SKREVET: 30.07.2012 / KLOKKEN: 01:29
 Skjorte - BikBok // Bukse og øredobber - Cubus // Sko - Shana

 

Hva synes du om antrekket?

 
SKREVET: 18.07.2012 / KLOKKEN: 01:42


Sol, varme og en temperatur som ikke kan måles med noen annen finner du i Mallorca. Hva er vel bedre enn og reise til varmere strøk for å kunne hoppe i sommerkjolene du kjøper hvert år når sommervarmen kommer, også før man vet ordet av det er det kaldt igjen. Denne kjolen kjøpte jeg faktisk for et år siden i Mallorca, og jeg elsker den! 

 

Hva synes du om kjolen?

 SKREVET: 16.07.2012 / KLOKKEN: 17:22


Singlett - New Yorker // Cardigan - ZARA // Bukse - Esprit // Sko - Shana

 

Hva synes du om outfiten?
SKREVET: 03.04.2012 / KLOKKEN: 18:02


 

Etter en dobbeltime på motorvegen med bil kostet jeg på meg en ny bluse etter den ikke fullt så gøye opplevelsen jeg fikk tidligere i dag. Blusen er fra H&M, og spør du meg er den kjempesøt! Alltid greit å spare litt på gavekortene man får under juletreet til man virkelig finner noe man faller for. 

  

Hva synes du om blusen?
SKREVET: 28.03.2012 / KLOKKEN: 10:50

Nå sitter jeg i grunnen bare her. Klar for å snart farte videre på skolen for to timer engelsk, også er det rett hjem igjen før det er både jobb og trening. Hver onsdag er timeplanen stappet, og jeg løper i grunn bare fra plass til plass. Uansett, ovenfor ser dere den nye genseren - tror dette kommer til å bli en "godgenser" for min del. 

 

Dere får kose dere videre, også blogges vi!

 

Hva synes du om antrekket?

 
SKREVET: 25.03.2012 / KLOKKEN: 12:43


På fredag var jeg i bursdag - and believe it or not: alt gikk kjempefint, og jeg tror det er den første store bursdagen jeg har vært i hvor det ikke blir noe tull og tøys. Rett og slett en kjempe vellykket kveld, med utrolig mange gamle kjente og fantastiske mennesker. Ettersom at det var 18 årsbursdag måtte jeg jo selvfølgelig finne frem kjolen og mine kjære lange lokker. 

 

Likte du bursdagsoutfiten?

 


 


PS: Jeg er veldig klar over at bildene blir i dårlig kvalitet (tenker spesielt på fargene) - jeg aner ikke hvorfor, men som mediegeek prøver jeg selvfølgelig å finne årsaken. Hmmmmm..... Jeg har kanskje gult hår, MEN absolutt ikke så gult hår som vises på bildene. Just sayin'.
SKREVET: 22.03.2012 / KLOKKEN: 13:07


 

 

 

Dagen i dag har vært deilig. Været er helt nydelig - så min skoledag har blitt brukt mye ute i det fine været. Bildet ovenfor ble tatt på bystranda i Kristisand hvor meg og Kamilla startet dagen. D-e-i-l-i-g!

  

Likte du outfiten?
SKREVET: 14.03.2012 / KLOKKEN: 15:23Bukse - Cubus // Sko - Urban // Jakke - Bikbok // Genser - Bikbok // Skjerf - Gina Tricot // Øredobber - Mallorca

 

Hva synes du om outfiten?
SKREVET: 11.03.2012 / KLOKKEN: 22:51


Nok en gang: outfitbilder! Dette var slik jeg gikk kledd i går kveld i bursdagen til Anja og Jarle. Det var en kjempekoselig kveld, selv om det var visse samtaler jeg kunne holdt meg foruten. Bra folk, og god stemning! 

 

 Hva synes du om antrekket?

