SKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 20:33


"De som forsømmer sine gamle venner for nye, risikerer å miste begge", det var et sitat jeg kom frem til for en lang stund tilbake. Det traff meg skikkelig etter å ha hatt akkurat en slik venninne. Som dere på slutten av sitatet "risikerer å miste begge", det var nettopp dette som skjedde med henne. Jeg vil ikke påstå og si at hun ikke står igjen med noen gode venner - for all del, hun har nok av venner men spørsmålet er vel heller om disse vennene egentlig er ekte.

Jeg har gitt slipp på denne gamle bestevenninnen min for lengst og føler ikke et spesielt vennskap for henne lengre. Plutselig betydde ikke vennskapet vi hadde noe lengre for henne, eller - det var i alle fall slik jeg tok det. Ettersom jeg stod igjen virket det som om hun kastet meg ut, og fant seg en ny bestevenninne. Helt ærlig så ble jeg boktavelig talt byttet ut og erstattet. Jeg vet ikke om hun har innsett hva hun gjorde, og hva hun påførte meg men jeg har uten tvil funnet mine ekte venner som jeg stoler på. Jeg har funnet mine ekte venner.

Den gamle tiden og de fleste minnene vi hadde er også glemt for min del. Men hva tror du om dette? Er det alltid slik at de som forsømmer sine gamle venner for nye, risikerer å miste begge?

Vet du hvem av dine venner som er ekte?

Tumblr_ktv0wlytso1qzf58ro1_500_large
Minner også på spørsmålsrunden noen innlegg lengre nede! Still meg spørsmål, folkens.SKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 20:01


Jeg tenkte å holde en VS, så nå gleder jeg meg til å se hva dere lesere synes. Personlig synes jeg Jacob etter mye frem og tilbake, selv om det er noe helt spesielt med Edward i begge filmene.

Jacob Black
VS
Edward Cullen?

jacob vs edwardSKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 18:26


381932-1-1259601994561.jpg
Jeg prøver ut noe helt nytt, nemlig mobilblogging!SKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 16:31


Var nettopp ute å tok enda flere bilder, nemlig bare av masse skrot. Jeg setter virkelig pris på om du vil gi en tilbakemelding på hva du synes om bildene.

Jeg minner også på spørsmålsrunden >her< Blir det ikke flere spørsmål dropper jeg å svare på videoblogg.

Hva synes du om bildene?
Hvilket bilde likte du best?


SKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 16:04


Var ikke i tvil om hvilken sang jeg ønsket å dele med dere da jeg fant ut jeg ville spre litt julestemning på bloggen min! Dette må være sangen som virkelig får meg i julestemning - ah, nå er det snart jul folkens!

Får du julestemning når du hører sangen under?


Mariah Carey - All I Want For Christmas Is YouSKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 15:55


For dere som tror dette skal være nok et drittslengingsinnlegg til >Heidi Alexandra<, så tar dere feil. Så lavt synker jeg faktisk ikke. Jeg gikk inn på bloggen hennes i dag, og leste alle de stygge kommentarene folk (anonyme) har skrevet. Jeg forstår ikke at folk kan være så utrolig slemme og synke så lavt!

"Hahahahahaha! Du er liksom rik? Fyfaen jeg har sett på bildene av deg og de klærne dine, det ser ut som du har kjøpt de på loppemarked! Og hvis du er rik, hvorfor har du tørt neger hår? Har du ikke råd til å kure det? Og hvis du er så rik, hvorfor faen kjøper du H&M sminke da? Hahah, og du går i XSS? Det gjør du faen ikke. Du er feit! Du fremstiller deg som en person med mye selvtillit gjennom bloggen, men en hver person med IQ over 90 kan se at du er en usikker, redd og forstyrret liten jente Det er veldig åpenbart at du har hatt det tøft og blitt mobbet som faen!  Og kjære, du er IKKE pen, jeg forstår ikke når stygge jenter slik som deg har en vrangforestilling om at de er pene! HEIDI ALEXANDRA, BRENN!"

Er det mulig at et menneske kan skrive noe sånt til en stakkarlig og uskyldig liten jente på 15 år? Helt ærlig begynte jeg nesten å gråte da jeg leste denne kommentaren "Alle med IQ over 90 kan vel se at du er en usikker, redd og forstyrret jente, det er åpenbart at du har hatt det tøft og blitt mobbet som faen!" - da er jeg nødt til å spørre meg selv, er det nødvendig og mobbe henne enda mer? Jeg har ikke særlig erfaring med mobbing, men det jeg vet er at >Heidi Alexandra< kommer til å få store problemer om noen år om folk fortsetter å henge henne ut på den forferdelige måten.


Disse forferdelige folkene som holder på å henge ut denne 15 år gamle jenta klager og maser på at hun har flere lesere, men det er alvorlig talt ikke hennes problem. Hun blogger om livet sitt, akkurat som tusenvis av andre bloggere, og hun tvinger ingen til å lese bloggen sin! Dere besøker bloggen hennes frivillig, og det er akkurat det som resulterer i at hun ligger på topplisten.


