SKREVET: 30.11.2010 / KLOKKEN: 12:08


Jeg fikk verdens morsomste melding nøyaktig 08:34 i dag tidlig. Meldingen var av herligheten min i Grimstad, og det stod som følger:

 

?Omg! For en jævlig rå videoblogg! Døde!
Haha, faen ass, respekten din steig så sykt nå! Go frida!! (H) <3<3 xxxxx?


Hvor morsomt er ikke det? Jenta er syg i huet. Hun går på kristen privatskole, og jeg har aldri hørt eller sett jenta med så mange banneord i så få setninger.

Anyways, har selvfølgelig fått kommentarer på MSN hvor noen sier ?aldri lag videoblogg mer? ? hvor facinerende er ikke det? Tenk at noen kan la seg påvirke av det jeg sier, og virkelig irritere seg over det. Fun, fun, fun, fun! Jeg bokstaveligtalt elsker å irritere! Jeg følte forresten jeg mestret den oppgaven med å etterlikne de svenske bloggerne helt sykt bra ? enig?

 






SKREVET: 30.11.2010 / KLOKKEN: 12:03





SKREVET: 28.11.2010 / KLOKKEN: 22:54


http://3.bp.blogspot.com/_p9yJbp0xNFI/SxJYJqlIQjI/AAAAAAAAAY8/eq1sw_-IXgQ/s1600/erster-advent.jpg

 

Så tenner vi et lys i kveld vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.




SKREVET: 28.11.2010 / KLOKKEN: 20:27


Jeg driter meg så kraftig, haha. OK, jeg må bare legge til det at jeg tuller 95 % av filmen, og legg merke til det at jeg er utrolig rastløs på slutten av filmen. Jeg holdt på å dø, det var så forferdelig kjedelig å spille den inn. Det tok forresten 48 timer å eksportere den, derfor den kommer litt sent.




SKREVET: 28.11.2010 / KLOKKEN: 19:13


Heia folkens. Kvelden i går var veldig kos - var en liten gjeng jenter (Tuva, Mari, Silje, Lena, Maria, Malene, Caroline, Rebekka, Andrea) som koste oss glugg i går kveld. Vi spiste deilig hjemmelaget lasagne, spilte president (kortspillet), så på TV og rett og slett bare chilla og snakka! Dritdigg. Jeg fikk ikke tatt noen bilder, men jeg tror kanskje Tuva tok noen bilder fra når vi var hos Mari og spiste en deilig frokost som mora hadde laget, med hjemmelaget rundstykker og eggerøre. Ah, dæilig!

 

Ellers i dag har vi også bare chilla med Frustrerte fruer og chips. Når jeg kom hjem hadde mamma laget julemiddag, dvs. RIBBE OG MEDISTERKAKER. Nam. Ok, dette ble et "mat-innlegg" - haha. Kult!

 

Hvordan har deres helg vært?


Sier bare en ting: tommel opp for ei bra helg med mye god mat - yammi!




SKREVET: 27.11.2010 / KLOKKEN: 01:02


Først og fremst: jeg er klar over at bloggen min ser utrolig rotete ut akkurat nå, men - jeg har ikke hatt særlig med tid til å ordne og styre med det. Jeg veit ikke jeg hva dere synes om det, men bare kom med innspill! Jeg skal forresten også få ordnet meg en ny header :-) Så, bare ha litt tålmodighet så skal det nok bli ordnet.

 

Hva synes du om designet nå? Kom veldig gjerne med innspill!

 




SKREVET: 26.11.2010 / KLOKKEN: 21:31


YEAAAAAAAAAAH! Månedens Topp-magasin har kommet..... Sier bare en ting: LOVE MY LIFE.

Også bare til informasjon: videobloggen er ferdig. Dere kan glede dere! Mens jeg derimot, kan se frem til noen ukers med drittslenging bak ryggen fra alle kanter. Ja, hvorfor legge skjul på det? Det blir snakket dritt om folk som haler til seg den lille ekstra dråpen med oppmerksomhet uansett. Etter ett års bloggerfaring sier jeg bare: I'm used to it! So keep on going, you make me famous.

Noen som ser poenget mitt ovenfor?





I'm dead serious...