 
SKREVET: 09.03.2012 / KLOKKEN: 23:57


I dag har jeg hatt en fin dag. Jeg stod opp tidlig, og var klar for kjøretime 07:00. Morgenfugl? Jadda, bare spør mamma. Etter noen timer på skolen dro jeg til sørlandssenteret med Kamilla og Johannes, noe som var veldig koselig. Fikk lønning i dag, men var ikke lenge jeg fikk nytt å se et firesifret tall. Ellers har jeg bare slappet av med familien og sett The voice og spist mye sjokolade. Nam!

 

Bildene ovenfor viser noen av innkjøpene fra dagens shoppingrunde. Singlet fra Gina Tricot, hightwaist-skjørt fra Vero Moda. Jeg skal forresten i bursdag i morgen, så bildene ovenfor viser nok egentlig outfiten for kvelden i morgen. Får se om det blir noe outfitbilder i morgen av antrekket og når jeg er ferdig sminket... Blir en lang dag i morgen!

  

Hva synes du om innkjøpene?

 

God natt!
SKREVET: 08.03.2012 / KLOKKEN: 13:08
 

Nå som blogghora er tilbake, så er vel et aldri så lite outfit-innlegg det minste jeg kan trå til med! Bildene ble veldig blasse i fargene her på blogg.no, men jeg aner helt ærlig ikke hvorfor. Outfit-innlegg er outfit-innlegg...

 

Hva synes du om antrekket?
SKREVET: 15.07.2011 / KLOKKEN: 00:35


Jeg har funnet meg en nydelig kjole her nede i Mallorca, som skiller seg temmelig mye ut. Jeg heiv den bare på meg for å skulle få tatt disse bildene, så jeg ville nok tenkt litt mer på tilbehør osv. Dessuten ville jeg nok ikke valgt svarte sko, men jeg er ekstremt fornøyd med denne kjolen for bare 170 norske kroner. Kupp!

 

Hva synes du om kjolen?

 


SKREVET: 14.07.2011 / KLOKKEN: 00:06


Jeg har i lang tid siklet over røde Converse, og kikket lenge etter det i Norge uten noen resultater av noe som helst av innkjøp. Dessuten har jeg rett og slett ikke hatt penger til å hive ut 600-700 kroner for et par røde Converse som ikke vil bli brukt hver dag. Vi kom over en butikk her i Mallorca som solgte røde OG ekte Converse til bare 280 kroner. Snakker vi kupp igjen, eller? JA!

Dette er definitivt ikke noen sko jeg kommer til å gå med hver dag, men fargerike sko kan virkelig være med på å piffe opp et antrekk. Gleder meg allerede til å få brukt de mot høsten, eller bare til en dongri-shorts.

 

Hva synes du om røde Converse?

 


SKREVET: 13.07.2011 / KLOKKEN: 01:09
Kjole - Vero Moda. Veske - Morris. Øredobber - Primark (London)
 

 

Dette var altså kveldens outfit for kvelden 12.07.11. I kveld har vi vært i den gamle byen av Alcudìa, noe som var superkos. Tok noen bilder med iPhonen, så jeg ser ikke bort i fra at jeg får postet noen bilder i morgen. 

 

Dere får ha ei god natt, så blogges vi i morgen. 

 

Hva synes du om outfiten?
SKREVET: 29.06.2011 / KLOKKEN: 12:28
Er nesten litt stolt over meg selv her. Har jammen meg fått skvist inn både litt outfit, litt kliss, og søren meg litt uinteressant informasjon om meg selv her på bloggen nå. Det ekke verst, eller hva?

 

Jeg lever livet, og koser meg med det. Om bare få strakser tar jeg meg en tur på jobb for å få litt barneglede i hverdagen. Det kan som sagt være krevende, men jeg er fornøyd med jobben min uansett hvor mye folk ler og hamrer fordi jeg jobber på et "lekeland".

 

Bildene ovenfor viser outfiten min for i går kveld da jeg var i bursdag til Elisabeth. Hun stikker også bare for å tilbringe et år i USA. Okey then..... Loner. Så sitter jeg her da, skal lone et år i Norge, og krysser fingrene for at jeg er en av de heldige som får dra 5 uker til England for å gå på skole i 2. klasse. 

