SKREVET: 03.04.2011 / KLOKKEN: 12:05


Trøtt og nervøs.

 

Jeg husker fremdeles bilturen til Gimlehallen når jeg skulle spille min første håndballkamp, den følelsen er kommet tilbake og jeg er kjempenervøs for 2. divisjonskampen. Jeg blir bokstaveligtalt et nervevrak, og når jeg føler det på den måten klarer jeg alltid å klusse det skikkelig til for meg selv - mer enn nødvendig, vel og merke. 

 

Jeg får stå opp og lage meg en deilig frokost, så er det på med drakta og videre til hallen. Kan ikke si jeg er veldig begeistret, men jeg kan ikke annet enn å krysse fingrene for at jeg ødlegger minst mulig. 

 

Meg og Julie som "modeller" for bilder til sponsorene våre. Woho!
SKREVET: 09.03.2011 / KLOKKEN: 19:58


Da stakk treningsnarkomanen på trening. Haha, ja - hvis dere ser på bildet og lurer på om jeg har det greit, så kan jeg ikke annet enn å si at jeg har det strålende. Vakkert? Takk!

 

SKAL DU, ELLER HAR DU TRENT I DAG?

 SKREVET: 04.03.2011 / KLOKKEN: 16:53


Nå har jeg rett og slett begynt å overgå meg selv, igjen. I litt over en time har jeg altså sittet i morgenkåpa sammen med mamma og pappa og sett på VM. De som kjenner meg vet at jeg ikke er noen VM-entusiast på noen som helst måte, og strengt talt ikke er så veldig engasjert når det gjelder vintersport. Jeg var i alle fall ganske negativt innstilt, og fant for nøyaktig 56 minutter siden ut at det er Norge som holder verdensmesterskapet i år. Ikke verst, eller hva?

 

VM er faktisk litt kult (trodde aldri jeg skulle inrømme det), og jeg satt og lo inni meg da Northug "hysjet" på publikummet, og gikk sidelengs inn i mål. Ved innspurten satt jeg overnervøs, og kunne ikke annet enn å le når Northug ydmyket 9.074.055 svensker i Holmekollen. Helt fantastisk, vi klarte det igjen!

 

Hellner (svensken) var en ford fiesta, mens Northug en ferrari!

 

SÅ DU PÅ DAGENS VM-STAFETT?
HVA SYNES DU OM VM?

 


Hurra!
SKREVET: 02.02.2011 / KLOKKEN: 17:12


Jeg stikker til hallen for å se vårt kjære Kristiansands-lag (Vipers) bli knust i grusen av Larvik-jentene! Vi snakkes.SKREVET: 01.02.2011 / KLOKKEN: 19:34


Om et par minutter drar jeg til hallen for å styrke både kondisjonen og de musklene jeg fikk utdelt da jeg kom hit - dette skal jeg altså gjøre med 9 andre gærninger.

 

Jeg fant et gammelt videokamera i går, og der var det filmet flere håndballkamper hvor vi var rundt 13 og 15 år - og jeg får sjokk. Vi var jo ikke akkurat gode... Haha! Uansett, jeg kom til å tenke på noe da jeg gikk hjem i dag fra skolen - TENK hvis jeg ikke hadde spilt håndball. Hva i all verden skulle jeg bedret tiden min til? 3-4 ganger i uka trener jeg og møter ni helt supre jenter. Jeg vil påstå og si jeg er heldig som har fått den sjansen jeg har fått, men det hadde vært litt morsomt og visst hva jeg ville gjort hvis ikke. Sånn som jeg ser det nå, og hadde hatt mer tid ville jeg uten tvil drevet mye mer på med musikk - det er det ingen tvil om!

 

Er det noe spesielt som tar mye av din tid?
Hva gjør du på fritiden?
Trener du mange ganger i uken?

 Jentene er verdt gull, og det er nå jeg begynner å innse at det vil bli grusomt å "miste" flere av dem til neste år.
SKREVET: 15.01.2011 / KLOKKEN: 20:27


Woho! Kjørte helt til Arendal i dag for å spille kamp mot Grane, og guess what - vi vant! De lå over oss på tabellen, og nå havner vi jammen meg på en 2. plass - bak Søgne. For oss er dette kjempebra med tanke på at vi hadde en temmelig sur start på sesongen.

 

I'm so happy, happy, happy.