SKREVET: 26.11.2010 / KLOKKEN: 18:01


HELLO, HELLO. Det er bare lille frøken Frida som går på medier og kommunikasjon som skal dele et filmen som vi laget i filmperioden med dere - weho. Haha! Altså, hva skal jeg si? Det er en poetisk dokumentar/film, dvs. at det skal ikke direkte være en handling. Så om dere ikke skjønner noen ting av filmen har meg og Iris oppnådd litt av det som var oppgaven.

For dere som vil skjønne litt derimot kan jeg bare i korte trekk fortelle litt om tankene bak filmen: Tanken bak filmen var å lage en veldig emosjonell film - og vi tenkte døden kunne være et veldig bra tema for dette. Samtidig som at det skulle være en emosjonell film, ville vi fremstille døden som noe vakkert.

OK, litt om personene i filmen. Du ser først og fremst den sørgende jenta (kledd i svart) som sørger ved grava. I tillegg til den pårørende personen har vi to jenter kledd i en svart og en hvit kjole. Dette er liksom de avdøde, og de skal fremstille som engler/gjenferd ved at vi har lagt på en spesiell ghosting-effekt. Grunnen til at vi har kontraster mellom kjolene er fordi det skal være det gode, og det vonde i livene deres. Altså det svarte skal være det vonde, mens det hvite skal være det gode.

Hva synes du om filmen?
Spytt ut!




SKREVET: 25.11.2010 / KLOKKEN: 23:04


Jeg holder på å redigere spørsmålsrunde-videoen, og jeg sier bare en ting: forbered dere på at jeg kommer til å drite meg som aldri før. Greit nok at jeg driter med på de vanlige videobloggene mine, men denne føler jeg tar kaka. Av og til er jeg så utrolig glad for at jeg ikke tar meg selv så høytidelig.... OKda, litt høytidelig, men ikke sånn som enkelte av venninnene mine gjør. Bare sjekk det lille bildet øver til den ene siden, haha - heihei tjukka!

Dere får bare håpe at jeg "kjører'ann ut heile veien", og ikke trekker meg - noe som fører til at jeg ikke legger ut vidoen. Men, altså - noen som gleder seg til filmen eller?

Jeg bruker forresten Adobe Premier Pro til å redigere filmen.




SKREVET: 25.11.2010 / KLOKKEN: 14:26






Jeg har verdens søteste kosebamse. Jeg har enda en kosebamse, men den ser ut som et totally vrak - ja, Ludvig er nemlig kost i hjel, så det ble på en måte ikke fine bilder. Lotte derimot, som dere ser ovenfor fikk jeg for noen år siden til jul av my bro.

Har du en kosebamse?




SKREVET: 25.11.2010 / KLOKKEN: 12:57


Jeg fikk sangen på hjernen etter jeg så den i månedens Topp-magasin, også begynte jeg bare å høre på litt av musikken Lissie har. Hun har faktisk et par bra sanger!

Har du hørt sangen før?
Hva synes du?




SKREVET: 24.11.2010 / KLOKKEN: 19:54


Bildet er dritgammelt, og jeg hadde slått meg på haka - kan faktisk huske det som i går, jeg hadde så vondt av meg selv. Skjønner jo det da, hadde tross alt blitt sparket i haka og fått et stort og stygt blåmerke.

Hvis dere lurte er jeg veldig fornøyd med bildet under, synes liksom jeg får frem de viktige og vakre trekkene i ansiktet. Plasteret fremhever også dobbelhaka, i tillegg til at brynene under farging aldri ser så dumt ut. Sier bare en ting: svarte øyenbryn 4E liksom.

PS: Hadde jeg valgt selv hadde jeg seff funnet meg et prinsesse-plaster, men vi hadde ikke flere igjen. Så det måtte bli de vanlig og kjedelige - så det sier seg jo selv: det ble ikke godt igjen med en gang. Tok litt lengre tid enn hva det ville gjort med prinsesse-plaster :-(

Hva slags plaster foretrekker du? (prinsesse-, bil,- eller vanlig plaster?)







SKREVET: 24.11.2010 / KLOKKEN: 19:45




Gled dere..... Det er forresten svar på spørsmålsrunda jeg hadde for 1 måned og 2 dager siden - haha. Jeg eier til å holde meg innen "tidsskjemaer".