 

OK, nå ble det utrolig mye uinteressant og rar informasjon på en gang. Hey, that's how we like it. Skrivefeil? Tja. Nå er jeg venter en deilig frokost. Kos dere!

 

Hva synes du om bursdagsoutfiten min?
Hva likte du?
SKREVET: 29.06.2011 / KLOKKEN: 01:36
Kjole fra London, belte fra London, øredobber fra London, sko fra DNA. 

 

Ble skikkelig forelsket i kjolen da jeg fant den på en hippibutikk i Londons store gate, nemlig Oxford Street. Jeg har vel egentlig glemt å fortelle om turen? Eller i det hele tatt dele noen bilder med dere - hm, har vel bare vært alt for busy. Neida, turen min var super. Kan jo legge til at det ble godt over 6 kg med nytt tøy!

 

Outfiten og bildene ovenfor er forresten fra min kjære Lisa sin bursdag som var i forrige uke. Når jeg tenker meg om skjønner jeg ikke hvordan jeg skal klare meg et helt år uten Lisa både på skolen og på jobb. Lisa stikker et år til USA? Give me the dislike button, please. 

   

Hva synes du om kjolen/outfiten?
SKREVET: 03.04.2011 / KLOKKEN: 11:25
Hva synes du om bildene?
SKREVET: 31.03.2011 / KLOKKEN: 09:40


Nå er sommerkolleksjonen til BIK BOK snart på vei ut i butikkene. Fikk se en liten smakebit av kolleksjonen på nettsidene dems - and I love it! Føler kanskje jeg har vokst litt fra det de har hatt hos BikBok de siste månedene, eller så har det rett og slett bare blitt litt for mye av det gode. Noe har det i alle fall vært, fordi det er ikke mye jeg har handlet der i det siste. Sommerkolleksjonen så virkelig bra ut da!

HANDLER DU MYE PÅ BIKBOK?
HVA SYNES DU OM SOMMERKOLLEKSJONEN DEMS? 

SKREVET: 29.03.2011 / KLOKKEN: 10:45

Bukse - Only, genser - Only, jakke - BikBok, veske - tyskland, skjerf - Only, perleøredobber - Glitter.


 

HVA SYNES DU OM OUTFITEN?
SKREVET: 17.03.2011 / KLOKKEN: 20:54
Er som sagt på utplassering hos en fotograf, og i dag tok meg og Tuva noen bilder i studioet. Ikke dumt eller hva? Jeg har utrolig få bilder nå, men det vil kanskje komme noen i ny og ne - jeg må få noen bilder av Tuva også. Ser heller ikke bort i fra at det kanskje kan komme en ny header snart - ikke verst, eller hva?

 

Kommer bilder av Tuva-snuppa senere!

 

 

Hva synes du om bildene?
Hvilket likte du best?
SKREVET: 14.03.2011 / KLOKKEN: 21:23


Fikk ikke skrevet hvor tingene var fra forrige bursdags-outfit var, så here we go!

 

Skjørt - Gina Tricot, topp - Gina Tricot, sko - DNA, jeansjakke - Diesel, øredobber - Glitter, ring - Glitter, extensions - SalongXtend.

 

HVA SYNES DU?
NOE DU LIKTE, ELLER IKKE LIKTE?
SKREVET: 14.03.2011 / KLOKKEN: 19:38


Ny ring, and I love it - denne er også fra Glitter.

 

HVA SYNES DU OM RINGEN?
SKREVET: 13.03.2011 / KLOKKEN: 20:38
Fikk disse nydelige sølv-øredobbene av mamma da vi var på shopping i helga. De er fra Glitter og kostet så mye som 59 kr hvis noen lurte.

 

HVA SYNES DU OM ØREDOBBENE?
SKREVET: 13.03.2011 / KLOKKEN: 12:01


Etter en helt fantastisk kveld i går sammen med både venner, kjente, bekjente og nye folk koste jeg meg veldig. Utrolig god stemning, og jeg ble utrolig imponert over hvor bra kontroll bursdagsbarnet hadde over alle de 100 menneskene som var der.