Så til slutt vil jeg bare advare dere som holder på. Jeg håper dere vet at IP-adressene deres blir lagret, og at det er straffbart å henge ut noen på internett. >Heidi Alexandra< kan når som helst politianmelde dere, noe jeg håper hun snart gjør. Da er det nemlig dere som får problemer. Det er nemlig blitt sagt at hun bør legge ned bloggen fordi hennes fremtidige arbeidsgivere kan søke henne opp - og, ehm. Jeg tror ikke de bryr seg særlig om at hun hadde slitt hår og brukte selvbruning da hun var 15. Men deres arbeidsgivere derimot, hvis de finner ut at dere har hengt ut og mobbet en stakkars jente på internett, da er det dere som får konsekvensene!


Helt ærlig aner jeg ikke om det er sjalusi, det er uansett tragisk å slenge så mye dritt. Når det er sagt gjelder ikke bare IP-adresser på >Heidi Alexandra< sin blogg. Jeg og hvem som helst av oss bloggere kan politianmelde de upassende og ekle kommentarene - det er bare en advarsel vet dere.

Sier bare en ting, skjerp dere!

Flere som har sett seg lei av all mobbingen på blogg.no?

Har du noen argumenter mot det jeg sier/synes?

Er det noen som tør å inrømme at de har mobbet henne/skrevet ekle kommentarer?

SKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 14:30


Da jeg kom hjem i fra skolen i dag følte jeg for å bare knipse massevis av bilder så jeg tok meg en tur ut i hagen og fant en utrolig interessant gjenstand (faktisk) - nemlig en trillebår! Hvorfor ikke ta bilder av en rusten, slitt og gammel trillebår? Jeg synes faktisk bildene ble interresante og ganske vakre.

Hva synes du om bildene?
SKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 14:19


Akkurat den tanken streifet meg i går kveld da jeg satt å koste med Dina (hunden min) Tenk! Tenk hvordan det ville vært å ikke vite hva som ville skje i morgen, hvilken dag det er, hva klokka er og ikke minst - tenk på det sløvelivet dem egentlig har når vi er på skolen eller jobb for å slite ræva av oss for enten å få en god utdanning eller få samlet inn litt penger til å leve for. Og alt det hundene gjør er å ligge hjemme å sløve og dra seg, hmrm - den sistnevnte tror jeg ville passet meg utmerket, hehe.

Kunne du tenke deg å leve et hundeliv?
Hva synes du om bildene under?SKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 14:11


Slik ser altså dagens outfit ut. Utrolig enkelt og kjedelig antrekk spør du meg, men vi hadde tross alt tentamen i dag - noe som selvfølgelig sier "CHILLETØY!", hihi.

Som jeg nevnte så er antrekket veldig enkelt, tights"bukse" fra Bikbok, singlett fra Only, tynn genser fra Cubus, øredobber fra Pieces og makramesmykke er hjemmelaget.


SKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 14:04


Jeg har kanskje nevnt det før, men sannheten er faktisk slik at jeg kun har lest en hel bok siden fjerde klasse - nemlig "En søster i skapet", som ja, er en Leseløvø (lettlest bok på 60 sider) Men ellers i sammenheng med bokanmeldelser vi har hatt på skolen så har jeg faktisk aldri lest ut hele boken. Jøss, tenker sikkert du nå - men jeg har rett og slett aldri funnet en bok som interesserer meg. Så på ny skal jeg prøve og har funnet en bok som virkelig er bra og en bok som er perfekt for oss bloggere - nemlig "Nyevenner.com" heter boken.

Jeg er tros alt bare kommet til kapittel 4, men det er faktisk blitt slik at jeg ikke klarer å legge fra meg boka. Den er faktisk så bra!

Kanskje jeg kan vurdere den etter jeg har lest den og skrive et lite sammendrag men jeg anbefaler alle til å gå på nærmeste bokhandel eller skolebibloteket for å låne den!

Har du lest "Nyevenner.com" før?
Har du en bok du vil anbefale?

img5263
SKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 13:56


Gått ned, ned, ned og enda mer ned. Jeg skjønner det ikke! Både norsk og nynorsk-karakterene mine er helt på tryne etter at vi fikk ny lærer. Vi fikk nemlig tilbake nynorsktentamenen i dag og jeg holdt på å grine - jeg har fått min første 4'er i norsk/nynorsk. Det er fælt!

I 8. klasse og 9. klasse da vi hadde den gamle læreren lå jeg på 6 i norsk, hun var utrolig dyktig og ga meg gode tilbakemeldinger til hva jeg kunne forbedre og hun ønsket jeg skulle sende inn tekstene mine til flere aviser men akkurat det endret seg brått etter at vi fikk ny lærer i slutten av 9. klasse. Han pirker, stusser på hver minste detalj som jeg ikke gjør slik HAN ønsker. Det føles rett og slett som alt jeg gjør er feil.

