SKREVET: 30.09.2009 / KLOKKEN: 23:44


I et av de tidligere innleggene spurte jeg om en header skulle være personlig, jeg fikk ikke så særlig mange tilbakemeldinger men jeg ønsker å bare si noen få ord om det. JEG mener en header skal være personlig, det skal være et bilde som utrykker personlighet/følelser og væremåte. Derfor mener jeg det er helt topp at man kan velge og vrake, lage nye osv.

Er virkelig jeg bare den eneste som mener en header skal være personlig?
Hvilken likte DU best av bildene under?


1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)SKREVET: 30.09.2009 / KLOKKEN: 18:09


Jeg slenger ut et bilde fra dagens outfit. Ganske kjedelig outfit, men formen har ikke vært super i dag. Ja.., og vet dere hva? Noe jeg har lagt merke til er at jeg kler meg opp til hvordan jeg føler meg, så da må jeg jo bare spørre - er jeg den eneste eller..?

img2583SKREVET: 30.09.2009 / KLOKKEN: 18:06


img0280

Først og fremst vil jeg gratulere verdens beste bror med dagen, han er nemlig 18 år i dag. WOHO, vi har hatt litt av noen år sammen og flere skal det bli. Ikke nok med det, men jeg må også gratulere deg som bestod kjøreprøven og nå har fått lappen - tro meg, dette er noe jeg kommer til å utnytte på det sterkeste! *fnise* Håper du fortsatt for en kjempefin dag. Ps, er ganske glad i deg!

Har du søsken?
Hvor ligger du i "søskenflokken"?SKREVET: 30.09.2009 / KLOKKEN: 17:31


Utrolig gøy man egentlig kan ha det på nett. Jeg var innom www.taaz.com og storkoste meg - ja, jeg kunne jo faktisk bli ganske pen. Naturlig? Nei, ikke akkurat naturlig men det var jo en helt extreme makeover bare ved noen få museklikk. Ble jammen med seende ut som ei lita barbiedukke, jeg hadde latterkrampe etter alle justeringene.

Har du vært innom denne nettsiden?
Pleier du redigere bildene av deg selv før de legger ut på nett?


before after1
SKREVET: 30.09.2009 / KLOKKEN: 16:15


Det har gått litt frem og tilbake med valg av header, og som dere ser velger jeg hele tiden enkle design. Jeg er usikker på hvilket design jeg egentlig vil ha, derfor trenger jeg deres hjelp. Ut ifra sånn jeg ser det vil det være mest naturlig å ha header nr 2, og det er fordi jeg føler det beskriver meg best nå for tiden. Jeg kan selv være enig i at nr 2 er en veldig dyster header - men det var liksom den som "klaffet" best når jeg kom til å tenke på hvordan egentlig jeg har det og hva jeg føler.

Hva synes du?
Synes du det er viktig at en header skal være personlig?


1)nr 1


2)nr 2SKREVET: 30.09.2009 / KLOKKEN: 14:28


Noen gang lest horoskopet og bare vridd deg rundt i hundrevis av tanker fordi det som står i avisen passer perfekt inn i din hverdag? Jeg kan være såpass ærlig og si at jeg levde av horoskopet en tid tilbake, jeg fulgte horoskopet som om det skulle vært mine "gjøremål" og min livsstil i full hemmlighet. Det var kun i en periode, men da jeg kom over dagens horoskop ble jeg rett og slett redd. Jeg ble redd fordi alt stemte, den lille teksten på 40 ord var som om jeg skulle lest om mine største bekymringer nå for tiden."Krepsen Du gruer deg litt for en forestående oppgave eller et møte. Det beste er likevel å bli ferdig med det så fort som mulig, og antakelig blir det ikke på langt nær så ille som du fryktet. Slapp av i kveld."

Pleier du å lese horoskopet?
Har du noen gang blitt skremt over hva som har stått om ditt stjernetegn?

snapshot200909308

snapshot200909309SKREVET: 29.09.2009 / KLOKKEN: 23:50Jeg har flere deler, altså flere videoblogger - men de holder fremdeles på å lastes opp. Men her er noen av svarene på spørsmålene. Må bare beklage for den skurrete lyden i bakgrunnen, ikke spør meg hva det er. Sier sikkert hundretusen feil, og jeg sitter litt i min egen verden når jeg holder på med sånne videoblogger. Takler du ikke stemmen min, så for all del - da trenger du ikke å se. Men for dere som faktisk takler stemmen min, enjoy!

Hva synes du?
Fikk du ok svar på det du lurte på, eller burde jeg utdype svarene mer? 
 