SKREVET: 24.11.2010 / KLOKKEN: 14:35


Meg og Iris er ferdig med den emosjonelle filmen vår - hurra, hurra, hurrrrrrraaaa! Nå holder vi på med den største delen av raporten, nemlig retroperspektiv.

Noen som vil se filmen, eller?







SKREVET: 23.11.2010 / KLOKKEN: 18:13


Bildene under er makro-bilder, believe it or not. Jeg har prøvd meg skikkelig med kamerat, og jeg tok av hele linsa når jeg tok bildene. Jeg skal seriøst vise dere hvordan jeg gjorde det, fordi det er temmelig sykt - og jeg knipsa egentlig bare. Kunne ikke se en dritt gjennom det "hullet", også redigerte jeg dem bare skikkelig fort i Photoshop og Photoscape. Jeg stod vel 1-2 mm unna rosene når jeg tok bildene - så jeg ble temmelig overrasket over at det faktisk ble noen bilder ut av det!

Hva synes du om makro-bildene?
Har du noen gang tatt makro-bilder?



















SKREVET: 23.11.2010 / KLOKKEN: 17:10


På søndag spilte vi kamp mot det beste laget i vår region, nemlig Søgne. Om dommeren var fra Søgne, eller om han rett og slett synes det var kult å bli mislikt veit jeg jammen meg ikke - men 8 mot 7 er urettferdig! Som treneren vår sa, etter mange år med erfaring - så har han sett mye rart av dømming, men dette tok kaka.

Ettersom jeg selv har vært dommer, så prøver jeg å være bevisst på å holde kjeft på slike kamper - men denne gangen klarte jeg det ikke. Mamma tok noen bilder, enjoy.

PS: Jeg husker ikke nøyaktig hva stillingen ble, men om jeg ikke tar feilt vant Søgne med 7 mål.

Spiller du håndball?
















 




SKREVET: 23.11.2010 / KLOKKEN: 16:47


I helga hadde jeg en opprydning på rommet mitt, og særlig på pulten. Etter å ha fire sminkevesker og halve pulten full av sminke har jeg klart å minke meg ned til fire sminkepunger. Eller mer korrekt: tre og en halv. Uansett, jeg kastet 13 mascaraer, et ID-pudder, en Chanel lipgloss ++. Mascaraene var kjempegamle, og helt tomme - og jeg visste ærlig talt ikke at jeg hadde SÅ mange liggende.... Jeg har vært innom en del typer forskjellige produkter, og før brukte jeg konstant Cubus merke "Make-up Factory", believe it or not, det er en ganske bra mascara!

Dette er et eksemple på at jeg hater å kaste ting, men til en forandring var det enkelt denne gangen. Hurra!

Hvor mange sminkepunger har du?
Har du mye sminke?












Finnes det forresten en egen søppel for kjemisk søppel? Jeg bare spør....




SKREVET: 23.11.2010 / KLOKKEN: 11:08


Slå den dere.... Tror ikke det er mange som har et bålserfikat, om jeg har riktig? Dette bærer jeg med meg stolt over alt i lommeboka dag etter dag. Heldigvis er det gyldig helt til oktober 2020, så jeg har jo god tid på meg for å tenne bål fremover. Heldige meg!

Bildet ble også forresten tatt i går! Fint? Takk.

Har du bålserfikatet?







SKREVET: 22.11.2010 / KLOKKEN: 17:38


Det handler om å ha en positiv innstilling i enhver situasjon,
og ikke si ''nei'' til ting man aldri har prøvd før.

Tumblr_larvn0bogf1qai2zio1_500_large

Akkurat dette er jeg alt for dårlig til.... Hvordan er det med deg?




SKREVET: 21.11.2010 / KLOKKEN: 22:35


Jeg kaldsvetter, har vondt i kroppen og det føles som om jeg bærer hodet på slep etter meg. Nå legger jeg meg, etter å ha tatt 1000 mg med Ibux. Vær så snill og la meg få en natt med god søvn! My body hurts, and I'm so tired - I just want to be healthy again, so please: give me some sleep! Jeg fikk nemlig ikke sove noe etter kampen i dag, når jeg var helt utkjørt, alt bare dunket i hundreogtusenogti.