Grunnen til at jeg fikk 4 på nynorsk tentamen var fordi jeg hadde virkemidler som gjorde novellen til en klisjè, men nynorsken var bra og jeg hadde lite feil, er det mulig tenker jeg.


Det stemmer, etter den nye læreren kom har jeg blitt en elev i klassen som måles for 4'er elever, og helt ærlig - det virker som om han skal straffe meg for ett eller annet.

JEG VIL HA TILBAKE DEN GAMLE, GODE OG POSITIVE NORSKLÆREREREN!

Har du noen gang følt det slik at læreren skal straffe deg?
Er du fornøyd med dine norsk-karakterer?
Er jeg virkelig blitt så utrolig elendig i norsk?

frida konkurransebildegenser skole sex og saml
Jeg gir snart opp!SKREVET: 29.11.2009 / KLOKKEN: 22:20


Jeg kjører i gang med en spørsmålsrunde og selvfølgelig skal jeg svare på videoblogg, så .. nå er det bare å spytte ut med spørsmål!

Husk, ikke la noen ting stoppe dere i å stille meg spørsmål - haha. Njoa, har jo ganske dårlig erfaring med noen av spørsmålene dere stiller, men skal prøve å svare på de fleste.

Så, er det noe DU lurer på?
Spytt ut i kommentarfeltet under.

proffSKREVET: 29.11.2009 / KLOKKEN: 22:16


Jeg fikk en skikkelig boble i halsen i dag da jeg fikk melding av tante hvor hun spurte om hva jeg ønsket meg til jul - jeg aner jo seriøst ikke!

Eller, jeg har tenkt litt da og har endt opp med at jeg ønsker meg OnePiece, penger til ny extension (clip on), gavekort og bølgetang. Men, så står det liksom helt stille for meg. Så jeg vil gjene høre hva DU ønsker deg til jul, slik at jeg kanskje kan få noen tips!

Hva ønsker du deg til jul?
SKREVET: 29.11.2009 / KLOKKEN: 20:30


Grunnen til at jeg setter krøller i gåsetegn er fordi jeg synes egentlig det langt i fra blir krøller, men mer sånn kreppegreier. Jeg sier det forresten igjen, jeg ER sykt konsentrert. Videoen er også ganske gammel, jeg fant den nettopp på PC'n, hihi.

PS, alltid husk varmebeskyttende i håret før retting etc.!

Kunne du dette fra før?
Hva synes du om resultatet?
SKREVET: 29.11.2009 / KLOKKEN: 19:08


Jeg boktavelig talt elsker den, selv om den er gammel nå da. Jeg anbefaler deg til å høre på den, prøv også å ta deg tid til å hør på selve teksten. Kanskje langt i fra din musikksmak, men jeg anbefaler deg uansett å høre på den.


Whatcha Say - Jason Derulo featuring Imogen Heap

Hva synes du om sangen og remixen?SKREVET: 29.11.2009 / KLOKKEN: 17:03


Nå jobber jeg for livet å konsentrerer meg til morgensdagens engelsktentamen etter tre kamper som jeg har dømmet sammen med Åshild. Først og fremst må jeg jo si at jeg blir sykt imponert over hvor flinke det ene Våg-laget var, blir helt imponert jeg. For å si det sånn er det jo gøyest å dømme kamper hvor det faktisk skjer noe - muaha.

Jeg må bare hoppe tilbake til arbeidet og lesingen så blogges vi vel mer senere i kveld (I think?)

Har du hatt engelsktentamen?

snapshot20091129

Herlige bookleten vi har fått utdelt.SKREVET: 27.11.2009 / KLOKKEN: 23:33


At jeg sitter her og gråter mine formodige tårer hjelper da ingenting. Jeg stenger meg inne i en egen verden som egentlig ikke burde eksistere. Jeg vil gi slipp, men samtidig ikke. Jeg vil forsvinne langt bort, og leve et liv uten deg. Jeg vil oppnå nye mål uten deg. Jeg vil greie meg gjennom livet mitt på en god måte, og ikke føle meg misslykket. Det er du som får meg til å føle meg som om jeg ikke er verdt noen ting.Kan du ikke bare forstå at jeg virkelig mener alt jeg har sagt til deg? Kan du ikke bare forstå at jeg er iferd med å forlate deg og la deg bli igjen? Kan du ikke bare forstå at jeg gir slipp på deg, for mitt eget beste enda jeg ærlig kan si at jeg er kjempeglad i deg?