SKREVET: 29.09.2009 / KLOKKEN: 16:05


Nå har jeg laget videobloggene der jeg svarer på spørsmålene dere stilte meg under spørsmålsrunden. Delte dem litt opp så det kommer en og en del for at det ikke skal ta alt for lang tid når jeg skal laste dem opp. Og forresten, tusen takk for alle spørsmålene! Gøy å se at dere har masse dere lurer på.

Nå gjenstår bare middagen, så skal jeg på trening. Fysisk-trening utendørs, jippi. Kan nok ikke nekte for at jeg ikke trenger det. Alle håndballspillere trenger vel kondis og styrke - i alle fall jeg. *gjespe*

Kos dere videre, så kommer vel videoene så fort som mulig. Prekast.

Liker du å trene utendørs? (fysisk)

snapshot200909296
Normal, ja.SKREVET: 29.09.2009 / KLOKKEN: 15:21


Det var liksom oss. Jeg kan huske det som om det skulle vært i går, nemlig da "trekløveren" ble stiftet. Det var bare dager før meg og Sanne skulle reise til kypros sammen, Ida var på besøk og vi skulle si farvell - ja, fikk jo ikke sett Ida på 3 uker. Men i alle fall, vi klarte aldri og si hadet. Vi tok et sitat fra Bring It On, "Spearfingers, we are gold" (blabla), vi laget vårt eget nummer som vi skulle opptre med når meg og Sanne kom hjem fra kypros og skulle møte Ida.

Selvfølgelig er det en tid jeg savner. Jeg savner da det var oss tre, på en eller annen måte har vi sklidd bort fra hverandre men dere skal begge to vite at jeg er utrolig glad i dere - og det er ingen tvil om at vi hadde den beste tiden sammen. Ikke nok med det, men jeg er sikker på at det kan ordnes.

Til torsdag reiser vi tre opp på hytta, og det var en grunn for at jeg valgte akkurat dere to å ha med meg. Når det er sagt ser jeg urolig frem til Malta sommeren 2010, det skal bli dødsbra.

Ida og Sanne - iloveyou. Memories last forever!

Har du og noen venninner noen gang kalt dere selv for "trekløveren"?
Har du mistet kontakten med noen av dine venninner som en gang betydde alt?

snapshot2008122825
.. Kjempegammelt bilde, men er ikke det som betyr noe.SKREVET: 29.09.2009 / KLOKKEN: 12:03


Første gang da jeg hørte henne på X-factor ble jeg helt stum. Det høres helt forferdelig ut å si, men jeg hadde ingen forventninger til henne, og det må vel være fordi jeg så på henne utseendemessig - men da hun begynte å spille var det helt utrolig å høre på. Dette er et bevis på at alle trenger en sjanse, og jeg tror ikke hun har fått sin sjanse blandt folk pga utseende. Det er da det med drømmer kommer opp igjen, som hun sa på X-factor så har hun en drøm og det er å få sangene sine ut til folket. Det tror jeg hun vil klare. Heier på deg Elin!

Sangen under er den hun sang på X-factor (hele og ikke bare en snutt). Sangen er skrevet til en gammel kjæreste, utrolig søt tekst.

Hva synes du om sangstemmen hennes?
SKREVET: 29.09.2009 / KLOKKEN: 00:42
Min første hårvideo. Som dere ser så er det ikke noe "hokus, pokus" - bare hvordan jeg tupperer håret. Er helt sikker på at alle kan klare dette + at det passer de fleste! Håper du får bruk av videoen!

Hva synes du?
Pleier du å tuppere håret før du skal ut?

Skal jeg lage flere hårvideoer, noen som kanskje er litt mer avanserte?
Om det er en sveis du har sett på bilder/videoblogger så fortell hvilken sveis det er, så skal jeg prøve å lage en videoblogg.RESULTATET:

snapshot200909284

snapshot200909281SKREVET: 29.09.2009 / KLOKKEN: 00:05


Jeg ønsker å prøve noe helt nytt, nemlig en VS. Dette er helt nytt, og jeg håper på å få din mening. Det er vel i grunn litt sent å skulle ha en VS om is, men uansett - jeg prøver!

Krone is jorbær VS Krone is sjokolade!

Jeg synes sjokolade er best, uten tvil! Har i grunn aldri kunne hatt krone is jordbær, eller jeg har faktisk aldri vent meg til å skulle spise det. Har aldri hatt noe veldig sansen for jordbær-klumper i is, synes rett og slett det blir litt ekkel. Derfor har jeg alltid endt opp med å kjøpe sjokoladeisen innen Krone is.