God natt! Kryss fingrene sammen med meg for at jeg snart skal bli frisk....




SKREVET: 21.11.2010 / KLOKKEN: 16:34


For ei uke siden, eller to fikk jeg en kjole av Sanne. Jeg prøvde den, og synes faktisk den var kjempesøt. Den passet perfekt, og må bare takke Sanne for en übersøt kjole - gleder meg til å få brukt den nå mot juletiden!

Hva synes du om kjolen?








SKREVET: 20.11.2010 / KLOKKEN: 23:43










Min kveld har bestått av relax til de grader. I 1 og 1/2 time lå jeg i badekaret og så på One Tree Hill og chilla max. Håret dynka i kur, nok en kveld. Grønnsaker med dip, og littebitt julesjokolade. Takk og lov for at vi enda har badekar - skal bli så forferdelig å miste det.... Uansett: jeg er klar for sesongens viktigste kamp i morgen! Natta.

 

Har dere badekar?
Har du ofte hjemme-spa?

 




SKREVET: 20.11.2010 / KLOKKEN: 19:02


Det handler om å aldri forlate, svikte eller miste,
men ta vare på sine venner og nærmeste.

4630505330_39cbdd6b06_large




SKREVET: 19.11.2010 / KLOKKEN: 23:43




eller............... naturlig?






SKREVET: 19.11.2010 / KLOKKEN: 21:40


Akkurat nå sitter jeg med en deilig kur i håret, og den skal godgjøre seg litt i håret mitt til jeg skal legge meg. Jeg er alt for dårlig til å kure håret, eller - den får aldri vært inne lenge nok til at jeg føler det hjelper. Så jeg vurderer å ha dette som et nyttårsløfte - altså og bli flinkere til å kure håret!

Jeg tenkte jeg kunne gå steg for steg om hvordan jeg kurer håret! Håper dere får bruk for det.

- Vask håret godt, gjerne to ganger med shampoo.
- IKKE bruk balsam etter du har vasket det to ganger med shampoo, dette lukker skjellagene.
- La håret lufttørke litt
- Deretter grer du håret forsiktig
- Begynn i tuppene, og smør deg innover med hårkur (prøv å unngå hårkur i hodebunnen, dette kan føre til at du får en hodebunn som er fet og den kan til og med bli irritert.
- Pakk håret inn i en plastikkpose, eller eventuelt et hånkle og la kuren virke så lenge som mulig - alt opp til hvor god tid du har. Gjerne sov med kuren, og vaks den ut om morningen.
- Skyll ut i kaldt vann (dette lukker skjellagene, og gir bedre virkning)
- Ta etter dette balsam, og la den virke i 2-3 minutter. Dette gjør at kuren sitter bedre, og frisker opp håret - i tillegg til at skjellagene lukker seg en gang for alle.
- Etter at håret er tørket, ta gjerne i hårolje. Hårolje er med å gjør håret glattere og mer glansfullt.

Kort og godt: SHAMPOO x2, KUR OGSÅ BALSAM (gjerne skyll ut med kaldt vann!) PS: Husk det at man ikke trenger de dyreste og nyeste hårkurene på markede for at håret skal bli reparert!

Er du flink til å kure håret?
Hvor ofte kurer du?

Jeg har faktisk noen oppskrifter på kurer du SELV kan lage med hjelp av grønnsaker fra kjøleskapet.

1. Visp et egg, ha i litt solsikkeolje og mos en halv agurk i .
Fordel i håndkletørt hår og a virke i 10 minutter.

2. Bland en halv moset avokado sammen med 2ss majones.
Skal være bra mot friss og tørre tupper.

3. Mos en halv avokado og bland sammen med kokosmelk.

4. Bland sammen 1/2 kopp honning med 1/2 kopp olje.
Fordeli håndkletørt hår og la virke i 20 minutter.
Skal være god for krøllet, tørt hår.

http://www.smithnjohn.com/images/1171169291/hair%20spa1.jpg




SKREVET: 19.11.2010 / KLOKKEN: 20:44


Det handler om å være seg selv,
stå for egne meninger og ikke nekte for noe man har sagt.