Det er på tide og lage en ny start, og glemme min fortid. Jeg må gå inn i meg selv og slutte å stenge meg inne. Jeg må åpne meg for de andre mulighetene som ligger forran meg og begynne på nytt. Jeg må komme meg bort og vekk fra en person som virkelig betyr alt for meg. Det handler ikke om deg og dine handlinger, dette handler om meg. Dette må jeg greie meg gjennom selv. Jeg prøver igjen, fordi jeg mener det er verdt enda et forsøk.

Du fortjener ikke meg og mine formodigste tårer. Hadde det ikke vært for din skyld, ville jeg ikke følt det slik som dette i det hele tatt. Jeg ville kanskje vært det lykkeligste menneske på jord, som jeg faktisk prøver å være. Jeg smiler og ler, men gråten i hjerte er det ingen som ser.

Noen som kjenner seg igjen?
Hva synes du om at jeg skriver om akkurat hva JEG føler?

img25171
PS, teksten er ganske gammel.SKREVET: 27.11.2009 / KLOKKEN: 22:57


Nå ligger meg, Ida og Pauline (lillesøs til Ida) rett ut på sofaen og jeg er pottesur etter dagens sending av x-factor mens jeg blir "mobbet" av Ida og Pauline som virkelig heier på Lise. Æsjau. Vi har kost oss med pizza, chips, sjokolade, varm sjokoladekake og deilig, kald is.

I morgen skal vi ganske så tidlig opp fordi meg og Tonje skal dømme ganske så tidlig og etter det skal vi spille kamp mot Start. Gleder meg til det!

Har du noen planer denne helgen?

img0190
Dette er min bestevenn!SKREVET: 27.11.2009 / KLOKKEN: 22:41


Hva skjer med verden, sier jeg bare? En ting er sikkert og visst og det er at jeg neppe skal følge med på X-factor fremover. Først og fremst røk Rikke ut, MIN favoritt av dem alle, i mine øyne hadde hun virkelig x-factor men det synes tydligvis ikke Norge. Så var det Gabrielle, jenta som virkelig var seg selv fult ut - neida, hun var vist heller ikke noe norges befolkning ønsket seg. Etter dette var det utrolig nok Pernille sin tur, noe jeg ikke kan skjønne. Og i dagens sending av x-factor røk Tommy ut av alle personer! Verken Rikke, Gabrielle, Pernille eller Tommy er vist gode nok for norges befolkning - så da er jeg virkelig nødt til å spørre meg meg selv, hva i huleste ser vi i en ekte artist? Se på de som står igjen! Chand, Lise og Mari - HALLO, hvor er x-factoren hos dem? Phø. Jeg er ikke mektig imponert for å si det sånn.

Når det er sagt kan jeg ikke skjønne hva dommerne tenker på, burde dem ikke skjønne at Norge har sagt sin mening ved å ha sendt henne til duell for fjerde gang?

Jeg sier bare: Rikke, Gabrielle, Pernille og Tommy - aldri gi opp!

(>Hør på Tommy sin nye sang her<)

Hvem heier du på av de som er igjen x-factor nå?
Hva synes du om at Tommy røk ut?

xfa
Spør du meg er det de jeg har krysset ut som skulle stått i finalen!SKREVET: 27.11.2009 / KLOKKEN: 17:44


Nå er timen til frisøren bestilt og jeg vurderer å farge håret brunt. "Vurderer", jeg har vel egentlig bestemt meg. Jeg er jo faktisk langt i fra blond, jeg begynte å bleike håret mitt allerede i 5. klasse (eller 4. tror jeg) Så bak det blonde og slitte håret mitt da så kan jeg vel ikke annet enn å si at jeg har et komunefarget hår. Kanskje litt musegrått, faktisk.

Men altså, jeg føler jeg må ha en stor forandring ved meg selv etter den siste tiden og tenkte jeg kunne "begynne" ved å farge håret brunt - hva synes du om den tanken?

Hva synes du om at jeg "vurderer"/skal farge håret helt brunt?
HJEEELP, MEG - JEG VIL HØRE DIN MENING!

PS, jeg tar gjerne i mot din mening men aller helst ønsker jeg de fine og positive kommentarene i dag - hihi. Dette er noe jeg ønsker, så litt backup hadde vært strålende på disse tunge dagene. (tihi)

Som dere også vet etter mine utrolig skils i picnik har jeg styrt noe helt sykt for å prøve å farge håret mitt. Det ble et forferdelig resultat og det er langt i fra slik det kommer til å bli om det ender slik at jeg velger å farge håret brunt. Det skal bli MØRKEBRUNT, ikke lysebrunt - bare så det er sagt. :-)

hr vs
Bildene hvor det står "Premium Feature" er de som er redigert.SKREVET: 27.11.2009 / KLOKKEN: 13:59


Jeg ønsker å lese flere bloggere, få en inspirasjon - så om du ønsker jeg skal ta en titt innom din blogg eller du har en annen blogg du vil anbefale så skriv bloggen din i kommentarfeltet under! Ikke vær flaue for å si at dere fks er fornøyde med bloggen din. Jeg kommer også til å kanskje vurdere en av bloggene - så, hva er din blogg?