 
SKREVET: 27.12.2010 / KLOKKEN: 01:04


Dere skal få ett forsøk på å gjette hva jeg gjorde nøyaktig 22:01 til 22:57. En, to, tre - gjett! OK, så lenge ingen gjettet det skal jeg herved fortelle dere hva jeg gjorde 2. juledag fra 22:01 - 22:57.......... Believe it or not, etter å ha stått opp av sengen halv fem på dagen fordi jeg måtte tisse, altså ikke fordi jeg tok til meg sunn fornuft og tenkte det var på tide, men fordi jeg måtte tisse så stod jeg altså opp. Etter jeg hadde sotte på toalettskåla en liten stund hoppet jeg videre i dusjen og kuret håret mitt skikkelig. Så var det opp i senga igjen, under dyna og se enda mer One Tree Hill.

 

Etter 4 episoder med OTH ble jeg dradd opp av sengen for hjemmelaget pizza, og etter det tilbake i senga for enda flere episoder. Herlig! Det var ikke før klokka nærmet seg ti på kvelden jeg bestemte meg for å ta meg en joggetur - og gud'a'mæ. Det var herlig det, selv om det var grusomt kaldt!

 

 


Sjekk tidssone-greia på bildene.......! Jeg kødder altså ikke..
SKREVET: 21.12.2010 / KLOKKEN: 14:54


Turen til Danmark var helt A-W-S-O-M-E! Og.... jeg tror jammen med jeg kom på tv'n et par ganger? Noen som så meg, eller noen andre gærne supportere fra Norge?SKREVET: 16.12.2010 / KLOKKEN: 22:40


Heisann. I morgen tar jeg meg rett og slett en tur til Danmark for å se på håndball EM - krysser seff fingrene for at Norge vinner mot Danmark til lørdag, og jeg skal sørge for å gjøre mitt under den kampen for at de skal komme til finalen.

 

Ellers må dere holde øynene åpne, og tekste meg med en gang dere ser et glimt av meg på TV'n..... Forresten, med 12 000 tilskuere i hallen kan dere ikke regne med å se meg - men jeg er tross alt frøken Frida, og tante har elgelue, så, sjansene er store folkens!

 

Følger du med på håndball EM?
Skal du til Danmark for å se bronse-, sølv- og gullfinalen?


http://www.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2010/11/28/1290966211240_5.gif

http://gfx.dagbladet.no/labrador/832/832858/8328588/jpg/active/960x.jpg
Løke - favorittspiller, uten tvil!

http://www.abcnyheter.no/files/imagecache/wide/2010-49/handstor.jpg
SKREVET: 14.12.2010 / KLOKKEN: 16:12


På søndag var jeg på julebord med noen helt utrolig herlige jenter - nemlig alle jentene på IK Våg j16.1 - dvs. håndballaget hvor jeg går hvis noen er så kortfatta og ikke forstår det. Anyways, på "ukeplanen" jeg skrev forrige uke hvor jeg forklarte meg at det ville bli lite blogging fordi jeg hadde det så travelt, sååå stod det at jeg skulle spille tre kamper. En på torsdag, en på lørdag og en på søndag - jeg sier bare en ting: S-E-I-E-R! Jepp, seier på alle kampene og det var så utrolig deilig. Formen er helt topp hvis du ser bort i fra at jeg sliter utrolig med håndleddet (men hysj, tror det er såpass alvorlig at jeg ikke vil gå videre med det)

 

Første kampen gikk smooth, vant med 10 mål. Andre kampen gikk også temmelig smooth, selv om vi hadde litt vanskeligheter for å komme i gang, men vi vant altså med 6 mål når dommeren blåste i fløyta, og siste kampen som var mot Otra vant vi 6-24, dvs atten mål! Weho, vi var storfornøyde.

 

Jeg slenger ut noen bilder av herlighetene mine på julebord, det var kjempekos!

 

Har du vært på julebord i år?

 


SKREVET: 23.11.2010 / KLOKKEN: 17:10


På søndag spilte vi kamp mot det beste laget i vår region, nemlig Søgne. Om dommeren var fra Søgne, eller om han rett og slett synes det var kult å bli mislikt veit jeg jammen meg ikke - men 8 mot 7 er urettferdig! Som treneren vår sa, etter mange år med erfaring - så har han sett mye rart av dømming, men dette tok kaka.

Ettersom jeg selv har vært dommer, så prøver jeg å være bevisst på å holde kjeft på slike kamper - men denne gangen klarte jeg det ikke. Mamma tok noen bilder, enjoy.