 

Selvfølgelig var det noen som ikke koste seg like mye, og noen ting ble frastjålet fordi vedkommende ikke klarte å passe sakene sine. Hva annet kan man si at det er synd for de som ikke kan drikke med måte....?

 

HVORDAN VAR DIN KVELD I GÅR?
HVA SYNES DU OM OUTFITEN TIL MEG OG CAROLINE?

 
Iiiiiiiiiiiiiiiik... LIKE SKO!
SKREVET: 24.02.2011 / KLOKKEN: 19:23


Denne gangen skal jeg ikke fleipe med at jeg er blitt forlovet, desverre bet ingen på forrige gang - så jeg skjønte jo fort at det var en dårlig idè. Men, denne gangen har jeg faktisk fått ringen av verdens beste gutt. Helt uventet! Elsker den, og sammen med de to andre ringene jeg har ser jeg ut som en skikkelig diva. I wish...

 

LIKER DU Å GÅ MED RINGER?
HVA SYNES DU OM RINGEN JEG FIKK?

 

 

 

 


MERK: hvem var din beste gutt når du var liten? Pappa såklart!
SKREVET: 24.02.2011 / KLOKKEN: 16:03


Jeg fikk sjokk da jeg leste >denne< nyheten på kk.no, for tro det eller ei - nå skal det jammen meg komme "Tweet Mirror" i de store motehusene. Tweet Mirror er altså et interaktivt speil som kan settes opp i butikken, og har et kamera og en datamaskin-funksjon som gjør at du kan komme rett på nett og publisere outfiten på Facebook eller Twitter. Når du skal på fest og lurer på hvilken kjole du kler best, eller redd for å komme med samme kjole som flere av de andre jentene, da er det bare og spørre og informere dine kjære venner på nett.

 

Med denne oppfinnelsen skal du altså slippe å ta bilder med digitalkameraet eller stresse med MMS-bilder for å vise frem antrekkene dine. For min del høres dette helt villt ut, og jeg har bokstavelig talt ikke klart å gjøre opp en mening om hva jeg egentlig synes. Det høres jo helt sykt ut. Hvor lange garderobe-køer kommer det vel ikke til å bli nå? Godt det bare gjelder motehus enn så lenge.

 

HVA SYNES DERE OM DETTE?

 


Vår kjære moteblogger, Ulrikke Lund har visstnok testet det og mener det er en super oppfinnelse. Djah...
SKREVET: 15.02.2011 / KLOKKEN: 17:25


Jeg er hundre prosent sikker på at hver jente kan skrive under på at det av og til er utrolig deilig å gjemme seg i store klær. Jeg elsker det i alle fall. I går var meg og pappa en tur i byen, og jeg fikk et par nye boyfriend-jeans av han som jeg lenge har kikket på. Jeg bokstavelig talt digger de!

 

Selv foretrekker jeg å gå med Converse til boyfriend-jeans, men noe annet som er superkult er jo å kombinere litt store bukser med høye heler. Dette er rett og slett smak og behag!

Under ser dere dagens outfit for min del. Outfiten består av bukser fra Gina Tricot, hvor jeg ikke røffer til alt for mye men med en svart genser fra Cubus og prikken over i'en setter jeg med et skjerf fra Pieces.

 

 

Hva synes du om boyfriend-jeans?
Like or dislike the outfit?

 
Bad hairday = tutt. L-O-V-E!
SKREVET: 09.02.2011 / KLOKKEN: 19:47


 

Jeg kikket på kjoler på nett da jeg kom hjem fra skolen i dag, og jeg falt skikkelig for en fra nelly.com - en helt enkel og svart kjole men så søt!