28969131247490053042n400SKREVET: 27.11.2009 / KLOKKEN: 13:55


Nå sitter jeg her med Ida hvor vi gjør oss ferdig med prosjektet vi har om Oseania, eller Australia i grunnen. Så, her går det i koalabjørnen, nebbdyret og ikke minst om kenguruen. Jippi.

I natt er planen om at jeg skal sove hos Ida for å komme meg litt bort hjemmenifra, tror jeg har godt av det for å være ærlig. Så det ser jeg frem til. I helgen skal jeg både dømme på lørdagen og søndagen - gleder meg veldig til det.

Ellers så tror jeg ikke det skjer så utrolig mye annet enn at det er engelsktentamen til mandag noe jeg ikke gleder meg veldig mye til!

Men nå skal jeg dra på Trivsel (treningsenter) sammen med en del av jentene på håndballaget. Ha en uforglemmelig helg alle sammen!
SKREVET: 26.11.2009 / KLOKKEN: 18:18


Nei, nei, nei - grunnen til at jeg ikke har blogget denne uken er fordi min kjære mamma har tatt hele nettverket. Eller, når jeg er på trening så har hele huset internett og alle er "såå" glade - men med en gang jeg kommer hjem, finnes det plutselig ikke noe som heter internett lengre.

Jeg er oppgitt - tro meg.
Er forresten ferdig med den verste tentamen av alle, nemlig matte. Det gikk til dass! Ble ikke en gang ferdig, men men. Får bare jobbe med matten frem til sommeren. Men jeg må løpe, skal på trening. Blogges senere.

Er du ferdig med tentamen?SKREVET: 24.11.2009 / KLOKKEN: 21:42


Ved kjærlighetssorg må man ikke gråte, men heller tenke stort og oppfylle ønsker og behov. Det gjelder å se fremover, glemme fortid og se forbi det vonde. Sorgen sitter ofte dypt inne, men ved å oppleve glede og ikke tenke på det vil dagene gå fort.

Tårene som renner ned ditt kinn er et tegn på indre sinn. Skjul din innside og vis din utside. Det triste utrykket må ikke vises for andre, og vertfall ikke ovenfor den som knuste deg. Etter at du har snakket ut om det, er det best å fortrenge. Smil og vær glad, dere var kanskje ikke ment.

Lev med det istedet for å stenge deg selv inne i evigheter. Hvis du gjør det, vil du heller aldri slippe noen andre inn på deg - og da kan du gå glipp av masse. Kanskje den store kjærligheten .. Den du trodde var den rette, viste seg å være feil. Alle har et verdifult og langt liv, så ikke la det forsvinne.

Se lyst på hverdagen, livet og fremtiden. Det finnes andre viktigere ting, og aldri glem de menneskene som har gjort deg til hva du er den dag i dag. Vær deg selv, stå ved dine meninger og ikke still for høye krav. Noen ganger er det fint å håpe, men sorg er en faktor i livet. Sånn er det og sånn vil det alltid være.

Det som skulle vare for alltid, hadde en endelse. Husk at den som betød noe, den du elsket og den du delte noe spesielt med mistet du for en grunn.

kyss624700p
SKREVET: 24.11.2009 / KLOKKEN: 20:01


Jeg beklager vikelig for den utrolig dårlig oppdateringen i går og ikke minst i dag. Mamma tok selvfølgelig fra meg nettet, så det har ikke vært en eneste nettside oppe i vårt hus.


Jeg kommer bedre tilbake. DET lover jeg.


Har du noen gang blitt fratatt internetten/dataen?

picasabackground

Sjekk da! Er hun ikke søt?
SKREVET: 22.11.2009 / KLOKKEN: 21:29


Da var jeg hjemme fra både kamp og dømmingen. Kampen gikk så som så, vi tapte men dømmingen sammen med Åshild føler jeg gikk ganske bra. Gøy var det i alle fall!

Så må jeg nok en gang bare beklage for den dårlige bloggingen denne helga, men jeg lover å komme sterkere tilbake i morgen. Jeg skal forresten også legge ut en hårvideo i morgen - så det er bare å følge med!

Jeg tar kvelden nå snart, har nettopp sett Robinson Ekspedisjonen og erger meg over at Kristoffer ble stemt hjem. Men vi snakkes i morgen så håper jeg alle har hatt en fortreffelig helg - det har nemlig jeg! Jeg har kost meg mer enn noen gang.

Har du hatt en fin helg?
Har du spilt kamp eller noe lignende i dag? (Hvordan gikk det?)

43204251254076919383
Disse to herlige jentene har fått meste av min helg, hehe. Er så glad i dere!SKREVET: 22.11.2009 / KLOKKEN: 14:03


Denne sangen går på replay hos meg. Hva synes du om den?SKREVET: 22.11.2009 / KLOKKEN: 14:00


Beklager! Jeg må bare beklage virkelig for den dårlige oppdateringen denne helga, men jeg har sovet og vært hos Ida hele helgen og vi har rett og slett ikke hatt tid til å være på dataen eller noe sånn.