PS: Jeg husker ikke nøyaktig hva stillingen ble, men om jeg ikke tar feilt vant Søgne med 7 mål.

Spiller du håndball?
 
SKREVET: 08.11.2010 / KLOKKEN: 11:09


Etter å ha vunnet pulja vår i går, måtte vi gjennom tre harde kamper - og plutselig var vi i finalen. Finalen gikk til h...., for å si det mildt - men ingen av oss hadde trodd vi skulle komme i en finale etter tirsdagens kamp mot Start. Så i bunn og grunn er vi veldig fornøyde selv om vi gikk på en skikkelig smell den siste kampen.

Vi er jo fornøyde med sølv også.... Litt i alle fall, hehe.

 
SKREVET: 06.11.2010 / KLOKKEN: 18:33


Etter den tredje, og siste kampen i dag har jeg bare ett bilde å vise:


Herregud, det er nå jeg skjønner hvor tiltrekkende jeg er etter en kamp på 18 minutt......

Noen som ser det flotte såret på haka? Det er altså takket være en eller annen spiller på Froland som gjerne ville la seg merke litt. Helt greit for min del, men om det blir arr fra det der.... da.. ja da... ø, blir jeg sur.

BLOD, SVETTE OG TÅRER! Fikk bare oppleve de to førstnevnte i dag, men det kommer en dag i morgen også vetdu!

Første kampen var vinn, andre kamp tap og siste kampen vinn. Har en kamp i morgen tidlig klokka 08:00 før sluttspillet, den er forresten avgjørende for om vi kommer med i A eller B-sluttspillet.

 

Tror du det blir arr av såret?
Liker du å være med på cuper?

 
SKREVET: 05.11.2010 / KLOKKEN: 16:54


Med tanke på forrige innlegg så vil jeg bare dele en skikkelig bra sang for dere treningsglade ungdommer! Sangen er gammel, og ikke spesielt kul - men når du trener er den helt eksepsjonell! OKda, for min del er den i alle fall det. På joggeturen i dag, og når jeg hadde styrke i huttiheit så kjente jeg bare at jeg ble sånn skikkelig gira, og faktisk ganske forbanna når Fitgher, av Christina Agurilera kom på.

Så virkelig, den burde dere laste ned og legge i treningsmusikk-mappa!

Har du noen tips til treningsmusikk?

 


Dina var i alle fall sliten!

 
SKREVET: 05.11.2010 / KLOKKEN: 16:41


.. hvem skulle noen gang tro det var jeg som hadde skrevet overskriften?

Med en gang jeg kom hjem fra skolen var det på med treningstøyet (uten å tenke), smøre et halvt rundstykke, sluke det, også ut av døra og bare begynne å løpe (nok en gang, uten å tenke) Jeg måtte bare gjøre det! Har hatt skikkelig dårlig samvittighet i det siste, don't know why, så jeg bestemte meg rett og slett for å ta meg en joggetur. I går etter treninga når jeg lå i senga hadde jeg bare så lyst å snike meg ut og ta meg en milevis lang joggetur.

Til helga er det som sagt cup, og jeg er litt smånervøs - så jeg måtte liksom ut for å rense det som surrer i toppen av nøtta.

 

Er du flink å trene på eget iniativ?

 

Rundstykke med agurk + joggesko = tommel opp!
SKREVET: 03.11.2010 / KLOKKEN: 21:48


Det var noen av dere som spurte om oppsettet for kampene i Trollcup, og øhm - hvis dere ber om det skal jeg selvfølgelig poste det, selv om jeg ikke ser helt meningen.

Anyways, here you go!

Lørdag 06.11. kl. 08.00  Havlimyra (Justneshalvøya) - Våg - AK-28
Lørdag 06.11.  kl. 09.00 Havlimyra (Justneshalvøya) - Rival - Våg
Lørdag 06.11.  kl. 15.20 Havlimyra (Justneshalvøya) - Froland - Våg


Søndag 07.11. kl. 08.00  Havlimyra (Justneshalvøya) - Larvik Turn - Våg

Tror ikke bare det er jeg som er litt nervøs til helga, etter kampen i går, vi får bare gjøre bedre enn vårt beste.
SKREVET: 02.11.2010 / KLOKKEN: 15:38


I dag skal vi spille håndballkamp mot Start, noe jeg gru-gleder meg ganske til. Er en evighet siden vi har spilt sammen, og jeg lyver om jeg sier formen er på topp. I tillegg til det er vi egentlig bare syv spillere, men har fått låne to utrolig dyktige spillere fra de som er ett år yngre - så det skal jo bli spennende!