Hva synes du?
Jordbær VS Sjokolade?
SKREVET: 28.09.2009 / KLOKKEN: 23:48


Endelig hjemme. Nei, liksom - ikke misforstå! Jeg er hjemme etter å ha vært hos Christopher, utrolig koselig. Gikk ned til han ca klokka 3 i formiddag etter min praktfulle frokost om du lurte. Vi har i grunnen bare sett på tv og slappet helt av. Etter bonderomantikken (jakten på kjærligheten) kom Rebecca og Stine på døra, meg og Christopher joinet dem og gikk ut, vi fikk også med osss Henrik btw. Ute gjorde vi egentlig ikke så veldig mye, eller vi snakket litt om selvskadingen til Christopher opp gjennom årene, haha, eller alle de tusen fallene hans hvor han har slått seg kraftig! Ikke nok med det, men så fikk vi alle sett en litt mer hyper Christopher Krohn - alltid like spennende.. hehe, øhm, hehe, ø, ja.

Etter å ha vært ute i over en time så kan jeg vel si at jeg var g-g-g-g-ganske kald. Jeg holdt nesten på å frosne i hjel, hadde utrolig vanskeligheter med å svare mamma da hun sendte meg mld - haha. Men nå sitter jeg her og koser meg med en kopp kakao foran pc'n, naaaammm. Hva kan vel egentlig bli bedre?

Hva har du gjort i dag?
Har du noen gang frøset så mye at du trodde du skulle frosne i hjel? (haha)

snapshot200909286SKREVET: 28.09.2009 / KLOKKEN: 14:20


Da vi var på klassetur og på vei hjem kjøpte jeg ny parfyme (eller mamma kjøpte til meg), nemlig D&G - La roue de la fortune. Den er helt utrolig. Det er en ganske sterk lukt i det du sprayer de første sprayene, men litt etter hvert demper den seg ned og holder ut hele dagen!

Dette er en parfyme jeg virkelig anbefaler på det sterkeste.

Har du prøvd den?
Hva synes du?

SKREVET: 28.09.2009 / KLOKKEN: 12:53


Da var det frokost på meg, men spør jeg mamma så er det vel lunch. Jeg har selv steket eggene *klappe*. Det ser kaaaanskje ikke så veldig godt ut, men det var ikke noe i veien med smaken. Jeg er en ekspert på det der, altså. Grunnen til at det ble egg i dag var fordi nugattiboksen var tom. Jeg holdt nesten på å sprekke. Men i alle fall.., når jeg er ferdig med frokosten eller lunchen om du ønsker å gjøre som mamma å kalle det det, så skal jeg til verdens beste - nemlig kjæresten :-)

Vi blogges vel kanskje i kveld. Ha en uforglemmelig dag, folkens.

Kan du ha speilegg?
Vil du kalle det frokost eller lunch når klokka nesten er 13.00?

snapshot20090928
SKREVET: 28.09.2009 / KLOKKEN: 11:45


Som jeg sikkert har nevnt i tidligere innlegg så elsker jeg å ta bilder, og kan nok ofte bli stemplet for "paparzzi" i enkelte sammenhenger. Når det gjelder bilder generelt som i bursdager, jenterkvelder, turer eller liknende så tar jeg vel bilder fordi jeg skal ha det inn i albumene mine. Oh jess, jeg scrapbooker - er ikke sikkert det sier dere noe, men det er et album jeg fyller inn med bilder og utklipp så skriver jeg en liten tekst under hvert bilde. Bilder er vel det beste man kan ha igjen, og med å lage album kan jeg bare bla meg tilbake og le av minnene.

Men når det er sagt, så må den beste følelsen være å ta bilder ute i naturen - det å ta bilder som virkelig blir fine er alltid gøy. Bare det å gå ut i naturen, så skal det ikke mye til for at et bilde blir vakkert. Til tider trenger jeg bare en pause fra alt, og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste her. Så det anbefaler jeg, gå ut en dag, ta med deg kameraet (du trenger absolutt ikke ha noe speilrefleks, et standarkamera tar fult så fine bilder som et speilrefleks) Finn deg en sti i skogen så bruker du bare fantasien og begynner å knipse. Så til det viktigste, ikke vær redd for å knips for mange ganger! Knips, knips, knips, knips - du kan slette bildene når du kommer hjem.

(Flere bilder under er tatt av mamma)

Scrapbooker du?
Liker du å ta bilder ute i naturen?
Hvilket bilde liket du best?

img2208

img2402

img2220

img2380

img2396

img2329

img2397

img2363

img2400

img2366

img2372

img2379SKREVET: 27.09.2009 / KLOKKEN: 00:13


Og det føles utrolig deilig, selv om jeg ser ut som en skamslått hest på håret nå da. Har nesten ikke mer igjen for å si det sånn. Man skal vel egentlig dra hver extension ut, men det gjorde så utrolig vondt så mamma tok rett og slett og bare klipte av hver og en av dem. Nå er planen å kjøpe clips, så lenge jeg ikke fikk det av Frk. Lück. *kremt*

For kort?
Har du noen tips om clips? Prøvd det selv?

img2438
img2440
SKREVET: 26.09.2009 / KLOKKEN: 23:52


Da sitter vi her, meg og Åshild altså - trøkker i oss godteri og jeg prøver å komme meg over dobbeltapet mot Åshild i yatzy. Det har nå gått plenty av timer men jeg kjenner den dystre følelsen av tap enda, tro det eller ei. Jeg har møtt min overmann når det gjelder yatzy og terningspill generelt.