SKREVET: 18.11.2010 / KLOKKEN: 22:06


Fremover i ny og ne vil jeg poste forskjellige utsnitt som er skrevet for kjempemange måneder siden - dette går ut på forskjellige kunstner om å leve. Så overskriften vil nok være "Kunsten om å leve #1", det vil selvfølgelig bli det første innlegget osv. I tillegg til utsnittet, på to linjer vil det sansynligvis være et bilde med som er bundet til linjene.

Høres det bra ut, eller folkens?





SKREVET: 18.11.2010 / KLOKKEN: 20:52




Hva synes du?




SKREVET: 18.11.2010 / KLOKKEN: 19:25


Jeg har aldri fått lagt ut bildene fra dag en, og kvelden på lørdagen - så jeg får bare si det som jeg pleier: bedre sent enn aldri!

PS: Om dere begynner å lure litt ettersom outfiten er temmelig spesiell vil jeg bare meddele og si det at det var "typisk norsk"-kveld. Så det gjaldt liksom å være mest norsk. Noen kledde seg ut som ostehøvler, mens andre kledde seg ut som TINE-melk. Utrolig mange gøye utkledninger!




































William og Marlen fikk forresten en pris for "beste spyttveksling", haha - HINT, HINT!




SKREVET: 17.11.2010 / KLOKKEN: 19:36


Jeg lekte meg litt med kameraet her om dagen, hvor stilte inn kameraet på "BULB". Temmelig morsomt å se hvor mange forskjellige bilder man får - og etter litt redigering må jeg ærlig si jeg likte bildene jeg tok med Varoddbrua i Kristiansand.

Hva synes du om denne type bilder?
Likte du bildene? I så fall, hvilket likte du best?








SKREVET: 16.11.2010 / KLOKKEN: 19:38


Hva skal jeg si? Jeg har blitt et lite brilletryne som jeg har nevnt tidligere, for første gang på omtrent 8 måneder har jeg aldri hatt så lite vondt i hodet som jeg har hatt de siste dagene. Dagene har gått som bare det, og jeg har ikke merket noe spesielt til hodeverken jeg hadde konstant.

Hva synes du om brillene?
Passet jeg dem bra, eller dårlig?
Bruker du briller?

 


Brillene er forresten fra ungdomserien til Armani.




SKREVET: 16.11.2010 / KLOKKEN: 18:27


Dagen i dag har vært skikkelig ille for min del. Eller ikke ille, ille, men ille. Dagen startet egentlig supert, og alle kommenterte at jeg smilte mer enn noen gang - matteprøven gikk konge, (tror jeg) og alt var liksom helt supert. Så i 3. time får jeg et skikkelig "dunk" midt i fleisen, hvor alt jeg gledet meg til plutselig ble kastet over ende. Skikkelig gøy - så, jeg tror det var det som klarte å ødelegge min tirsdag. Folk spurte hva som var galt - jeg svarer som alltid: "Er så trøtt og sliten", lover dere - funker alltid..

Nå er humøret midt på treet, og jeg skal snart dra på trening. Etter trening er det senga for min del, og i morgen skal meg og Iris ut å filme - vi har nemlig startet på filmprosessen all over again. Ny film, nye muligheter! WOW.. Yeah, ehe..

Jeg legger forresten ut kortfilmen igjen, kanskje det er noen som ikke har sett den...

 

Hvordan har du det for tiden?
Hva synes du om kortfilmen?

 


Alle husker kortfilmen vår...? Haha!




SKREVET: 16.11.2010 / KLOKKEN: 16:57


Nå har jeg redigert 7 av bildene som jeg tok av William og Marlen på stranda i Grimstad. Bildene var så utrolig søte, og jeg følte meg som en skikkelig proff fotograf der jeg stod å dirigerte dem og sa hva de skulle gjøre. Haha! Søte er de i alle fall. Betyr kjempemye om du sier din mening om bildene!

 

Hva synes du om bildene?
Hvilket likte du best?

 










Alle bildene er tatt av meg, med Canon 450D - Redigert i Photoshop CS5 og PhotoScape. Noen som kunne tenke seg å se hvordan jeg redigerer bildene? Tell me!