Til helga er det forresten Trollcup her i Kristiansand, og laget skal være med - det gleder jeg meg jo ganske til... Særlig den ene kampen, hahaha - ånei.

Ønsk oss lykke til da!

 

Skal du på Trollcup 2010?

 
SKREVET: 13.10.2010 / KLOKKEN: 22:57


OK, da var årets (sesongens) håndballutstyr klart. Nå har jeg alt jeg trenger til en fulkommen og rå sesong. Nye sko, nytt klister, ny sports-BH for og ikke glemme om et fullspekket og herlig håndballag, med morsomme og flinke trenere. Kan selvfølgelig ikke glemme jentene!

Var på ei bra økt med to av de nye trenerene våres, noe som var veldig gøy egentlig. (PS, det er uvant meg og si - jeg er en person som liker det "samme gamle". Altså gamletreneren vår. Men hey, jeg gir de nye en sjanse, og jeg er mektig imponert frem til nå. Sounds good? YES!)

.. Herregud hvor positiv jeg var i dag. Jeg er imponert over meg selv, jeg.


SKREVET: 05.10.2010 / KLOKKEN: 20:52


Nei, ok. Tenkte meg det. Da skal du for første gang se en sprek svetter før nederst i innlegget... Haha!

Denne kvelden og sitter jeg å glaner inn i skjermen. Men har faktisk ikke gjort det i hele dag. Etter en hel natt uten et minutt med søvn, så dro jeg hjem i 10-tiden, og det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å hoppe opp i løpetightsen. Flinka? Ja. Uansett, for første gang på lenge har jeg presset meg skikkelig på ei trening hvor jeg må klare meg helt selv. Med tanke på at jeg ikke hadde my energi igjen, etter en natt med null søvn og kan jo ikke påstå og si det er mye fornuftig som har gått gjennom spiserøret det siste døgnet. Haha!

Har du trent idag?
Ville du dratt hjem for å jogge, om du var på et stort lan?
 
SKREVET: 28.09.2010 / KLOKKEN: 19:52


Jeg stikker på trening for å trene, og ikke minst for å møte de gale jentene på bildene nedenfor! Ønsk meg lykke til.... Haha, neida - de er ikke "såååå" slemme.


SKREVET: 13.09.2010 / KLOKKEN: 21:08


Hjemme fra trening, og skal akkurat til å hoppe i dusjen - etter det skal jeg få meg litt mat i maven, også er det medieteori det skal leses til. Yey! Engelskprøven i dag, den gikk så og si til det stedet som begynner på h, men for all del: har aldri sagt jeg er et geni i engelsk. Prøvde så godt jeg kunne, er det ikke sånn det skal være da?

Vi snakkes i morgen!

Har du trent i dag?

Finner du meg? Hahahah, neida. Dette er en bra gjeng!
SKREVET: 26.08.2010 / KLOKKEN: 20:04


Nå stikker jeg på rekrutt-trening, liksom. Piece of cake, lzm................................. Om dere ikke ser særlig mer til meg her på bloggen er jeg sikkert bare blitt mørbanka eller skutt i hjel. En av to. Så, hvem vet?
SKREVET: 24.08.2010 / KLOKKEN: 20:06


Trening kaller folkens! Da hopper jeg oppi joggebuksa, så blir jeg hentet om noen minutter. Tror kanskje vi skal ta nytt lagbilde i dag - det skal bli bra. Vi snakkes i grunnen bare - og beklager for elendig blogging, men sånn får det bare bli litt fremover. Tar det igjen en annen gang!

Trener du?
Har du/skal du trene i dag?
Vakre bilder, eller hva? Hahahahahahah!SKREVET: 11.08.2010 / KLOKKEN: 14:20


Jeg legger ut et par bilder fra håndballturen vi var på i forrige helg - det var ekstremt koselig! Tror alle hadde det gøy, hehe. Var i alle fall over alle mine forventninger. Digger jentene, og gleder meg sick mye til vi begynner sesongen med kamper osv. Dette skal bli bra..!SKREVET: 21.07.2010 / KLOKKEN: 19:05


I dag da jeg helt fredelig skulle hoppe i dusjen etter at jeg hadde stått opp hører jeg mamma, "Du skal ikke ut å jogge en tur da, også kan du ta en varm og deilig dusj etterpå?". Ø-ø-å-hå-h... Ja, jeg stønnet og kremtet som bare det og dro vel egentlig på forslaget hennes. Men joda, det endte jo opp med at jeg måtte ta på meg treningstøyet for å gå ut og jogge.