Idag har vi vært nede i "sentrum" på en utrolig shopping, kan vel si det sånn at det gikk ganske vilt for seg. Femtilappen fløy før vi rakk å komme ut av bilen. Det ble vel bare en to liter med Tricolor med is fra Hennig Olsen, men det føltes som om alle pengene vi fremover skal tjene på vår anstrengelse når det gjelder dømming er brukt opp for godt. For å nevne dømmingen har meg og Åshild nå gjennomført et 12 timers teorikurs og er nå erklær DOMMERE, og ikke aspiranter. Vi har en ledig helg frem til sommerferien, dere får selv se hvordan dere vil smiske til dere den. Hint hint, vi liker kinder maxi sjokoladen.

Ok, nå skal jeg prøve å være litt seriøs og ta til meg vette't og skrive litt seriøst mens Åshild tok seg turen bort til kjøleskapet. Det ble vel en del selvironi i dette innlegget, men jeg får vel bare komme bedre ut til uka. Legger ut en del bilder som vi har tatt i dag, vi har rett og slett hatt en liten photoshoot. Kos dere resten av kvelden så kommer vi hjem i morgen.

Hvordan ligger du ann når det gjelder Yatzy/terningspill?
Liker du å være på fjellet?

img2211
Et mindre bra bilde av meg og Åshild når vi hadde det "litt" gøy på nett.SKREVET: 24.09.2009 / KLOKKEN: 22:05


Overskriften sier alt, spørsmålsrunden avsluttes og jeg begynner å svare på spørsmålene i helgen. Åshild skal være med på hytta, så vi reiser i morgen og blir borte til søndag - så det vil nok bli lite blogging da men jeg oppdaterer selvfølgelig bloggen på søndag.

Hva synes du om bildet under?

img1075
Fotograf: Frida Fjellestad
SKREVET: 23.09.2009 / KLOKKEN: 16:31


video:innkjøp berlin
bloggen

Jeg ønsker å prøve ut noe nytt så jeg lagde en videoblogg som viser hva jeg kjøpte i Berlin. Liten tabbe det med veskene at man ikke kan se hvordan dem ser ut pga den svarte genseren men håper det får gå.

Likte du noe av det jeg kjøpte i Berlin?
Hadde det vært bedre om jeg viste innkjøpene på bilder eller var det ok med video?SKREVET: 23.09.2009 / KLOKKEN: 15:25


Nå sitter jeg her, nettopp kommet hjem fra byen og skriver i verdens største sinne. Jeg er faktisk sikker på at jeg kunne kvelt et eller annet på to bein akkurat nå. Hvordan skal jeg klare å beskrive den følelsen som er helt på tryne fordi jeg er blitt LURT? Ja, bokstavelig talt lurt. Så tenker sikkert dere "Hva... lurt?" - sier det bare med en enkel setning, jeg er blitt lurt enda en gang med extensionen jeg betalte mye for.

Bare se på bildet under, sjekk hvor lite jeg faktisk har igjen av extensionen - og ikke nok med det, du skulle bare kjent hvordan det kjennes! Jeg er dritt lei, og pottesur akkurat nå.

Da jeg kom til den utrolig flotte 'sjappa' til Frk. Luck idag, (Les: som jeg faktisk ble advart mot fra noen venninner før det hele dramaet startet i begynnelsen av juli) viste jeg henne de 18 festene som er falt ut og klysa jeg måtte klippe ut etter at jeg badet i klor og all extensionen festet seg sammen til en floke. Det verste av alt, vet dere hva det var? Hun sendte meg bare ut. Hun sa at så lenge jeg hadde klippet av all extensionen og hatt det i såååååå mange måneder så kunne jeg ikke forvente noe annet - OG VET DERE HVA? Jeg har søren meg ikke hatt den nye extensionenen i en måned enda, så hun vet for søren meg ikke hva hun snakker om. Jeg holdt og jeg holder fremdeles på å sprekke.

Jeg har bare en ting å si til alle dere som har tenkt på å sveise på extension, aldri og da mener jeg aldri tenk på å gå til Frk. Luck - hun klarer ikke stå for feilene sine og produktene sine. Det er rett og slett bare alt for dårlig. Tommel ned for extension men titusen tomler ned for Frk. Luck!