Jeg må faktisk løpe med en gang fordi vi skal spille kamp mot Søgne, men jeg lover dere at jeg skal fortelle om Twilight-filmen som jeg var på kino å så igår, basaren på bedehuset, og kampen.

Meg og Åshild skal også dømme rett etter kampen så det blir virkelig travelt. Men, jeg må løpe - blir hentet om nøyaktig 3 minutter!

Vi blogges søtiser! Jeg lover å komme sterkere tilbake når jeg kommer hjem. :-) Trust me.

vg j14 lagbilder januar2009 051
Ønsk oss lykke til mot Søgne! Vi er nødt til å gjøre det bedre denne gangen....SKREVET: 20.11.2009 / KLOKKEN: 19:04


Denne gangen ønsker jeg å vurdere en blogger som tok virkelig tok tak i meg etter de siste innleggene. Jenta virker så godhjerta og familien trenger all støtte etter den tragiske hendelsen som skjedde tirsdag kveld. For å lese mer om dette kan du klikke deg innpå bloggen til >Julie< som jeg ønsker å vurdere.


Førsteinntrykk av bloggere:
Jeg kjenner som sagt Julie litt fra bloggingen og vi har snakket en del i lengre tid. Jenta ER godhjerta, og jeg har alltid synes det er noe spesielt med henne - hun har noe som ingen andre har i mine øyne. Slik som jeg ser det virker Julie jordnær, hun har kontroll på hva hun føler og vet hva hun snakker om. Hun er lett å snakke med og klarer å løfte flere av venninnen sine, det jeg har fått intrykk av er at hun er ei viktig venninne for mange.

Design og header:
Både designet og headeren er preget av hvordan Julie har det for tiden, og har hatt det en stund tidligere. Julie har min fulle respekt for at hun tør å vise dette gjennom designet. Dette er et pluss, jeg føler bloggen blir personlig noe som gjør at jeg vil lese mer.

Skrivemåte og innhold:
Måten Julie skriver på er litt opp og ned, jeg har vel bare et lite minus å komme med og det må være "oversikten" på hvordan hun har valgt å skrive på - jeg synes kanskje ikke bloggen er så veldig oversiktlig med tanke på stor bokstav osv. Men det er ingen tvil om at når Julie virkelig skriver fra hjertet og hva hun føler så blir tekstene hennes veldig bra - noe jeg må få med meg. Så, stå på med å skrive fra hjerte og hva DU føler - jeg er sikker på det er mange som liker det. Dessuten føler jeg som fast leser at jeg blir kjent med deg på en ny måte for hvert innlegg du poster på den måten. Julie har også morsomme innlegg, outfits, videoblogger, sminketips, tips osv. Ganske bra variasjon!

Bilder:
Bildene til Julie har ikke alltid en sammenheng med selve innlegget, men de fleste bildene er bra og jeg liker dem. I en periode ble det ikke så mange bilder i innleggene men det blir bare bedre og bedre - det er bra!

Konklusjon/sammendrag:
Bloggen til Julie er bra! Som fast leser er jeg utrolig avhengi av bloggen hennes og hun har faktisk gitt meg inspirasjon og bloggleden blomstrer når jeg får komplimenter og kommentarer fra henne. Det eneste jeg har å trekke litt ned på er bildene og måten hun har valgt å skrive på (hun har ikke stor bokstav osv) men jeg liker bloggen hennes utrolig godt. Det er rett og slett også blitt en naturlig værenmåte å skulle skrive inn "www.jkns.blogg.no" i adresselinja når jeg logger meg på dataen. Hadde hun blitt litt mer bevisst på det med hvordan hun skriver ville jeg nok gitt henne en enda bedre karakter. Men, jeg liker bloggen hennes veldig godt! Fortsett å stå på. Anbefaler også flere til å ta en tur innom bloggen hennes!

Karakter: I mine øyne er det ingen tvil om denne jenta ville fått karakter 5, jeg liker rett og slett jenta så utrolig godt - og bloggen er personlig, noe jeg virkelig liker.

Har du vært innom Julie sin blogg?
Var vurderingen rettferdig?
Ønsker du å bli vurdert neste fredag?julie
Trykk på bildet for å komme til Julie sin blogg!SKREVET: 20.11.2009 / KLOKKEN: 15:40


I morgen klokken 19.00 skal jeg på kino sammen med Ida, Sanne, Åshild og Tonje - gleder meg kjempemye. Vi skal se Twilight - the new moon som det faktis er premiere på i dag. Jeg er utrolig spent på hvordan den nye filmen er ettersom "Evighetens kyss" var utrolig bra, men ettersom jeg så i Dagbladet hadde den bare fått terningkast 2. Men, det skal bli kjempegøy å se den i morgen, dere vil nok høre min mening når jeg kommer hjem - hehe.

