

På tide med outfit, igjen - ganske lenge siden nå. Har vært sykt deilig vær her i Kristiansand i dag, og hvis dere lurte så var jeg jammen meg oppe klokka halv ti idag, og har så og si sust rundt og stresset hele dagen. Nå scooter jeg snart ned til Andøya. Marlen og Tore's siste dag før de flytter i morgen :-(

Hva synes du om antrekket?
Har dere hatt fint vær der du bor idag?
SKREVET: 13.08.2010 / KLOKKEN: 11:29


Heisann sveisann. Da var det på'ann igjen, egentlig må jeg løpe nå - men jeg tenkte bare å vise dere hvordan Marlen og Vilde har forandret meg helt (haha) Ja, jeg har i alle fall skaffet meg min(e) faste frisøren fremover, så Marlen kan bare finne seg i å komme hjem akkurat når jeg trenger en frisørtime, hihi.

Jeg kan komme med et innlegg en annen gang om hele prosessen rundt, det har jammen meg ikke vært "bare, bare". Uansett, takk for hjelpa jenter! Dere er sååååå supre!

For dere som ikke kan sette fingeren på hva som er gjort, og hva som er forandret.. Selvfølgelig.... jeg har fått extensions!

Hva synes du om "forandringen"?
Like or dislike?
SKREVET: 11.08.2010 / KLOKKEN: 19:57


Etter en deilig treningsøkt (både inne og litt ute) tar jeg med god samvittighet med meg brownies-isen og ruller bort på scooteren til Vilde. Et lite minus i hverdagen i dag var selvfølgelig at jeg klarte å få strekken jeg har gått rundt å hatt før sommeren tilbake. I juli ble den plutselig borte (eh, fordi jeg ikke har trent godt i sommer maybe baby) - men hello, welcome back. Nå sitter jeg her for meg selv med min andre ispose, kanskje ikke så lurt? Anyways, med sånn Ibux-krem på muskelen så håper jeg at jeg skal klare meg noen timer hos Vilde. SKREKKFILM PÅ G HOS VILDE I KVELD! Hahahaha, gleder meg.

PS: Hvis dere noen gang lurte, så elsker jeg skrekkfilmer der og da når jeg ser filmen, helt til jeg kommer hjem under dyna på rommet hvor det er mørkt. Da er det liksom ikke alltid fult så gøy. Er vel ikke alene om det..?


Liker du skrekkfilmer?
Hva er dine planer for kvelden?Eh...m, meg og Vilde er bokstavelig talt to kakemonstere, haha!SKREVET: 11.08.2010 / KLOKKEN: 16:38


Hadde jeg noen gang stått frem som en treningsnarkoman er jeg sikker på at både guttene, jente og ikke minst treneren min hadde ledd seg i hjel. Jeg legger ikke skjul på at jeg er stikk motsatt av treningsnarkoman - selv om jeg trener 6 timer i uka, eh-e.

Uansett, nå stikker jeg på trening. Håper ikke jeg er den eneste som er begynt (prøve) å komme seg i form etter en lang og deilig sommerferie uten så og si noen ting trening?

Har du trent i sommer?
Pleier du å trene generelt?Gammelt bilde? Jepp!SKREVET: 11.08.2010 / KLOKKEN: 14:20


Jeg legger ut et par bilder fra håndballturen vi var på i forrige helg - det var ekstremt koselig! Tror alle hadde det gøy, hehe. Var i alle fall over alle mine forventninger. Digger jentene, og gleder meg sick mye til vi begynner sesongen med kamper osv. Dette skal bli bra..!SKREVET: 10.08.2010 / KLOKKEN: 18:35


Jeg fikk sminken min fra ELF på fredag, men har ikke valgt å skrive noe om det før nå. Det har som sagt gått noen dager nå, og jeg har fått prøvd sminken skikkelig - og jeg må bare være såpass ærlig og si jeg er helt forelsket i alt det jeg bestilte! Jeg har aldri noen gang kjøpt så mye sminke, til en så billig penge - og med DET resultatet sminken gir. W-O-W, sier jeg bare. Som mottoet deres sier "bra kvalitet til en meget god pris", det holder de jammen meg og. ELF er virkelig bra, og jeg har virkelig blitt positivt overrasket etter de dagene jeg har prøvd sminken.

Under kan dere se hva jeg bestilte, og si hvilket produkt dere vil jeg skal skrive en ekstra god vurdering/anbefaling av.

Har du prøvd ELF's sminke?
Hvilket produkt (bildene under) ønsker du jeg skal skrive litt ekstra om i et eget innlegg?


hits