Har du noen gang opplevd noe liknende?
Hva synes du at hun bare sendte meg ut og sa alt var min feil ettersom hun hadde gitt meg et produkt som ikke tåler klorvann?

snapshot200909236
se nøye på bildet, jeg har nesten ingen extension igjen og det har ikke gått en månede enda.
dscf4803
dette er extensionen jeg ble sendt ut med.SKREVET: 22.09.2009 / KLOKKEN: 19:21


Oh jess, nettopp kommet hjem fra trening og meningen var egentlig at jeg skulle hoppe rett i dusjen - meeeeeeeen, det har jeg rett og slett ikke samvittighet til. Før jeg dro på trening begynte jeg på et leserinnlegg som skal leveres i morgen om aktiv dødshjelp. Jeg vil jo si det er et ganske så interessant tema, og det finnes mange måter å skulle se på det med aktiv dødshjelp på. Jeg er ikke for aktiv dødshjelp, derfor synes jeg det er en topp måte å skulle skrive et leserinnlegg. Men, kan nok ikke si at det med leserinnlegg er mitt sterkeste punkt, men jeg får bare kaste meg i det og prøve så venter dusjen på meg med en gang etterpå!

Er du sterk innen leserinnlegg-sjangeren?
Hva synes du om aktiv dødshjelp? For eller imot?
SKREVET: 21.09.2009 / KLOKKEN: 12:20


For siste gang minner jeg dere på om spørsmålsrunden. Den avsluttes sansynligvis de nærmeste dagene fremover - i alle fall denne uken. Har dere noen spørsmål, alt mellom jord og himmel eller spørsmål om meg eller hva jeg mener kan dere legge kommentar igjen i kommentarfeltet under >DETTE< innlegget.

img1534SKREVET: 21.09.2009 / KLOKKEN: 12:13


Da sitter jeg her igjen da, nemlig i klasserommet foran dataen. Denne gangen er det ikke prosjekt om stortinget som skal gjøres men vi har engelsk skrivedag. Guuuud så kjedelig. Jeg valgte oppgaven "Fear - Write a story about someone who experienves his og er worst nightmare", og bare av å lese oppgaven kan du vel merke at oppgavene ikke er særlig spennendes. Men, jeg får vel bare fortsette å prøve å lage en såkalt historie og for første gang skal jeg prøve å lage en litt skummel greie. Engelsken er heller ikke på topp, så dette skal vi ganske morsomt å se resultatet på slutten. Jeghaterdette.

Liker du å skrive historier på engelsk?

Denne gangen tar vi avslutningen på engelsk; Wish me good luck! Blogs.

img1049SKREVET: 19.09.2009 / KLOKKEN: 22:09


Eller er det kanskje omvendt? Av og til tenker jeg at jeg helst ikke ville bli vurdert etter noen av delene. Bare bli godtatt for det jeg sier og ikke minst det jeg gjør.

Dette sitatet fant jeg i en ungdomsroman på skolen, akkurat nå husker jeg ikke hvilken bok det var men det var noe av det samme som "Anna + Didrik = Baby".
bok blogg

Ofte kan vi føle at vi er nødt til å være på en spesiell måte, snakke om spesielle ting og tenke på riktig vis. Men vi har ingen mulighet til å møte oss selv dersom vi alltid skal fokusere på hvem vi er når vi møter andre. En gang vil du kanskje forså hvor vanskelig det er å ha et forhold til noen som ikke helt har lyst til å bestemme seg for hvordan deres forhold til deg skal være. Skal det være et hei i gangen pluss en klem i ny og ne, eller skal det være noe meningsfult og personlig - altså noe som betyr noe fra begge parter?

Jeg vet at jeg ofte sier ting jeg helst ville holdt for meg selv. Jeg vet også at jeg gjør ting som gir meg mest lyst til å krype inn i et musehull. Jeg vet jo at den jeg er ikke nødvendigvis blir fremstilt i sitt skjønneste lys i de øyeblikkene. Men jeg vet også at en ikke vil bli kjent med meg dersom man ikke er villig til å se forbi 'feilene', om du ønsker å kalle dem det. Et førsteinntrykk betyr mye, men jeg har stor tro på å gi folk en sjanse til. Kanskje kan en som virket helt håpløs forbedre seg når en kommer litt nærmere innpå. Eller kanskje kan en som virket lovende vise seg å være helt ufordragelig.

Det er en sjanse jeg er villig til å ta.

Er du?
SKREVET: 19.09.2009 / KLOKKEN: 19:47


Da var jeg kommet hjem fra klassetur i Berlin, en uforglemmelig tur rett og slett. Jeg lager et eget innlegg om selv turen når jeg har fått lagt inn bildene - skal prøve å få gjort det så fort som mulig. Når det er sagt kjører jeg et innlegg om "ting du kanskje ikke visste om meg (?)", er alltid litt gøy og ikke minst spennende..