Skal du på premieren i kveld?
Har du tenkt til å se den nye twilight-filmen?
SKREVET: 20.11.2009 / KLOKKEN: 15:32


.. min søteste, nydligste og ikke minst min aller beste venninne, nemlig Ida snuppa.

Mamma og pappa har reist på hytta og jeg skal sove hos Ida. Planene ligger som smurt. I kveld blir det X-factor, i morgen er det basar på bedehuset og Twilight på kino klokken 19.00 (New Moon, gleder meg sykt!) også på søndag er det kamp mot Søgne.

For en herlig helg altså, det skal bli så koselig. Det er faktisk ganske så lenge siden meg og Ida har overnattet hos hverandre ettersom vi bor så nærme og sånn da. Men jeg gleder meg kjempemye, og dette skal bli en herlig helg.

Hva skal du i helga?
Har du lagt noen spesielle planer?
Noen som skal på kino i morgen å se Twilight? (eller i dag)

Jeg hiver ut noen bilder fra bursdagen av meg og Ida, hhihihi.


SKREVET: 20.11.2009 / KLOKKEN: 15:16


Idag hadde vi nynorsktentamen, følte det gikk kjempebra (utrolig nok) - men, vi får bare se hvordan det går karaktermessig. Jeg er ikke akkurat kjempesterk når det gjelder nynorsken. Om resultatet viser seg å være ganske bra kan det godt være jeg legger ut novellen her på bloggen, men den blir som sagt på nynorsk, hehe.

Tentamen betyr chilletøy, det skal dere få et bevis på! Det siste bildet viser faktisk også åssen jeg gikk sminket i dag. På morgenen gikk det veldig fort, så det ble bare smokey eyes.

Pleier du å ofte gå i joggebukser?
Skal jeg lage enda en video som viser smokey eyes?
Likte du outfitbildene?

Slik gikk jeg sminket i dag, gitt. (Smokey eyes, love it :-)SKREVET: 20.11.2009 / KLOKKEN: 14:58


Jeg har alltid hatt veldig lyst på nerdebriller men tviler på at jeg kommer til å bruke dem så særlig mye, så da jeg kom hjem fra skolen i dag hadde jeg en glimrende ideè.

Tidligere i sommer fikk jeg et par solbriller da jeg kjøpte TOPP (ungdomsbladet, vetdu) - har aldri fått brukt dem i sommer, så jeg tenkte jeg kunne gjøre noe med dem - nemlig prøve å gjøre dem om til "nerdebriller".

Alt jeg gjorde var å brekke ut glassene, eller bare rigle litt på dem slik at jeg kunne presse dem ut. Det var litt vanskelig, men det hjalp å bruke litt "krefter". Bare pass på at du ikke brekker brillene, hehe. Og vips, plutselig hadde jeg noen dritkule briller (synes jeg da) Det er jo genialt om det er et par briller du ikke bruker så ofte som kan passe til å være nerdebriller. I like it!

Hva synes du om tipset?
Hvordan synes du resultatet ble?
SKREVET: 20.11.2009 / KLOKKEN: 14:02


Som kanskje noen av dere vet brenner jeg virkelig for det å skulle skrive tekster. Jeg har delt flere tekster her på bloggen, noen av dem er til og med ganske dype for min del - jeg har brukt tid, energi og ikke minst så har jeg "åpnet" meg. Men så er det en ting jeg kanskje ikke har snakket om, jeg skriver nemlig sangtekster også. Jeg har skrevet en hel haug og har en hel mappe med bare tekster på dataen. Nå i det siste har jeg gjemt dem ganske vekk - jeg kan som sagt ikke spille noe instrument og derfor er det vanskelig å gjøre noe med tekstene mine. Jeg er heller ikke særlig flink til å synge for å si det sånn, men det vanskligste for meg er å finne en melodi og gjøre noe med det jeg brenner for. For en god stund siden fikk jeg hjelp av Christopher, og jeg fikk hjelp til å lage en melodi til to av tekstene mine - han spilte dem inn og det ble et utrolig bra resultat av det synes jeg da. Kan sikkert en gang legge dem ut, må bare ha tilatelse først, han synger tross alt.

Så til overskriften, skal en sangtekst ha en mening? Jeg skriver alle tekstene mine på engelsk, og det er også ganske følelsesladet tekster, akkurat som de jeg deler med dere her på bloggen. Jeg synes nemlig det er viktig at det blir lagt ned noe av følelser i en tekst eller sangtekst.

Hva synes du?
Skal en sangtekst ha mening?
Driver du å skriver sangtekster?