Hvorfor hun skulle ha meg ut på joggetur kan i grunnen ha flere grunner. Ser hun kanskje at jeg har lagt på meg 160 gram etter at vi sluttet å trene, eller er hun kanskje redd for at jeg skal bli helt ute av form til vi begynner å trene igjen - ah, you name it. Jeg tenker vel mest på alternativ 1, men hun maser som oftest om alternativ 2. En ting er sikkert og visst, jeg er stolt av meg selv jeg. Var ute i en time og hadde en herlig joggetur..., hvis man kan si det er herlig å jogge, vel og merke. Uansett, det var ei bra treningsøkt! Jeg er flink, hihi.

Har du trent mye i sommer?
Liker du å jogge?
SKREVET: 18.04.2010 / KLOKKEN: 18:04


Halv tre i dag var det over for oss, for å si det på den måten. Håndballmessig, vel og merke. Som dere kanskje husker nevnte jeg for dere at vi hadde vunnet puljen vår i går, og det førte oss til semifinalen i dag. Vi møtte jenter 16, ak28's A-lag - og det ble ikke mange mål. Vi lå under hele tiden med 1 og 2 mål, når det var 1 minutt igjen klarte vi å klatre oss opp og stillingen ble 6-6.

Det var sudden death og vi begynte med ballen. Desverre klarte vi å tuste bort ballen, og den kjappeste av de alle på ak28 klarte å snappe ballen og løp for harde livet og score. Det suger! Men, vi lærer av dette også. På et sånn tidspunkt gjelder det å holde hodet kaldt, og ikke bare kaste ballen - det fikk i alle fall vi erfart i dag.


Bilde er fra en cup i fjor, hvor vi spilte finale og tapte - kan huske hvor utrolig
skuffet jeg var når vi fikk sølv, haha!SKREVET: 17.04.2010 / KLOKKEN: 17:54


Heisann. Da var jeg hjemme fra nok en skikkelig håndballdag, og alt gikk faktisk strålende denne lørdagen (i motsetning til forrige lørdag) Uff, la oss glemme den dagen - haha.

Som jeg nevnte i tidligere innlegg da jeg mobilblogget, kampene i dag gikk faktisk utrolig bra! Vi er med i j16-puljene, så vi spiller altså mot de som er ett år eldre enn oss, i tilegg til at det er med noen andre på vår alder.

Dagen startet dødstidlig, og klokka 06:55 var jeg oppe, for å gjøre meg klar til å dra klokka åtte for å spille kamp. Den første kampen var mot Nærbø, en kamp som gikk kjempebra. Andre kamp var mot Kvinesdal, en kamp som ikke var ekstremt bra, men det ble seier. Tredje kamp var mot ak28's j16 lag (B), og den gikk bedre enn forventet! Vi vant jammen meg alle kampene, og vi er storfornøyde.

I morgen er det semifinale, og den håper vi selvfølgelig på å vinne - hadde jo vært dødsgøy å komme i finalen! Haha, ok. Nok håndballsnakk for i dag, skal prøve å oppdatere dere litt i morgen. Får bare håpe på det beste, og krysse fingrene for at vi klarer det like bra i morgen som i dag.

Ønsk oss lykke til da!


Bilde fra forrige helg da vi tok gull. Kjempegøy!SKREVET: 11.04.2010 / KLOKKEN: 21:16


Så klokken ett i dag skulle vi spille semifinalen. Vi skulle få en ny sjanse! Tro det eller ei, men vi skulle selvfølgelig møte Våg 1, altså det andre a-laget i Våg. Jeg holdt på å pisse på meg før kampen, jeg var dødsnervøs, og tror virkelig ikke jeg var den eneste. Uansett, kampen gikk bra og var ekstremt jevn, men da dommeren blåste i fløyta vant vi vel med to mål.