Her er en liste over ting du kanskje (ikke) visste om meg;

 1. Jeg er utrolig, utrolig, utrolig lite romantisk. Har alltid bare ønsket alt helt enkelt - og greit.
 2. Jeg hater å bade i boble - og badekar, av en eller annen grunn er jeg redd for å drukne.
 3. Når jeg sover skjærer jeg tenner.
 4. Jeg har aldri tatt noen i håndbakk.
 5. Jeg er utrolig redd for øyenstikkere.
 6. Jeg elsker lukten av neglelakk.
 7. Jeg er på en eller annen måte avhengig av lepomade.
 8. Jeg mener det ikke finnes en verre sjokolade enn stratos.
 9. Jeg er redd for høyder.
 10. Jeg tror på kjærlighet ved første blikk.
 11. Jeg har kun møtt ei jente jeg bare ikke kan tape for innen norsk gramatikk, nemlig Åshild - selv om det har skjedd flere ganger og selvmordstankene har ofte streifet meg når dette har skjedd. Not.
 12. Jeg er ganske så oppmerkomhetssyk.
 13. Jeg er avhengig av parfyme.
 14. Mobilen min ligger alltid i høyre bukselomme, tror jeg.....
 15. Jeg har veldig lett for å hisse meg opp om noen mener det motsatte av hva jeg selv mener.
 16. Jeg hater egoistiske mennesker.
 17. Jeg føler selv jeg ofte kan bli den personen i jentegjengen som blir "hakket" ned på, og det velger jeg å tro er fordi jeg har et problem med at jeg tilgir alt for lett.
 18. Har svart belte i å sløse penger.
 19. Jeg vil ha mitt føste barn når jeg er 22 år gammel.
 20. Jeg (har) extensions, men "river" dem ut på mandag pga det jeg fikk igjen også kun var falskt.
 21. Jeg kan ikke forskjell på høst og vår.
 22. Jeg utsetter alltid ting alt for lenge.
 23. Jeg elsker å høre regnet slå mot vinduet når jeg skal legge meg for å sove.
 24. Jeg vil og skal studere i Oslo.
 25. Jeg synes Edward Cullen/Robert Pattison er dødskjekk, men stygg i samme slengen.
 26. Stjernetegnet mitt er kreps.
 27. Urettferdigheter provoserer meg, og jeg tar ofte den svake part i forsvar i diskusjoner.
 28. Jeg hater tær.
 29. Jeg er nøyaktig 168,5 cm men har alltid ønsket å bli 175 cm.
 30. Jeg bekymrer meg alt for mye.

Hvor mye visste du?
Kjenner du deg igjen i noen av punktene? Hvilke?


img1023
SKREVET: 13.09.2009 / KLOKKEN: 22:05


.. da tar jeg kvelden, så lenge jeg skal opp 5 i morgen tidlig. Forresten, jeg har ikke nevnt det men jeg var jammen med på besøk hos legevakta på lørdag. Oh jes, jeg klarte å ødlegge hele nakken. Eller, jeg ble dyttet da vi spilte mot Grane - falt på en eller annen måte på nakken og ble helt ødelagt. Fikk bare beskjed av dommerene at jeg måtte på legevakta med en gang og da vi kom til kristiansand (legevakta) fikk vi komme inn med en gang. Legen kjente litt på meg og stilte meg hundretusen spørsmål sa han at jeg hadde vært heldig, men jeg hadde fått en skikkelig kraftig muskelstrekk. Så nå går jeg rundt her som en skikkelig statue og doper meg ned på smertestillende for å få sove. Så, da får jeg bare ta mine tabeletter så tar jeg kvelden. Som sagt reiser jeg i morgen, så det blir en ganske så lang dag.
 
Dere får kose dere her hjemme, så vil jeg bare minne på spørsmålsrunden (link). Dere kan sende inn spørsmål og jeg svarer på videoblogg. (Om dere ikke har flere spørsmål, sletter jeg innlegget så dropper hele spm.runden)

NAAAAAAAAAAAAAATTA!

dscf4171
random bilde fra oslo, tullebilde altså.SKREVET: 13.09.2009 / KLOKKEN: 18:59


Vi har all grunn til å være fornøyde spør du meg. Jessjess, vant Nidelvcup 09 - woooooooooooho!

(Minner på spørsmålsrunden i innlegget under)


sdc10189

sdc10186

sdc10190SKREVET: 11.09.2009 / KLOKKEN: 19:30


Jeg kjører nok en gang spørsmålsrunde!
Denne gangen får dere veldig god tid på å sende inn spørsmål - som dere vet reiser jeg på klassetur til mandag og kommer ikke hjem før lørdag. Derfor får dere ca ei uke på dere. Men som jeg har sagt alle de andre gangene, om det blir for få spørsmål sletter jeg innlegget så dropper vi hele spørsmålsrunden.

