SKREVET: 19.11.2010 / KLOKKEN: 23:43
eller............... naturlig?


SKREVET: 05.08.2010 / KLOKKEN: 23:53


Jeg trakk i grunnen ikke helt tilfeldig ut denne gangen, jeg prøvde å velge to bloggere som ligger ganske jevnt når det gjelder lesere og sånn, og spør du meg er det to ekstremt dyktige bloggere. Det er to helt innmari forskjellige blogger, som har helt forskjellige oppfatninger om hvordan og hva en blogg skal brukes til - liker begge bloggene faktisk, selv om jeg ikke er så ofte inne på noen av dem.

"Reglene" er enkle - stem på den bloggen du liker best, og for all del, STEM SÅ UTROLIG MANGE GANGER DU ORKER! Bloggeren med flest stemmer vinner en vel gjennomført vurdering.

Spørsmålet er, Mindreverdig VS Vali?TRYKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL BLOGGENE.SKREVET: 09.06.2010 / KLOKKEN: 13:20


Det nærmer seg selvfølgelig sommeren, og vi er allerede ute i juni måned. Sommer betyr is, og is betyr sommer. Men is betyr så mangt, og særlig når det kommer til smaken. Jeg har derfor valgt å skulle ha en VS. Som dere ser: Hennig Olsen is VS Diplom is - og for min del er dette et lett valg. Selvfølgelig velger jeg Hennig Olsen, sørlandets stolthet når det kommer til smak. Haha, neida. Men må jo si meg enig i mottoet til Hennig Olsen, det er virkelig "kremen av iskrem"!

Så, hva synes du?SKREVET: 01.04.2010 / KLOKKEN: 22:42


Jeg vil vite hva du foretrekker rundt øynene dine når du skal pynte deg litt ekstra med øyenskygge. Så - sort/hvit øyenskygge eller liker du best massevis av farger? Let me know!


Sort/hvit øyenskygge
VS
Farget øyenskygge


SKREVET: 03.01.2010 / KLOKKEN: 01:25


Jeg minner dere på blogg VS bloggen som jeg holder >HER<, husk å stemme på bloggen du synes er best.

Kjenner du ikke til bloggerene eller selve bloggen deres så anbefaler jeg deg å bare stemme på hvilken blogg du ville trykket deg innom ut i fra headeren. Så ja, det er viktig å ha en header som er fin og "fristende"..

Så - stem, stem, stem!
SKREVET: 01.01.2010 / KLOKKEN: 10:45


Da har jeg trukket ut to kandidater til blogg VS blogg - og kandidatene ble to utrolig flinke, men ikke minst ganske så forskjellige bloggere med to vidt forskjellige blogger. Jentene jeg snakker om er... >Malin< og >Hanne Matilde<

Nå er jeg spent på hvilken blogg du synes er best, så sett i gang og stem!

MALIN
VS
HANNE MATILDEEDIT: Trykk på bildene for å komme til de forskjellige bloggene.SKREVET: 22.12.2009 / KLOKKEN: 14:53


Da starter jeg en blogg VS blogg, og jeg valgte å ha en liten "premie" - du kan både vinne vurdering og header. Så hva venter dere på? Meld dere på!

Alt dere trenger å gjøre er å melde dere på i kommentarfeltet, enklere kan det ikke bli!
SKREVET: 30.11.2009 / KLOKKEN: 20:01


Jeg tenkte å holde en VS, så nå gleder jeg meg til å se hva dere lesere synes. Personlig synes jeg Jacob etter mye frem og tilbake, selv om det er noe helt spesielt med Edward i begge filmene.

Jacob Black
VS
Edward Cullen?

jacob vs edwardSKREVET: 11.11.2009 / KLOKKEN: 18:01


KRØLLER VS STRITT?
Hva synes dere? (PS, ikke tenk på bildene)

img39161

img4576SKREVET: 30.10.2009 / KLOKKEN: 18:36


Jeg falt uten tvil for antrekk 1, det er liksom bare meg og hadde nok ikke hatt noe i mot å skulle fylt klesskapet mitt med de klærne. Så er spørsmålet, hvilket likte DU best?

antreekk
VS

antrekkkhits