Jes, vi var i finalen. Møtte desverre ikke Våg 1 i finalen, noe som i bunn og grunn var kjedelig. I finalen møtte vi Austrått (Stavanger) og med en del slit vant vi jammen meg! Begge kampene var dødgøye, og jeg føler selv at vi spilte som et skikkelig lag. Finaleresultatet mellom oss og Austrått ble 9-6, så etter en dårlig dag i går klarte vi heldigvis å skjerpe oss, og gull ble det!

Det er nå dere skal gratulere, hihi.
Fin... eller hva?SKREVET: 11.04.2010 / KLOKKEN: 21:13


Heisann og beklager for ræva oppdatering denne helga. Men, jeg har som alltid en gyldig grunn (vil jeg si), og denne helga har det vært håndball på full pinne!

I går spilte vi de tre innledene kampene, noe som ikke gikk veldig bra. Vi tapte en kamp, vant en og spilte en uavgjort - altså vi fikk smake på alt! Vi endte som sagt opp med bare 3 poeng i det innledene, og jammen meg så kom vi med i A-sluttspillet, ettersom at det laget vi spilte uavgjort mot tapte den siste kampen. (Det var sykt og vi var sjeleglade da vi faktisk skulle få en sjanse i dag fordi vi spilte elendig i går)


Hahha, snakker vi fotogene jenter? JA! Love u sweeties.SKREVET: 31.03.2010 / KLOKKEN: 00:29


I går kveld kom jeg plutselig over bildene og avisartikkelen fra Beateprisen som ble delt ut for tredje gang i april 2009. Om jeg ikke husker feil laget jeg et innlegg om hvordan det egentlig var å vinne denne prisen. Jeg kan fremdeles huske hvor utrolig overrasket jeg ble, og ikke minst hvor takknemlig jeg var og fremdeles er.

Om dere leser artikkelen står det at Beateprisen ble delt ut for å minnes Beate Bang Grimestad etter at hun 25. august 2006 døde helt plutselig. Beate var en håndballspiller med store talenter, og en viktig spiller for Vipers.

I artikkelen stod det:
"Denne prisen skal gå til ei jente på 14 til 18 år, som spiller håndball i Vest-Agder. I tillegg til de rent håndballtekniske egenskapene som går på posisjon, utvikling, ferdigheter, hva hun utmerker seg på og ambisjoner, vektlegges også personligheten. Spilleren som får Beateprisen skal være av samme type som det Beate var. Positiv, seriøs, engasjert, inkluderende og ha stå på vilje utover det vanlige. Alt dette finner man i fjorten år gamle Frida Fjellestad"

Da de leste dette opp høyt i hele hallen ble jeg helt fra meg og klarte ikke holde tårene på plass. En pris som dette var noe jeg aldri kunne drømt om å få!

I det siste avsnittet kan dere lese om hvorfor egentlig jeg fikk prisen. En ting er sikkert og visst; jeg ville aldri klart det uten håndballjentene jeg hadde rundt meg, for å ikke snakke om trenerene.

Selv om det snart er gått ett år siden jeg fikk prisen, er det noe jeg virkelig er takknemlig for - og som jeg nevner lengre oppe i innlegget: det var en pris jeg aldri kunne drømt om å få!

Har du noen gang fått en pris for noe?

Hva synes du om at det deles ut en pris for å minne Beate?


Har forandret meg litt. Heldigvis.SKREVET: 22.03.2010 / KLOKKEN: 21:21


Heisann, da var jeg "endelig" tilbake - både til bloggen, og ikke minst til min egen seng. Selv om sengene i Danmark var dødsfete med fjernkontroll (haha), så kan ingenting slå ens egen seng.

Det er ikke så mye å skrive om selve turen annet enn at den var kjempebra. Jeg kan legge ut noen bilder og om du eventuelt vil høre litt om et bilde kan du skrive nummeret til bilde i kommentarfeltet (så kan jeg lage et eget innlegg)SKREVET: 18.03.2010 / KLOKKEN: 20:37


I fjor sendte meg, Ida og Åshild inn en søknad på vegne av laget til SPAR, for å prøve og vinne et stipend på 10.000 kr. Ettersom at det var 700 lag fra hele landet som hadde søkt for å få dette stipendet var det et annet lag som slo vår søknad. Selv om vi ikke vant stipendet på 10.000 kr, vant vi 2. premien som var på 5.000 kr. Dette stipendet valgte vi å bruke til avslutningstur ettersom hele laget kommer til å splittes etter 1. mai.