Når det er saaaaaaagt - så går grensen en plass og jeg ønsker dere stiller spørsmål jeg ikke trenger å slette med en gang fordi dem er alt for upassende.


Jess, jess. Da kan dere bare sette i gang å spørre så skal jeg svare på dem så godt jeg kan - og selvfølgelig blir det på videoblogg. :-)

stillmegSKREVET: 11.09.2009 / KLOKKEN: 14:18


Jeg synes det er trist. Trist med de som ikke har troen på kjærligheten. Det høres ut som ett sippete utsagn fra en fremtidig Miss World, men det er sant. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var en av dem som sa at ekte kjærlighet kun fantes på film.Det er mange mennesker der ute som aldri opplever ordentlig kjærlighet, nettopp fordi de ikke er klar til å ta den imot. Når den nærmer seg blir de redde, så redde at de flykter, skyver den unna og gjør alt for å bare få den på avstand. I ettertid kan de gjerne angre, men da er det som oftest for sent.

Jeg tror egentlig problemet er at de fleste er livredde for å bli såret. For de fleste har opplevd og bli såret eller fått hjertet knust, men hvor mange har opplevd å få kjærligheten i retur? Jo, de sårede går ut med en soleklar seier. Man er redd for å få for sterke følelser og bli såret enda en gang, men at dette kuttet blir så uendelig dypt, at det nesten blir ulevelig. Har man opplevd dette for mange ganger, tror jeg det er lett å miste troen. Det er grenser for hva et hjerte kan tåle. Men kjærligheten er likevel ikke tapt, den er der ute! Det er bare dere som ikke har funnet den enda, ikke søkt på rett plass.Noen er heller ikke skapt for kjærlighet og passer bedre med å være alene, mens andre synes det er helt greit med flørting, and that's it. Vi er alle forskjellige på dette punkte!

dscf4089
bilde jeg laget/skrev for en stund siden.

MEN, det er en ting vi alle må tenke på. Det er ikke bare vi som får våre hjerter knust, alt vi sier og gjør har en påvirkning på andre. Alt du sier og gjør oppfattes av andre og du må ta ansvar for deg og dine handlinger. Det er en viktig tanke å ha i bakhodet, husk det neste gang du knuser hjertet til noen - hvordan det føles. For tro meg, det er ikke bare du som har blitt utsatt - du har definivt knust en del hjerter selv. Der er bare å innse det, life is cruel sometimes.

Hva syntes du om teksten?
Tror du det er noe som er ekte kjærlighet?SKREVET: 10.09.2009 / KLOKKEN: 16:01


Nå skal jeg ikke kritisere noe, eller noen. Ok da, jeg må.
.. Jeg vet selv hvor ille det er å bli kritsert, særlig etter videoblogger men filmene under er virkelig noe av det verste jeg har sett. Først etter å ha sett den første filmen trodde jeg selvfølgelig det bare var en fjortisvideoblogg som Amanda fra sverige hadde laget for å fremstille hvordan fjortissene er nå i dag, men fy søren, haha - HVER ENESTE video hun har lagt ut på youtube og på bloggen hennes var like. På hver videoblogg jeg så sto hun i speilet, tok seg i håret og var helt borte av å se seg selv i kameraet og selvfølgelig fikk hun frem fjortistrutemunnen.

Jeg fikk meg i alle fall en god latter, og jeg fikk ganske så god samvittghet etter å ha sett gjennom en av mine egne videoblogger. Jeg har faktisk aldri hørt noen som lager så mange fiskelyder som "hbh, bhb, mhm, hmh" - uff, i mine øyne kan det virkelig ikke bli verre!

Hva tenkte du etter å ha sett disse videobloggene?
SKREVET: 09.09.2009 / KLOKKEN: 21:50


Som dere kaaaaaaaaaaaaaaaaaanskje vet så reiser jeg på klassetur til Berlin (cruise) nå til mandag. Derfor lurte jeg på om jeg kanskje skal ha en spørsmålsrunde og holde et innlegg der dere kan stille spørsmål når jeg er på tur.

Noen som er klar for spørsmålsrunde eller? :-)

spmSKREVET: 09.09.2009 / KLOKKEN: 19:11


I dag rett etter skolen ble Ida med meg hjem, vi laget mat og begynte egentlig med prosjektarbeidet som jeg nevnte i tidligere innlegg om stortingsvalget. Jippi, dødsgøy. Nå føler jeg at skole tar en haug med tid, og jeg har merket at 10. klasse ikke er "bare, bare". Men, som sagt så har mitt år i tiende begynt veldig bra, først var det 6- på naturfagsprøven om geologi og 6- på spanskprøven, så nå gjelder det bare å holde hodet kaldt og fortsette å jobbe. Men nå stikker jeg å gjør meg ferdig til å dra på håndballtrening så får dere kose dere.