Jeg anbefaler dere til å høre på sangen under, i mine øyne er dette en tekst som virkelig har mening.SKREVET: 19.11.2009 / KLOKKEN: 22:55


Etter en tre-timers trening, en lang og god dusj og ikke minst en deilig "Rett i koppen"-suppe tar jeg endelig kvelden. I morgen er det nemlig nynorsktentamen og jeg har ikke akkurat vært så ivrig til å øve. Seriøst, jeg har stilt meg spørsmålet "hvorfor i huttiheit har vi nynorsk?", jeg ser ikke poenget.

Ønsk meg lykke til, og jeg ønsker dere som også skal ha en eller annen tentamen lykke til i morgen!

Skal dere ha tentamen i morgen?
Hva synes du om nynorsk?


Denne kommer nok til å bli flittig brukt i morgen, haha - tror nesten den kommer til å være helt svidd etter jeg har brukt den.SKREVET: 19.11.2009 / KLOKKEN: 17:37


X-factor Tommy Fredvang (27) skal synge «Life on a highway» i morgen på X-factor. Problemet er at han nå dagen før ikke har noen stemme å synge med.

- Tommy ble nødt til å avbryte prøvene i dag, og ble sendt til Øre-nese-hals-avdelingen på Rikshospitalet der han har fått medisiner og taleforbud. "Vi gjør alt vi kan for å få stemmen tilbake så han kan synge i morgen, noe Tommy er fast bestemt på å gjøre", sier presseansvarlig i TV2.

Jan Fredrik sier det ser veldig dårlig ut for Tommy, i tillegg legger han til i dette ntervjuet med VG: - "Det ser ikke bra ut foran morgendagen, men Tommy skal på podiet uansett. Kan han ikke synge, så skal han danse. Da får han bare stå der og se glad ut og la koristene gjøre jobben".

WRÆÆÆÆ, tenker jeg bare. Hva skjer - dette kan ikke stoppe Tommy. Han er jo de fleste jenters favoritt, og jeg håper han klarer å få til noe. Så jeg håper det er flere som krysser fingrene sammen med meg og heier videre på Tommy i X-factor og ønsker han lykke til i morgen. Vil du lese hele saken kan du trykke >her<.

Hva synes du om Tommy i X-factor?
Tror du han vil klare det i morgen kveld?
SKREVET: 19.11.2009 / KLOKKEN: 15:48


Da jeg letet litt rundt på youtube for å finne noe fin musikk kom jeg plutselig over en utrolig fin og ikke minst fengende sang og helt ærlig står den bare på "replay, replay og replay" - ble skikkelig forelsket rett og slett!

Jeg anbefaler alle sammen å høre på den, dere får til og med en liten smakebit på hva jeg liker av musikk :-) Det er heller ingen kjent artist/-er som synger og akkurat det liker jeg ekstra godt.


Hva synes du om sangen?
Har du hørt den før?
SKREVET: 19.11.2009 / KLOKKEN: 15:39


For noen dager siden ble jeg vurdert av >Martine< og det må seriøst være en av de fineste vurderingene. Jeg ble skikkelig stum da jeg så hva hun synes om bloggen min, og ikke minst konklusjonen og terningkastet hun ga meg. Takktakktakktakk, jeg blir så utrolig rørt når dere vurderer eller anbefaler bloggen min!

Trykk på bildet for å komme til anbefalingen.

Hva synes du om vurderingen?
Har du noen gang blitt anbefalt eller vurdert?
Vil du anbefale eller vurdere bloggen min?

anbefaling martine

SKREVET: 19.11.2009 / KLOKKEN: 10:15


.. is to get under someone else"
20090608054022

9yotsfl2fqz0xmono1s0hceso1500large

Or simply just decide to yourself that you deserve someone better than him,
but hey, sometimes it's allowed to pick the funniest option.Jeg ville vel valgt alternativ to, hehe. Innlegget er ganske så for tull - fant bare noen bilder jeg likte.
Hvilket alternativ ville du valgt? hihi.SKREVET: 19.11.2009 / KLOKKEN: 09:49


Nå sitter jeg på skolen og vi har nok en gang et prosjekt. Denne gangen er det jammen med en gruppeprosjekt, og jeg er på gruppe med Ida, Fredrik, Andrè og Marius. Herlige folk! Hahaha, og ja - vi har nok valgt gruppene selv. Dette prosjektet er litt av et prosjekt spør du meg, vi skulle velge et kontinent hver og vår gruppe endte opp med Oseania - men jeg vil vel si vi har valgt å ta Australia som "hovedpunktet". Så nå sitter meg og Ida på hver vår PC og jobber for "fult". Guttene har selvfølgelig delt ut oppgavene til meg og Ida, så-eh.. Vi skal vist skrive om alle dyrene (de viktigste) i Australia + levevilkårene. Rått, eller hva? Ehehe.. or not.

Men, jeg får logge av bloggen så får Ida logge av fjesbok. Blogges sweeties!

Har dere hatt et lignende prosjekt på skolen før?

hits