 

Hva synes du om kjolen?
SKREVET: 05.02.2011 / KLOKKEN: 15:19
Hva synes du om antrekket?
Var det noe som falt i smak?
SKREVET: 02.02.2011 / KLOKKEN: 13:32


 

 

Jeg rotet meg plutselig inn på en blogg her om dagen, og fant noen luer fra Fuzzy Head, og guess what? Jeg forelsket meg helt i dem. De er jo kjempesøte, også støtter de en god sak. Luene hjelper til mot utryddelse av pandaer og ulver, så luene er altså bare av fuske-pels. Noe som igjen er kjempebra, ettersom jeg ikke kan fordra pels og dyremishandling. Noe som er veldig negativt med luene er jo at de er utrolig dyre, men så lenge det er mot en god sak er det vel verdt det!

 

 

Har du en fuzzy head lue?
Hva synes du om luene?

 
SKREVET: 23.01.2011 / KLOKKEN: 16:33

SKREVET: 23.01.2011 / KLOKKEN: 16:21


I går var jeg i bursdag til Hedvi, noe som var superduper koselig! Tenkte jeg kunne slenge ut outfiten for kvelden, ettersom det er en stund siden sist!

 

Kjolen er kjøpt på januarsalg hos Gina Tricot, det samme gjelder øredobbene. Gikk på et superkupp med kjole for 100 kroner, og øredobber 25 kroner. Ikke dumt, eller hva?

 

Hva synes du om bursdagsoutfiten?

 

 

SKREVET: 14.01.2011 / KLOKKEN: 17:41


Jeg sier bare: NYE ØREDOBBER, 19 KRONER PÅ BIKBOK! Hurra, tommel opp for salg. Ellers er det første ganga jeg er i byen etter julerushet, og alt styret med julegavene - det er ikke verst, eller hva? Tross alt 14. januar, dvs. en måned siden det var julaften. Tida flyr!

 

Hva synes du om øredobbene?

 

 

 
SKREVET: 04.01.2011 / KLOKKEN: 19:12


Min første outfit for 2011, woho! Hva synes dere?

 SKREVET: 03.01.2011 / KLOKKEN: 10:39


Kjolen er altså mammas, som dere kanskje så på noen innlegg tidligere - med tanke på at det er elefantstørrelse så bruker jeg et svart belte fra Gina Tricot til å løfte kjolen. Den er jo litt søt da, særlig til en anledning hvor man ikke skal pynte seg alt for mye!

 

Hva synes du om leopardmønster?
Synes om kjolen?

 


SKREVET: 01.01.2011 / KLOKKEN: 13:50


Før jeg forteller noe stort om kvelden, så tenkte jeg å legge ut outfiten som jeg gikk inn i det nye året med!

 

Hva synes du?

 Bluse - Vila. Låner den av Sanne, så hvis du leser dette: den har blitt brukt superduper mye - så tusen takk for lånet snupz! Høylivskjørt - Gina Tricot Sko - DNA Øredobber - Cubus Ringer - H&M, Gina Tricot, gullsmed og bestemor
SKREVET: 28.12.2010 / KLOKKEN: 20:54


Etter en megakoselig kveld hos tante i går, så er jeg nå kommet på hytta sammen med mamma og pappa. Great! Hyttelivet er jo en drøm.....

 

I går tok jeg noen bilder, som mest sansynligvis vil bli brukt til ny header - så hvis noen vil lage så kontakt meg. Lager et eget innlegg angående det senere i kveld.

 

Hva synes du om bildene?
Hvilket likte du best?

 

Fikk forresten skjerfet og buksa til jul, kjempefornøyd!
SKREVET: 26.12.2010 / KLOKKEN: 18:09


Hvert år, 1. juledag er det alltid kalkun hos mor og far (dvs mormor og morfar) - og ingen unntak i år. Temmelig sliten etter så mange familiebesøk, så dagen i dag har gått til fullstendig chilling!

 

Hva synes dere om outfiten?

SKREVET: 14.12.2010 / KLOKKEN: 16:39


Hva synes du om julebords-outfiten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKREVET: 21.11.2010 / KLOKKEN: 16:34


For ei uke siden, eller to fikk jeg en kjole av Sanne. Jeg prøvde den, og synes faktisk den var kjempesøt. Den passet perfekt, og må bare takke Sanne for en übersøt kjole - gleder meg til å få brukt den nå mot juletiden!

Hva synes du om kjolen?hits