Tar du skolen seriøst?
Må du jobbe hardt for å få karakterer du blir fornøyd med?


img0744
SKREVET: 08.09.2009 / KLOKKEN: 08:49


Nå sitter jeg på skolen og vrir meg rundt i politikk, politikk og enda mer politikk. Jeg er rett og slett utrolig lei. Prosjektarbeidet om stortingsvalget skal leveres allerede på fredag og jeg har utrolig mye igjen. Så derfor må jeg nesten bare hoppe tilbake til skolebenken og skolearbeidet. Vi blogges vel når jeg kommer hjem fra skolen. :-)

Har dere hatt prosjekt om stortingsvalget?
Er du interessert i politikk?


SKREVET: 06.09.2009 / KLOKKEN: 22:41


Som sagt så har meg og Sanne brukt dagen til å ta en del bilder med speilrefleksene våre, vi har rett og slett testet kameraene ut noe helt sykt. Noen ganger følte jeg meg temmelig dum etter å ha lagt meg langflat for å få noen fine bilder av Sanne ute i skogen, og gjett om jeg klarte det! Spør du meg følte jeg meg som en liten fotograf. "Fotograf Fjellestad", hihihi. Vi tok ikke særlig mange landskapsbilder, men mer av hverandre. Legger ut et par bilder, men mitt kamera ble tomt for strøm - så jeg har ikke særlig mange bilder. Det kommer nok flere bilder etterhvert når jeg har fått dem av Sanne.

Har du speilreflekskamera?

img1019

img0794

speilrefleks 064

speilrefleks 018

img0840

img1034

img1007

img0973

img0845SKREVET: 06.09.2009 / KLOKKEN: 17:17


Som jeg nevnte i forrige innlegg, meg og sanne var "ikke" på epleslang - og i alle fall ikke til Arild og de. HAHA. Men, tro meg Arild, dere har verdens beste epler!

Har du noen gang vært på epleslang til naboen?

img0897

img0894

img0892
SKREVET: 06.09.2009 / KLOKKEN: 17:01


video:frida og sanne videoblogg

Litt lite å gjøre på en søndag? Oh jess!SKREVET: 06.09.2009 / KLOKKEN: 16:51


Søndagen i dag har gått til verdens søteste, nemlig Sanne. Vi har faktisk gjort litt av hvert, vi har både vært ute å tatt mange bilder, spist jordbær, vært på epleslang - ikke hos Arild og de i alle fall............., også har vi laget en videoblogg. Jess, frem til nå har søndagen vært helt topp! :-)

Legger ut videobloggen vi laget, haha - og jeg advarer dere bare nå., den er syk! haha. Kos dere resten av søndagen så blogges vi. :-)

img0942

img0913

img0938

img0904SKREVET: 05.09.2009 / KLOKKEN: 17:53


Jeg har aldri anbefalt eller sagt noe veldig om hvilke blogger jeg leser. Derfor legger jeg ut et par bilder der jeg har skrevet en bloggadresse, dette er seks veldig dyktige bloggere - og de utrykker meninger og bruker bloggen til forskjellige måter. Jeg har selvfølgelig mine favoritter blandt de seks, men hvilken blogg liker DU best av dem?

Jeg har også tenkt på å kanskje anbefale og poste ett innlegg der jeg skriver litt om en blogg, og hva jeg syntes om den. Så derfor spør jeg, skal jeg anbefale DIN blogg? Skriv navnet ditt og bloggadressen din under i kommentarfeltet.

snapshot2009090520 snapshot2009090526 snapshot2009090516snapshot2009090524snapshot2009090521snapshot2009090525
SKREVET: 05.09.2009 / KLOKKEN: 01:15


video:intro til videoblogg

Jeg hadde utrolig lite å gjøre her om dagen, og laget en intro til eventuelle videoblogger. Ja, nå sier jeg ikke at jeg skal begynne å blogge igjen - jeg er nemlig redd jeg skal sitte å fortelle til meg selv hva jeg føler/gjør. Og det er noe jeg ikke ønsker. Det jeg vil oppnå med bloggen er å få dere lesere til å få en oppfatning om hvordan jeg er, og hvilket liv jeg lever. Ja, som dere sikkert har skjønt er det ganske så hektisk.

Her er i alle fall en intro jeg har laget, hva synes du?

(Jeg ønsker også dere tar dere tid til å lese innlegget som ligger under og hjelper meg)hits