SKREVET: 15.11.2010 / KLOKKEN: 16:28


Det er utrolig mange slags "prosjekter" som foregår på blogg.no nå for tiden, som f. eks 365 days, 10 ting, 15 days, 25 days og lignende. For min egen del blir 365 dager alt for mye til at jeg skal greie å henge med, men 15 dager derimot tror jeg skal gå! Under ser dere en liste over ting jeg kommer til å legge ut på bloggen de 15 neste dagene. Vet ikke hvem som startet dette "prosjektet" og laget listen, men jeg kopierte den fra Leana.

Starter når jeg føler for det, altså - det vil jo seff bli i de nærmeste dagene...

Day 1 - Bilde av deg selv
Day 2 - Bilde av den første bestevennen din 
Day 3 - Bilde av det du elsker mest i hele verden 
Day 4  - Bilde av hjembyen din 
Day 5 - Bilde av rommet ditt 
Day 6 - Bilde av kjæledyret ditt
Day 7 - Bilde av drømmebilen
Day 8 - Bilde av det som alltid er i vesken din 
Day 9 - Bilde av håndskriften din 
Day 10 - Bilde av huset hvor du bor
Day 11 - Bilde av mobilen din
Day 12 -  Bilde av sminkepungen din
Day 13 - Bilde av deg selv når du er liten
Day 14 -  Bilde av favoritt maten din 
Day 15 -  Bilde av deg selv

 

Nå synes jeg du skal kopiere listen, og bli med på "15 days" du også :)

Er du med på 15 days, 25 days, 365 days, 10 ting eller lignende?





SKREVET: 15.11.2010 / KLOKKEN: 13:45


Se det ja, folkens. I helga var jeg jo som sagt på internatskolen i Grimstad, og da tok jeg noen bilder av turtelduene der oppe, nemlig Marlen og William.

Bildene under er bare en smakebit av bildene jeg holder på å redigere! Gled dere til å se dem... De er KJEMPESØTE.

Gleder du deg til å se bildene?















SKREVET: 15.11.2010 / KLOKKEN: 13:11


Meg: Ååååhh.. Du har så utrolig spesiell mus, Iris!

Haha, var ikke før jeg hadde sagt det og alle rundt bordet ble helt stille det hadde gått opp for meg hva jeg hadde sagt. Jeg sier bare: koffert ftw!

Iris - you go girl!

 

Hva synes du om dagens gullkorn?
Tog du'ann?

 







SKREVET: 14.11.2010 / KLOKKEN: 22:10


Many people will walk in and out of your life, but only true friends will leave footprints.
I love you!




SKREVET: 13.11.2010 / KLOKKEN: 17:19


Heisann alle sammen. Updates fra Drottningborg people - first off all: internatlivet er topp. Skikkelig koselig rett og slett. Får flash-backs fra konfirmasjonsleiren på Havglimt.... Men om jeg kunne tenke meg å flytte hit, er jeg blitt en smule skeptisk på..... :)




SKREVET: 11.11.2010 / KLOKKEN: 22:01


Nå stikker jeg å legger meg, skal bare ta meg litt julebrus og litt kakemann. "Hei hå, nå er det jul igjen....", unner meg selv dette etter ei hard rekruttrening med de store "damene"... (- Melissa = liten dame, hahahah)

Vurderer forresten å gå på en liten slankekur hvor jeg ikke skal spise annet enn grønt. Altså, ok da - kun spise godteri en gang i uka, chips en gang i uka, brus en gang i uka (kommer jeg aldri til å klare men), og 1/4 porsjon med middag. Har det etter noen venninner.., føler å gå i samme fotspor rett før juletidene. Smart, eller what?

Pleier du å slanke deg før juletider?


Good night, sweeties. Skal forresten prøve å lage en videoblogg snart - så følg med....!




SKREVET: 11.11.2010 / KLOKKEN: 21:55


Heisann folkens. I morgen reiser jeg opp til Drottningborg, som er en internattskole i Grimstad. Opp til Marlen og se hvordan det faktisk er å leve på en kristen internatskole uten foreldre, men lærerene som overtar den plassen mens alle medelevene blir de nye søskene. Gleder meg veldig!

Kunne du tenke deg å gå på internatskole?

 


Her er skolen... tror jeg(?)







hits