I morgen tidlig klokken 08:00 går fergen fra Kristiansand, og vi er på vei til Viborg for å besøke Lundesøstrene, Katrine og Kristine Lunde. Programmet er stappet, og alt er virkelig tirettelagt for at det skal bli en utrolig bra avslutningstur!

På fredag tar vi som sagt fergen til Danmark. Vi ankommer Viborg Håndball College, og får sansynligvis en omvisning rundt i området. Etter omvisningen blir det kanskje mulig å møte Lundesøstrene, og på ettermiddagen er det treningkamp mot et lokalt lag fra Viborg.

På lørdag skal vi på trening med håndball Collagen's trenere i to timer. Etter en to timers treningsøkt skal vi ha lunch, og når lunchen er overstått skal vi på Champions League kamp - hvor gøy er vel ikke det?!

172web530x3501

Søndagen starter tidlig. Klokken 08:00 er det frokost, og er vi heldige så skal Lundesøstrene trene oss. Etter en treningøkt med Lundesøstrene (kanskje?) skal vi kjøre til Aalborg for å kjøre Go-kart - noe jeg gleder meg sykt til, hehe. Så etter det er jeg ganske sikker på at jeg er ekstremt utslitt, så i nitiden på søndag reiser vi hjem og ankommer Kristiansand igjen ca. kl 24:00.

Jeg gleder meg veldig, og ser virkelig frem til denne avslutningsturen. Bare for å nevne det til slutt er min kjære romkamerat Åshild. Dette skal bli en hard helg, men vi skal vel klare å komme oss gjennom det. Får håpe jeg ikke trenger en time til en psykolog etter helgen, haha. Neida, jeg er sikker på det vil komme til å gå bra!

Tror du helga kommer til å bli bra?
Har du møtt noen proffe håndballspillere førSKREVET: 21.02.2010 / KLOKKEN: 21:30


Etter et utrolig kjedelig og surt tap i går mot Søgne (som ligger på 1. plass på tabellen) med bare 3 mål - var det nok en gang kamp i dag også.

Som de fleste gangene var jeg like nervøs som alltid når det er kamp mot Våg, altså det andre Våglaget i serien - men med en del slit så tok vi de til slutt med 8 mål. Gud hvor deilig det var, særlig etter en utrolig hard kamp i går.


Herlige jenter! Bilde er forresten fra julebordet.SKREVET: 11.02.2010 / KLOKKEN: 19:33


Da "rømmer" jeg på trening, og siden det ikke ble en så veldig planlagt treningsøkt i går er jeg virkelig "klar" for hardtrening i dag. Hihi, ønsk meg lykke til - jeg er jo virkelig i "så-å-å" god form. Æ-æh!

Er du i god form?


SKREVET: 10.02.2010 / KLOKKEN: 22:15


Da var dagens trening overstått - ble ikke en hvilken som helst håndballtrening i dag, den ble nemlig avlyst. Da tenkte vel meg og Ida at ikke hallen bare kunne stå der, alene. Uten at noen brukte den i en hel time. Så-eh, meg og Ida dro til hallen for å bruke treningstiden vår - for å ta litt egentrening og det var veldig vellykket.

Det ble mest skytetrening og sånn da, men var uansett utrolig deilig å ha en trening hvor man kan gjøre det man vil! Hihi. Meg og Ida tok selvfølgelig noen bilder for å ha et bevis på at vi trente. *flinke, flinke, flinke*

Hva synes du om bildene?
Er du flink til å ha egentrening?De to siste bildene er selvfølgelig av guttene, haha.SKREVET: 09.02.2010 / KLOKKEN: 16:40


Jessda. Nå skal jeg i grunn løpe på trening for å først trene håndball i hallen også skal jeg på Trivsel (treningssenter) Er en stund siden jeg har fått trent på Trivsel, så det skal bli godt å komme tilbake til yndligsapperatene, kjenner melkesyren i beina allerede, hehe.

Som dere ser på bildene under har jeg fått på meg beste t-skjorta, jeg elsker den - og den elsker meg. Haha! Manchester United foralltid, dere. Noen som er enige? Jeg skal ikke uttale meg om hvordan de har spilt i det siste, eller hvilke kjøp og salg de har gjort, men uans. Jeg er heller ingen fotballidiot bare for å gjøre det klart, jeg har ikke så-å-å peiling. Haha!

Trener du på treningssenter?
Heier du på et spesielt fotballag?


SKREVET: 31.01.2010 / KLOKKEN: 15:58


Da var drakta, shortsen og alt av treningstøyet på - og jeg er klar for å spille kamp med Våg1. Altså, det er ikke vårt lag, men det andre a-laget i Våg. Gleder meg litt, men er vel samtidig ganske nervøs - kjenner ikke spillemåten, spillerene eller trenerene særlig godt, så må vel være såpass ærlig å si jeg er litt nervøs.

Vi skal helt til Evje, altså tar i alle fall en time å kjøre - så nå psyker jeg meg opp til en lang biltur dere! Jeg som elsker å kjøre i bil, h-e-h-e. Jøss.... jeg har en uvane med  å være veldig sarkastisk på bloggen, haha!

Kos dere, så blogges vi vel i kveld!

Hva skal du i dag?
Ønsk oss lykke til!
SKREVET: 26.01.2010 / KLOKKEN: 22:36


.. sa kommentatoren da dommerene hadde godkjent målet etter at en eller annen danske hadde scoret på straffen de fikk det siste minuttet. Setningen lød slik "det var da som pokker, men sånn er livet" - æsj au. Det skjærer enda, og er det mulig tenker jeg?

Hvordan i all verden er det lov? Norge hadde virkelig forjent å vinne denne kampen, og guttene hadde virkelig gutset gjennom hele kampen, helt til de to siste minuttene. It sucks!

Jaja, hva kan man si - eller hva kan man i det hele tatt gjøre? Ved å lage et blogginnlegg vil jeg bare vise at det var utrolig kjipt, og jeg kan ikke annet enn å støtte Norge. Jeg får vel også vise litt sympati for Håvard Tvedten også. Tenk om det hadde vært meg, ehm. Jeg hadde vært knust.

Til dere som ikke så kampen ble stillingen veldig jevn, og håndballguttene tapte desverre med ett mål - noe som jeg synes langt i fra var fortjent.
Danmark 24 - 23 Norge

Så du håndballkampen?
Håpet du Norge vant, eller heiet du på danskene?

FIKK TRØST: Kristian Kjelling trøstet Håvard Tvedten etter kampen.
Bildet ble tatt etter at Tvedten bommet på straffen, mens Kjelling trøster ham.SKREVET: 23.01.2010 / KLOKKEN: 16:11


God dag søte lesere. Beklager for utrolig dårlig blogging i det siste, men jeg skal virkelig prøve å få oppdatert det jeg ikke har fått eventuelt vist dere osv i dag/kveld. I'm going to try, lissom. (Jeg er bevisst på hvordan jeg bruker fjortisspråket mitt, så ikke frykt)

I dag spilte vi forresten to kamper. Den første kampen var med A-laget, mot Grane. Den kampen vant vi med 3 mål (I think) og den andre kampen var med B-laget hvor vi spilte mot Start. Den vant vi jammen med også! Gøy, gøy, gøy. Så nå sitter jeg her i gledesrus og bare smaker på en dobbel seier. Hvem synes vel ikke det er gøy å vinne? Hihi, ja - jeg er et konkurransemenneske som hater å tape.

Ellers i kveld har jeg kanskje noen planer, skal sansynligvis til Sanne sammen med Ida. Blir kos! Men jeg løper i dusjen, dere vil nok høre mer fra meg.

Hater du å tape?
Hva skal du i kveld?


Herlige jenter, tro meg! (Gammel bilde forresten)SKREVET: 13.12.2009 / KLOKKEN: 17:40


Jeg vedder på at noen av dere kanskje begynte å lure når dere leste overskriften. Men i alle fall, i dag spilte vi vår siste kamp for i år - og den var mot Randesund. Woho, hehe. Neida, men vi klarte oss bra!

På vår alder er Randesund så og si de beste, synes jeg og det vises vel også resultatsmessig. Kampen var ganske jevn, og vi holdt ut lenge. Jeg kan jo ikke si noe annet enn at Åshild desidert var den beste spilleren på laget vårt - da hun kom ut på banen var hun rett og slett helt rå! Ingen av oss hadde nok klart de siste minuttene uten henne.

Vi tapte kampen, men tar bare med oss det positive - fordi det var flere positive sider av vårt arbeid både i forsvar og angrep. Stillingen ble forresten 19 - 24, så vi tapte med fem mål. Men vi gir ikke opp, vi får bare fortsette å trene for og bli enda bedre!

Hva har du brukt søndagen din på i dag?hits